Šta znači sanjati advokata?

Tumačenje ovog sna u sanovniku zavisi i od konteksta u kome se on odvija, te osećaja koji u vama budi. Zbog ovog sna možete osećati anksioznost, strah, brigu, bes ili mržnju, ali i zadovoljstvo i sreću. San spada u ređe snove, a ako ste skoro imali posla sa advokatima ili gledali na televiziji san se ne tumači.

Imati advokata
Kada sanjate da imate advokata, to ukazuje da ćete biti suočeni sa novčanim problemima. Moguće je da se bavite poslovima koji vam neće doneti očekivanu zaradu. Nalazite se u teškoj situaciji jer ne znate da li je bolje da nastavite sa poslom ili da ga definitivno napustite. Problem prave dugovi koje ne možete da vratite jer ni vama drugi ne isplaćuju ono što vam duguju. Ako uskoro budete imali suđenje, moguće je da nećete biti zadovoljni ishodom. Posle toga ćete biti prinuđeni da donesete konačnu odluku.

Biti advokat
Kada ste vi advokat u snu, to implicira da se neko meša u vaše planove. Imate nesuglasice sa osobom koja pokušava da upravlja vašim životom. Znate da sve što radi je iz najbolje namere ali ipak negativno utiče na vaš privatni i poslovni život. Morate da vodite računa o svakoj odluci koju donesete. Čak iako smatrate da je dobra za vas, odustajete ako se ne svidi toj osobi. Pod velikim ste pritiskom i samo je pitanje vremena kada ćete izgubiti kontrolu i sasuti joj sve u lice. Teško se odlučujete na taj korak jer se najverovatnije radi o starijoj osobi koja ima zdravstvenih problema i mnogo slobodnog vremena. Kad god se pobunite, sa uspehom vam nametne osećaj krivice.

Advokat u sudnici
Ako sanjate advokata u sudnici to obično znači da se trenutno osećate kao svoj na svome. Stvari polako dolaze na pravo mesto. Na poslovnom i privatnom planu ste zadovoljni, ali se zbog prethodnih loših iskustava plašite da se ne dogodi nešto što će pokvariti vašu sreću. Vreme je da se rešite takvih misli i da uživate u zasluženom trenutku spokoja.

Advokat u vašem domu
Kada sanjate advokata u vlastitoj kući podsvest vam govori da ste se o nekoga ogrešili. Možda niste mogli ni da predvidite da će stvari tako da se odvijaju, ali šteta je već učinjena. Ukoliko ne želite da naiđete na osudu okoline, sledeći put budite pažljiviji.

Razgovarati sa advokatom
San u kome razgovarate s advokatom može imati i pozitivno i negativno značenje. U prvom slučaju ukazuje na to da ste se našli na prekretnici kada treba da prelomite i donesete odluku koja će odrediti dalji tok vašeg života. Morate da se preispitate šta je to što želite i da počnete da radite na ostvarenju ciljeva. Ravnodušnost prema svima i svemu dugoročno gledano ne može imati pozitivne posledice. Okolina stiče utisak da ste sebični i razmaženi, te da niste u stanju da saslušate i posavetuje ljude koji vas vole.

Svađati se sa advokatom
Rasprava sa advokatom ne mora nužno da implicira problem pravne prirode. Obično znači da imate neku mučnu situaciju sa kojom morate da se suočite. Neodlučni ste da napravite sledeći korak jer ste svesni da bi mogao da sa sobom vuče određene posledice. Ipak, nema razloga za zabrinutost jer će osobe koje vas vole pokazati veliku dozu razumevanja za situaciju u kojoj se ste se našli.

Ljubiti se sa advokatom
Ako sanjate bilo kakav intiman odnos s advokatom moguće je da u podsvesti osećate krivicu zbog nečega vezanog za partnera ili bilo koju osobu koja vam je bliska. S druge strane i vama bliske osobe možda osećaju krivicu jer od vas kriju neku tajnu. U idealnom slučaju bi svako rekao šta ima, ali vi niste taj tip osobe. Zato sve držite u sebi dok ne eksplodirate. Nemojte da se zavaravate da se ne vidi da imate problem, jer toliko dugo ćutite da je nemoguće ne primetiti da se nešto dešava.

Sanjati da podmićujete advokata
Ako u snu pokušavate da advokatu date pare da bi vam završio neki  ilegalan posao, to uglavnom znači da ćete biti nagrađeni za nešto što niste sami uradili. Premda to možda ne želite da priznate, uspeh vašeg posla nije samo vaša zasluga, nego i ljudi koji su takođe radili na njemu. Ovakav stav bi mogao da vam se odbije od glavu u budućnosti.

Advokat u službi branioca
Ukoliko sanjate da ste optuženi za neko kazneno delo i advokata u svojstvu vašeg branioca to može značiti ili veliki uspeh na samom početku nekog projekta, ideje ili posla, ili – veliku napetost na poslovnom i porodičnom planu.

Premda smatrate da ste dovoljno stručni i sposobni da izvršavate zadatke koji su vam povereni, plašite se otkaza jer neko drugi ima prednost u odnosu na sve vaše kvalitete. Ovakav razvoj događaja dugoročno gledano ne može rezultovati promenom na bolje. Zato je vreme da počnete da tražite novi posao.

Sanjati branioca na sudu može da znači i uspeh vaše ideje. Ako ste odlučili samostalno da započnete neki projekat potrudite se i da ga završite jer su benefiti višestruki. Strah od neuspeha već vas je dovoljno kočio u ostvarenju ciljeva. Preuzmite taj rizik jer će se trud isplatiti.

Advokat u službi tužioca
Ako sanjate tužioca na vlastitom suđenju očekujte finansijski gubitak. Trošenje novca vam je oduvek išlo od ruke, ali ovog puta ćete morati da povučete kočnicu jer bi u suprotnom mogli upasti u velike probleme. Na pomoć prijatelja u ovom slučaju ne možete računati i toga morate da budete svesni.

Nag ili go advokat
Ako sanjate golog advokata moguće je da ćete se osramotiti pred većom grupom ljudi. Tema razgovora vam neće biti bliska, ali vas to neće sprečiti da pokušate da nametnete svoju ideju koja će naići na podsmeh. Ukoliko želite to da izbegnete potrudite se da steknete elementarno znanje o temi o kojoj se govori ili da jednostavno komentare svedete na minimum.

Advokat u crnom odelu
Ukoliko sanjate advokata u crnom odelu očekujte susret s osobom koja uživa veliki ugled u društvu, a koja bi mogla da vam pomogne. Verovatno ste dugo čekali da upoznate nekog takvog jer vam je preko potreban dobar saradnik i savetodavac. Ne libite se da pitate za savet, a još manje da ga poslušate, naročito poslovne i finansijske prirode, jer vam to zadaje najviše briga.

Advokat u plavom odelu
Advokat u plavom odelu simboliše vašu potrebu da budete cenjeni u društvu. Već neko vreme žudite za tim da izgradite reputaciju vrednu pažnje i divljenja. Ipak morate biti svesni da je za tako nešto potrebno mnogo truda i rada, te da uspeh neće stići preko noći. Ako ste se u poslednje vreme ulenjili, ne možete ni da očekujete da ćete brati plodove svoga rada.

Sanjati da ste dali otkaz advokatu
Ako ste sanjali da ste dali otkaz advokatu to implicira da imate prevelika očekivanja od drugih ljudi. Mislite da zaslužujete da vaši bližnji u prvi plan stave vaše probleme, obaveze i brige, a da svoje zapostave. Neke stvari ćete morati sami da rešavate, a ne da čekate da se drugi pozabave time.

Sanjati da lažete advokata
Lagati advokata u snu znači da sami sebe dovodite u opasnost. Nemojte da preduzimate rizične korake i da jednostavne probleme pravite komplikovanim. Nije trenutak za velike rizike, jer bi mogli da izazovu veoma ozbiljne posledice.

Sanjati da vas advokat laže
Ukoliko ste u snu došli do zaključka da vas advokat laže to implicira da ste vrlo skeptična osoba. Ova osobina nije loše kada je profesionalni život u pitanju, međutim, vrlo često se negativno odražava na privatne odnose. Nemojte da „presuđujete“ ljudima pre nego što ih upoznate.

Sanjati da se krijete od advokata
Kriti se od advokata u snu ukazuje na to da ćete na javi zaboraviti obećanje koje ste nekome dali. Kada tu osobu sretnete na ulici, postidećete se zbog svog nemara, te ćete morati iskreno da mu/joj kažete da ste smetnuli s uma obećanje koje ste mu/joj dali.

Sanjati da kradete od advokata
Krasti od advokata u snu simbolizuje zavist. Moguće je da je poznanik tj. poznanica postigao/la sve ono o čemu vi maštate. Umesto da se ugledate na njega tj. nju, vi se trujete negativnim emocijama.

Sanjati da vas je advokat pokrao
Kada sanjate da vas je advokat pokrao to implicira da morate da pazite kome se poveravate. O svojim tajnama, strahovima i idejama pričajte samo sa ljudima koji vas do sada provereno nisu izdali.

Sanjati da pijete s advokatom
Piti s advokatom u snu znači da se nekome želite predstaviti u što boljem svetlu. Moguće je da vam se ta osoba dopada ili, pak, da želite da steknete njegovo tj. njeno poverenje kako bi vam pomogao/la da rešite neki problem.

Sanjati da plešete s advokatom
Plesati s advokatom ili advokaticom u snu ukazuje na to da maštate o luksuzu, ali ga sebi još uvek ne možete priuštiti. Možda ne bi bilo loše kada biste bili zadovoljniji onim što imate.

Sanjati da ste zaljubljeni u advokata tj. advokaticu
Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u advokata tj. advokaticu moguće je da maštate o osobi koja vam nije dostupna.

Sanjati da se udajete za advokata
Kada neudata žena sanja da se udaje za advokata to implicira da će uskoro odlučiti da ljubav stavi u drugi plan. Ako udata žena sanja da se udaje za advokata to znači da svom partneru nešto zamera, ali mu to još uvek nije priznala.

Sanjati da ženite advokaticu
Ukoliko neoženjen muškarac sanja da ženi advokaticu to implicira da ga privlače snažne i samostalne žene. Ako ovakav san sanja oženjen muškarac verovatno nije potpuno srećan u braku.

Ako ste po profesiji advokat ili ste u bliskoj prošlosti imali kontakte s advokatom san se ne tumači. Ukoliko ste gledali film ili neku seriju u kojoj su glavni likovi advokati, san je posledica utiska koji je na vas ostavilo to što ste videli.

Definicija advokata

Advokat je titula lica koje je član komore i ima ovlašćenje da daje pravne savete i zastupa fizička i pravna lica.