Šta znači sanjati aplauz (pljesak)?

Sanjati da vama neko aplaudira – plješće
Ako u snu vama aplaudiraju, to ukazuje da će vam neko biti zahvalan. Moguće je da ćete pomoći osobi koja će se naći u teškoj situaciji. Saslušaćete je i iskreno ćete je posavetovati kako da se izbori sa problemima. On/a vam to nikad neće zaboraviti i reći će vam da uvek možete da računate na njega/nju.

Sanjati da vi nekome aplaudirate
Ukoliko u snu vi nekome aplaudirate, to znači da ćete se radovati tuđoj sreći. Verovatno će osoba iz okruženja postići uspeh koji je rezultat dugogodišnjeg truda i odricanja. Ovo će vam poslužiti kao motivacija pa ćete i vi početi da radite na sebi sa nadom da će vam to doneti željene rezultate.

Sanjati da samo vi aplaudirate
Kada u snu samo vi aplaudirate, to implicira da nećete imati podršku bliskih ljudi. Moguće je da ćete doneti važnu odluku sa kojom se oni neće složiti. Pokušaćete da ih ubedite i da im objasnite koliko vam to znači, ali niko vas neće razumeti, niti će vam na bilo koji način pomoći. Ubeđivaće vas da odustanete i da uradite ono što se od vas očekuje.

Sanjati da samo vi ne aplaudirate
Ako u snu samo vi ne aplaudirate, to ukazuje da nećete deliti mišljenje većine. Može se desiti da vam se neće dopasti osoba kojom će svi biti oduševljeni. Nećete umeti da obrazložite vaš stav, ali bićete uvereni u to da on/a nije onakav/onakva kakvim/kakvom se predstavlja i da će vremenom pokazati svoje pravo lice. Moraćete da naučite da se kontrolišete u društvu dotične osobe, posebno ako ćete se često sretati.

Sanjati da aplauz postaje tiši
Ukoliko u vašem snu aplauz postaje tiši, to znači da vam nešto nedostaje. Verovatno niste zadovoljni situacijom na poslovnom ili emotivnom planu pa se zbog toga osećate neuspešno. Često razmišljate o onome što nemate i zaboravljate na sve što ste postigli u životu. Zbog takvog način razmišljanja mnoge stvari ne cenite i stalno ste pod tenzijom.

Sanjati da aplauz postaje glasniji
Kada u snu aplauz postaje glasniji, to implicira da ćete ubrzo ostvariti cilj. Može se desiti da ćete upisati ili završiti studije, naći posao, početi zajednički život sa voljenom osobom, i sl. Bićete ponosni na sebe jer, uprkos brojnim preprekama, niste odustali i krenuli linijom manjeg otpora. U narednom periodu uživaćete u onome za šta ste se borili.

Sanjati da se aplauz završava
Ako se u snu aplauz završava, to upozorava da će vas neko iskoristiti. Verovatno će osoba koju ste skoro upoznali biti veoma ljubazna prema vama jer očekuje da joj učinite uslugu. Ovo se može odnositi i na osobu sa kojom ste kratko u vezi. Čim dobije ono što želi, promeniće se za 180 stepeni i ponašaće se kao da ste stranci.

Sanjati aplauz s ovacijama
Ukoliko sanjate aplauz praćen ovacijama to znači da će vaš trud i rad konačno da rezultuje uspehom. Verovatno će nadređeni odlučiti da vas nagradi ili ćete sklopiti neki dobar posao. Već neko vreme se mnogo trudite, ali nikako ne vidite rezultate. Zbog toga se osećate razočarano i pomalo depresivno, te neretko se dvoumite da li da dignete ruke od svega i potražite novi posao. Ipak, u narednom periodu će stvari krenuti na bolje, pa ćete imati i više elana da zadatke obavljate sa zadovoljstvom.

Rasplakati se zbog aplauza
San u kome ste se rasplakali od ponosa jer vam drugi aplaudiraju simboliše vašu potrebu da budete u centru pažnje. Jedna ste od osoba koji silno voli da se sve vrti oko nje – na poslu, u porodici ili među prijateljima. Vaši bližnji su navikli na to i prihvatili vas takve kakvi jeste. Ipak, teže stupate u kontakt sa drugim osobama i sklapate prijateljstva upravo zato što mnogi tu vašu osobinu smatraju nametljivom i iritantnom.

Ako sanjate da se neko drugi rasplakao od ponosa jer mu masa aplaudira to znači da ćete prisustvovati lepom događaju. Moguće je da će vas neko od prijatelja ili članova porodice pozvati na venčanje, krštenje ili neku drugu svečanost. To će vas veoma obradovati, naročito jer ćete znati da ćete biti okruženi dragim ljudima.

Čuti aplauz
Kada u snu čujete da neko aplaudira to znači da imate tajnog obožavaoca. Nekoj osobi iz vaše okoline se već duže vreme dopadate, ali ne pronalazi način da vam se približi i strahuje kako biste vi reagovali kada bi vam priznao/la šta oseća. Verovatno ste primetili neke signale, ali ste ih zanemarivali jer ste mislili da umišljate. Ta osoba vam je draga, ali ne osećate ništa više od toga. Ukoliko ste u srećnoj vezi ili braku, to je razlog više zašto vam ne treba druga osoba u životu.

Sanjati da sami sebi aplaudirate
Ukoliko sanjate da sami sebi aplaudirate verovatno vam nedostaje podrška okoline za nešto što biste želeli da ostvarite. Moguće je da ste biste želeli da promenite fakultet, zanimanje ili trenutni posao, ali da vas bliske osobe od toga odgovaraju smatrajući da bi to bilo loše za vašu budućnost. S obzirom da ste čvrsto odlučili da sami držite konce svoga života, nećete se obazirati na upozorenja, nego ćete uraditi ono što mislite da je za vas najbolje.

Sanjati da neko drugi sam sebi aplaudira
Ako sanjate da neko drugi sam sebi aplaudira to simbolizuje vašu potrebu za odmorom i opuštanjem. Već neko vreme se trudite da na vreme obavljate svoje obaveze, te da se bližnjima uvek nađete kada im treba pomoć. Osećate da su oni počeli da zloupotrebljavaju vašu dobrotu i da iskorišćavaju situaciju ne vodeći računa o tome kako se vi osećate. Verovatno smatrate sebičnim to što biste želeli da se malo distancirate od svih, to vas i sprečava da se posvetite sebi. Ipak, razimislite dobro koliko ćete kome moći pomoći ukoliko ne pomognete prvo sebi.

Tumačenje može da se razlikuje od toga kako je aplauz iz vašeg sna izgledao tj. zvučao, kao i kome ste u snu aplaudirali.

Sanjati da nekome aplaudirate sarkastično
Kada sanjate da nekome sarkastično aplaudirate tj. plješćete to implicira da biste se mogli naći na meti kritika zbog svojih odluka ili postupaka. Moguće je da će vam neko zameriti zbog nečega. Uzalud ćete pokušavati da se opravdate, jer neće imati razumevanja za to.

Sanjati da vam neko aplaudira sarkastično
Ovakav san znači da će na javi neko pokušati da vas uvredi potcenjujući vaše znanje ili uspehe. Naime, naći ćete se u prilici da o tome što ste u životu do sada postigli pričate s osobom koja na to ne gleda blagonaklono. Umesto da vam „skine kapu“, on tj. ona će pokušati da to omalovaži. Najgore što u tom momentu možete da uradite jeste da mu/joj pokažete da je u svojoj nameri uspeo/la. Bolje bi bilo da mu/joj na takve komentare uzvratite osmehom, jer će tada shvatiti da niste iskompleksirani i da imate vere u sebe i ono što radite.

Sanjati da aplaudirate euforično
Aplaudirati nekome euforično može biti znak da ćete se na javi u određenoj situaciji ponašati neprimereno. Moguće je da ćete kritikovati nekoga u društvu ljudi koje ga/je poznaju, te će vas okarakterisati kao osobu koja mnogo trača. Zato morate da naučite gde i kada možete da kritikujete nekoga, kako ne biste ostavili pogrešan utisak o sebi.

Sanjati da vam neko aplaudira euforično
Ako ste sanjali da vam neko aplaudira euforično to implicira da biste se morali čuvati licemernih ljudi. U vašem bližem okruženju postoji osoba koja provodi vreme sa vama ne zato što ste mu/joj drag/i, nego zato što veruje da od vas može imati neke koristi. Zato ne smete pred svakim da pričate o svojim tajnama, strahovima, planovima i željama, jer bi to moglo biti zloupotrebljeno.

Sanjati da aplaudirate bliskoj osobi
Pljeskati tj. aplaudirati bliskoj osobi u snu je znak da na javi ne biste o njoj tj. njemu trebali pričati sa drugim ljudima. Ako imate šta da mu/joj zamerite ili sugerišete kažite mu/joj to u lice. Ukoliko sazna da ste ga/je tračali mnogo će se uvrediti.

Sanjati da vam bliska osoba aplaudira
San u kome vam bliska osoba aplaudira može da znači da će vas klevetati drugome. Neće vam otvoreno kazati šta ga/je muči, nego će o tome pričati sa drugom osobom.

Sanjati da aplaudirate poznatoj tj. slavnoj osobi
Aplaudirati poznatoj tj. slavnoj osobi u snu ukazuje na to da ćete preći preko svojih principa i uverenja kako biste ostvarili neku korist. Shvatićete da vam se u datom momentu to više isplati, ali biste se kasnije mogli pokajati zbog te odluke.

Sanjati da aplaudirate nepoznatoj osobi
Ukoliko ste sanjali da aplaudirate nepoznatoj osobi to znači da biste u bliskoj budućnosti mogli upoznati muškarca ili ženu koji/a će vas oduševiti svojim znanjem, veštinama, inteligencijom, načinom ponašanja ili fizičkim izgledom. Nije isključeno da ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Ovakvi snovi su praćeni osećajem radosti, sreće, ponosa i uzbuđenja. U ređim slučajevima prate ih osećaj tuge, depresije, treme ili zbunjenosti. Ukoliko ste nedavno prisustvovali nekoj pozorišnoj predstavi, priredbi ili promociji knjige, albuma, filma i slično, san se tumači mnogo jednostavnije. To je ostavilo snažan utisak na vas, pa podsvest u snu procesuira ono što ste videli na javi.

Definicija aplauza

Aplauz ili pljesak je tapšanje dlanovima kojim se nešto odobrava.