Šta znači sanjati amonijak?

Osetiti miris amonijaka
Kada sanjate da ste osetili miris amonijaka, to je simbol bede. Moguće je da imate nesuglasice na poslu i da će vas neko od kolega ili šefova optužiti za problem koji nema veze sa vama. Trudićete se da im objasnite situaciju, ali niko neće biti raspoložen da vas sasluša. Ako radite sa novcem, budite veoma pažljivi jer se može pojaviti manjak koji će dodatno poljuljati poverenje koje nadređeni imaju u vas. Takođe, uzrok problema može biti ljubomora starije koleginice koja želi da se nametne šefu kao sposobnija osoba od vas. Sve ovo će vas mnogo opteretiti pa ćete se potruditi da što pre nađete posao na kojem će radno okruženje i uslovi biti bolji.

Videti amonijak
Kada vidite amonijak u ambalaži, to označava opasnost. Imaćete zdravstveni problem koji će biti posledica nezdravog načina života. Verovatno većinu dana provodite sedeći na poslu i konzumirajući brzu hranu. Nećete voditi računa sve dok ne osetite posledice koje mogu biti veoma ozbiljne. Bićete u priličnoj lošoj situaciji kada ćete morati da donesete odluku da li ostatak života želite da provedete na lekovima, ili da se uozbiljite i pokušate da prestanete da radite ono što vas je dovelo u takvo stanje. U početku će biti teško ali već posle posle prvog koraka, osetićete napredak i shvatićete da ste uradili pravu stvar.

Otrovati se amonijakom
Ukoliko sanjate da ste se otrovali amonijakom to simboliše zdravstvene probleme. Moguće je da niste dugo posetili lekara. Vreme je da promenite naviku da dijagnozu za simptome koje osećate tražite na internetu i da potražite pomoć stručnjaka. Mogući su problemi sa zubima.

Ako sanjate da se lečite od trovanja amonijakom telo vas upozorava da pripazite šta jedete. Ukoliko je u poslednje vreme brza hrana vaš doručak, ručak i večera, verovatno ste svesni koliko to štete nanosi vašem organizmu. Izgovori da nemate vremena za normalan obrok više ne dolaze u obzir. Osim promene prehrambenih navika nastojte da uvedete i više fizičkih aktivnosti.

Neko drugi da se otrovao amonijakom
Kada sanjate da se neko drugi otrovao amonijakom to znači da ste zabrinuti za dragu osobu. Verovatno vam je priznao/la da ima problem, a vi niste sigurni kako možete da mu/joj pomognete, jer se plašite da bi bilo koji savet mogao da je/ga navede na krivi put. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete i potrudite se da on/ona bude siguran/a da ćete imati vašu potpunu podršku.

Ako sanjate da se neko drugi leči od trovanja amonijakom verovatno ćete čuti lošu vest. Moguće je da će vam prijatelji javiti nešto što će vas mnogo rastužiti, a najverovanije je reč o smrti starijeg člana šire rodbine. Premda ste znali da je već u poznim godinama ili da ima zdravstvenih problema, ali će vam biti žao što niste više vremena proveli zajedno.

Sanjati amonijak kako gori
Ukoliko ste u snu videli kako amonijak gori to, na žalost, najavljuje vrlo buran period u vašem životu. Verovatno ćete se svađati sa bliskim ljudima ili sa kolegama na radnom mestu. Osobe koje su u vezi ili braku bi uskoro mogle prekinuti odnos sa partnerom tj. partnerkom. U svakom slučaju, moraćete da se naoružate strpljenjem i energijom jer će vam biti potrebni kako biste prevladali tu tešku fazu u svom životu.

Sanjati da prosipate tečni amonijak
Prosipati tečni amonijak u snu znači da ponekad niste svesni grešaka koje pravite. Ne ostavljate sami sebi prostora da razmislite o narednoj odluci, koraku ili potezu, nego spontano reagujete na sve što vam se dešava. Neke situacije zahtevaju podrobnije razmišljanje i donošenje odluka koje mogu dugoročno da reše problem. Ako već sami ne znate kako da se postavite u nekoj situaciji, potražite savet osobe kojoj verujete.

Sanjati da drugi prosipaju tečni amonijak
San u kome vidite kako neko prosipa tečni amonijak obično ukazuje na to da ste zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da se partner tj. partnerka ili neko od članova porodice u poslednje vreme ponaša čudno. Povukao/la se u sebe i nikako ne možete da dokučite šta ga/je muči. Dajte mu/joj vremena i prostora da se ohrabri da vam kaže o čemu se radi, a nemojte da ga/je gušite raznim pitanjima.

Sanjati da pravite eksploziv od amonijaka
Praviti eksploziv od amonijaka u snu znači da ne bi trebalo svoju frustraciju da „lečite“ na drugim ljudima. Pozabavite se unutrašnjim dilemama i „demonima“, a nemojte da se svađate sa svima. Ako tako nastavite sigurno ćete od sebe oterati sve ljude koje volite, jer ne biste ni vi ostajali sa nekim ko se prema vama ponaša tako kako se vi ponašate prema drugima.

Sanjati da drugi prave eksploziv od amonijaka
Videti u snu kako neko pravi eksploziv od amonijaka ukazuje na to da bi vas dvoje ljudi koje površno poznajete mogli dovesti u nezgodan položaj. Moguće je da će se posvađati pred vama i da će izneti sav „prljav veš“ koji jedno o drugome imaju. Štaviše, pokušaće i vas da uvuku u taj konflikt. Ne smete to da im dozvolite, jer jedino što može da se dogodi jeste da „izvučete deblji kraj“.

Sanjati da pravite rastvor od amonijaka
Praviti rastvor od amonijaka u snu znači da biste se uskoro mogli ohrabriti da neku svoju ideju sprovedete u delo. Reč je o nečemu o čemu dugo razmišljate, a do sada niste bili sigurni da može da donese uspeh. Ukoliko napravite dobar plan i ukoliko ga se budete pridržavali, uspeh sigurno neće izostati.

Sanjati da drugi prave rastvor od amonijaka
Ako ste u snu videli kako neko pravi rastvor od amonijaka to implicira da bi trebalo da podržite blisku osobu u nameri koju vam je saopštio/la. Moguće je da član porodice ili partner tj. partnerka ima ideju kako da promeni svoju budućnost na bolje. Nemojte njegov plan u startu da osuđujete na propast, nego mu/joj pomozite da ga sprovede u delo.

Sanjati da kupujete rastvor od amonijaka
Kupovati rastvor od amonijaka ukazuje na to da ćete neki posao ili obavezu koga tj. koje ste se dugo plašili rešiti bez mnogo muke. Naime, odlagali ste da se suočite sa time jer ste mislili da će vam oduzeti dosta vremena i energije. Međutim, ispostaviće se da ste bili u krivu. Ovo će vam sigurno biti dobar podsticaj da se uhvatite u koštac sa drugim obavezama koje odlažete.

Sanjati da prodajete rastvor od amonijaka
Prodavati rastvor od amonijaka u snu znači da ćete na javi rešavati tuđi problem. Možda će član porodice ili neko od prijatelja upasti u nevolju ili neku krizu. Zapostavićete svoje obaveze i brige kako biste mu/joj pomogli da to prevaziđe. Zajedničkim snagama uspećete da ga/je izvučete iz situacije u kojoj se našao/la.

Sanjati da kradete rastvor od amonijaka
Krasti rastvor od amonijaka u snu ukazuje na to da nekome nešto krijete na javi. Moguće je da je reč o „grehu“ iz prošlosti i da se plašite da bi, ukoliko ugleda svetlo dana mogao da povredi ljude koje volite. Imajte u vidu da će ih mnogo više zaboleti ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Sanjati da nešto čistite rastvorom od amonijaka
Čistiti nešto rastvorom od amonijaka u snu znači da će neki posao ili projekat zahtevati mnogo više vašeg vremena i truda nego što ste mislili. Verovali ste da to možete relativno brzo i lako da „skinete sa vrata“. Ipak, kada se upustite u to, doći ćete do zaključka da je pred vama prilično dug proces. Nemojte da odustajete, nego potražite pomoć osobe kojoj verujete.

Sanjati da drugi nešto čiste rastvorom od amonijaka
San u kome vidite kako neko nešto čisti rastvorom od amonijaka ukazuje na to da ćete imati posla sa perfekcionistom. Njegov tj. njen način rada će vas usporavati i to će vam jako teško padati. Ni sami niste aljkavi, međutim, poželećete da što pre završite posao na kome zajedno radite i da vas sudbina više nikad ne spoji sa njim tj. njom.

Sanjati da koristite losion na bazi amonijaka
Koristiti losion na bazi amonijaka u snu znači da bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Nema ništa loše u tome što želite da izgledate mlado i lepo, ali ne treba to da postignete po svaku cenu.

Sanjati da drugi koriste losion na bazi amonijaka
Kada u snu vidite kako neko koristi losion na bazi amonijaka to implicira da će vas nečiji izgled prevariti. Moguće je da ćete pomisliti da je osoba koju ste nedavno upoznali mnogo mlađa nego što zapravo jeste.

Sanjati da koristite amonijak u bašti
Koristiti amonijak u bašti u snu znači da priželjkujete brze rezultate od posla kojim se trenutno bavite. Nemojte da vas iznenadi ukoliko cilj ne postignete odmah. Ukoliko se razočarate, onda ćete drastično smanjiti šanse da ostvarite ono što želite.

Sanjati da drugi koriste amonijak u bašti
Ukoliko ste u snu videli kako neko koristi amonijak u bašti to implicira da ćete nekome pozavideti na uspehu koji je postigao/la. Možda ne bi bilo loše kada biste ga/je upitali za savet kako biste i što pre vi ostvarili ono što želite.

Ukoliko ste u poslednje vreme dolazili u kontakt s amonijakom ili proizvodom koji ga u sebi sadrži san se ne tumači. Vaša podsvest samo obrađuje informacije koje ste na javi dobili.

Definicija amonijaka

Amonijak je hemijsko jedinjenje koje se sastoji od azota i vodonika. Njegova molekulska formula je NH3.