Šta znači sanjati adresu?

Videti adresu u snu
Kada u snu vidite adresu, to implicira da ćete imati goste. Moguće je da očekujete važnu posetu uticajnih ljudi koji vam mogu pomoći na poslu ili fakultetu. Dovoljno je samo da kažu neku lepu reč za vas i postići ćete nešto čemu se dugo nadate. Željnoiščekujete posetu ismišljate način kako da im to zatražite. Postajete malo nestrpljivi jer biste želeli što pre da počnete sa tim poslom ili studijama.

Pronaći adresu
Ako sanjate da ste pronašli adresu, to označava da ćete dobiti poklon. Moguće je da se radi o nečemu na šta ste zaboravili. Davno ste to želeli, ali nije bilo mogućnosti da dobijete tada. Neko će vas se setiti i ulepšati vam naredni period.

Sanjati da ste izgubili adresu
Kada u snu izgubite adresu, to simboliše vaše trenutno stanje. Osećate se izgubljeno i život vas vodi nepoznatim putevima. Mnoge vaše želje su ostale neostvarene, a očekivanja neispunjena. Smatrate da nemate čemu da se nadate i radujete. Život posmatrate kao mračni tunel na čijem kraju ne vidite spasonosnu svetlost. Osećate se usamljeno i mislite da vas drugi ne razumeju.

Čitati adresu
Ako u snu čitate adresu, to je znak da vas očekuje nepristojna ponuda na ljubavnom sastanku. Moguće je da već neko vreme želite da privučete pažnju osobe koja vam se sviđa. Uskoro ćete u tome uspeti. Stvari će krenuti neočekivanim tokom, pa ćete biti u nedoumici da li da pristanete na seks bez obaveze sa nekim ko je, najverovatnije, zauzet.

Čitati svoju adresu
Ukoliko sanjate da čitate svoju adresu dobićete poziv koji će vas mnogo obradovati. Moguće je i da će vas neko od rodbine ili prijatelj iz inostranstva pozvati u goste ili ćete sami odlučiti da otputujete. U svako slučaju, pred vama je jedan izuzetno povoljan period. Iskoristite ga kako biste se opustili i napunite baterije za neke buduće obaveze koje će stići.

Nerazumljiva adresa u snu
Ukoliko je adresa koju pokušavate da pročitate nerazmljiva podsvest vas upozorava da se suočite sa dilemom koja vas neko vreme muči. Poslednji je trenutak da prelomite jer se problem neće rešiti sam od sebe. Plašite se da će te šta god odlučili uvrediti nekoga koga volite. Ipak, vaši strahovi su bezrazložni jer će vama bliske osobe pokazati veliku dozu razumevanja za situaciju u kojoj se nalazite.

Pisati adresu
Ako sanjate da na listu papira pišete nečiju adresu čućete nešto što ne biste želeli. Otkrićete informaciju o osobi do koje vam je stalo i to bi moglo da vas razočara. S druge strane, ako vam je ta adresa poznata vesti bi mogle biti dobre i da vas obraduju. Ipak, pazite šta pričate jer ste i sami mnogo puta o sebi čuli nešto što nema veze s istinom.

Pocepati adresu
Ako u snu cepate nečiju adresu na listu papira to znači da neko pokušava da vas prevari ili obmane. Budite oprezni ako planirate da potpišete neki kupoprodajni ugovor ili ugovor o zajmu. Pažljivo pročitajte svaku stavku jer biste se kasnije mogli pokajati. Iz istog razloga je moguć prekid saradnje sa poslovnim partnerom, ili kraće emotivne veze.

Osećate da osoba s kojom ste u ljubavnom odnosu nije sasvim iskrena kada su emocije u pitanju, te da je sa vama isključivo iz koristoljublja ili zbog seksa. Ipak, ove sumnje mogu biti i neopravdane, jer ako ste se ranije „opekli“ to ne mora da znači da će svaki odnos isto da se završi.

Zapaliti svoju ili poznatu adresu
Ukoliko sanjate da u snu palite svoju adresu napisanu na listu papira to simbolizuje da ste ušli u kolotečinu i podsvest vam govori da treba što pre da se „iščupate“ iz toga. Svaki dan vam je isti, suočavate se sa sličnim problemima i obavezama, a ni na emotivnom planu niste sasvim ispunjeni. Vreme je da otkrijete zašto je to tako i da nešto promenite, jer takvo stanje nije povoljno za mentalno zdravlje. Situacija na poslu ili na fakultetu nije sjajna, ali vi nemate volje da se trgnete. Sve je na vama, poslušajte savet prijatelja koji vam želi dobro i ne doživaljavajte svaki predlog kao kritiku.

Ako pak sanjate da palite papir sa poznatom adresom rešićete se navike koja vas je sputavala da postignete svoje ciljeve. Šta god to bilo, pozitivna stvar je što ste odlučili da to promenite. Napravite prvi korak i krenite dalje. Prošlost ostavite iza sebe, premda vam je to oduvek predstavljalo problem. Ako se okrenete budućnosti stvari će konačno početi odvijati onako kako ste vi želeli.

Zapaliti nepoznatu adresu
Ukoliko u snu palite nepoznatu adresu mogli biste doći u nezgodnu situaciju. Sudbina će vas staviti na test prijateljstva. Saznaćete neku tajnu koja se tiče vašeg dobrog prijatelja te će vas mučiti dilema da li da s njim/njom o tome razgovarate ili da se držite po strani. Pokušajte da se stavite u sličnu poziciju i znaćete šta da uradite. Ako biste želeli da sa bliskom osobom imate otvoren i iskren odnos nemojte druge da uskraćujete za takav tretman.

Uništiti tablu s adresom
Ako sanjate da uništavate tablu sa svojom adresom to simbolizuje zasićenje od svega što vam se trenutno dešava u životu. Želeli biste drugi posao ili da ga konačno nađete. Isto tako žudite za novim ljudima u svom životu. Spremni ste da se upustite i u neku rizičnu ljubavnu avanturu kako biste konačno osetili malo uzbuđenja. To je normalno u takvim okolnostima. Ipak, krenite od malih stvari. Promenite prvo nešto u svome domu. Ako vam to ne donese nikakvo zadovoljstvo otvorite vrata za nove ljude, a možda i nove uzbudljivije ljubavi.

Ukoliko sanjate da uništavate natpis sa nepoznatom adresom očekujte iznenadnu posetu koja će vas obradovati. Prijatelj suprotnog pola koga dugo niste videli će vam se javiti, a s obzirom da su među vama i ranije postojale simpatije osetićete tremu i uzbuđenje pre susreta. Iako verujete da je poziv na sastanak isključivo prijateljske prirode, potajno ćete se nadati da nije reč samo o tome.

Ako sanjate da uništavate natpis sa poznatom adresom moće je preseljenje u neki drugi grad ili čak državu. Intenzivno razmišljate o promeni zanimanja i mesta boravka jer vam neizvesnost i finansijska nesigurnost svakodnevno zadaje glavobolju. Verujete da bi vam takav potez u životu doneo brojne benefite, ne samo kako biste se rešili briga i problema nego kako biste konačno pronašli sreću.

Sanjati da ne znate svoju adresu
Kada sanjate da ne znate adresu kuće ili stana u kome živite to simbolizuje zbunjenost. Moguće je da vam se u poslednje vreme mnogo toga dogodilo i niste još uvek stigli sve da procesuirate. Najvažnije je da velike odluke ne donosite preko noći. Umesto toga, razmislite dobro o svemu ili potražite savet osobe kojoj verujete.

Sanjati da ste promenili adresu
Ukoliko ste sanjali da ste promenili adresu to simbolizuje potrebu da nešto menjate na javi. Verovatno ste zapali u kolotečinu i svaki dan vam je isti. Ništa se značajno neće dogoditi ukoliko nastavite da svaki slobodan trenutak provodite pored televizora.

Sanjati da ste na pogrešnoj adresi
Ako ste sanjali da ste na pogrešnoj adresi to implicira da imate problem sa koncentracijom. Moguće je da su vam misli rasejane na sve strane i ne možete da zapamtite skoro ni jednu informaciju koju dobijete. Ne bi bilo loše kada biste napravili pauzu. Neće svet propasti ukoliko vi dva dana ne budete radili ništa.

Sanjati da dostavljate pismo ili paket na svoju adresu
Dostavljati pismo ili paket na vlastitu adresu u snu ukazuje na to da biste se uskoro mogli ohrabriti da ideju koja vam se dugo „vrzma po glavi“ sprovedete u delo. Moguće je da ste došli do zaključka da je sada pravi trenutak za tako nešto.

Sanjati da dostavljate pismo ili paket na poznatu adresu
Ukoliko ste sanjali da nešto dostavljate na adresu koja vam je poznata moguće je da ćete čuti dobre vesti kada je vaš posao, finansije ili karijera u pitanju. Možda će vam poslodavac povećati platu ili ćete dobiti primamljivu poslovnu ponudu.

Sanjati da dostavljate pismo ili paket na pogrešnu adresu
Kada sanjate da ste dostavili pismo ili paket na pogrešnu adresu to implicira da će vas neko grditi zbog greške koju ste napravili, a koju ste pokušavali da prikrijete. Neka vam to bude lekcija da sledeći put u sličnoj situaciji postupite kao odrasla osoba.

Sanjati da ste nekome slučajno dali pogrešnu adresu
Ako ste sanjali da ste nekome slučajno dali pogrešnu adresu to znači da nećete uspeti da prepoznate veliku šansu u budućnosti zato što ćete razmišljati o nečemu što se dogodilo u prošlosti. Nije prvi put da vam se tako nešto dešava, pa bi trebalo da prestanete da „plačete za prolivenim mlekom“ i otvorite oči za ono što vam budućnost nudi.

Sanjati da ste nekome namerno dali lažnu adresu
Ukoliko ste sanjali da ste nekome namerno dali lažnu adresu to implicira da će vas na javi neko dovesti u nezavidan položaj. Moguće je da će vam se udvarati osoba koja vam se ne dopada, a vi nećete znati kako da ga/je odbijete.

Sanjati da vam je neko dao pogrešnu ili lažnu adresu
Kada sanjate da vam je neko dao pogrešnu ili lažnu adresu to je znak da prestanete da gubite vreme i energiju na ljude koji vas ne zaslužuju.

Definicija adrese

Adresa označava mesto prebivališta fizičkog ili pravnog lica.