Školska klupa – šta znači sanjati školsku klupu?

Sanjati školsku klupu
Školska klupa u snovima može da ima mnogo značenja, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. Ako ste u snu videli novu školsku klupu to implicira da ćete saznati nešto novo o sebi. Možda ćete otkriti skriveni talenat. Ukoliko ste u snu videli staru školsku klupu moguće je da se nećete predstaviti u najbolje svetlu pred ljudima koji vam mogu pomoći da rešite neki problem.

Sanjati da sedite sami u školskoj klupi
Ako ste sanjali da sami sedite u školskoj klupi to znači da nećete moći da računate na tuđu pomoć prilikom rešavanja nekog problema. Ovog puta vam prijatelji i članovi porodice neće moći pomoći, nego ćete morati sami da se uhvatite u koštac sa time. Ceo proces će trajati dugo, ali ako budete uporni i strpljivi možete očekivati dobre rezultate.

Sanjati da sedite u školskoj klupi s osobom koju poznajete
Sedeti u školskoj klupi s osobom koju poznajete ukazuje na to da ćete u teškim trenucima svog života imati na koga da se oslonite. Moguće je da ćete u budućnosti upasti u finansijsku, moralnu ili emocionalnu krizu, a članovi porodice i prijatelji će biti tu za vas. Zahvaljujući njihovoj podršci i ljubavi prevazići ćete taj stresan period.

Sanjati da sedite u školskoj klupi sa nepoznatom osobom
Ukoliko ste sanjali da sedite u školskoj klupi s osobom koju ne poznajete to implicira da će vas ista muka zbližiti sa nekim. Verovatno ćete upoznati nekoga ko ima problem vrlo sličan vašem. Podržavaćete jedno drugo, a iz toga bi se moglo izroditi i lepo prijateljstvo. Ako je reč o osobi suprotnog pola moguće je da ćete započeti emotivnu vezu.

Sanjati da drugi sede u školskoj klupi
San u kome vidite decu kako sede u školskoj klupi znači da ćete dobiti odgovoran zadatak. Od vašeg znanja i sposobnosti će zavisiti sudbina drugih ljudi. Ako ste u snu videli kako odrasle osobe sede u školskim klupama to implicira da ćete na nekom poslu raditi u većem timu. Dok se vi budete trudili da svoje zadatke izvršavate na vreme, oni će lenčariti. Na kraju ćete kritike trpeti svi.

Sanjati da pišete po školskoj klupi
Pisati tj. šarati po školskoj klupi u snu ukazuje na to da ćete se mislima vratiti u prošlost. Možda ćete sresti osobu koja je nekad bila važan deo vašeg života. To možete biti prijatelj tj. prijateljica ili bivši partner tj. partnerka. Nakon kratkog razgovora sa njim tj. njom počećete da razmišljate o prošlim vremenima. Ipak, nemojte da upadnete u zamku i počnete da se kajete zbog propuštenih prilika jer je to jalov posao.

Sanjati da drugi pišu po školskoj klupi
Ukoliko ste u snu videli kako neko piše tj. šara po školskoj klupi to implicira da ćete slušati nečije žalopojke. Verovatno će vam prijatelj tj. prijateljica pričati o tome kako se ceo kosmos urotio protiv njega tj. nje. Poželećete da mu/joj kažete da je za svoje neuspehe delimično sam/a kriv, ali ćete odustati od toga jer ne želite da ga/je povredite.

Sanjati da crtate po školskoj klupi
Crtati po školskoj klupi u snu znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da ne iskorištavate svoj potencijal u dovoljnoj meri. Moguće je da se bavite poslom koji ne zahteva maštovitost ili inovativnost. Međutim, to ne znači da svoj talenat ne možete da usmerite na bavljenje nekim hobijem.

Sanjati da drugi crtaju po školskoj klupi
Kada u snu vidite kako neko crta po školskoj klupi to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Neko od članova porodice ili prijatelja poseduje veliko znanje i veštine, ali još uvek nije dobio/la priliku da to pokaže i drugima. Možda bi trebalo da počne sam/a sebi da stvara šanse, a ne da čeka kada će njegove tj. njene kvalitete neko prepoznati.

Sanjati da sedite na školskoj klupi
Sedeti na školskoj klupi u snu ukazuje na to da će vas nešto izrevoltirati. Moguće je da ćete na svojoj koži doživeti nepravdu ili će se nešto nepravedno dogoditi drugoj osobi, pa ćete dići svoj glas protiv toga. Na žalost, nećete imati podršku okruženja, pa ćete samo „zaraditi“ reputaciju buntovnika.

Sanjati da drugi sede na školskoj klupi
Ako ste u snu videli kako neko sedi na školskoj klupi to implicira da se vaše odluke ili postupci neće dopasti pojedinim ljudima, pa ćete pretrpeti oštre kritike. To ćete doživeti kao nerazumevanje, premda bi trebalo da razmislite o tome da li su oni koji vas kritikuju ipak u pravu.

Sanjati da ležite na školskoj klupi
Ležati na školskoj klupi u snu simbolizuje lenjost. U poslednje vreme ste prilično neproduktivni, a ponekad vas mrzi čak i da ustanete iz kreveta. Možda ste samo umorni i iscrpljeni i potrebno vam je neko vreme da se „resetujete“. Međutim, ukoliko ta faza traje predugo, san je znak za uzbunu.

Sanjati da drugi leže na školskoj klupi
Videti u snu kako neko leži na školskoj klupi ukazuje na to da će vas iznenaditi nečije ponašanje. Moguće je da ćete imati priliku da prisustvujete nekom događaju na kome će biti i ljudi koje cenite. Neko od njih će kazati ili uraditi nešto zbog čega ćete se potpuno razočarati u njega tj. nju. Možda ćete tek tada shvatiti da ste ga je predugo idealizovali i da on tj. ona ima mnogo vrlina i mana kao i svi drugi ljudi.

Sanjati da stojite na školskoj klupi
Stajati na školskoj klupi u snu znači da imate potrebu da privučete nečiju pažnju. Verovatno vam se dopada osoba koja prema vama drži distancu. Moguće je da je zauzet/a ili previše stidljiv/a da bi vam pokazao/la da su simpatije obostrane. Bez obzira na razloge, sigurno nećete odustati dok ne saznate o čemu se radi.

Sanjati da drugi stoje na školskoj klupi
Ako ste u snu videli kako neko stoji na školskoj klupi to implicira da imate tajnog obožavaoca. Nekome iz okruženja ste se dopali, ali vam to još uvek nije priznao/la. Možda ste i sami primetili neke znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ako obratite pažnju sigurno ćete brzo shvatiti o kome se radi, a na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da uništavate školsku klupu
Uništavati školsku klupu u snu ukazuje na to da ste skloni da za vlastite neuspehe krivite druge ljude. Nije se ceo svet okrenuo protiv vas, nego vi niste naučili da priznate grešku i da nešto naučite iz nje. Ako ne otvorite oči i ne preuzmete odgovornost za neke stvari nastaviće da vam se dešavaju isti ili veći neuspesi.

Sanjati da drugi uništavaju školsku klupu
San u kome vidite kako neko uništava školsku klupu može da znači da ćete biti žrtva nečije agresije ili frustracije. Jednostavno ćete se naći u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Najgore što u takvim trenucima možete da uradite jeste da se svađate. Sačekajte da vam kaže šta ima, a kad se smiri argumentovano mu/joj objasnite da niste adresa na koju treba da se obrati.

Sanjati da palite školsku klupu
Paliti školsku klupu u snu simbolizuje frustraciju ili komplekse. Moguće je da niste ostvarili neke svoje privatne ili profesionalne ambicije i da ste zbog toga često loše raspoloženi. Svoju nervozu neretko prenosite na ljude koji vam ništa loše nisu uradili. Time povećavate šanse da izgubite one koji vam mnogo znače.

Sanjati da drugi pale školsku klupu
Videti u snu kako neko pali školsku klupu ukazuje na to da ćete tešiti nekoga. Verovatno će neko od članova porodice, prijatelja ili kolega doživeti nešto loše, a vi ćete mu/joj biti rame za plakanje.

Sanjati da ste izbacili školsku klupu kroz prozor
Ako ste sanjali da ste izbacili školsku klupu kroz prozor to implicira da ćete slaviti neki uspeh ili završetak teškog životnog perioda. Nije isključeno da ćete organizovati druženje ili zabavu kako biste sa prijateljima i porodicom proslavili svoju radost.

Sanjati da drugi bacaju školsku klupu kroz prozor
San u kome vidite kako neko baca školsku klupu kroz prozor može da simbolizuje verbalni sukob sa poznanikom tj. poznanicom. Zasmetaće vam to što o vama priča sa drugim ljudima i to ćete mu/joj otvoreno kazati. Druga mogućnost jeste da ćete spor sa komšijom rešavati sudskim putem.

Sanjati da ste kupili školsku klupu
Kupiti školsku klupu u snu simbolizuje vašu potrebu da uvećate svoje znanje o nekoj oblasti. Moguće je da ćete u bližoj budućnosti upisati kurs ili obuku u vezi sa nečim što vas oduvek zanima. Nije isključeno da će vam se novostečeno znanje u nekom trenutku života višestruko isplatiti.

Sanjati da prodajete školsku klupu
Prodavati školsku klupu u snu ukazuje na to da će vas poslodavac primorati da prisustvujete seminaru ili obuci kako biste poboljšali svoju produktivnost na radnom mestu. Moraćete da se odazovete tom pozivu, ali ćete to smatrati gubljenjem dragocenog vremena.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ukoliko ste nedavno videli školsku klupu ili ste sedeli u školskoj klupi to je ostavilo utisak na vas. Ako ste još uvek đak ili student ili radite u prosveti sa mladim ljudima san se ne tumači.

Definicija školske klupe

Školska klupa je predmet, najčešće od drveta, koji služi za sedenje jednog, dva ili više učenika tj. studenta u školi ili fakultetu.