Šta znači sanjati autobus?

Autobus je san koji spada među 300 najsanjanijih snova. Najčešće autobus sanjamo pre putovanja i posle putovanja. Ako je san sanjan neposrednog pre i posle putovanja autobusom, takav san se ne tumači. Ako smo nekog skoro ispratili na putovanje autobusom, san takođe ne tumačimo i takvi snovi nemaju nikakvo značenje.

Videti autobus u snu
Kada u snu vidite autobus, to znači da ne očekujete uspeh bez truda. Verovatno se dešava da često poželite nešto za šta se niste nimalo pomučili. Od malena su vam roditelji ispunjavali svaki hir, ali došlo je vreme da se to promeni.Moraćete da zaradite sve što potrošite, a moguće je da će vam se svideti da budete nezavisni pa ćete nastaviti da radite i izdržavate sebe.

Videti autobus na sprat
Ako su snu vidite autobus na sprat, taj san označava da za neki specifičan cilj morate uložiti duplo više truda nego ostali da bi postigli isto. Razlog za to je verovatno što se upuštate u nešto što nije vaše primarno područje delovanja.

Videti autobus pun đaka
Pored truda potrebno za uspeh, potrebno je da uložite i trud u sticanje znanja da bi se uspeh ostvario.

Autobus pun turista
Bezbrižan život. Uložen trud u nešto ili nekog će vam se višestruko isplatiti.

Voziti se autobusom u snu
Kada sanjate da se vozite autobusom, to implicira da priželjkujete putovanje. Moguće je da dugo niste išli na odmor i da vam se javila želja da iskoristite par dana da pobegnete od svakodnevne rutine.Bićete raspoloženi da istražujete nove destinacije i da uživate punim plućima. Partner će jedva dočekati da mu to predložite.

Sanjati da vi vozite autobus
Osoba ste koja voli da kontroliše stvari i svaki gubitak kontrole ili prepuštanje kontrole nekom drugom vas tera van zone vašeg komforta. Alternativno značenje je da ste perfekcionista i da volite da stvari ispadaju savršeno.

Sanjati da poznata osoba vozi autobus
Nekom koga poznajete je potreban vaš savet i predlog u vezi nečeg, a taj neko se stidi ili se plaši da će se osramotiti ako vas pita.

Čekati autobus
Vi ste strpljiva osoba, koja čeka svojih pet minuta. Alternativno značenje je da preterujete sa čekanjem odluka.

Kasniti na autobus
Kada sanjate da kasnite na autobus, to je znak da sami sebe sputavate u životu. Neodlučnost vas koči da donesete važne odluke. Plašite se neuspeha pa se radije koncentrišete na nevažne stvari nego na one od kojih vam zavisi budućnost. Često imate sukoba sa okolinom koja smatra da ste neozbiljni i neodgovorni.

San u kojem ste ušli u pogrešan autobus i vozite se u pogrešnom pravcu
Plašite se donošenja odluka. Sve svoje odluke duplo preispitujete i uprkost tome opet ne budete sigurni da ste doneli pravu odluku.

Sanjati pokvaren autobus
Postoje prepreke u vašem životu koje ne možete sami rešiti, potrebno je da zatražite pomoć bližnje, stručne ili osobe koja ima moć da dati problem razreši.

Sanjati da popravljate autobus
Ako sanjate da popravljate autobus, takav san označava da možete rešiti tuđe probleme. Imate priliku da nekom olakšate neku neprelaznu prepreku, a trud uložen u to vama neće predstavljati ništa.

Sanjati saobraćajnu nesreću sa autobusom
Ako vidite saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovao autobus, označava da ćete odustati od neke svoje dugogodišnje želje ili cilja. Ako ste skoro videli saobraćajnu nezgodu ovaj san se ne tumači. Ako u snu ima poginulih osoba, potrebno je pogledate drugačije tumačenje ovog sna, jer njegov glavni ni sporedni motiv nije autobus.

Spavati u busu
San u kojem ste zaspali u autobusu označava da ste bezbrižna i stabilna osoba i da se dobro nosite sa problemima. Stojite čvrsto na zemlji i ne hajete za tračeve ili probleme drugih. Druge osobe vas isto tako vide i imaju ili često traže oslonac u vama.

Koristiti toalet u autobusu
Brzom odlukom rešićete neki problem koji vas već dugo okupira.

Voditi ljubav u praznom autobusu
Ako se potrudite, predstoji vam strasna avantura na javi sa osobom koja nije iz vašeg grada.

Voditi ljubav u punom autobusu
Potajno ste egzibicionist. Alternativno značenje je da partneri smatraju da ste dobri u vođenju ljubavi.

Ispasti iz autobusa
Ako sanjate da ste ispali iz autobusa to znači da ste po prirodi zatvorena osoba koja retko dopušta drugim ljudima da joj se približe. Čak i kada ste u vezi, konstantno pokušavate da se držite na distanci, ne pokazujete osećaje jer se plašite da vam neće biti uzvraćeni. Verovatno je to posledica loše veze iz prošlosti zbog koje ste mnogo patili.

Kada sanjate da je neko drugi ispao iz autobusa to simboliše žal za propuštenom prilikom. Možda ste se našli u društvu osobe koja vam je mogla pomoći u vezi sa nekim poslom ili fakultetom, ali joj niste ništa spomenuli. Nenametljivost je cenjena osobina, ali ponekad morate da se borite za sebe kako biste postigli svoj cilj.

Biti izbačen iza autobusa
Ukoliko sanjate da vas je vozač ili kondukter izbacio iza autobusa jer niste imali kartu ili ste se nedolično ponašali, to znači da ćete se obrukati među nepoznatim ljudima. Naći ćete se na nekom sastanku, večeri ili druženju na kome nećete poznavati mnogo ljudi, a ni temu o kojoj se razgovara. Ipak, poželećete da kažete svoje mišljenje koje neće biti ni u kakvoj vezi s aktuelnom pričom. To će izazvati podsmeh prisutnih, a vi ćete naučiti da je ponekad bolje ćutati.

Ako sanjate da je neko drugi izbačen iz autobusa to znači da ćete se u bliskoj budućnosti svađati sa tvrdoglavom osobom. Pokušaćete da mu/joj argumentovano dokažete da nije u pravu, ali će svaki vaš pokušaj rezultovati neuspehom. Utrošićete mnogo energije da biste ga/je uverili u nešto. Trebaće vam neko vreme da shvatite da takvi razgovori nemaju svrhe, pa ćete odustati od dalje rasprave.

San u kome vi nekoga izbacujete iz autobusa simbolizuje potisnuti strah. Verovatno se plašite reakcije okoline na vaše postupke i odluke. Navikli ste da vam bliske osobe govore šta da radite i kako da se ponašate, pa će vas svaki put kada ne dobijete „uputstvo“ uhvatiti panika. Svesni ste tog problema, ali nikako ne uspevate da ga se rešite.

Definicija autobusa

Autobus je putničko vozilo koje prevozi veći broj putnika.