Šta znači sanjati bazen?

Bazen u sanovniku i snovima je umereno cest pojam. Sanjamo ih češće leti nego zimi, a oba pola podjednako često sanjaju bazene. Osobe starije od 50 godina statistički ređe sanjaju bazene. Ako smo skoro bili na bazenu ili videli atraktivan bazen onda snove sa bazenima ne tumačimo.

Videti bazen u daljini
Kada sanjate bazen u daljini, to je simbol radosti. Naporno ste radili u prethodnom periodu i konačno ćete moći da se opustite i uživate. Verovatno ćete otići na putovanje posle kojeg ćete se osećati preporođeno. Radovaćete se odmoru koji, osim što vam je preko potreban, će doneti nova poznanstva i avanture.

Sanjati prljav bazen
Ako u snu vidite prljav bazen, to je upozorenje da pazite sa kim sarađujete. Može se desiti da vam iskrsnu problemi sa poslovnim partnerima. Moraćete da pazite šta potpisujete i da svaki dokument pažljivo pročitate. Ukoliko ste davali lažna obećanja, moraćete da se suočite sa posledicama.

Sanjati da se kupate u prljavom bazenu
Ako sanjate da se vi kupate u prljavom bazenu, to implicira da ćete biti u iskušenju da se odate poroku. Želeli biste da zaboravite sve ružne stvari koje su vam se dogodile u poslednje vreme. Osetićete da nemate više snage da se uhvatite u koštac sa problemima, pa ćete rešenje potražiti u kocki ili alkoholu. Porodica i partner će pokušati da vas urazume, ali samo vaša volja će vam pomoći da ne završite na dnu.

Sanjati čist i bistar bazen
Ovakav san predstavlja nagoveštaj da vam je dobar period za ulaganje u posao. Teško ćete omanuti sa bilo kojom idejom.

Sanjati da se kupate u čistom i bistrom bazenu
Ovaj san implicira da ćete uspešno prevazići neku ovisnost ili porok. Zaboravićete sve ružne stvari koje su vam se događale u skorije vreme. Dobra situacija i na porodičnom planu, svi razumeju šta želite i situacija će se odvijati po vašem planu.

Zgodne devojke na bazenu
Za slobodne muškarce ovo znači da vaša muška priroda kuva u vama, postajete samovereniji muškarac. Za muškarce u vezama ovo znači jednostavno da i dalje imate nagone koje obuzdavate. Za žene znači da kada su vezi ili ako su u vezi, su pomalo podsvesno posesivne i ljubomorne.

Zgodne muškarce na bazenu
Za slobodne žene ovo znači da vaša ženska priroda ne miruje u vama, postajete samouverenija žena. Za žene u vezama ovo znači da bi vaš muškarac mogao više da se trudi oko vas. Za muškarce znači da kada su u vezi ili ako su u vezi, su pomalo podsvesno ljubomorni.

Sanjati da se ljubite u bazenu
Na javi vam se nudi strasna romansa. Na vama je da li ćete je odlučiti da je prihvatite. Ipak romansa će biti kratkotrajna ali neće ostaviti emotivne posledice ni na vama ni vašem romantičnom partneru.

Sanjati da vodite ljubav u bazenu
Na javi vam se nudi strasna romansa, ipak u ovom slučaju jedna od strana, vi ili suprotna će ostati emotivno uskraćena i oštećena.

San sa bazenom u bašti
Kada sanjate baštenski bazen, to označava uspešnu ljubavnu romansu. Moguće je da će vam se dopasti neko ko je mlađi od vas. Okolina i vaš razum će se protiviti toj vezi, ali strast koju osećate će sve nadjačati. To će se ispostaviti kao dobar izbor i dokaz da su predrasude često bespotrebne.

Sanjati sportski bazen
Ako sanjate bazen koji je namenjen sportu, poput recimo vaterpola, to znači da vam predstoji dug i zdrav život. Baviti se sportskim plivanje, takođe označava dobro zdravlje.

Bazen kao skladište vode
Ako sanjate bazen kojem je glavna namena skladištenje vode, to znači da imate gomilu problema koje bi ste trebali rešavati, a ne puštati da se i dalje gomilaju.

Piti vodu iz bazena
San u kojem pijete vodu iz bazena, označava da vam predstoji manja i kratkotrajna bolest poput gripe ili prehlade. Ako vidite druge da piju vodu iz bazena, ali vi to ne činite, izbeći ćete kratkotrajnu bolest.

Gušiti se ili videti neko da se guši u bazenu
Vidi pojam: sanjati gušenje.

Mokriti u bazenu
Očekuje vas sramota na javi, koju ipak niko drugi neće primetiti osim vas. Alternativno značenje je da ćete osramotiti neku blisku osobu.

Sanjati da skačete u bazen
Ako sanjate da skačete u bazen to znači da ćete doneti rizičnu i hrabru odluku. Moguće je da ćete odlučiti da date otkaz i da započnete vlastiti posao ili da ćete se preseliti u inostranstvo. To će možda izazvati negodovanje kod bliskih prijatelja ili članova porodice, pogotovo ako trenutno dobro zarađujete i ne strahujete za egzistenciju. Priznaćete im da vam motiv nije novac nego potreba za avanturom i želja da izađete iz svoje zone konfora.

Sanjati da neko drugi skače u bazen
Ukoliko sanjate da neko drugi skače u bazen moguće je da ste zabrinuti za blisku osobu. Možda vam je neko od voljenih priznao da ima finansijskih, zdravstvenih ili ljubavnih problema. Ne znate kako da mu/joj pomognete, ali ćete shvatiti da je najbolji način za to da budete podrška u svakom smislu te reči.

Sanjati da pravite bazen
Kada sanjate da pravite bazen to znači da imate velike ambicije. Želja vam je da budete uspešni, poznati i bogati. Možda još uvek niste našli način da to ostvarite, ali ćete se potruditi da se vaš san obistini.

Sanjati da neko drugi pravi bazen
Ovakav san znači da će prijatelj tražiti pomoć od vas. Moguće je da će mu trebati savet ili logistika. Rado ćete se odazvati jer je i on/ona vama mnogo puta izašao/la u susret.

Sanjati da kupujete bazen
Ako sanjate da kupujete bazen to znači da imate nerealna očekivanja od dragih osoba. Smatrate da ste zaslužili da vam se našu kad god vam zatreba. Ponekad očekujete da napuste sve svoje obaveze i poslove kako bi vama bili na usluzi. Niste ni svesni koliko je vaše ponašanje sebično, jer tako živite ceo svoj život.

Sanjati da prodajete bazen
Ukoliko sanjate da prodajete bazen moguće je da ćete imati neplanirani trošak. Neko će vas pozvati na svadbu, krštenje ili proslavu rođendana za koji ćete morati da pripremite „izdašan“ poklon. Sa druge strane, taj trošak se može odnositi i na kvar na automobilu ili nekom kućanskom aparatu.

Sanjati da sami plivate u bazenu
Kada sanjate da sami plivate na bazenu to implicira da imate potrebu da se odmorite i opustite. Preživeli ste vrlo težak životni period i verujete da bi vam odmor dobro došao. Napravite pauzu, jer neće svet propasti ako vi dva dana ne budete radili ništa. Pomoći ćete svom telu da se oporavi i spremnije ćete dočekati izazove koji vam tek predstoje.

Sanjati da plivate sa nekim u bazenu
Plivati u bazenu zajedno sa drugim ljudima ukazuje na to da vašem životu nedostaje zabave. Možda ste zapali u dosadnu kolotečinu i svaki dan vam je isti. Ništa se neće promeniti ukoliko se vi ne pokrenete. Neka vam to što nemate društvo ne bude izgovor za lenjost.

Sanjati da drugi plivaju u bazenu
San u kome vidite kako neko pliva u bazenu znači da vas kompleksi sprečavaju da upoznate nove ljude i steknete zanimljiva iskustva. Kada biste poradili na samopouzdanju, drugačije biste zračili i privukli biste nove osobe u svoj život.

Sanjati da ronite u bazenu
Roniti u bazenu u snu ukazuje na to da ste u vrlo teškoj fazi života. Suočavate se sa brojnim izazovima, a skoro da vam ništa ne polazi za rukom. Morate da se naterate na pozitivno razmišljanje, jer ovaj period neće večno trajati. Budite strpljivi i uporni, pa će bolji dani brže doći.

Sanjati da drugi rone u bazenu
Kada u snu vidite kako neko roni u bazenu to implicira da bliska osoba ima problem o kome vi ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na ono što vas muči. Obratite pažnju i pomozite mu/joj da to prevlada. Vaša podrška i ljubav mogu da budu od presudnog značaja za njegovu tj. njenu budućnost.

Sanjati da se sunčate pored bazena
Sunčati se pored bazena u snu ukazuje na to da maštate o putovanju ili barem izletu u drugi grad. Verovatno dugo niste pakovali kofere i sredina u kojoj živite je počela da vas guši i opterećuje. Sigurno možete da odvojite dva dana koja biste posvetili onome u čemu uživate, zato prestanite da tražite izgovore.

Sanjati da se drugi sunčaju pored bazena
Ukoliko ste u snu videli kako se neko sunča pored bazena to implicira da ćete pozavideti prijatelju tj. prijateljici na njegovom tj. njenom načinu života. Pored njega tj. nje vi izgledate kao ptica u kavezu. Možda vam nedostaje slobode, a možda hrabrosti da počnete da živite onako kako vi želite.

Sanjati da ste slučajno upali u bazen
Kada sanjate da ste slučajno upali u bazen moguće je da će vaša spontanost i harizma privući nečiju pažnju. Nemojte da se iznenadite ukoliko vas osoba suprotnog pola pozove na kafu, ručak ili večeru. Ako ste sami, dajte mu/joj šansu.

Sanjati da vas je neko gurnuo u bazen
Ako ste sanjali da vas je neko gurnuo u bazen to implicira da ste skloni da na druge ljude svaljujete krivicu za svoje greške. Tako ništa nećete naučiti, nego ćete ih ponavljati dok ste živi.

Sanjati da ste nekoga gurnuli u bazen
Gurnuti nekoga u bazen u snu znači da bi vaša šala mogla da krene u pogrešnom smeru. Možda vi volite da zabavljate druge ljude, ali za to postoji i vreme i mesto.

Sanjati da pijete vodu iz bazena
Piti vodu iz bazena u snu ukazuje na neke očajničke poteze koje biste uskoro mogli da povučete. Pre nego što uradite ono zbog čega biste se mogli pokajati, dobro razmislite ili se barem obratite za savet osobi kojoj verujete.

Sanjati da drugi piju vodu iz bazena
Kada u snu vidite kako neko pije vodu iz bazena to implicira da ne bi trebalo da sudite ljudima u čijoj se situaciji nikad niste našli. Najlakše je kazati „ja to nikad ne bih uradio/la“, a pri tome ne znati na šta vas život u nekom momentu može naterati.

Sanjati prazan bazen
Prazan bazen u snovima simbolizuje usamljenost. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Značenje ovih snova može biti mnogo jednostavnije. Ako ste bili na bazenu, verovatno je taj događaj ostavio utisak na vas.

Definicija bazena

Bazen se sastoji od veštački zatvorene vodene mase koja se koristi za rekreaciju ili sport.