Šta znači sanjati bager?

Sanjati da vidite bager
Ako u snu vidite bager, to znači da vas očekuju radovi. Moguće je da ćete renovirati kuću ili stan i da će vam to oduzeti mnogo vremena. Moraćete da odložite druge obaveze i da se posvetite ovoj. Radovi će trajati duže nego što ste planirali, a u pojedinim trenucima činiće vam se da niste mnogo napredovali.

Sanjati da vozite bager
Ukoliko u snu vozite bager, to ukazuje da ćete izaći iz vaše zone komfora. Verovatno ćete se suočiti sa vašim strahom i uradićete nešto što ranije niste smeli. To može biti: vožnja liftom, držanje govora u javnosti, itd. Odlično ćete se osećati zbog toga i dokazaćete sebi da, kada nešto stvarno želite, u stanju ste da savladate sve prepreke.

Sanjati da neko drugi vozi bager
Kada sanjate da neko drugi vozi bager, to implicira da se nećete dobro slagati sa kolegama. Moguće je da nećete biti zadovoljni kako se ponašaju prema vama pa ćete se truditi da što manje komunicirate sa njima. Vaš odnos će se loše odraziti na posao pa će vas nadređeni upozoriti da što pre rešite nesuglasice.

Videti ženu da upravlja bagerom
Za rešenje nekog problema bi bilo mudro ako se posavetujete sa nekim.

Sanjati da bager ruši kuću
Ako u snu bager ruši kuću, to implicira da će vam neko pretiti. Verovatno ćete dugovati novac koji nećete imati da vratite. Stalno ćete dobijati upozorenja koja će vas činiti veoma nervoznim/om. Bićete u teškoj situaciji i izgubićete nadu da će se pojaviti svetlo na kraju tunela.

Sanjati da vi rušite kuću bagerom
Ukoliko u snu vi rušite kuću bagerom, to znači da ćete se nekome osvetiti. To može biti osoba koju ste mnogo voleli, ali koja vas je izneverila. Želećete da pati pa ćete je udariti tamo gde je najviše boli. Uspećete u svojoj nameri, ali se zbog toga nećete osećati bolje. U pojedinim trenucima će vam biti žao pa ćete odlučiti da prošlost ostavite iza sebe i da nastavite dalje.

Sanjati da bager kopa
Kada u snu bager kopa, to ukazuje da ćete se raspitivati o nekome. Verovatno se radi o osobi koja vam se sviđa pa ćete hteti što više da saznate o njoj. Tražićete je na društvenim mrežama i razgovaraćete sa ljudima koji je poznaju. Dopašće vam se ono što ćete čuti pa ćete zaključiti da je idealan/idealna za vas.

Sanjati da se bager pokvario
Ako se u snu bager pokvari, to implicira da ćete imati iznenadne troškove. Moguće je da ćete morati da kupite nešto za kuću pa ćete potrošiti novac koji ste namenili za druge stvari. Zaključićete da je bolje da ne pravite planove jer često iskrsnu nepredviđene situacije koje vam sve pokvare.

Sanjati da ste kupili bager
Ukoliko u snu kupite bager, to znači da ćete uložiti u svoje obrazovanje. Verovatno ćete hteti da se prekvalifikujete pa ćete uplatiti kurs, upisati fakultet, i sl. Bićete veoma motivisani i raspoloženi da učite nove stvari pa ćete u slobodno vreme ponavljati ono što ste naučili na časovima.

Sanjati da ste prodali bager
Kada u snu prodate bager, to ukazuje da ćete se predomisliti. Moguće je da ste nameravali da uradite nešto vezano za posao, ali ste odustali jer ste shvatili da vam se to ne isplati. Poslušaćete svoj instinkt, kao i dobronamerne savete pa ćete taj plan ostaviti za neka bolja vremena.

Pričati sa bageristom u snu
Neki dugo očekivani posao će napokon biti odrađen.

Ukoliko u vašem snu neko drugi razgovara sa bageristom to znači da ćete doneti pogrešnu odluku. Pod pritiskom nekog roka odlučićete se na nepopularan potez koji neće doneti željeni rezultat. Ipak, to će vas naučiti da razmišljate i kada ste pod stresom. Srećom, šteta neće biti velika, ali ćete je dobro zapamtiti i više nećete praviti takve greške.

Svađati se sa bageristom u snu
Ako se u snu svađate ili raspravljate sa bageristom to implicira da vam je neko ukazao na pogrešku ili lošu procenu, a vi ne želite da to priznate. Podsvest vas upozorava da budete profesionalac i da se ponašate kao odrasla osoba. To što ćete priznati pogrešku neće narušiti vaš kredibilitet, samo će ljudima oko vas pokazati da čak i najbolji u poslu ponekad naprave grešku.

Kada u snu vidite da se neko drugi svađa sa bageristom to znači da ćete silom prilika shvatiti da imate mnoge pozitivne osobine za koje ni sami niste znali. Mislili ste da vas niko ne može poznavati bolje nego vi sami sebe, ali ćete se u nekim situacijama prvi put naći, te ćete uvideti da imate talenta da se iz toga „iščupate“ bez većih posledica. To saznanje će vam pomoći da se ponekad suočite sa većim rizikom, kako biste postigli i veći uspeh.

Tući se sa bageristom
Ukoliko se u snu tučete sa bageristom to znači da ćete shvatiti da su šanse da vam trenutna veza ili brak uspe veoma male. Suviše ste različiti od svog partnera, a te razlike iz dana u dan postaju sve očitije. Mnogo se raspravljate oko nebitnih stvari i ljutite se za svaku sitnicu. Partneru/ki je to znak da niste zadovoljni izborom osobe sa kojom ćete provesti ostatak života ili niste zadovoljni svojim životom u celini. Pokušajte razgovorom da to prevaziđete, a ako ne uspete, potražite savet stručnjaka koji se bave tom oblašću ljudskih odnosa.

Ako se u vašem snu neko drugi tuče sa bageristom to implicira neku moralnu dilemu. Možda vas muči nešto što ste saznali, a niste sigurni da li treba sa nekim da to podelite. U svakom slučaju se plašite posledica svega toga te zato odlučujete da o tome nikome ne govorite. Takva odluka je ispravna s obzirom da ni sami niste sigurni da je to što ste saznali istina.

Ubiti bageristu
Kada sanjate da ste ubili bageristu to ukazuje na to da ćete imati problema sa zakonom. Možda ćete se naći u prilici da iskoristite neku manjkavost zakona kako biste stekli finansijsku ili imovinsku korist. S obzirom na to da vam to nije svakodnevnica, nećete se dobro snaći kada vas poseti policija.

Ako svedočite ubistvu bageriste verovatno ste opterećeni mislima o smrću. Možda vas podsvesno muči neznanje šta se dešava kada čovek napusti ovaj svet. Verovatno je nedavno preminuo neko koga ste voleli i poštovali, pa su vas ophvale crne misli. Kada prežalite njegov/njen odlazak, biće vam mnogo lakše da se suočite sa neminovnostima u životnom ciklusu svakog čoveka, pa će i ovakvi snovi biti ređi.

Sanjati da popravljate bager
Popravljati bager u snu ukazuje na to da biste u narednom periodu mogli preuzeti vrlo težak i odgovoran zadatak. Od vašeg uspeha zavisiće mnogo toga, pa ćete trpeti veće količine stresa. Ipak, ukoliko budete verovali u sebe i ako budete pronašli najbolje moguće saradnike tj. saveznike, rezultati će biti bolji nego što možda očekujete.

Sanjati da drugi popravljaju bager
Videti u snu kako neko popravlja bager znači da ćete zavisiti od nekoga ili nečega. Moguće je da ćete vi uraditi svoj deo posla, ali će nagrada zavisiti od toga kako ga odrade druge kolege. Ukoliko sve prođe kako treba, mogli biste se proslaviti. Međutim, ukoliko jedna „karika“ ne bude funkcionisala kako treba, uspeh će izostati.

Sanjati da ste dobili bager
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio bager to implicira da će vas posao naterati da stičete nova znanja i da unapredite svoje veštine. Nije isključeno da će doći do nekih promena u procesu rada, pa ćete vi morati da im se prilagodite. Verovatno ćete morati da pohađate kurs, obuku ili seminar kako biste se što bolje upoznali sa tim novinama.

Sanjati da ste nekome poklonili bager
Kada sanjate da ste nekome poklonili bager to znači da ćete svoje znanje ili veštine prenositi na druge. Moguće je da ćete obučavati novog kolegu tj. koleginicu na radnom mestu. Nemojte da dozvolite da vas sujeta spreči u tome da ga/je naučite svemu što sami znate.

Sanjati da ste ukrali bager
Ukrasti bager u snu simbolizuje preteranu ambiciju. Osoba ste koja zna šta želi i ne libite se da to i ostvarite. Međutim, na tom putu prečesto „palite mostove“ za sobom, pa bi trebalo da se zapitate sa kime ćete proslaviti uspeh ukoliko ga jednog dana postignete, ako oterate sve dobronamerne ljude od sebe.

Sanjati da vam je neko ukrao bager
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao bager to implicira da će neko preuzeti zasluge za posao koji ste vi završili. Verovatno ćete uložiti mnogo vremena i truda u to, međutim, drugi će „pokupiti kajmak“. U tom slučaju nemojte da sedite skrštenih ruku, nego se potrudite da dokažete da su dobri rezultati plod vašeg truda i rada.

Sanjati da ste nekoga udarili ili pregazili bagerom
Ukoliko ste sanjali da ste nekoga udarili ili pregazili bagerom to znači da zavidite prijatelju tj. prijateljici ili poznaniku tj. poznanici jer ima ono o čemu vi maštate. Možda je to dobar posao, pristojna zarada ili lep odnos sa voljenom osobom. Umesto što se trujete negativnim emocijama trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju kako biste i vi postigli ono što želite.

Sanjati da vas je neko udario ili pregazio bagerom
Kada sanjate da vas je neko udario ili pregazio bagerom to implicira da ste svesni da je prijatelj tj. prijateljica ili kolega tj. koleginica ljubomoran/a na vas, ali da se trudite da ignorišete „otrovne strelice“ koje od njega tj. nje dobijate. Ne pada vam na pamet da se svađate zato što on tj. ona ne ume da kanališe negativnu energiju koju prema vama oseća.

Ukoliko ste nedavno vozili bager ili gledali kako neko upravlja bagerom uživo ili na televiziji tumačenje ovakvih snova je mnogo jednostavnije. To je ostavilo utisak na vas koji se sa jave preneo na san.

Definicija bagera

Bager je mašina koja otkopava, transportuje i utovara otkopanu masu u sredstvo transporta.