Šta znači sanjati baterijsku lampu?

Sanjati da vidite baterijsku lampu
Kada sanjate baterijsku lampu, to simbolizuje pomoć uticajnog prijatelja. Dugo ćete priželjkivati da napredujete na poslu, posebno jer ste svojim trudom to zaslužili. Pošto se situacija neće odvijati u tom pravcu, polako ćete gubiti nadu. Kada to najmanje budete očekivali, pojaviće se osoba koja ima puno veza i stvari će početi da se odvijaju u vašu korist. Ta osoba će vas bez problema preporučiti jer zna koliko ste odgovorni i da ćete opravdati njeno poverenje.

Sanjati da vidite svetlost baterijske lampe
Ako u snu vidite baterijsku lampu, to označava da ćete se upustiti u avanturu. Može se desiti da ćete se zbližiti sa osobom koju ste skoro upoznali. Nećete razmišljati o tome da li će vaš odnos prerasti u nešto ozbiljno, već ćete uživati u trenucima koje provodite zajedno.

Druga mogućnost je da ćete ugledati svetlo na kraju mračnog tunela. Suočićete se sa teškim situacijama posle kojih nećete imati snage da se uhvatite u koštac sa novim problemima. Svaka prepreka će vam se činiti težom nego što zapravo jeste. A onda ćete upoznati osobu koja će vam vratiti veru u život i ljude. Nesebično će vam pomoći da rešite ono što vas muči i pružiće vam podršku koja vam je bila potrebna. Vrlo brzo uvidećete da je to prava osoba za vas i želećete da sa njom provedete ostatak života.

Sanjati da držite baterijsku lampu
Ukoliko u snu držite baterijsku lampu, to implicira da ćete nešto važno izgubiti. To može biti vaša lična stvar ili nešto što vam je potrebno za posao. Bićete veoma uznemireni i pretražićete celu kuću, kancelariju i druge objekte u kojima ste provodili vreme. Izgubljeni predmet ćete naći kada se najmanje budete nadali.

Sanjati da neko drugi drži baterijsku lampu
Kada u snu neko drži baterijsku lampu, to znači da ćete pretrpeti uvredu. Moguće je da ćete nešto reći kolegi koji će biti loše raspoložen pa će vam drsko odgovoriti. Pokušaćete da ga ubedite da niste imali lošu nameru, ali on neće hteti da vas sasluša i biće veoma neprijatan prema vama.

Sanjati da baterijska lampa daje SOS signal
Ako u snu baterijska lampa daje SOS signal, to upozorava da će neko o vama pričati laži. Verovatno će vas dotična osoba smatrati konkurencijom pa neće propuštati priliku da druge ubedi da niste onakvi kakvim se predstavljate. Bićete veoma ljuti i želećete da joj vratite istom merom, ali suzdržaćete se i pustiti da vaša dela govore umesto vas.

Sanjati da je baterijska lampa uperena u vas
Ukoliko je baterijska lampa uperena u vas, to ukazuje da ćete otkriti tajnu koju ste dugo čuvali. Moguće je da vam je teško da o tome pričate, ali imaćete potrebu da se poverite bliskoj osobi. Ona će vas saslušati sa razumevanjem, a vi ćete osetiti olakšanje kao da vam je kamen pao sa srca.

Sanjati da ste vi uperili baterijsku lampu u nekoga
Kada u snu vi uperite baterijsku lampu u nekoga, to znači da ćete zahtevati da saznate istinu. Verovatno ćete posumnjati da partner/ka nije iskren/a prema vama pa ćete pratiti svaki njegov/njen korak. Ono što otkrijete promeniće vaš odnos i narušiće poverenje koje ste gradili.

Sanjati da osvetljavate nešto baterijskom lampom
Ako u snu nešto osvetljavate baterijskom lampom, to implicira da ćete biti neodlučni. Može se desiti da ćete imati više ponuda pa ćete razmišljati koji posao da izaberete, koji fakultet da upišete, gde da otputujete, i sl. Vodićete ozbiljne razgovore sa ljudima čije mišljenje poštujete i izabraćete ono što je za vas najbolje.

Sanjati da drugi osvetljavaju nešto baterijskom lampom
Ukoliko u snu drugi osvetljavaju nešto baterijskom lampom, to ukazuje da ćete vam doći nenajavljeni gosti. Moguće je da ćete biti u gužvi i da se nećete naročito obradovati što ih vidite. Kuća vam neće biti sređena i rucak spreman pa ćete morati na brzinu da se snađete i nešto improvizujete.

Sanjati da baterijska lampa treperi
Kada u snu baterijska lampa treperi, to znači da će vam se neko dopasti. Verovatno se radi o osobi koju ste skoro upoznali i koja je na vas ostavila odličan utisak. Stalno ćete o njemu/njoj razmišljati i trudićete se da saznate detalje iz njegovog/njenog privatnog života kao što su: emotivni status, mesta koja posećuje, i sl.

Sanjati da baterijska lampa prestaje da radi
Ako u snu baterijska lampa prestane da radi, to implicira da ćete postati ravnodušni prema partneru/partnerki. Moguće je da više nećete osećati zaljubljenost i strast kao na početku veze. Pokušaćete to da mu/joj objasnite, ali on/a će insistirati da ne donosite nagle odluke već da vašoj vezi pružite još jednu šansu.

Sanjati da ste izgubili baterijsku lampu
Ukoliko u snu izgubite baterijsku lampu, to ukazuje da ćete se nervirati zbog posla. Verovatno će nadređeni od vas zahtevati da znate mnoge stvari sa kojima se nikada niste susreli u životu. Neće vam tolerisati greške i vršiće pritisak na vas pa ćete ozbiljno razmišljati da date otkaz.

Sanjati da ste kupili baterijsku lampu
Kada u snu kupite baterijsku lampu, to znači da imate široke vidike. Vi ste osoba koja mnogo radi na sebi i trudite se da postignete balans u životu. Često idete na seminare i čitate knjige koje se bave ovom tematikom, a upoznali ste i mnoge istomišljenike sa kojima razmenjujete iskustva i savete.

Sanjati da ste pronašli baterijsku lampu
Ukoliko sanjate da ste pronašli baterijsku lampu to ukazuje na neko važno otkriće. Saznaćete nešto što će vam pomoći da lakše savladavate zadate na poslu. Shvatićete da ne smete da upadnete u kolotečinu i da obaveze obavljate rutinski. Zato ćete se potruditi da učite nove stvari kako bi sebi olakšali život

Ako sanjate da je neko drugi pronašao baterijsku lampu to znači da ćete upoznati uticajnu osobu koja bi vam mogla pomoći da pronađete ili promenite posao, ili pak da rešite stambeno pitanje. Potrudićete se da se pokažete u najboljem svetlu kako bi on/ona shvatio da ste ozbiljna i odgovorna osoba i kako ne bi imao/la dilemu da li da vam pomogne.

Sanjati da prodajete baterijsku lampu
Prodati baterijsku lampu u snu ukazuje na to da bi trebalo više da radite na sebi kako biste napredovali i bili u onome čime se bavite. Naime, i mozak se, poput mišića mora vežbati i razvijati kako bi bio u formi. Međutim, vi ste se zapustili i prepustili vremenu da odluči o vašoj sudbini. Možete mnogo da postignete, ali se morate više truditi.

Sanjati da ste dobili baterijsku lampu na poklon
Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio baterijsku lampu to implicira da ćete proširiti vidike. Možda ćete pružiti šansu nekim ljudima ili ćete pobediti duboko ukorenjene predrasude. U svakom slučaju, sa novim iskustvima će se i vaš život dosta popraviti. Nije isključeno da ćete upoznati ljude preko kojih ćete moći da napredujete ili da se obogatite.

Sanjati da ste nekome poklonili baterijsku lampu
Pokloniti nekome baterijsku lampu u snu znači da ćete izaći u susret nepoznatoj osobi. Moguće je da ćete nekome pomoći da reši određeni problem, a to će vas zbližiti, pa ćete postati dobri prijatelji. Osobe koje su dugo same bi uskoro mogle upoznati nekoga ko im u svemu odgovara.

Sanjati da ste ukrali baterijsku lampu
Ukrasti baterijsku lampu iz prodavnice, tj. radnje u snu ukazuje na to da ćete pokušati tuđu ideju da predstavite kao svoju. Neko će vam saopštiti plan, a vi ćete ga nadograditi i potruditi se da ga „prodate“ drugima. Međutim, s vremenom će istina izaći na videlo, a vi ćete se osramotiti zbog čina koji ste napravili.

Kada sanjate da ste od nekoga ukrali baterijsku lampu to znači da ćete nekome nešto obećati, ali ćete za to zaboraviti ili nećete biti u mogućnosti da održite datu reč. Kada ga/je sretnete na ulici pravićete se da je sve u redu. Međutim, on tj. ona će u potpunosti promeniti mišljenje o vama.

Sanjati da vam je neko ukrao baterijsku lampu
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao baterijsku lampu to može da najavi nesporazume unutar porodice ili radnog kolektiva. Moguće je da će neko od ukućana ili kolega pogrešno shvatiti vaše reči ili postupke, te će vas optužiti da ga/je sabotirate. Moraćete da se potrudite kako biste ga/je ubedili da nije u pravu i kako biste povratili njegovo tj. njeno poverenje.

Sanjati da popravljate baterijsku lampu
Popravljati baterijsku lampu u snu znači da razmišljate dugoročno. Imate neke planove za budućnost i trenutno pripremate teren kako biste ih realizovali. Na žalost, nedostaje vam veran i dosledan partner, neko ko će vam pomoći, tj. neko na koga ćete moći da se oslonite.

Sanjati da drugi popravljaju baterijsku lampu
Ukoliko ste sanjali da neko popravlja baterijsku lampu to implicira da živite od danas do sutra. Vi ne razmišljate o budućnosti, ni o tome kako želite da vam život izgleda. Važno vam je da vam je sada lepo, a kako će biti sutra time se ne opterećujete. Ovakav način razmišljanja može negativno da se odrazi na odnose sa članovima porodice tj. partnerom, odnosno partnerkom.

Sanjati da ste slučajno polupali baterijsku lampu
Ako ste sanjali da ste slučajno polupali baterijsku lampu to znači da biste na javi mogli doživeti neki peh. Možda ćete prespavati, te ćete kasniti na važan ispit ili sastanak. Druga mogućnost jeste da ćete se okliznuti i pasti na sred ulice. Budite vrlo oprezni u saobraćaju, jer bi vas manjak koncentracije mogao dovesti u opasnost.

Sanjati da ste namerno polupali baterijsku lampu
Kada sanjate da ste namerno polupali baterijsku lampu to implicira da sami sebe sabotirate. Vi svaku svoju ideju osudite na propast, čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Ako želite da napredujete, moraćete da počnete da se menjate.

San se ne tumači ako ste nedavno koristili baterijsku lampu. U tom slučaju se doživljeno na javi jednostavno prenelo na san.

Definicija baterijske lampe

Baterijska lampa je uređaj koji služi za osvetljavanje i radi na baterije.