Sanjati štipaljke – simbolika i značenje sna

Štipaljke su često zastupljen motiv u snovima s obzirom na to da ih na javi skoro svakodnevno upotrebljavamo.

Sanjati drvene štipaljke
Ako ste u snu videli drvene štipaljke to implicira da će vaše mišljenje o nekome ili nečemu ostati nepromenjeno, uprkos tuđim naporima da vas ubede u suprotno. Ostaćete postojani u svojim uverenjima bez obzira na sve moguće argumente koje vam ta osoba servira.

Sanjati plastične štipaljke
Kada u snu vidite plastične štipaljke to znači da ćete održati reč koju ste nekome dali. Verovatno ste nešto obećali članu porodice, partneru tj. partnerki, prijatelju tj. prijateljici, radnim kolegama ili saradnicima i nećete odustati dok se to i ne ostvari.

Sanjati pokvarene štipaljke
Pokvarene tj. polomljene štipaljke u snovima obično ukazuju na to da će vas nešto izbaciti iz koloseka. Moguće je da će vas razočarati osoba kojoj ste bezrezervno verovali. Shvatićete da ste ga/je predugo idealizovali, a nakon određene situacije ćete se verovatno potpuno distancirati od njega tj. nje.

Sanjati da ste pronašli štipaljku
Ukoliko ste sanjali da ste pronašli štipaljku to implicira da ćete uspešno završiti neki posao ili rešiti problem koji vas duže vreme muči. Doći ćete do zaključka da je promena perspektive jedino što je bilo potrebno kako biste pronašli izlaz iz te situacije.

Sanjati da kupujete štipaljke
Kupovati štipaljke u snu ukazuje na to da ste izgubili oslonac, ali da ne odustajete od svojih ciljeva. Moguće je da je došlo do nekih većih promena u vašem životu i da ste morali da krenete od nule. Na sreću, imate dovoljno snage, hrabrosti i volje da se podignete na noge i da krenete da se borite za bolju budućnost.

Sanjati da prodajete štipaljke
Prodavati štipaljke u snu znači da ne dobijate onoliko koliko ulažete u neki odnos ili posao kojim se bavite. Smatrate da zaslužujete više. Umesto što kukate nad svojom sudbinom, počnite da se borite za ono što mislite da vam pripada.

Sanjati da ste dobili štipaljke
Ako ste sanjali da vam je neko poklonio štipaljke to implicira da biste nečije ponašanje prema vama mogli protumačiti na pogrešan način. Ne verujete mu/joj i zbog toga se držite na distanci. Nema ništa loše u tome, ali biste mu/joj makar trebali dati šansu da vam pokaže kakve su mu/joj namere.

Sanjati da ste nekome poklonili štipaljke
Pokloniti nekome štipaljke u snu znači da vas grize savest zbog „greha“ iz prošlosti. Možda ste nekoga uvredili, povredili ili mu/joj naneli štetu, a niste pokazali da se kajete niti ste mu/joj se izvinili. Moguće je da još nije kasno da to učinite, pa nema niti jednog razloga da barem ne pokušate.

Sanjati da kradete štipaljke
Krasti štipaljke u snu ukazuje na to da bi trebalo da se odgovornije ponašate prema svojoj budućnosti. Odluke koje ste u poslednje vreme donosili mogu samo da vam nanesu štetu. Pre nego što napravite još neku glupost, barem poslušajte dobronamerne savete koje ste dobili od bliskih ljudi.

Sanjati da drugi kradu štipaljke
San u kome vidite kako neko krade štipaljke znači da će vas član porodice, partner tj. partnerka ili neka druga bliska osoba obrukati. Verovatno će uraditi nešto zbog čega ćete hodati ulicom pognute glave. Morate da znate da svako snosi odgovornost za svoje posledice i da to što je on tj. ona uradio/la nema veze sa vama.

Sanjati da ste pronašli štipaljku
Ako ste sanjali da ste pronašli štipaljku to implicira da ćete uspostaviti stabilnost u nekom segmentu svog života. Moguće je da se nalazite u prilično haotičnoj situaciji u svakom smislu te reči. Ipak, san je znak da će se neke stvari u bližoj budućnosti ipak promeniti na bolje.

Sanjati da kačite veš štipaljkama
Kačiti veš štipaljkama u snu ukazuje na to da biste mogli profitirati zbog svog znanja ili veština. Dosta dugo radite na sebi i to će se u nekom trenutku u budućnosti višestruko isplatiti. Važno je da budete strpljivi i motivisani, te da verujete u sebe i sav potencijal koji posedujete.

Sanjati da skidate štipaljke sa štrika
Skidati štipaljke sa štrika u snu znači da ste postali žrtva vlastitog perfekcionizma. Trebalo bi da pronađete način da se opustite, ali i da napokon shvatite da na neke stvari, ljude i događaje ne možete da utičete.

Sanjati da vas je štipaljka uštinula
Ukoliko ste sanjali da vas je štipaljka uštinula to implicira da ne treba da budete prestrogi prema sebi. Navikli ste da držite čvrsto konce u svojim rukama, međutim, nije smrtni greh to što oni nisu više tako zategnuti. Menjajte ono što možete, a nemojte da razmišljate o onome što nije u vašem dometu.

Sanjati da vas neko štipa štipaljkama
Ovakav san ukazuje na to da ste prilično opterećeni nečim i da se zbog toga ne snalazite najbolje u situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Možda je to neki događaj iz prošlosti koji vam ne da mira ili pak strah od neizvesnosti koju budućnost sa sobom nosi.

Sanjati da nekoga štipate štipaljkama
Ako ste sanjali da nekoga štipate štipaljkama to implicira da se vaše ponašanje tumači kao provokacija. Moguće je da ste se u nekoj igri previše „zaigrali“ i da ćete uskoro snositi posledice te odluke.

Sanjati da vas neko gađa štipaljkama
Kada sanjate da vas neko gađa štipajkama to znači da vas nečije ponašanje intrigira. Verovatno ste primetili da se nekome dopadate, međutim, vrlo često je prema vama hladan/a, pa ne znate na čemu ste. Verovatno nećete ni saznati ukoliko se ne potrudite.

Sanjati da nekoga gađate štipaljkama
Gađati nekoga štipaljkama u snu ukazuje na to da vam se neko dopada, ali se plašite da mu/joj to pokažete. Kada biste malo poradili na samopouzdanju i suočili se sa svojim strahovima, tj. izašli iz te zone komfora, mnogo biste naučili sami o sebi.

Sanjati da bacate štipaljke
Bacati štipaljke u snu znači da vam nedostaje inicijative u životu i radu. Posedujete ogroman potencijal, međutim, to ne prati ambicija. Poslušajte ljude koji vam kažu da ste sposobni za mnogo toga i krenite u akciju. Ništa se neće dogoditi samo od sebe, nego ćete morati da uložite vreme i trud da bi se rezultati videli.

Sanjati da drugi bacaju štipaljke
Videti u snu kako neko baca štipaljke je znak da uzalud govorite bliskoj osobi da počne da menja nešto u svom životu. On tj. ona mora sam/a da dođe do tog zaključka. Ništa mu/joj ne možete nametnuti, zato je bolje da mu/joj budete podrška, a ne da izigravate mentora za sve i svašta.

Sanjati štipaljku na nosu
Ako ste sanjali da imate štipaljku na nosu to implicira da ste u zabludi kada je u pitanju osoba iz vašeg okruženja. On tj. ona je mnogo više nego što vi mislite, samo što mu/joj ne dajete priliku da vam to i pokaže.

Ukoliko je u vašem snu neko drugi imao štipaljku na nosu to znači da mislite da niko ne može da vas razume.

Sanjati štipaljku na ušima
Kada sanjate da imate štipaljku na ušima to je znak da su tračevi koje ste čuli u vezi sa poznanikom tj. poznanicom istiniti. To ipak ne znači da treba da ih širite dalje.

Ako ste sanjali da neko ima štipaljku na ušima to implicira da vas neko laže. Vrlo brzo će istina ugledati svetlo dana i potvrditi sve vaše sumnje.

Sanjati štipaljku na intimnim delovima tela
Ukoliko ste sanjali da imate štipaljku na intimnim delovima tela to je znak da ste usamljeni. Ljudima koji su dugo bez partnera nije potrebno dodatno objašnjenje. Ako ste u vezi ili braku, san je znak da neke stvari morate da raščistite sa partnerom.

Kada u snu vidite štipaljku na intimnim delovima tela druge osobe to implicira da ne treba da sudite ljudima ako ne znate šta ih je navelo na neku odluku ili potez.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od boje štipaljke koje ste u snu videli.

Sanjati raznobojne štipaljke
Raznobojne štipaljke u snovima znače da ćete uskoro prekinuti monotoniju u koju ste zapali. Pokajaćete se jedino što to niste ranije uradili.

Sanjati bele štipaljke
Bele štipaljke u snovima ukazuju na to da ste nepoverljivi prema nekome ko je nedavno postao deo vašeg života. Nemate nameru da mu/joj govorite bilo kakve informacije o sebi dok ne shvatite kakve su mu/joj namere.

Sanjati crne štipaljke
Crne štipaljke u snovima znače da bi vaš život bio sadržajniji kada biste u njega pustili neke nove ljude. Skepticizam je dobar za posao, tj. karijeru, ali ne i za prijateljske tj. emocionalne odnose.

Sanjati žute štipaljke
Ako ste u snu videli žute štipaljke moguće je da potajno zavidite prijatelju tj. prijateljici ili nekome od kolega. Verovatno on tj. ona ima ono o čemu vi maštate. Ugledajte se na njega umesto što energiju trošite na te negativne emocije.

Sanjati crvene štipaljke
Crvene štipaljke u snovima najavljuju strastvene trenutke na javi. Moguće je da ćete isprobati nešto novo u krevetu sa partnerom. Ako ste sami nije isključena kratka, ali prilično senzualna romansa.

Sanjati plave štipaljke
Plave štipaljke u snovima ukazuju na to da ćete odustati od nekog rizičnog poteza. Moguće je da će na tu odluku uticati savet osobe kojoj verujete.

Sanjati zelene štipaljke
Ako ste u snu videli zelene štipaljke to implicira da vam je potrebna promena sredine. Otiđite barem na kratki odmor kako biste „napunili baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati roza štipaljke
Kada sanjate roza štipaljke to znači da bi vas neko mogao iznenaditi. Shvatićete da se iza osobe krhkog izgleda krije zapravo prilično snažna ličnost.

Značenje može da bude jednostavnije. Ako ste nedavno koristili štipaljke to je ostavilo utisak na vas.

Definicija štipaljke

Štipaljka ili štipavica je predmet koji se najčešće koristi da bi se na štrik okačila odeća koju treba osušiti, ali ima i druge primene. Štipaljke se najčešće izrađuju od drveta i plastike.