Šta znači sanjati agenta?

Videti agenta u snu
Kada vidite agenta u snu, to je simbol briga. Moguće je da sumnjate u poslovne partnere. Već neko vreme osećate da nisu iskreni prema vama. Najveći problem je nedostatak dokaza da ih optužite, a ne želite da to prođe nekažnjeno. Osećate se zapostavljeno jer vas niko ne obaveštava o dešavanjima na poslu. Ta situacija loše utiče na vaše raspoloženje što se odražava i na odnos sa porodicom. I posao trpi jer nema dogovora i saradnje koja je ranije predstavljala ključ vašeg uspeha.

Pričati sa agentom u snu
Ako sanjate da razgovarate sa agentom, to implicira da ćete promeniti okolinu. Ta promena će vam dobro doći jer je vaš život postao jednoličan. Sve aktivnosti u toku dana obavljate rutinski bez ikakvog užitka. Moguće je da ćete preći na drugo radno mesto gde ćete moći više da naučite. Ovde niste imali motiva da se trudite i usavršavate vaše znanje.

Unajmiti agenta
Kada u snu unajmljujete agenta, to može biti znak da ste nešto uradili, a ne želite da drugi saznaju. Moguće je da ste u tajnoj ljubavnoj vezi sa osobom koja je zauzeta. Strepite da će se to otkriti. Često vam deluje kao da svi znaju vašu tajnu. Ne možete da se opustite pa će vaše neuobičajeno ponašanje početi da izaziva sumnju.

Plaćati agenta
San u kome plaćate agentu za neku uslugu znači da će vam se trud isplatiti. Već dugo radite na sebi, usavršavate se u svom poslu, a pri tome osećate da drugi ne cene dovoljno sve to. Ipak, pred vama je odličan period u kome će sve to doći na svoje. Promenićete saradnike za koje će se ispostaviti da će imati dovoljno sluha za ideje koje imate. Nemojte prerano da odustante od svega, jer vaše vreme uskoro stiže.

Ljubiti se s agentom
Ako sanjate bilo koju vrstu intimnog odnosa sa agentom podsvest vam govori da razmišljate o nekoj osobi suprotnog pola sa kojom veza nije moguća. Bilo da ste vi ili on/ona zauzeti ili da smatrate da bi naišli na osudu vaše okoline, nešto vas sprečava da napravite naredni korak. Ako budete slušali razum verovatno se ništa neće dogoditi i to o čemu maštate će ostati samo san. Međutim, ako budete slušali srce imate čemu da se nadate.

Sanjati agenta za putovanja
Ukoliko sanjate agenta za putovanja podsvest vam govori da biste želeli da barem nakratko pobegnete od svakodnevnih briga i problema. Iza vas je težak period na poslovnom i porodičnom planu. Brojne obaveze i loša finansijska situacija vam stvaraju mnogo stresa, a vi verovatno još niste pronašli način da to kanališete.

Razgovarati s agentom za putovanja
Ako sanjate da pričate s agentom za poslovanja moguće je da ste samo umorni. Na svojim plećima nosite veliku odgovornost jer vaši postupci utiču celu vašu porodicu. Trpite ogroman pritisak i ponekad biste želeli da dignete ruke od svega, ali ste isto tako svesni da bi bez vaše pomoći sve bilo mnogo teže. Pri tome, svi i dalje očekuju da ćete uvek biti tu i da ste sposobni da se sa svime izborite. Boli vas to što vas niko ne pita možete li i dalje da svima pomažete, nego se to podrazumeva.

Svađati se s agentom za putovanja
Kada se u snu svađate s agentom za putovanja desiće vam se neprijatan susret s osobom sa kojom ste se nekad žestoko posvađali. Odnosi će i dalje ostati zategnuti, ali ćete i jedno i drugo shvatiti da je vreme da zakopate ratne sekire i da prošlost ostavite iza sebe.

Sanjati agenta za nekretnine
Upali ste u rutinu i svaki dan vam je jednoličan. Ako sanjate agenta za nekretnine moguće je da ćete u bliskoj budućnosti promeniti partnera, posao ili mesto boravka. U svakom slučaju, bilo koja od ovih promena će vam dobro doći jer ćete konačno početi da uživate.

Razgovarati s agentom za nekretnine
Ovaj san je posledica kritika koje skoro svakodnevno slušate u prisustvu dragih osoba. Članovi porodice vam sugerišu da poboljšate svoj društveni život, da više izlazite i više se zabavljate, da pronađete hobi ili neku zanimaciju. Međutim, vi osećate da vam trenutno u životu ne treba ništa više. Prija vam samoća i nekolicina prijatelja sa kojima se družite, zato vas takvi razgovori dovode do ludila.

Onima koji su u braku partner zamera jer mu/joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Dolazite u sukob jer vi smatrate da to nije tačno i da činite sve kako bi on/ona bili srećni. Kako biste to prevazišli razgovarajte otvoreno. Premda vam se mišljenja trenutno ne slažu, pokušajte da nađete kompromis jer bi dalje odlaganje rešavanja ovog problemčića s vremenom preraslo u pravu noćnu moru.

Svađati se s agentom za nekretnine
Ako se u snu svađate s agentom za nekretnine to simboliše gubitak. Iz vašeg života će sticajem okolnosti nestati osoba koja vam je draga. Verovatno će odlučiti da se preseli u inostranstvo. Uprkos međusobnom obećanju da ćete ostati u kontaktu, svesni ste da će razdvojenost uticati na vaš odnos. Ipak, u životu će vam se pojaviti neki novi ljudi, pa su moguća i nova prijateljstva koja će vam pomoći da prebrodite gubitak drage osobe.

Sanjati agenta za prodaju
Ako ste u skorije vreme sanjali agenta za prodaju osiguranja ili usluga imaćete nepredviđene troškove, poput kvara automobila ili nekog kućanskog aparata. Ipak, imajte u vidu da trošak može biti svadba, krštenje ili neka proslava za koju ste saznali u poslednji čas.

Razgovarati s agentom za prodaju
Ukoliko u snu razgovarate s agentom za prodaju moguće je da ćete doneti odluku koja će obeležiti narednih nekoliko godina vašeg života. Ako osećate da biste trebali nešto da promenite verovatno ste u pravu. Strah vas sputava da napravite korak napred. Iako vam drugi savetuju da se pomirite sa svojom situacijom i budete zadovoljni svime što imate, ukoliko niste srećni, slušajte svoje srce.

Svađati se s agentom za prodaju
Ukoliko sanjate da se svađate ili raspravljate s agentom za prodaju moguće je da ćete shvatiti da ste doneli pogrešnu odluku. Izbegavajte da potpisujete bilo kakav ugovor sa čijim detaljima niste u potpunosti upoznati. Čak i sitnica može biti kobna ukoliko ne budete oprezni.

Sanjati tajnog agenta/špijuna
Sanjati tajnog agenta znači da će vam biti poveren vrlo važan zadatak.

Sanjati da ste vi agent za putovanja
Ako ste sanjali da ste vi agent za putovanja ili turistički vodič tj. osoba koja se bavi organizacijom putovanja to implicira da biste zahvaljujući poslu mogli doživeti neprocenjiva iskustva. Ovo posebno važi za ljude koji se bave nekim javnim zanimanjem, poput politike, novinarstva, glume, sporta i slično.

Sanjati da ste vi agent za nekretnine
Ukoliko ste sanjali da ste agent za nekretnine to implicira da vam je potrebna promena. Možda razmišljate o renoviranju ili kupovini kuće ili stana ili, pak, o promeni mesta boravka. Nije isključeno da ćete početi da tražite posao u drugom gradu ili državi.

Sanjati da ste vi agent prodaje
Kada sanjate da ste vi agent prodaje to znači da ćete morati da poradite na veštinama ubeđivanja ukoliko želite da drugi usvoje vaše ideje i da pristanu da ih zajedno sprovedete u delo. Verovatno neki vaši projekti nisu naišli na razumevanje ljudi iz okruženja, te ćete morati mnogo više da se potrudite kako biste ih uverili da ste u pravu.

Sanjati da ste vi tajni agent
Ako ste sanjali da ste vi tajni agent to implicira da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj talenat ne koristite u dovoljnoj meri. Moguće je da posao kojim se trenutno bavite ne zahteva inovativnost, ali možete svoj talenat da usmerite na bavljenje nekim hobijem. Možda to jednog dana postane dobar izvor prihoda.

Sanjati da se krijete od agenta
Kriti se od agenta u snu ukazuje na to da vas grize savest zbog pogrešne odluke ili poteza. Druga mogućnost jeste da se kajete što ste uvredili, povredili ili naštetili drugoj osobi. Možda još uvek nije kasno da pokažete da se kajete i da pokušate da ispravite stvar.

Sanjati da bežite od agenta
Bežati od agenta u snu znači da ćete pokušati da odgovornost za grešku koji ste napravili „svalite“ na druge. S vremenom će istina izaći na videlo, pa će mnogi promeniti mišljenje koje su o vama imali.

Sanjati da jurite agenta
Juriti agenta u snu ukazuje na to da je vreme da prestanete druge da krivite za vlastite neuspehe. „Padovi“ koje ste doživeli nisu posledica toga što su se svi urotili protiv vas, nego toga što ništa niste naučili na greškama koje ste pravili.

Sanjati da ste se potukli s agentom
Ako ste sanjali da ste se potukli s agentom to implicira da ste odabrali pogrešan način da rešite neki problem. Promenite ugao gledanja na situaciju, pa će vam mnogo toga biti jasnije.

Sanjati da ste ubili agenta
Kada sanjate da ste ubili agenta za putovanja, nekretnine i slično to znači da ste previše ponosni da priznate da neki posao ne možete ili ne umete da rešite sami. Sujeta vam brani da potražite pomoć i da sami sebi olakšate život.

Dodatno značenje ovog sna pogledajte šta znači sanjati špijuna?

Ukoliko ste bili u kontaktu sa agentom za nekretnine ili prodaju ili ste pogledali film, seriju ili dokumentarac na ovu temu moguće je da je to ostavilo utisak na vas. Ako se bavite nekim od ovih poslova san se ne tumači.

Definicija agenta

Agent je osoba koja posreduje u različitim poslovima. Najčešće ima ovlašćenje da zastupa fizičko ili pravno lice.