Snaja – šta znači da sanjate snaju?

Sanjati da imate snaju
Ako u snu imate snaju, to upozorava da vam slede prepirke. Moguće je da ćete nekoga napadati zbog stvari koje ste i vi radili u prošlosti. Zaboravićete osećaj bespomoćnosti u neugodnoj situaciji i ponašaćete se isto kao ljudi koje ste smatrali surovim i nepravednim.

Sanjati da upoznajete snaju
Ukoliko u snu upoznajete snaju, to ukazuje da mnogo brinete. Verovatno ste nekoga u porodici previše zaštitili zbog čega verujete da nije sposoban/sposobna da se sam/a o sebi stara. Trudite se da utičete na njegove/njene izbore što često izaziva efekat koji niste hteli da postignete.

Sanjati da ste vi nekome snaja
Kada ste u snu vi nekome snaja, to znači da će vas neko okriviti za nešto što niste uradili. Moguće je da ste u porodici, na poslu ili u društvu vi žrtveno jagnje koje se uvek provede kao „bos po trnju“. Svima je lakše da prebace odgovornost na vas i da tako zavaraju svoju savest.

Sanjati da se svađate sa snajom
Ako se u snu svađate sa snajom, to implicira da ćete spustiti loptu. Može se desiti da ćete uvideti da ste preterali ili pogrešno procenili osobu koja na vas nije ostavila dobar prvi utisak. Pokušaćete da mu/joj se približite i na indirektan način ćete poneti belu zastavu.

Sanjati da razgovarate sa snajom
Kada u snu razgovarate sa snajom, to ukazuje da niste sujetni. Vi ste osoba koja rado sluša ljude koji se ne slažu sa vašim stavovima. Smatrate da su svađe i uvrede znakovi slabosti pa samo cenite one koji vam iznesu činjenice i argumente zbog kojih misle da su oni u pravu, a ne vi.

Sanjati da ste uvredili snaju
Uvrediti snaju u snu znači da ste osoba kojoj je porodica na prvom mestu. Za vaše bližnje ste u stanju da uradite sve što je potrebno. Uvek se trudite da vaši odnosi budu dobri, pa često popuštate njihovim hirovima. Najsrećniji ste kada ste okruženi članovima porodice i to ne može da vam zameni nikakav drugi profesionalni uspeh u životu.

Sanjati da vas je snaja uvredila
Ovakav san ukazuje na to da vam se na javi neće dopasti nečije ponašanje. Nije isključeno da ćete zamerati članu porodice zbog odluka koje je doneo/la ili poteza koje je povukao/la. Biće vam krivo što se nije pre toga konsultovao/la sa vama. Međutim, objasniće vam da ima dovoljno godina da brine o sebi i vi ćete tek tada shvatiti da nemate prava da mu/joj se mešate u život.

Sanjati da ste udarili snaju
Udariti snaju u snu može biti upozorenje na to kako se ponašate prema ljudima koji vas okružuju. U poslednje vreme ste prilično nervozni i sve vam oko vas smeta. Svoju frustraciju „lečite“ na bliskim ljudima. Međutim, ukoliko tako nastavite doći ćete u opasnost da ih zauvek oterate od sebe.

Sanjati da vas je snaja udarila
Kada sanjate da vas je snaja udarila to implicira da ćete „nasesti“ na nečiju provokaciju. Naime, neko će pokušati da minimalizuje vaš trud i rad, a vi ćete reagovati previše burno. Time ćete mu/joj dati do znanja da je uspeo/la u svojim namerama.

Sanjati da branite snaju
Braniti snaju od nekoga u snu ukazuje na to da se mnogo trudite da održite dobru komunikaciju sa rodbinom. Verovatno uvek vi inicirate pozive i druženja, dok drugi čekaju da ih pozovete u svoj dom ili na telefon. Ponekad poželite da dignete ruke od toga, jer smatrate da nema smisla da se trudite ako drugi ne žele. Međutim, znate da je život prekratak da biste tako razmišljali, pa nastavljate po starom.

Sanjati da vas snaja brani
Ukoliko ste sanjali da vas snaja brani od nekoga moguće je da će vas na javi iznenaditi nečija odluka ili potez. Možda ćete čuti nešto što će vas šokirati, a vezano je za poznanika tj. poznanicu. Ipak, nemojte o tome „razglabati“ sa drugima, jer vrlo dobro znate kako tračevi mogu negativno da se odraze na nečiji život.

Sanjati da ste oterali snaju
Kada sanjate da ste oterali snaju iz kuće to simbolizuje ljubomoru. Moguće je da u bližem okruženju imate osobu koja je postigla sve ono o čemu vi maštate. Ima dobar posao, solidna primanja ili lep odnos sa partnerom tj. partnerkom. Umesto što se trujete tim negativnim emocijama pokušajte da promenite nešto u svom životu.

Sanjati da vas je snaja oterala
Ovakav san je znak da ste paranoični. Često od male brige pravite veliki problem, a to se negativno odražava, ne samo na odnose sa drugim ljudima, nego i na vašu psihu.

Sanjati da grlite snaju
Grliti snaju u snu znači da ćete na javi pristati na kompromis. Moguće je da ćete ući u raspravu sa partnerom tj. partnerkom ili članom porodice, ali ćete ipak pokazati razumevanje za njegov tj. njen stav i mišljenje. Zahvaljujući pomiriteljskom tonu taj problem ćete rešiti relativno brzo.

Sanjati da vas snaja grli
Ako ste sanjali da vas snaja grli to implicira da u bližem okruženju imate ljude koji nisu potpuno iskreni prema vama. Naime, neko od vaših prijatelja ili poznanika provodi vreme sa vama samo zato što veruje da preko vas može da ostvari neke svoje interese. Vi ste mu/joj samo sredstvo da postigne svoj cilj. Zato, pazite kome se poveravate jer bi neko mogao/la da zloupotrebi vaše poverenje.

Sanjati da ljubite snaju
Ukoliko ste sanjali da ste poljubili snaju u obraz moguće je da ćete u bližoj budućnosti provesti lepe trenutke sa dragim ljudima. Verovatno ćete organizovati izlet, roštilj ili druženje na kome će biti svi oni koje volite.

Romantičan poljubac sa snajom u snu znači da će vas na javi nešto iznenaditi. Moguće je da će vam bliska osoba pokloniti nešto o čemu dugo maštate.

Sanjati da tepate snaji
Tepati snaji u snu ukazuje na to da niste sasvim iskreni prema bliskim ljudima. Verovatno nešto krijete od partnera tj. partnerke ili članova porodice jer želite da ih zaštitite. Istina će kad-tad izaći na svetlost dana, a bolje bi bilo da je čuju od vas nego od nekog drugog.

Sanjati da vam snaja tepa
Kada sanjate da vam snaja tepa to implicira da vam bliska osoba nešto taji. Moguće je da se plaši da vam saopšti istinu jer ste u poslednje vreme preosetljivi. Verovatno ste i sami primetili neke znakove, ali niste sigurni o čemu se radi.

Sanjati da plešete sa snajom
Plesati sa snajom u snu najavljuje blagostanje u porodici. Možda ste prošli izazovan period kada su međuljudski odnosi u pitanju. Međutim, svi ti problemi i nevolje će vas zbližiti, tako da se možete nadati harmoniji u odnosima s onima koje najviše volite.

Sanjati da pevate sa snajom
Pevati sa snajom u snu znači da ćete uskoro biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu. Moguće je da ćete se nerado odazvati tom pozivu, ali ćete se odlično provesti.

Sanjati da pijete sa snajom
Piti sa snajom u snu ukazuje na to da ćete se previše opustiti pred ljudima koji samo traže način da ugroze vašu reputaciju. Možda ćete tračati poslodavca pred onima koji ga poznaju ili ćete se žaliti na partnerovu tj. partnerkinu porodicu. U svakom slučaju, to bi vam se moglo odbiti o glavu, pa budite oprezni.

Sanjati da ste zaljubljeni u snaju
Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u snaju to može da ima više značenja. Za muškarce koji su dugo sami san simbolizuje usamljenost. Ukoliko ste u vezi ili braku, a sanjali ste da ste zaljubljeni u snaju to implicira da partnerki nešto zamerate, ali joj to još uvek niste priznali.

Sanjati da vodite ljubav sa snajom
Kada samac sanja da vodi ljubav sa snajom to ima veoma jednostavno značenje – nedostaje vam seks. Ukoliko muškarac koji je u vezi ili braku sanja ovakav san moguće je da odnosi sa partnerkom nisu baš najbolji. Potrudite se da poboljšate komunikaciju.

Sanjati da vam je snaja trudna
Ukoliko ste sanjali da je vaša snaja trudna to simbolizuje napredak na javi. Moguće je da ćete ostvariti neki cilj ili da ćete završiti posao na kome ste dugo radili. U svakom slučaju, bićete ponosni na sebe i imaćete mnogo razloga za slavlje.

Sanjati da radite sa snajom
Ako ste sanjali da radite sa snajom to implicira da će vam se izjaloviti neki plan. Možda duže vreme razmišljate o odlasku na godišnji odmor ili provodu sa prijateljima. Međutim, iz objektivnih razloga to neće biti moguće. Nemojte da očajavate jer će se nova prilika pojaviti pre nego što mislite.

Sanjati snaju kako se smeje
Snaja koja se smeje u snu znači da ste na javi zabrinuti za njenog supruga. Moguće je da vaš brat, sin ili unuk ima nekih zdravstvenih ili poslovnih problema. Ne znate kako da mu pomognete, međutim, nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i pažnje koju mu pružate.

Sanjati snaju kako plače
Videti u snu snaju kako plače ukazuje na to da bi vas brat, sin ili unuk mogao obradovati na javi. Verovatno će vam saopštiti dobre vesti, pa ćete ih zajedno proslaviti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, upoznali, razgovarali ili se svađali sa snajom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija snaje

Snaja je sinovljeva, unukova ili bratova žena.