Šta znači sanjati apetit?

Imati apetit u snu
Kada sanjate da vi imate apetit, to može imati više značenja. Jedno od njih je strah da će vas neko osramotiti. Moguće je da niste bili dovoljno oprezni pa su osobe u koje nemate poverenja saznale nešto što ste želeli da ostane tajna. Strepite da li će je otkriti drugima i tako vam napraviti probleme. Drugo značenje je da ste preopterećeni hranom pa je konzumirate i u snu. To može biti posledica dijete koja brani da jedete sve ono u čemu uživate i što vam pričinjava zadovoljstvo. Takođe, moguće je da se plašite viška kilograma, posebno ako imate neki od poremećaja u ishrani.

Sanjati da neko drugi ima apetit
Kada sanjate da drugi imaju apetit, to je upozorenje da ćete imati novačani gubitak. Verovatno se radi o pozajmici na koju ste računali da će vam biti vraćena. Međutim, osoba koja vam duguje će zapasti u velike probleme, pa vam neće preostati drugo nego da se pomirite sa činjenicom da nećete dobiti taj novac. Ako se radi o prijatelju ili rođaku, partner će vršiti pritisak na vas da silom povratite izgubljeno. To vam može stvoriti i probleme u porodici, ali odluka će biti samo vaša.

Sanjati da ste izgubili apetit
Ako sanjate da ste izgubili apetit telo vas upozorava da pazite na ishranu. Brz tempo života vas tera da vrlo često jedete brzu hranu koja je loša za vaš organizam. Kako biste ostali zdravi trebali biste da češće spremate domaće obroke i u svakodnevnicu uvedete više fizičkih aktivnosti.

Sanjati da je neko drugi izgubio apetit
Kada sanjate da je neko drugi izgubio apetit verovatno ste zabrinuti za zdravlje neke drage osobe. Brine vas to što ne želi da poseti lekara, bez obzira što oseća neke tegobe. Mnogo ste ga/je puta upozorili da ne zanemarije signale koje mu/joj telo šalje, ali je svaki pokušaj da doprete do njega/nje bio uzaludan. Moraćete se pomiriti sa time da ste uradili sve što je do vas i pustiti ga/je da sam odlučuje o svom životu.

Sanjati da je dete izgubilo apetit
Ako sanjate da je dete izgubilo apetit, a pri tome ste roditelj, verovatno se plašite nečeg vezanog za svoje dete. Moguće je da ima problem u školi ili osećate da nešto krije od vas. Podsvest vam poručuje da dublje istražite uzroke njegove/njene potištenosti i zabrinutosti. Ipak, ne smete dozvoliti da počnete da ga/je gušite jer ćete time izazvati kontra efekat.

Ukoliko pak nemate dete, a sanjate ovakav san moguće je da ste potisnuli neku traumu iz prošlosti. Neki događaj je na vas ostavio snažan utisak, te ma koliko se vi trudili ne uspevate da se rešite toga. Pokušajte da ne razmišljate o prošlosti, a ako već ne možete potrudite se da mislite o lepim stvarima.

Sanjati da se nekome žalite na loš apetit
Kada sanjate da se nekome žalite na loš apetit to implicira da previše očekujete od drugih ljudi. Moguće je da ste se potpuno oslonili na članove porodice, tj. roditelje ili partnera tj. partnerku i da oni rešavaju sve vaše probleme, dok vi stojite sa strane i čekate da se situacija stabilizuje. Ukoliko se smatrate odraslom osobom, krajnje je vreme da počnete da se menjate.

Sanjati da vam se neko želi na loš apetit
Ako ste sanjali da vam se neko žali na loš apetit to znači da ćete uzalud savetovati bliskoj osobi da odustane od neke ideje koju smatrate lošom, jer neće pokazati nameru da vas posluša. Moraćete mu/joj dozvoliti da ovog puta nauči na svojoj grešci. Ukoliko se ispostavi da ste bili u pravu, pokušajte da joj pomognete da sanira štetu, a nemojte ga/je grditi, jer od toga nema nikakvu korist.

Sanjati da pijete tablete za poboljšanje apetita
Piti tablete za poboljšanje apetita u snu ukazuje na to da želite brze rezultate nekog posla kojim se trenutno bavite. Verovatno nemate strpljenja i to bi vam se moglo „obiti o glavu“. Ponekad je važno da se stvari odvijaju postepeno, a ne da preskačete stepenice sa kojih ćete posle da padnete na dno.

Sanjati da pijete tablete za smanjenje apetita
Ukoliko ste sanjali da pijete tablete za smanjenje apetita to implicira da vam manjka snage volje. Čak i kada nešto zaista želite, ne trudite se dovoljno da to i postignete. Ne očekujte da će drugi da vam reše problem koji vas dugo muči. Samo vi možete da „prelomite“ i da okončate brigu koju imate.

Sanjati da nekome nudite tablete za poboljšanje apetita
Nuditi nekome tablete za poboljšanje apetita u snu znači da ne možete da sakrijete zavist. Moguće je da u vašem okruženju postoji osoba koja je postigla ono o čemu vi maštate. Možda ima dobar posao, pristojnu zaradu, lep odnos sa voljenom osobom ili fizičku lepotu. Umesto što se trujete negativnim emocijama, trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju kako biste i vi dobili ono što želite.

Sanjati da nekome nudite tablete za smanjenje apetita
Ako ste sanjali da nekome nudite tablete za smanjenje apetita to implicira da ne bi trebalo da se mešate drugim ljudima u život, čak ni ukoliko se radi o vrlo bliskim osobama. Nemojte da im namećete svoje ideje, stavove i odluke, a savete delite samo onda kada ih neko od vas traži. Sve drugo se smatra direktnim zadiranjem u tuđu privatnost.

Sanjati da pijete čaj za poboljšanje apetita
Piti čaj za poboljšanje apetita u snu ukazuje na to da ćete napokon početi da vodite računa o svom zdravlju. Moguće je da ste se u poslednje vreme nezdravo hranili i da niste imali nikakvih fizičkih aktivnosti. Osim toga, dozvoljavali ste da poroci upravljaju vašim životom. Na sreću, shvatićete da grešite, pa ćete početi da menjate navike.

Sanjati da pijete čaj za smanjenje apetita
Kada sanjate da pijete čaj za smanjenje apetita to implicira da ćete poverovati nečijim lažnim obećanjima. Verovatno će vas neko ubediti da će da vam pomogne da rešite problem, međutim, neće biti u stanju da to i učini. Nije prvi put da ispadate naivni, što znači da morate da počnete da učite na vlastitim greškama.

Sanjati da drugi piju čaj za poboljšanje apetita
Ako ste sanjali da neko pije čaj za poboljšanje apetita to znači da će vas obradovati odluka koju je bliska osoba donela ili vest koju će vam saopštiti. Moguće je da ste duže vreme zabrinuti za člana porodice ili nekog od prijatelja i da ne znate kako da mu/joj pomognete. Kada shvatite da je odlučio/la da pomogne sam/a sebi, zaista ćete biti ponosni na njega tj. nju.

Sanjati da drugi piju čaj za smanjenje apetita
San u kome vidite kako neko pije čaj za smanjenje apetita ukazuje na to da ćete uzalud upozoravati blisku osobu na moguće štetne posledice odluka koje je doneo/la ili poteza koje planira da vuče. Neće imati nameru da vas posluša, pa ćete morati da se pomirite sa činjenicom da će učiti na vlastitoj grešci.

Sanjati da pijete sirup za poboljšanje apetita
Piti sirup za poboljšanje apetita u snu znači da ćete odabrati lakši put za ostvarenje nekog cilja. Naime, shvatićete da plan koji ste ranije napravili iziskuje mnogo vaše energije, truda i vremena, pa ćete odustati od njega i počećete da primenjujete drugačije metode. Nije isključeno da će one doneti brze rezultate.

Sanjati da pijete sirup za smanjenje apetita
Ukoliko ste sanjali da pijete sirup za smanjenje apetita to implicira da će vas neko nagovoriti na nešto što bi vas moglo dovesti u opasnost. Moguće je da će vam obećati dobru zaradu, ali će to podrazumevati i ogromne rizike. Nemojte da pristajete ni na šta ukoliko to znači da morate da stavite „glavu u torbu“.

Sanjati da nekome dajete sirup za poboljšanje apetita
Davati nekome sirup za poboljšanje apetita ukazuje na to da ste paničar. Kada vam se dogodi nešto nepredviđeno vi ne znate kako da odreagujete, nego zamišljate najgori mogući scenario razvoja događaja. Štaviše, niste u stanju ni da poslušate šta vam trezveniji od vas govore. Ako želite da sačuvate svoje mentalno i fizičko zdravlje, počnite da se menjate.

Sanjati da nekome dajete sirup za smanjenje apetita
Ako ste sanjali da nekome dajete sirup za smanjenje apetita to je znak da nećete benzinom ugasiti požar. Naime, emocije vam brane da, kada se sa nekim raspravljate, iznesete čiste argumente i zbog toga „gubite bitke“. Nemojte da dajete velike izjave kada ste ljuti ili nervozni, nego prvo sačekajte da se emocije slegnu.

Sanjati da čitate o apetitu
Čitati o apetitu u snu znači da ste opterećeni svojim fizičkim izgledom. Stalno sami sebi tražite mane i ne verujete ljudima koji vam govore da dobro izgledate. Kod vas uvek postoji nešto čime niste zadovoljni i zbog toga nikad niste srećni.

Sanjati da pišete o apetitu
Pisati o apetitu u snu ukazuje na to da bi vas neko uskoro mogao upitati za savet ili sugestiju u vezi sa problemom koji ga/je muči. Rado ćete mu/joj izaći u susret ukoliko budete imali odgovore na njegova tj. njena pitanja.

Ako ste vi ili neko iz vašeg okruženja u poslednje vreme imali pojačan ili smanjen apetit, tumačenje je jednostavnije – razmišljajući o tome prizvali ste tu temu u san. Ovakvi snovi su praćeni osećajem zadovoljstva ili straha.

Definicija apetita

Apetit je povećana potreban za hranom ili žudnja za nečim.