Anestezija – šta znači sanjati anasteziju?

Osećaji koji prate ovakve snove su panika, strah, nemoć, anksioznost, nervoza i depresija.

Sanjati da vam neko daje anesteziju
Kada sanjate da vam neko daje anesteziju, to upozorava na brige. Verovatno ćete biti suočeni sa teškom situacijom koja će vas potresti. To može biti smrt rođaka ili raskid duge veze. Osetićete se jako loše i trebaće vam vremena da se oporavite i nastavite dalje. Jedina uteha će vam biti to što ćete se zbližiti sa roditeljima. Imaćete odnos zasnovan na međusobnoj podršci i razumevanju. Ako se desi da izgubite posao, bićete obeshrabreni i kratak period nećete imati novih ponuda. Međutim, kada se najmanje budete nadali, bićete u situaciji da birate sa kim želite da sarađujete. To će vam vratiti preko potrebno samopuzdanje.

Davati anesteziju nekome
Kada u snu vi dajete anesteziju nekome, to znači da ste preuzeli više odgovornosti nego što možete da podnesete. Bićete stalno u gužvi i nećete nalaziti vremena za prijatelje i odmor. Umor će postati vaša glavna karakteristika u narednim mesecima. Moguće je da u isto vreme radite i studirate ili radite dva posla kako biste izašli na kraj sa troškovima. Takođe, postoji mogućnost da ćete se brinuti o nekome kome je potrebna pomoć. To će vam pružiti satisfakciju koja će učiniti da zaboravite neprospavane noći i teraće vas da se borite za dobrobit te osobe.

Biti pod anestezijom
Ako ste u snu pod anestezijom to znači da ćete uskoro sresti nekoga ko će vam pružiti podršku i dati dobar savet. Bićete veoma srećni što ste je/ga upoznali jer ćete se zahvaljujući njenoj/njegovoj podršci ponovo osećati dobro i spremno za svaki novi izazov. Konačno ćete se osećati dobro u svojoj koži i biti srećni zbog onoga što imate, a ne nezadovoljni zbog onoga što vam nedostaje.

Sanjati nekog drugog da je pod anestezijom
Kada sanjate nekog drugog pod anestezijom podsvest vam govori da previše razmišljate o nekom lošem iskustvu koje vam se desilo u prošlosti. U vama je stalno prisutan strah da bi se tako nešto moglo ponoviti. Pored toga, ovaj san može da znači da ste spremni za promenu, naročito kada je u pitanju ljubavni život.

Biti potpuno paralizovan od anestezije
Ako ste u snu potpuno paralizovani to znači da krijete svoje osećaje prema nekome i da vas je to počelo mnogo opterećavati. Razlog za takvo ponašanje je verovatno neko loše iskustvo i strah da bi vas ta osoba mogla povrediti. Zato idete linijom manjeg otpora i nikome ne otkrivate svoje emocije.

Videti anesteziologa
Ukoliko sanjate anesteziologa moguće je da želite da potisnete sećanje na osobu koja vam je bila bliska, a sa kojom više niste u kontaktu. Verovatno vas je svojim postupcima povredila i odlučili ste da se distancirate. Ta odluka vas još uvek muči, bez obzira na to što više nije tako sveža. Ipak, vreme je da se oslobodite „duhova prošlosti“ i da se okrenete budućnosti. Jedino ćete se na taj način pomiriti sa situacijom i umiriti savest.

Razgovarati s anesteziologom
Kada sanjate da razgovarate s anesteziologom to znači da ste zabrinuti za zdravlje voljene osobe. Moguće je da neko iz vaše okoline ne želi da posluša dobronameran savet i da poseti lekara. Skoro sve ste pokušali kako biste ga/je nagovorili da počne da brine o svome zdravlju, ali je svaki pokušaj završio žučnom raspravom.

S druge strane, ako sanjate da neko drugi razgovara s anesteziologom to znači da je bliska osoba zabrinuta za vas i vaše zanemarivanje nekih simptoma koje već duže vreme osećate.

Svađati se s anesteziologom
Ako sanjate da se raspravljate ili svađate s anesteziologom podsvest vas upozorava na to da ste nekoga svojim rečima ili delima povredili. Verovatno se radi o emotivnoj osobi koja nije baš najbolje shvatila da vaše namere nisu bile loše, nego da je reč o dobronamernom savetu. U budućnosti ćete se morati potruditi da pazite šta pričate, bez obzira na to što niste zlonamerni.

San u kome se neko drugi svađa s anesteziologom znači da vam neko nešto taji kako vas ne bi povredio/la. Vi to osećate i premda on/ona negira da ste u pravu, sigurni ste da krije neku tajnu.

Tući se s anesteziologom
Kada sanjate da se tučete s anesteziologom to simboliše razočarenje na emotivnom planu. Verovatno vas je prijatelj ili partner iznenadio i šokirao nekom svojom odlukom, za koju smatrate da nije ispravna. Ipak, odlučili ste da mu/joj to prećutite kako biste i dalje ostali u dobrim odnosima.

Ukoliko u snu vidite da neko drugi tuče anesteziologa to znači da ćete se osramotiti pred masom ljudi. Vaša neobaveštenost o nekoj temi neće vas sprečiti da o tome govorite. Ipak, budite pažljivi jer bi neznanje moglo da rezultuje podsmehom od strane većeg broja ljudi.

Ubiti anesteziologa
Kada sanjate da vi ubijate anesteziloga to znači da ćete čuti dobre vesti. Moguće je da će vam na privatnom planu stvari krenuti onako kako ste želeli ili ćete dobiti dobru ponudu za posao. U svakom slučaju pred vama je jedan izuzetno povoljan period koji treba da iskoristite na najbolji mogući način.

Kada u snu gledate da neko drugi ubija anesteziologa to simboliše potrebu da se dokažete na poslu. Verovatno već neko vreme gledate kako ljudi iz vašeg okruženja napreduju i nižu uspeh za uspehom. Frustrira vas to što nadređeni ili poslovni saradnik ne prepoznaje vaše kvalitete. Ukoliko želite da vaš rad bude prepoznat, moraćete da se nametnete svojim idejama, a ne da stojite po strani i čekate da se nešto desi samo od sebe.

Ljubiti se s anesteziologom
Ukoliko sanjate bilo kakvu vrstu intimnog odnosa s anesteziologom moguće je da ćete sresti osobu koja će vas „na prvu“ opčiniti. Dugo ćete razmišljati o njemu/njoj, ali nećete imati priliku da stupite u kontakt. Želećete da je/ga upoznate jer vam se čini zanimljivim/om. S druge strane, vrlo je verovatno da niste zadovoljni svojim trenutnim emotivnim statusom. Moguće je da partner ne razume vaše potrebe ili ste već dugo usamljeni i treba vam neko uzbuđenje u životu.

Sanjati da vas operišu bez anestezije
Ako ste sanjali da vas hirurg operiše bez anestezije to implicira da je pred vama vrlo buran period. Suočićete se sa velikim izazovima i promenama. Moraćete da donesete neke veoma važne odluke za vašu budućnost. Verovatno ćete se često kolebati i pomišljati da se „vratite na staro“, međutim, imajte u vidu da morate da gledate napred i da se borite za ono što smatrate da zaslužujete.

Sanjati da nekoga operišete bez anestezije
Kada sanjate da vi nekoga operišete bez anestezije to znači da ćete doneti veliku odluku. Napravićete radikalne rezove u odnosu prema nekome ili prema nečemu. Doći ćete do zaključka da ste predugo čekali da se neke stvari promene i da ste u to uložili mnogo energije, a rezultati nisu onakvi kakvim ste se nadali. Napokon ćete se ohrabriti da krenete dalje.

Sanjati da vam neko vadi zub bez anestezije
Ukoliko ste sanjali da vam neko vadi zub bez anestezije to implicira da će vaša hrabrost biti na testu. Volite da verujete da ste odlučna i smela osoba, međutim, jedna situacija će vas navesti da se zapitate da li je to tako.

Sanjati da nekome vadite zub bez anestezije
Vaditi nekome zub bez anestezije u snu ukazuje na to da biste mogli povrediti blisku osobu. Moguće je da ćete ostaviti partnera tj. partnerku ili da ćete napustiti porodični dom, premda se vaši bližnji neće složiti sa tom odlukom. Bez obzira na sve, uradićete ono što smatrate ispravnim.

Sanjati da povraćate od anestezije
Ako ste sanjali da povraćate od anestezije to implicira da ste preosetljivi. U poslednje vreme ste skloni da se posvađate ili rasplačete zbog sitnice. Moguće je da je to posledica nekih unutrašnjih dilema sa kojima izbegavate da se suočite i da ih razrešite. Nemojte da svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili.

Sanjati da drugi povraćaju od anestezije
Ovakav san ukazuje na to da ćete se naći na meti nečije nervoze ili besa. Verovatno će neko od bližnjih imati problem na poslu, a vi ćete ispaštati zbog toga. Problem nećete rešiti svađom, nego mirnim razgovorom. Pokažite da ima vašu podršku i da može da računa na vas, ali da ne planirate da trpite njegove tj. njene „ispade“.

Sanjati da nekoga budite iz anestezije
San u kome blisku osobu budite iz anestezije ukazuje na to da će mu/joj biti potrebna vaša pomoć i podrška u narednom periodu. Ako ste sanjali da nepoznatu osobu budite iz anestezije moguće je da ćete biti u prilici da učinite dobro delo.

Sanjati da vas neko budi iz anestezije
Ukoliko ste sanjali da vas bliska osoba budi iz anestezije to implicira da možete da računate na njega tj. nju u teškim trenucima svog života. Ako vas je u snu iz anestezije probudila osoba koja vam se dopada to znači da treba da mu/joj priznate svoje osećaje. Ukoliko ste sanjali da vas je iz anestezije probudila nepoznata osoba to implicira da će vas nevolja zbližiti sa nekim koga površno poznajete.

Sanjati da se neko nije probudio iz anestezije
Ako ste sanjali da se neko nije probudio iz anestezije to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da član porodice ima problem o kome ne želi da razgovara sa vama. Nemojte da ga/je forsirate, nego mu/joj dajte vremena i prostora. Poveriće vam se kada bude bio/la spreman na to.

Ako ste po profesiji medicinski radnik ili ste nedavno bili podrvgnuti operativnom zahvatu san se ne tumači. Ukoliko ste u novinama čitali ili gledali TV prilog na tu temu tumačenje je jednostavno – vaš mozak obrađuje informacije koje je dobio na javi.

Definicija anestezije

Anestezija je metoda u kojoj se anesteticima u čovekovom organizmueliminiše osećaj bola i izaziva san lekovima.