Šta znači sanjati ambis?

Videti ambis u snu
Kada u snu vidite ambis, to je znak da se nečega plašite. Moguće je da ste u teškoj situaciji koja vas je navela da se okrenete nekom poroku. Depresivni ste i više se ne nadate da će stvari krenuti na bolje. Svi vas opominju da se trgnete pre nego što zapadnete u ozbiljne probleme.

Sanjati pad u ambis
Kada u snu padate u ambis, to upozorava na bolest. Verovatno ne vodite računa o zdravlju i uvek imate preča posla od sporta. Živite brzo, a tako se i hranite. To će pogoršati vaše stanje pa je moguće da ćete morati na pregled ili u bolnicu.

Propadati u ambis bez dna
Kada u snu padate u mračan ambis bez dna, to je simbol velikih briga. Ako imate privatni biznis, a zadužili ste se, nalazite se u ozbiljnom problemu. Nećete biti u mogućnosti da vraćate dugove, a partner neće imati razumevanja. Želeće da mu/joj obezbedite kvalitet života na kakav je navikao/la.

Gurnuti nekoga u ambis
Ako sanjate da gurate nekoga u ambis, to označava veliku nevolju. Grize vas savest jer niste bili iskreni prema prijatelju. Čak i da se radi o prećutkivanju stvari, imaćete osećaj da ste se loše poneli. Ako donese lošu odluku, smatraćete to vašom krivicom.

Skočiti u ambis
Kada u snu skačete u ambis, to je upozorenje da dovodite sebe u smrtnu opasnost. Verovatno ćete imati posla sa ljudima koji se bave nezakonitim stvarima. Iako se nećete osećati dobro zbog toga, zaslepeće vas zadovoljstva koja takav način života omogućava.

Neko drugi da skače u ambis
Ako sanjate da drugi skaču u ambis, to implicira da ćete imati neprijatnosti tuđom krivicom. Moguće je da će vas neko oklevetati jer više niste u vezi. Čućete svakakve laži koje će vas pogoditi. Biće vam žao što ste mu/joj verovali i pričali intimne stvari.

Probuditi se pre pada u ambis
Ukoliko se probudite pre pada u ambis to znači da vas u budućnosti očekuje veliki uspeh. Premašićete vlastita očekivanja, a to će mnogi umeti da prepoznaju. Vaš trud će konačno da se materijalizuje što će vam dati dodatni motiv da nastavite da radite na sebi. Mogli biste zapasti za oko nekoj uticajnoj osobi, što će izroditi ponudom za saradnju.

Biti na ivici ambisa ili provalije
San u kome stojite na ivici ambisa i plašite se da ćete da padnete simboliše zabrinutost za nekoga koga volite. Moguće je da se prijatelj ili neko od članova porodice susreće s ozbiljnim zdravstvenim problemima, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Imajte u vidu da je podrška veoma važna, ali da je to sve što možete da učini za njega/nju, jeste da budete tu kada zatreba.

Izbeći pad u provaliju
Ako sanjate da ste „za dlaku“ izbegli da padnete u ambis to znači da ćete u bliskoj budućnosti izbeći sukob sa kolegom, nadređenim, partnerom ili bliskom osobom. Možda ćete se naći u situaciji da branite svoje postupke, ali ćete ipak uspeti da dokažete da ste u pravu i bez rasprave.

Spasiti nekog od pada u ambis
Ukoliko sanjate da pokušavate da spasite nekoga ko pada u ambis to znači da ćete čuti dobru vest. Verovatno će vam prijatelj ili poznanik javiti da je sa njegovim zdravljem sve u redu i to će doneti veliko olakšanje.

Ako se uspeli da spasite nekoga ko je padao u bezdan to znači da ćete se u bliskoj budućnosti rešiti velike brige. Nešto što vas dugo muči će se rešiti na neočekivan način. To ne znači da nećete morati da „prinesete žrtvu“, ali će ona biti manja nego što ste očekivali.

Baciti kamen u ponor
Kada u snu bacate kamen u ponor to simboliše da ste se o nekoga mnogo ogrešili. Verovatno ste prijatelju ili kolegi zamerali za njegove/njene postupke, bez da ste se zapitali zašto je nešto uradio/la tako kako je uradio/la. Ubuduće se pokušajte postaviti u kožu ljudi za koje mislite da su vam učinili neko zlo, pre nego što donesete zaključak da su to učinili iz loše namere.

Sanjati da vas je neko gurnuo u ambis
Ukoliko ste sanjali da vas je neko gurnuo u ambis to simbolizuje paranoju. Moguće je da verujete da neko želi da ugrozi vaš ugled u firmi u kojoj radite kako bi preuzeo/la vašu poziciju. Druga mogućnost jeste da često sumnjate u partnera tj. partnerku i optužujete ga/je da vam je neveran tj. neverna ili da nije iskren/a prema vama, a da za tako nešto nemate nikakve dokaze. Menjajte se ukoliko želite da ga/je zadržite kraj sebe.

Sanjati da vas je neko spasao iz ambisa
Ako ste sanjali da vas je neko spasao iz ambisa to znači da vam je potreban savet. Ukoliko biste o problemu koji vas trenutno muči razgovarali s osobom kojoj verujete možda biste stekli drugačiji pogled na situaciju u kojoj se nalazite. Ne libite se da o svemu što osećate i mislite razgovarate s osobom kojoj verujete.

Sanjati da se spuštate u ambis
Spuštati se u ambis u snu može da bude znak da ćete se napokon ohrabriti da sprovedete u delo ideju koja vam je dugo na umu. Moguće je da je reč o nekom projektu o kom razmišljate, a niste se usuđivali da ga sprovedete u delo. Konačno su se neke kockice složile, pa ćete krenuti u ostvarenje onoga što ste zamislili. Ukoliko budete uporni i strpljivi, rezultati će biti bolji nego što očekujete.

Sanjati da se drugi spuštaju u ambis
San u kome vidite kako se neko spušta niz ambis najavljuje zanimljiv susret. Moguće je da ćete u narednom periodu upoznati vrlo interesantnu osobu. Reč je o muškarcu tj. ženi koji/a se ne plaši da ostvari svoje snove. Dok vi „grickate život“, on tj. ona ga živi punim plućima. Ukoliko odlučite da provedete neko vreme sa njim tj. njom, možda i vi promenite pogled na život.

Sanjati da se penjete iz ambisa
Penjati se iz ambisa u snu simbolizuje postepeni napredak. Verovatno ulažete dosta vremena i energije u nešto, a rezultati nisu baš onakvi kakve ste očekivali. Nije da nema pomaka, ali biste voleli da se dogodi iskorak. Samo ukoliko budete dovoljno strpljivi i ukoliko ne odustanete ostvarićete i više od onoga što možete da zamislite.

Sanjati da se drugi penju iz ambisa
Kada sanjate kako se neko penje iz ambisa to implicira da treba da podržite člana porodice, partnera tj. partnerku ili prijatelja tj. prijateljicu u njegovim tj. njenim namerama. Moguće je da vam je neko blizak izneo svoju ideju i da ste je u startu osudili na propast. To je greška ukoliko niste ni razmislili da li može da donese uspeh. Zato morate da pokažete više razumevanja za ono što vam je izneo/la i da pokušate da ga podržite koliko je u vašoj moći.

Sanjati da ste preskočili ambis
Preskočiti ambis u snu je znak da će vam se neki rizik isplatiti. Verovatno ste uložili novac u nešto za šta niste bili sasvim sigurni da može da donese profit, tj. neku novu vrednost. Ipak, vreme će pokazati da je vaša odluka tj. potez bio ispravan. Drugo značenje ovog sna jeste da ćete se napokon ohrabriti i prići osobi koja vam se dopada. Nije isključeno da ćete započeti emotivnu vezu.

Sanjati da je neko drugi preskočio ambis
Ovakav san, na žalost, znači da ćete ući u konflikt sa bliskom osobom. Moguće je da će član porodice ili partner tj. partnerka uraditi nešto mimo vašeg znanja i da ćete vi saznati za to, pa ćete se naljutiti. Ne treba da dozvolite da to napravi razdor među vama, nego pokušajte da taj problem prevaziđete kao zreli ljudi.

Sanjati da visite iznad ambisa
Ako ste sanjali da visite iznad ambisa to znači da problem koji vas muči nećete uspeti sami da rešite. Nemojte da se mučite jer to neće doneti rezultate. Bolje bi bilo da se obratite nekome za pomoć. Ukoliko se problem odnosi na posao, obratite se nadređenima koji će vam kazati šta treba da uradite.

Sanjati da neko drugi visi iznad ambisa
Videti u snu kako neko visi iznad ambisa ukazuje na to da bi vas uskoro bliska osoba mogla zamoliti za sugestiju ili savet u vezi sa problemom koji ga/je muči. S obzirom na to da se radi o vrlo delikatnom problemu sa kojim se do sada niste susreli, trebaće vam neko vreme da razmislite šta da mu/joj kažete.

Sanjati da letite nad ambisom
Leteti nad ambisom u snu može da simbolizuje veliku odluku koju ćete uskoro da donesete, a koja će bitno da utiče na dalji tok vašeg života. Moguće je da ćete dati otkaz, promeniti mesto stanovanja ili prekinuti dugogodišnju vezu tj. brak. Shvatićete da niste srećni i zadovoljni, pa ćete ono što vam je potrebno potražiti na drugom mestu.

Sanjati da vas neko doziva iz ambisa
Ukoliko ste čuli kako vas neko doziva iz ambisa to implicira da je vreme da napokon pogledate istini u oči. Predugo se zavaravate i nadate se da će neke stvari same od sebe da se promene. Ništa se neće dogoditi ukoliko vi ne napravite odlučujući korak.

Ovakve snove prate osećaj straha, nemira, panike, uzbuđenja, pa i zadovoljstva. Ne tumače se ukoliko ste gledali film ili čitali knjigu u kojoj se pominje ponor zato što vaš mozak obrađuje informacije koje je na javi dobio.

Definicija ambisa

Ambis je mesto koje zbog velike dubine ima zastrašujući izgled. Sinonimi za ambis su ponor, bezdan, provalija, propast, itd.