Šta znači sanjati akrobatu?

Biti akrobata u snu
Kada sanjate da ste akrobata, to znači da ćete se rešiti briga. U narednom periodu shvatićete da se bespotrebno opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Uvidećete da uzalud rasipate energiju. Konačno ćete početi da uživate u životu. Ako šef ne ceni vaš trud i rad, pustićete ga da vidi da li može da se snađe bez vas. Odlučili ste da nećete nikome dozvoliti da vas potcenjuje. Ako partner želi da promenite vaše navike i da mu se prilagodite, reći ćete mu da slobodno potraži osobu koju može da oblikuje prema sebi jer vi ne želite da budete ničija marioneta.

Videti akrobatu
Kada u snu vidite akrobatu u cirkusu, to označava neočekivani finansijski dobitak. Imaćete sreće na poslovnom planu i kada u nešto uložite, vratiće vam se višestruko. Bićete talični drugima i jedva će čekati da vas vide jer gde god da se pojavite, desiće se nešto lepo. Imaćete uspeha u igrama na sreću i dobićete mnogo praktičnih stvari koje su vam potrebne.

Sanjati akrobatu na konopcu
Kada sanjate akrobatu na konopcu, to je upozorenje da ćete biti u opasnosti. Moguće je da ste započeli neki ilegalan posao ili dugujete novac ljudima sa druge strane zakona. Pokušaćete da se izvučete iz takvog okruženja, ali to neće biti lako kao što ste zamišljali. Počećete da strahujete za vašu bezbednost kao i za bezbednost ljudi koji su zbog vas umešani u mutne poslove. Trudićete se da sakrijete istinu od partnera i porodice dokle god ne budete bili primorani da im sve priznate.

Razgovarati s akrobatom
Ukoliko ste nedavno sanjali da razgovarate s akrobatom to simbolizuje manjak slobode. Poželećete da vas posao, škola ili ukućani ne opterećuju toliko kao do sada. Moguć je i odlazak na kraće putovanje, što će biti blagorodno za vaš duh i telo.

Svađati se s akobatom
San u kome se svađate s akrobatom obično znači da ćete se na javi svađati sa tvrdoglavom osobom. Nećete moći da joj/mu dokažete da vaš savet ne znači zlonamernu kritiku, nego upravo suprotno, da je sve što činite i govorite isključivo iz dobre namere. Verovatno ćete u nekom momentu odustati jer ćete shvatiti da je sav trud uzaludan.

Tući se s akrobatom
Ako se u snu tučete s akrobatom finansijska situacija vam neće biti povoljna. Već neko vreme muku mučite sa nedostatkom novca, a dodatni troškovi će samo dodatno zakomplikovati i ovako teško stanje u kome ste se našli. Budite pažljivi ako planirate veća ulaganja u neki posao, projekat ili ideju.

Ljubiti se s akrobatom
Ukoliko sanjate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa sa akrobatom podsvest vam govori da često razmišljate o nekoj osobi koja vam nije dostupna. Moguće je da je zauzeta, pa bi takav odnos bio rizičan za oboje. S druge strane, moguće je i da vam ne bi uzvratio/la pažnju, te da vam se samo učinilo da je pažnja koju vam je poklonio/la bio flert.

Akrobata u praznoj dvorani
Ukoliko vidite akrobatu koji vežba u dvorani bez publike to znači da vam sledi period zatišja. Neće biti ni velikog napretka, ali, na sreću neće biti ni velikih problema na poslovnom i privatnom planu. Na vama je da se strpite i sačekate svoju priliku. Ne bi bilo loše da se odmorite, otputujete ili posvetite vreme porodici.

Akrobata u vašem domu
Ako sanjate da je akrobata u vašem domu to znači da ćete prisustvovati veoma napetoj situaciji. Moguće je da ćete na poslu ili na druženju s prijateljima biti uvučeni u razgovor koji vam ne prija, te da će neko od prisutnih tražiti da zauzmete stranu. Dodatni pritisak će nastati jer ste svesni da šta god vi kazali može da uvredi nekoga od prisutnih.

San u ovako izmeštenom kontekstu simbolizuje lošu komunikaciju sa partnerom ili nekim članom porodice.

Akrobata koji pada
Ako sanjate akrobatu koji iznenada pada, to je loš znak. Moguće je da ćete biti izdani ili razočarani u partnera ili kolege s posla. Osim toga, akrobata koji pada simbolizuje i veći novčani trošak, pa budite oprezni. Sve poslove vezane za finansije obavljajte sa dodatnom dozom opreza. Ukoliko treba da potpišete neki poslovni ugovor, ugovor sa bankom ili kupoprodajni ugovor budite sigurni da vam je jasna svaka reč koja je tu napisana. Ako budete oprezni razloga za brigu neće biti.

Akrobata sa cvetom
Ako akrobata u snu nosi cveće čućete loše vesti od poznanika. Ukoliko je akrobata ženskog pola to je znak iznenadne pozitivne promene u životu. Moguće je da će problem koji vas već dugo muči da konačno bude rešen, te ćete uploviti u miran period.

Ukoliko ste akrobatu sanjali nakon odlaska u cirkus ili gledanja TV programa u kome se pojavljuju akrobate verovatno ste samo po utiskom viđenog. Ako se bavite ovim poslom san se ne tumači.

Akrobata na trampolini
Kada sanjate akrobatu na trampolini to simbolizuje neku promenu u vašem životu. U budućnosti ćete biti pred dilemom da li da prihvatite ponudu prijatelja i da promenite posao ili grad ili da ne izlazite iz zone konfora. Moguće je da ćete se konačno ohrabriti i ući u jednu sasvim novu priču koja će najverovatnije imati pozitivan ishod.

Akrobata sa lopticama
Ako sanjate akrobatu sa lopticama to znači da ste već neko vreme u grču i strahu. Balansirate između članova svoje porodice, ne želite nikoga da povredite, ali shvatate da svi od vas očekuju da razrešite situaciju u vašem domu. Podsvest vam govori da biti posrednik nije dobro za vas, ali nemate izbora nego da se uključite u to „vrzino kolo“.

Sanjati da se udajete za akrobatu
Ukoliko neudata žena sanja da se udaje za akrobatu to implicira da još uvek nije spremna za brak. Možda vas samo privlači to što vaši prijatelji koji su u braku zajednički donose odluke, ali budite sigurni da se ne biste najbolje snašli kada biste baš sve morali da delite sa drugom osobom.

Ako udata žena sanja da se udaje za akrobatu to znači da nešto zamera svom partneru, ali mu to još uvek nije priznala.

Sanjati da pomažete akrobati
Pomagati akrobati u snu ukazuje na to da će neko potcenjivati vaš trud, rad, znanje ili posao kojim se bavite. Moguće je da ćete imati priliku da o sebi razgovarate s osobom koja je sklona da potcenjivački reaguje na sve druge jer se smatra superiornijim/superiornijom u odnosu na ostale. Isto tako će postupiti prema vama, ali se vi potrudite da ne reagujete burno.

Sanjati da sabotirate akrobatu
Kada sanjate da ste sabotirali akrobatu u smislu da ste mu presekli konopac, pocepali trampolinu i slično to simbolizuje ljubomoru. Verovatno u vašem okruženju postoji osoba koja je postigla ono o čemu vi maštate. Umesto da se ugledate na njega tj. nju vi se trujete negativnim emocijama.

Sanjati da vas je akrobata pokrao ili prevario
Ovakav san ukazuje na to da ste naivni i da ne učite na greškama iz prošlosti. Toliko ste puta poverovali u lažna obećanja i toliko puta bili povređeni i poniženi, a niste naučili da ne verujete baš svima.

Sanjati da ste pokrali akrobatu
Ukoliko ste sanjali da ste pokrali akrobatu to implicira da ćete doneti rizičnu odluku ili povući rizičan potez. Možda ćete smatrati da je to ispravno ili će vas na to naterati bezizlazna situacija. Moguće je da ćete imati mnogo sreće i da će se vaša odluka ispostaviti ispravnom.

Sanjati da se krijete od akrobate
Ako ste sanjali da se krijete od akrobate to znači da ste skloni preterivanju u svemu. Kada imate neki problem o njemu svi moraju da znaju, ne zato što tražite savet, nego zato što smatrate da će vam biti lakše ukoliko svima o tome budete pričali. Često preterujete u brzi, poslu, pa čak i ljubavi.

Sanjati da jurite akrobatu
Juriti akrobatu u snu ukazuje na to da ćete shvatiti da niste dorasli zadatku koji ste preuzeli na sebe. Moraćete da progutate sujetu i da potražite tuđu pomoć. Potrudite se da iz ove situacije izvučete pouku, tj. da shvatite kolikim potencijalom zapravo raspolažete.

Sanjati da bežite od akrobate
Bežati od akrobate u snu znači da bi vas bliska osoba mogla dovesti u nezavidan položaj. Moguće je da ćete morati njegove tj. njene postupke da objašnjavate svojim prijateljima, poslodavcima ili poslovnim saradnicima, a to vam neće biti ni malo lako.

Sanjati da je akrobata pao tokom izvođenja tačke
Kada sanjate da je akrobata pao tokom izvođenja tačke to implicira da ćete svedočiti nekom nemilom događaju na javi. To će sigurno ostaviti veliki utisak i duboke posledice na vas.

Sanjati da je akrobata poginuo tokom izvođenja tačke
Ukoliko se sanjali da je akrobata pao sa velike visine i poginuo to znači da je krajnje vreme da prošlost ostavite iza sebe. Dozvolili ste da vas „vuče nazad“ i niste razmišljali o budućnosti. Sada je trenutak da se posvetite konstruktivnijim stvarima, tj. da uradite nešto dobro za sebe.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se dešavaju, te osećaja koji prate san. Osobe koje sanjaju akrobatu obično su uzbuđene, oduševljene ili zabrinute. U sva tri slučaja san ima pozitivno značenje.

Uzbuđenje i strah
Ako sanjate osobu koja izvodi akrobacije zbog kojih ste uzbuđeni i uplašeni desiće vam se velike i dobre stvari. Vaš trud i rad će se višestruko isplatiti. To takođe znači da ćete svojim delima nekoga oduševiti.

Oduševljenje
Ako tokom sna osećate oduševljenje to obično znači da ćete čuti neku dobru vest ili sresti dragu osobu koju dugo niste videli.

Definicija akrobate

Akrobata je osoba koja izvodi gimnastičke podvige u cirkusu.