Šta znači sanjati aparatić za zube?

Aparatić za zube spada u vrlo retke snove. Ovaj san se ne tumači ako nosite aparatić za zube ili ukoliko ste ga u skorije vreme nosili. Takođe ako ste bili kod zubara i videli osobe sa aparatićom, ne tumači se ni tada.

Sanjati da vidite fiksni aparatić za zube
Ako u snu vidite fiksni aparatić za zube, to implicira da ćete se podvrgnuti nekom estetskom zahvatu. To može biti: operacija nosa, ušiju, usana, grudi, i sl. Nakon toga, imaćete više samopouzdanja i bićete zadovoljniji svojim izgledom. Razmišljaćete da li da još nešto popravite, ali nećete želeti da preterujete.

Sanjati da vidite mobilni aparatić za zube
Ukoliko u snu vidite mobilni aparatić za zube, to znači da ćete poslušati savete lekara. Verovatno će vam reći kako da se hranite, koliko često da trenirate, i sl. da biste rešili zdravstveni problem koji vas muči. Trudićete se da to ispoštujete iako ćete u mnogim trenucima biti u iskušenju da naručite picu i da ostanete kod kuće da gledate filmove.

Sanjati da nosite aparatić za zube
Kada u snu nosite aparatić za zube, to ukazuje da će vas neko ismevati. Moguće je da u vašem okruženju postoji nezrela osoba koja vrlo često zbija neprikladne šale. Neće vam biti prijatno zbog toga, ali potrudićete se da je ignorišete i da ne obraćate pažnju na ono što govori.

Sanjati da neko drugi nosi aparatić za zube
Ako u snu neko drugi nosi aparatić za zube, to ukazuje da ćete savetovati blisku osobu. Verovatno će imati privatne ili poslovne probleme pa ćete zajedno pokušati da ih rešite. Nećete je kritikovati već ćete joj dati do znanja da uvek može da računa na vas i da ćete podržati svaku njenu odluku.

Sanjati da želite da nosite aparatić za zube
Ako sanjate da imate želju da nosite aparatić to značu da biste želeli da promenite neke životne navike ili da se rešite poroka koji negativno utiču na vaš duh i telo. Istrajte u tome i bićete srećniji i zadovoljniji.

Sanjati da ne želite da nosite aparatić za zube
Ukoliko u snu ne želite da nosite aparatić za zube, to implicira da ćete se inatiti. Moguće je da ćete sebi i drugima hteti nešto da dokažete pa ćete raditi i ono što nije u vašem interesu. Veoma ste tvrdoglavi i nećete poslušati savete dobronamernih ljudi koji će želeti da vas spreče da idete glavom kroz zid.

Sanjati da dete ne želi da nosi aparatić za zube
Kada u snu dete ne želi da nosi aparatić za zube, to znači da vas trauma iz detinjstva i dalje muči. Verovatno ste doživeli neprijatnost koja je, na neki način, obeležila vaš život i naterala vas da prerano sazrite. Iako vam je teško kad se toga setite i ne želite da pričate na tu temu, u dubini duše patite i krivite sebe za događaje na koje niste mogli da utičete.

Sanjati da perete aparatić za zube
Ako u snu perete aparatić za zube, to simbolizuje odgovornost. Vi unapred planirate vaše vreme kako biste završili sve obaveze. Dobro ste organizovani pa u toku dana stižete da učite/radite, da se viđate sa prijateljima, da budete fizički aktivni, i sl. Najlepše se osećate kada imate ispunjen dan i to vas čini još produktivnijim/om.

Sanjati da pravite aparatić za zube
Ukoliko u snu pravite aparatić za zube, to ukazuje da ćete dobiti posao van struke. Moguće je da ćete raditi nešto što je potpuno novo za vas pa će vam trebati određeni period da savladate tražene veštine. Učićete nakon radnog vremena i pitaćete za pomoć ljude koji imaju iskustva u ovom poslu.

Sanjati da vam se aparatić za zube polomio
Kada vam se u snu aparatić za zube polomi, to upozorava da ćete doživeti nesreću. Može se desiti da ćete imati problem u saobraćaju i da ćete zadobiti lakšu povredu. Nakon toga bićete mnogo oprezniji i svuda ćete kretati ranije kako ne biste morali da žurite.

Sanjati da ste izgubili aparatić za zube
Ako u snu izgubite aparatić za zube, to implicira da nećete ozbiljno shvatiti kritike nadređenih. Oni verovatno neće biti zadovoljni vašim zalaganjem pa će vas opomenuti da se više potrudite. Vi ćete nastaviti po starom pa ćete ih primorati da preduzmu drastičnije mere kako bi vas naterali da se dozovete pameti.

Sanjati da ste pronašli aparatić za zube
Kada sanjate da ste pronašli izgubljeni aparatić za zube to simbolizuje olakšanje. Rešićete se nekih briga koje vas već duže vreme guše i konačno ući u miran period u svom životu.

Sanjati da kupujete novi aparatić za zube
Ukoliko u snu kupujete novi aparatić za zube, to znači da vam je zdravlje na prvom mestu. Vi najviše novca trošite na ishranu jer želite da konzumirate samo kvalitetne namirnice. Verujete da je čovek ono što jede pa dosta vremena posvećujete spremanju obroka. Takođe idete na masaže i druge tretmane koji čine da se bolje osećate.

Sanjati da vam zubar govori da više ne morate da nosite aparatić za zube
Kada vam u snu zubar govori da više ne morate da nosite aparatić za zube, to ukazuje da ćete rešiti problem koji vam je dugo zadavao glavobolju. Moguće je da ćete vratiti dug koji vas je opterećivao i da ćete konačno moći da upravljate vašim novcem. Imaćete mnogo planova koje ćete postepeno sprovoditi u delo da se ne biste ponovo zadužili.

Sanjati da poklanjate aparatić za zube
Ako sanjate da nekome poklanjate aparatić za zube verovatno će vam neko udeliti kompliment. To će vas iznenaditi jer ni sami niste znali da ta vaša osobina izaziva divljenje kod drugih. Dobro je i to što će vam dodatno podići samopouzdanje.

Sanjati da dobijate aparatić za zube na poklon
Ukoliko sanjate da vam neko poklanja aparatić za zube to znači da vam je zdravlje sasvim solidno i da nema potrebe da se previše brinete. Ipak, redovne kontrole su nešto što se samo po sebi podrazumeva.

Sanjati da vam je zubar rekao da morate da nosite aparatić
Kada sanjate da vam je zubar rekao da morate da nosite aparatić za zube to implicira da vam predstoji neka borba. Moguće je da ćete morati da budete vrlo istrajni i strpljivi kako biste ostvarili svoj cilj.

Sanjati da vas aparatić za zube žulja
Ako ste sanjali da vas aparatić za zube žulja to znači da verujete da bliske osobe ne pokazuju dovoljno razumevanja za vas. Verovatno ste im izneli neku ideju, a ona nije naišla na pozitivne reakcije. Možda bi trebalo da budete malo uverljiviji.

Sanjati da vam zubi ili desni krvare od aparatića
Ovakav san ukazuje na to da ste previše opterećeni problemom koji može vrlo lako da se reši. Skloni ste da komplikujete stvari koje su jednostavne. Ako biste usvojili sugestije i savete koje ste dobili, život bi vam sigurno bio i lepši i lakši.

Sanjati da stavljate aparatić za zube
Stavljati aparatić za zube u snu ukazuje na to da ćete se potruditi da se nekome dopadnete. To može da bude osoba koja vam se sviđa ili pak, poslodavac tj. budući poslodavac. Nastojaćete da se pokažete u najboljem svetlu kako biste ga/je osvojili, tj. kako biste napredovali u karijeri.

Sanjati da skidate aparatić za zube
Skidati aparatić za zube u snu znači da ćete se osloboditi nekog tereta. Moguće je da ćete tek delimično uspeti da rešite problem koji vas muči, ali će vam svakako laknuti. Nakon kraće pauze, ponovo ćete morati da krenete da se obračunavate sa tom situacijom koja vas onespokojava.

Tumačenje ovakvih snova može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakav ste aparatić u snu nosili.

Sanjati da nosite nevidljivi aparatić za zube
Ukoliko ste sanjali da nosite aparatić koji se ne vidi to implicira da biste zbog nekog gesta mogli doživeti popularnost ili bolji status u zajednici u kojoj živite. Nije isključeno da ćete upravo iz tog razloga dobijati vrlo primamljive poslovne, ali i ljubavne ponude.

Sanjati da nosite plavi aparatić za zube
Nositi plavi aparatić za zube u snu ukazuje na to da ste vrlo otvorena osoba. Nemate probleme da komunicirate sa ljudima koje ne poznajete. Trudite se da šalom na vlastiti račun „razbijete“ tenzične situacije i ta metoda zasada donosi dobre rezultate.

Sanjati da nosite crveni aparatić za zube
Kada sanjate da nosite crveni aparatić za zube to implicira da ćete nehotice privući nečiju pažnju. Verovatno će se za vas zainteresovati osoba koju bi mnogi želeli da osvoje.

Sanjati da nosite zeleni aparatić za zube
Ako ste sanjali da nosite zeleni aparatić za zube to znači da ćete se osloboditi nekog straha. Moguće je da patite od manjka samopouzdanja, ali ćete uspeti da prevladate taj problem i život će vam postati mnogo lakši i lepši.

Sanjati da nosite žuti aparatić za zube
Nositi žuti aparatić za zube u snu ukazuje na to da niste osoba koja voli da bude u centru pažnje. Štaviše, takve situacije su za vas stresne i trudite se da ih maksimalno izbegavate. Ne volite ni kada se o vama priča, pa zato verovatno živite „ispod radara“.

Sanjati da nosite ljubičasti aparatić za zube
Ukoliko ste sanjali da nosite ljubičasti aparatić za zube moguće je da će vam se dopasti tajanstvena osoba. Zaintrigiraće vas to što o njemu tj. njoj malo ko bilo šta zna, pa ćete se potruditi da ga/je vi osvojite.

Sanjati da nosite šareni aparatić za zube
Ako ste sanjali da nosite šareni aparatić za zube to implicira da vašem životu nedostaje radosti i uzbuđenja. Potrudite se da ne „uvenete“, jer postoji još mnogo toga lepog što možete da doživite.

Definicija aparatića za zube

Aparatić za zube se koristi za ispravljanje nepravilnog rasporeda ili položaja zuba.