Kafe aparat – šta znači sanjati aparat za kafu?

Sanjati nov aparat za kafu
Ako sanjate nov aparat za kafu, to je znak da ćete se preseliti. Imate želju da uvedete neku novinu u vaš život, pa je moguće da ćete se odlučiti za promenu mesta stanovanja. To će vam pružiti šanse za bolji posao i veću zaradu. Bićete srećni zbog promena koje će se dogoditi i koje će vam doneti nova poznanstva. Ako razmišljate da li da odete u inostranstvo da radite, ovaj san je znak da se upustite u tu avanturu. Verovatno ste u nedoumici zbog porodice i prijatelja, ali i oni će biti svesni da je to najbolja odluka koju možete doneti.

Sanjati stari kafe aparat
Kada sanjate stari aparat za kafu, to implicira da ćete biti zauzeti sređivanjem doma. U narednom periodu bićete raspoloženi za renoviranje i imaćete dovoljno vremena i finansijskih sredstava da sve uradite kako ste zamislili.

Pokvaren kafe aparat
Kada sanjate da vam se pokvario aparat za kafu, to je pokazatelj da morate da uradite nešto što duže vreme odlažete. Moguće je da se radi o lekarskom pregledu koji uvek propustite zbog izgovora da ste se uspavali ili da nemate dovoljno vremena. Ako imate nesuglasice sa partnerom ili šefom, tražiće vam što pre da obavite ozbiljan razgovor koji će zahtevati da donesete odluke koje će uticati na vašu budućnost.

Sanjati da popravljate kafe aparat
Ako sanjate da popravljate kafe aparat podsvest vam govori da ste se ogrešili o voljenu osobu. Verovatno ste kazali nešto u afektu i sada vas grize savest zbog toga. Jedini način da se oslobodite ovakve vrste snova jeste da uputite izvinjenje i da pokušate da „izgladite stvari“. Sve dok to ne uradite savest će vas mučiti.

Da neko drugi popravlja aparat za kafu
Ukoliko sanjate da neko drugi popravlja aparat za kafu to znači da će vam neko pokušati ukazati na negativne posledice vaših postupaka.

Pokloniti kafe aparat
Ako u snu poklanjate nekome aparat za kafu to simboliše potrebu za novim ljudima u vašem životu. Verovatno ste se ograničili na uži krug prijatelja i članova porodice i retko upoznajete nove ljude. Osećate potrebu da se zbližite sa nekim ko ima potpuno drugačije poglede na život od vas, od koga ćete moći da naučite nešto novo i ko će vam otvoriti nove horizonte. Moguće je da ćete poželeti da negde otputujete sami kako biste doživeli avanturu i saznali da li biste mogli sami da funkcionišete.

Dobiti kafe aparat na poklon
Ukoliko vam u snu neko poklanja aparat za kafu to znači da imate tajnog obožavaoca. Neka osoba već duže vreme gaji simpatije prema vama, ali još uvek nije odlučio/la da li da vam to prizna. Ako ste u dužoj vezi ili braku razlog za takvu dilemu je jasan, ali ako ste sami verovatno se plaši da biste je/ga odbili. Moguće je da je u pitanju blizak prijatelj ili radni kolega, što dodatno komplikuje njegovu situaciju. Verovatno ste neke znakove i sami uočili, ali ih niste shvatili na pravi način.

Kupovati kafe aparat
Kada sanjate da kupujete aparat za kafu to znači da ćete uložiti u nešto mnogo truda, rada i novca, te da će vam ta investicija doneti profit. Možda se plašite da stavite „sve na kocku“, ali ste svesni da bez rizika ne možete ni da očekujete rezultate. Pravi savet bi vam mogao dati uticajan poznanik koji ima mnogo iskustva u poslu u kome se bavite. Potrudite se da njegove sugestije shvatite na pravi način i imaćete od toga mnogo koristi.

Prodavati aparat za kafu
Ako sanjate da prodajete aparat za kafu to znači da biste u bliskoj budućnosti mogli imati većih finansijskih problema. Stvari već neko vreme nisu sjajne kada je novac u pitanju, ali biste zbog nepromišljenosti i impulsivnog trošenja mogli doći u još veće neprilike. Budite pažljivi kod potpisivanja ugovora, jer bi ishitreni postupci mogli da vam zadaju još više glavobolje.

Uništiti aparat za kafu
San u kome vi uništavate kafe aparat simbolizuje usamljenost. Verovatno vam se ponekad čini da nemate pravu osobu pored sebe, nekoga ko će umeti da prepozna vaše potrebe i da na njih odreaguje kako treba. Postoji mogućnost i da ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem. U poslednje vreme vam je komunikacija izuzetno loša, ali se niko od vas ne trudi da to promeni. Ukoliko budete izbegavali razgovor o teškim temama udaljićete se još više, a onda neće biti povratka. Razlaz je neminovan.

Kada sanjate da neko drugi uništava kafe aparat to znači da biste se mogli naći u nezgodnoj situaciji. Prilika će vas naterati da donesete brzu odluku za koju znate da bi mogla da utiče na ostatak vašeg života. Ipak, imaćete vremena da dobro razmislite i da se posavetujete sa nekim kome verujete. Odluku ćete, pak, morati da donesete sami.

Zapaliti aparat za kafu
Ukoliko sanjate da vi palite kafe aparat to implicira da vas je razgovor sa bliskom osobom „bacio u razmišljanje“. On/ona vam je kazala neke stvari o vama za koje ste na samom početku mislili da su netačne, ali ste kroz neko vreme shvatili da je potpuno u pravu. Greške koje ste do sada činili posledica su vaših odluka, a ne nesrećnih okolnosti u kojima ste se našli. Ubrzo ćete shvatiti da konce vašeg života držite vi, a ne neka zla osoba koja želi da vam naudi.

Ako pak sanjate da neko drugi pali aparat za kafu to znači da ćete u bliskoj budućnosti imati lepo druženje sa prijateljima i članovima porodice. Moguće je da ste se nakratko zbog brojnih obaveza udaljili, ali ćete konačno stići da se okupite, što će imati blagotvoran učinak na vaše telo i duh.

Sanjati džezvu, bokal ili kuvalo za kafu
Kada sanjate da vidite džezvu, bokal ili kuvalo za kafu to znači dobitak. Možda ćete dobiti povišicu ili nasledstvo, a moguć je i manji dobitak na igrama na sreću. Ako su džezva ili bokal za kafu prazni to simboliše trošak. Verovatno ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili neko drugo slavlje, što će vam izazvati glavobolju jer niste računali na takav novčani izdatak. Međutim, s obzirom da je povod lep, neće vam biti teško da se odreknete nečega kako biste druge učinili srećnima.

Kada sanjate da voda za kafu u kafe aparatu, bokalu ilu kuvalu ključa to implicira potisnut bes. Verovatno vas je neko razočarao i naljutio svojim ponašanjem i, premda niste reagovali u datom momentu, poželi biste da mu sve „saspete“ u lice. Ipak, morate znati da neblagovremena reakcija ne može promeniti ništa i da ste zakasnili sa odgovorom.

Sanjati da čistite aparat za kafu
Čistiti kafe aparat u snu ukazuje na to da ćete napokon početi da razmišljate o svojoj budućnosti. U mladosti ste pravili brojne greške, a niste mnogo naučili iz tih iskustava. Međutim, u narednom periodu ćete početi da se ponašate potpuno drugačije. Napravićete plan za bolju budućnost i nećete odustajati dok ga ne realizujete u potpunosti.

Sanjati da drugi čiste aparat za kafu
San u kome vidite kako neko čisti aparat za kafu je znak da će vam bliska osoba saopštiti teške vesti. Verovatno će član porodice kazati da se razvodi i to će vas iznenaditi i rastužiti. Međutim, ubrzo ćete shvatiti da ste mu/joj potrebni, pa ćete se potruditi da mu/joj maksimalno pomognete da prevaziđe teške trenutke koji mu/joj predstoje.

Sanjati da vam je neko ukrao aparat za kafu
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao aparat za kafu to implicira da imate neiskrene prijatelje. Neki ljudi iz vašeg okruženja se pretvaraju da vas razumeju, međutim, budite sigurni da se naslađuju vašim neuspesima i padovima. Krajnje je vreme da ih jednom za uvek eliminišete iz svog života.

Sanjati da ste ukrali aparat za kafu
Ukoliko ste sanjali da ste ukrali aparat za kafu iz prodavnice ili radnje to je znak da ne smete da donosite nagle odluke ili da vučete nepromišljene poteze. Vaša mudrost je sada na testu, pa se potrudite da taj test položite.

Kada sanjate da ste nekome iz kuće ukrali kafe aparat to simbolizuje probleme u komunikaciji sa ljudima iz bližeg okruženja.

Sanjati da je aparat za kafu eksplodirao
Ako ste sanjali da je aparat za kafu iznenada eksplodirao to implicira da ćete čuti bolnu istinu. Moguće je da ste sumnjali u nešto i da će se vaše sumnje ispostaviti tačnim. Druga mogućnost jeste da ćete otkriti tajnu koju su drugi vešto skrivali od vas i da će vas to veoma zaboleti. Trebaće vam neko vreme da shvatite da nije dobro živeti u neznanju i da je dobro što su neke stvari „isplivale na površinu“.

Sanjati da ste bacili aparat za kafu
Baciti aparat za kafu u smeće u snu ukazuje na to da ćete napokon shvatiti da nešto u što ste uložili mnogo energije i truda ne donosi rezultate. Možda će vam biti žao da dignete ruke od toga, ali ćete ipak odlučiti da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da je neko drugi bacio aparat za kafu
Ovakav san znači da ne treba da sudite ljudima zbog neki odluka ili poteza ukoliko ne poznajete situaciju koja ih je na to naterala ili ako se nikad niste našli u položaju u kome se oni nalaze.

Tumačenje sna može biti jednostavnije ako ste u toku dana imali problem sa aparatom za kafu. Moguće je da je to ostavilo neki utisak na vas pa otuda i razlog sna.