Šta znači sanjati abonosovinu (ebanovinu)?

Postoji više tumačenja ovog sna. Neki tumači kažu da je sanjati abonosovinu znak putovanja u neku daleku zemlju dok neki tvrde da pažljivo potpisujete ugovore.

Sanjati abonosovinu
Kada sanjate abonosovinu, to je znak da pažljivo potpisujete ugovore. Posao u kome učestvujete vam može doneti nevolje ako ne obratite pažnju na dokumentaciju. Ne dozvolite da lični problemi utiču na efikasnost vašeg rada. Moguće je da ste se zamerili nekome ko je uticajniji od vas. Budite oprezni da vam posao kojim se trenutno bavite ne donese probleme sa zakonom. Pošto niste u najboljim odnosima sa kolegama, osetićete da nemate nikoga kome biste mogli da se obratite za pomoć.

Seći abonosovinu u snu
Ako u snu sečete abonosovinu, to implicira da ćete dobiti nasledstvo koje očekujete. To će rešiti vaše finansijske probleme. Morate racionalno trošiti novac jer ćete imati mnogo ponuda koje nemaju nikakvu perspektivu. Vaša samouverenost će vas učiniti popularnim u društvu i bićete rado viđeni na svim proslavama i okupljanjima. Ovaj dobitak ćete posmatrati kao priliku da se osamostalite i živite onako kako ste oduvek želeli.

Sanjati da druge nose abonosovinu
Kada sanjate da drugi nose abonosovinu, to je upozorenje da ispunjavate vaše obaveze na vreme. Ako ste nekome dužni, postoji mogućnost da će ta osoba doći da vam naplati dugove. Nesavesno rukujete novcem i uvek ga potrošite na stvari koje su manje važne. Ne ispunjavate data obećanja i time dovodite ljude u nezgodnu situaciju. Prijatelji smatraju da ste neodgovorni i teško se odlučuju da vam pozajme novac. Iako ste mnoge pitali, niko ne želi da vam bude žirant.

Sanjati predmet od abonosovine
Ukoliko u snu vidite komad nameštaja koji je napravljen od tog drveta suočićete se sa lošim rezultatima ili tvrdoglavom osobom. Imajte u vidu da tokom rasprava uvek pobeđuju argumenti. Kada učite da argumentacija ne rezultuje poboljšanjem u komunikaciji, odustanite od dalje rasprave jer ćete izgubiti dragoceno vreme.

Sanjati plod ili cvet abonosovine
To je vrlo redak san s obzirom da većina ne može da prepozna da se konkretno radi o plodu ili cvetu ove biljke. Ako ipak uspete da saznate da se radi o abonosovini očekujte dobar period u životu.

Paliti abonosovinu
Ako sanjate da palite predmete od abonosovine to obično znači da ćete doneti odluku koja nije dobra za vas i koja bi vam mogla doneti finansijske probleme. Najčešće je vezano za neko rizično ulaganje, poput kupovine nekretnine, automobila ili nekog skupog predmeta za koje će se ispostaviti da nisu poslužili svrsi. Ne dozvolite da vas drugi nagovore na nešto, nego dobro razmislite koliko dobiti će vam doneti naredna investicija.

Ukoliko sanjate da neko drugi pali abonosovinu moguće je da će kolega ili prijatelj da vas pita za savet.

Farbati abonosovinu
San u kome vi farbate abonosovinu znači propuštenu šansu. U budućnosti bi vam neko mogao ponuditi unosan posao ili neki vid partnerstva i saradnje, koji ćete zbog straha od neuspeha odbiti.

Ako u snu neko drugi farba abonosovinu budite oprezni sa novcem. Ako planirate da dignete kredit dobro se raspitajte o uslovima pod kojima ćete vratiti taj novac. Hitnost situacije će vas možda navesti na nepromišljen potez, zato se potrudite da ispitate sve opcije pre nego što donesete odluku.

Sanjati da prodajete abonosovinu
Prodavati abonosovinu u snu simbolizuje dobru zaradu na javi. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti kratkoročnu nagradu za trud i rad koji ulažete u posao. Druga mogućnost jeste dobitak u igrama na sreću ili nasledstvo.

Sanjati da kupujete abonosovinu
Kupovati abonosovinu u snu ukazuje na veće troškove na javi. Nije isključeno da će vaši rashodi uskoro da premaše prihode, te ćete se suočiti sa krizom. Zato ne bi bilo loše kada biste već sada počeli da štedite kako se kasnije ne biste morali zadužiti.

Sanjati da kradete abonosovinu
Krasti abonosovinu u snu znači da maštate o uspehu bez mnogo truda i rada. Verovatno smatrate da ste zaslužili da dobijete mnogo toga, ali ne želite da vam život prođe u mučenju kako biste došli do onoga što želite. Zato se često dovodite u rizike i brinete ljude koji vas vole.

Sanjati da drugi kradu abonosovinu
Ako ste u snu videli kako neko krade abonosovinu to implicira da ćete imati posla sa lenjom i neodgovornom osobom. Moguće je da ćete na nekom projektu raditi sa kolegom tj. koleginicom, koji/a neće pokazivati ni volju, a ni spremnost da taj zadatak odradite na najbolji mogući način i u roku koji vam je zadan. Zato ćete veći deo posla preuzeti na sebe, dok ćete zasluge za uspešno odrađen zadatak deliti po pola. Od tog momenta ćete izbegavati da bilo šta radite zajedno sa njim tj. njom.

Sanjati da pravite nameštaj od abonosovine
Praviti nameštaj od abonosovine u snu ukazuje na to da biste se uskoro mogli ohrabriti da neku svoju ideju sprovedete u delo. Naime, dugo razmišljate o tome, ali se kolebate jer se plašite neuspeha. Ukoliko ne pokušate nikad nećete saznati da li vaš projekat može da donese dobre rezultate ili ne.

Sanjati da kupujete nameštaj od abonosovine
Kupovati nameštaj od abonosovine u snu znači da se na javi želite predstaviti boljim ili uspešnijim nego što zapravo jeste. Smatrate da slika koju o sebi stvarate ima mnogo veću težinu od dela koje činite. Ako i postignete veći uspeh tj. dobru reputaciju u društvu, budite sigurni da bez rezultata ona neće biti „dugog daha“.

Sanjati da pravite masku od abonosovine
Praviti masku od abonosovine u snu ukazuje na to da vam se neko dopada, ali se plašite da mu/joj to priznate. Dajete mu/joj suptilne znakove, međutim, ne usuđujete se da preduzmete neki konkretan korak, nego čekate da on tj. ona obrati pažnju na vas i pozove vas na sastanak.

Sanjati da nosite masku od abonosovine
Nositi masku od abonosovine u snu znači da ćete nekoga impresionirati svojim znanjem, iskustvom ili stavom prema ljudima. O nekom vašem gestu dugo će se pričati, a nije isključeno da ćete dobiti primamljivu poslovnu ponudu ili da će osoba koja vam se dugo dopada pokazati interesovanje za vas.

Sanjati da pravite skulpture od abonosovine
Ako ste sanjali da pravite skulpture od abonosovine to implicira da volite izazove. Niste osoba koja ide linijom manjeg otpora, nego često pred sebe stavljate zadatke koji traže mnogo vremena i strpljenja. Možda se nećete obogatiti, ali ćete steći ogromno znanje i iskustvo koje vam je ipak važnije od materijalnih stvari.

Sanjati da ste kupili skulpturu od abonosovine
Kupiti skulpturu od abonosovine u snu znači da ste osoba koja ceni vredne i požrtvovane ljude. Trudite se da se prema takvima odnosite sa velikim poštovanjem. Vi ste onaj tip osobe koja prodavačima, konobarima, majstorima i drugima uvek ostavlja bakšiš i rado učestvuje u humanitarnim akcijama.

Sanjati da pravite nakit od abonosovine
Praviti nakit od abonosovine u snu ukazuje na to da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne koristite u dovoljnoj meri. Moguće je da vaš trenutni posao ne zahteva maštovitost, međutim, to ne znači da svoj talenat ne možete da usmerite na bavljenje nekim hobijem.

Sanjati da nosite nakit od abonosovine
Kada sanjate da nosite nakit od abonosovine to implicira da će neko prepoznati kvalitete koje posedujete. Nije isključeno da ćete uskoro dobiti vrlo zanimljivu poslovnu ponudu. Ukoliko se bavite javnim poslom, moguće je da ćete karijeru nastaviti u drugom gradu ili državi.

Sanjati da berete plodove abonosovine
Brati plodove abonosovine u snu ukazuje na to da ćete morati da preduzmete nešto u vezi sa privatnim ili profesionalnim životom. Zapali ste u kolotečinu i već duže vreme nema nikakvog napretka. Vreme je da se „trgnete“ i da počnete da menjate ono što vam ne odgovara.

Sanjati da drugi beru plodove abonosovine
Videti u snu kako neko bere plodove abonosovine znači da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili od člana porodice ili prijatelja tj. prijateljice u vezi sa problemom koji vas muči. Prestanite da ga „gurate pod tepih“ i uradite ono što morate kako biste sebi obezbedili bolju budućnost.

Sanjati da jedete plod (bobice) abonosovine
Jesti plod tj. bobice abonosovine u snu znači da ćete uskoro doživeti zanimljivo iskustvo. Moguće je da ćete na putovanju od koga niste mnogo toga očekivali upoznati interesantne ljude i doživeti pravu avanturu. Ovo se posebno odnosi na mlade ljude koji trenutno nemaju emotivnog partnera.

Sanjati da drugi jedu plod abonosovine
San u kome vidite kako neko jede plodove abonosovine ukazuje na to da ćete pozavideti osobi koja je, za razliku od vas, sklona riziku i avantura. Zbog toga se on tj. ona može pohvaliti bogatim životnim iskustvima, dok se vama čini da samo „grickate život“, jer se plašite bilo kakve promene.

Sanjati da mirišete cvetove abonosovine
Mirisati cvetove abonosovine u snu najavljuje vrlo lepe i prijatne trenutke na javi. Možda ćete organizovati druženje za članove porodice ili prijatelje, te će vam to pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji vam tek predstoje. Druga mogućnost jeste da će vam partner tj. partnerka prirediti romantično iznenađenje.

Značenje sna se može jednostavnije protumačiti. Dovoljno je da ste na čitali ili na televiziji gledali dokumentarac o abonosovini što je na vas ostavilo snažan utisak.

Definicija abonosovine

Abonosovina je drvenasta biljka iz porodice Ebenaceae. Najčešće se koristi za izradu luksuznog nameštaja.