Neženja – šta znači sanjati bećara?

Biti bećar ili neženja u snu
Ako ste vi bećar u snu, to znači da ćete biti tužni. Predstoji vam period u kome ćete osetiti potrebu da svedete račune i sagledate šta ste do sada stvorili u životu. Moguće je da sebi prebacujete da ste trebali drugačije da reagujete u pojedinim situacijama. Kada biste mogli da vratite vreme, neke stvari biste prećutali, a neke koje vam leže na srcu biste rekli.

Videti bećara u snu
Kada sanjate da ste videli bećara, to upozorava da ćete pretrpeti štetu. Verovatno ćete sarađivati sa nekim ko neozbiljno shvata posao. Zbog greške te osobe imaćete finansijske gubitke koji će ugroziti budućnost vašeg poslovanja. Ukoliko ste tu osobu prihvatili jer je došla sa preporukom vašeg prijatelja ili rođaka, odlučićete da više ne slušate druge i da sami birate ljude sa kojima ćete raditi.

Sanjati svađu sa bećarom
Sanjati da se svađate sa bećarom implicira da ćete uspeti da se izborite za vašu sreću. Članovi porodice će se previše mešati u vaše odluke pa ćete biti primorani da težim putem dolazite do onoga što želite. Pokušaće da utiču na vaš izbor fakulteta, posla i partnera. Neće im se dopasti ono što vi izaberete pa ćete se često raspravljati.

Ljubiti se sa bećarom
Ukoliko sanjate da se ljubite sa bećarom, to označava da ćete se zaljubiti u ženskaroša. Pokušaćete da ga promenite, ali vam to neće poći za rukom. Ubrzo ćete shvatiti da sa njim nećete moći da imate ozbiljnu vezu pa ćete odustati. Za vas će najbolje biti da realno sagledate situaciju, ma koliko to bilo teško.

Sanjati da vodite ljubav sa bećarom
San u kome vodite ljubav sa bećarom simbolizuje potisnuto seksualno nezadovoljstvo. Moguće je da partner ne ispunjava vaša očekivanja u krevetu ili da vrlo retko imate odnose. To utiče na vaše raspoloženje, ali vam brojne obaveze ne dozvoljavaju da o tome više mislite. Ovim snom vas podsvest upozorava da biste trebali da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom. Ipak, budite pažljivi i nemojte da ga/je u afektu optužite za nešto što nije učinio/la.

Ako ste duže vreme sami ovaj san simboliše potrebu za intimnošću bilo koje vrste. Možda vam ne nedostaje seks, nego neko sa kime ćete moći da delite dobre i loše trenutke.

Sanjati da neko drugi vodi ljubav sa bećarom
Ovakav san odražava ljubomoru. Ako ste u braku ili dužoj vezi plašite se da bi partner mogao da se zaljubi u neku drugu osobu. Vaš najveći strah je da ćete mu/joj dosaditi i da će shvatiti da vi više niste osoba u koju se zaljubio/la. Svesni ste da ste se već dobro upoznali i da je neminovno da je uzbuđenje prilikom svakog susreta nestalo, ali je u vašoj glavi konstantno prisutan tračak sumnje da mu/joj niste dovoljni.

Ukoliko ste, pak, trenutno sami san u kome druge dve osobe vode ljubav znači da vam nedostaje seksualni partner.

Sanjati da se tučete sa bećarom
Ako sanjate da se bijete sa bećarom to znači da vam se trud neće isplatiti. Moguće je da ćete uložiti mnogo rada u neki posao ili mnogo vremena u neku osobu, te da ćete shvatiti da je sve to bilo uzalud. Na poslovnom planu neuspeh će se odraziti na finansije, a na privatnom na odnos sa partnerom. Shvatićete da ste bez razloga patili i odlučićete se na razvod braka ili raskid veze.

Sanjati da se neko drugi tuče sa bećarom
Kada sanjate da se neko drugi tuče sa bećarom verovatno ćete biti svedok neke neugodne situacije. Možda ćete se naći na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Moguće je da ćete prisustvovati žučnoj raspravi između bračnih partnera. Nećete želeti da u tome učestvujete, ali će vas oni pokušati uvući. Budite pažljivi i diplomatski im dajte do znanja da ne želite da budete deo toga.

Sanjati da ste ubili bećara
San u kome ubijate bećara simbolizuje nedostatak uzbuđenja u životu. Shvatili ste da vam je svakodnevnica postala ista i da se ništa novo ne dešava. Ponekad vam se čini da ste samo posmatrač zanimljivih života vaših prijatelja i poznanika, te da se na druženjima ne možete pohvaliti niti jednom interesantnom novošću. S jedne strane vam je drago što trenutno u vašem životu nema većih turbulencija, ali biste svakako želeli da vam se desi nešto uzbudljivo.

Sanjati da je neko drugi ubio bećara
Ako u snu vidite da neko drugi ubija bećara to znači da će iluzije koje gajite prema nekome iznenada „pući“ poput balona od sapunice. Dugo ste verovali da je neka osoba iz vašeg bližeg okruženja idealan muškarac/žena. Razlog za to je što niste mnogo vremena provodili zajedno. Ipak, shvatićete da je on/ona sve samo ne idealan, te ćete zahvaliti Bogu što nije vaš partner/ka.

Sanjati da se krijete od bećara
Ukoliko se u snu sakrivate od bećara to simbolizuje potrebu da budete sami. Verovatno ste često okruženi ljudima i neretko slušate njihove stvarne i zamišljene probleme. Sa druge strane, niste osoba koja se žali i smatrate to potpuno besmislenim. Umorni ste od takvih priča i zato ste trenutno u fazi kada vam je najlepše kada ste sami.

Sanjati da se neko drugi krije od bećara
Ako sanjate da se neko krije od bećara to znači da ćete otkriti „mračnu tajnu“ vašeg prijatelja. Moguće je da ćete čuti da vara svog partnera/ku. To će vas iznenaditi jer su vam njih dvoje delovali kao savršen par, koji ne samo da ne vara jedno drugo, nego se nikada ni ne svađa. Shvatićete da stvari nisu uvek onakve kakvima se čine. Ipak, ne biste trebali da tu informaciju delite sa drugima, jer je to direktno zadiranje u tuđu intimu. Osim toga, razmislite dobro koliko je to što ste čuli tačno.

Sanjati da se udajete za bećara
Ovakave snove najčešće sanjaju mlađe ženske osobe, a on simbolizuje znatiželju. Ako sanjate da se udajete za bećara to znači da ste vrlo radoznala osoba. Interesuju vas mnoge stvari, ali su vam „čaršijske“ priče i „skandalozne“ priče o poznatima ipak najdraže. Mogli biste da provedete sate komentarišući nečije oblačenje, frizuru ili ponašanje. Mnogi vas zbog toga osuđuju jer ne shvataju da u vašim komentarima uopšte nema zle namere.

Sanjati da pijete sa bećarom
Piti sa bećarom u snu znači da ćete se na javi preceniti. Moguće je da ćete se uhvatiti u koštac sa velikim problemom, zadatkom ili obavezom. Tek kada uđete dublje u materiju, shvatićete da mu niste dorasli i moraćete da „progutate“ sujetu i da zatražite pomoć drugih ljudi.

Sanjati da plešete sa bećarom
Plesati sa bećarom u snu ukazuje na to da u narednom periodu ne bi trebalo da se upuštate u rizične poslove. Ovo posebno važi ukoliko ste planirali potpisivanje bilo kakve vrste ugovora. Potrudite se da pročitate svaku stavku koja se u njemu nalazi i, što je još važnije, da shvatite na šta vas tačno taj dokument obavezuje kako se kasnije ne biste kajali zbog aljkavosti ili nemara.

Sanjati da kradete od bećara
Krasti od bećara u snu znači da ste odabrali pogrešan način da rešite neki problem. Moguće je da ste preduzeli neke korake koji nisu doneli željene rezultate. Morate da „stanete na loptu“ i sagledate situaciju sa druge strane. Samo tako ćete doći do konkretnog i dobrog rešenja.

Sanjati da vas je bećar pokrao
Ako ste sanjali da vas je bećar pokrao to implicira da ćete ispasti naivni. Možda ćete poverovati lažnim obećanjima ili slakorečivim ljudima. Tek ćete kasnije shvatiti da ste prevareni. Neka vam to posluži kao lekcija kako se u budućnosti ne smete ponašati.

Sanjati da vas je bećar prevario
Ukoliko ste sanjali da vas je bećar prevario to znači da niste naučili iz grešaka koje ste u prošlosti pravili. Skloni ste da verujete da se ceo kosmos urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija i mnogo surovija. Kada shvatite gde ste grešili i izvučete pouku, više nećete ponavljati iste greške, a vaš život će postati bolji i kvalitetniji.

Sanjati da patite za bećarom
Kada sanjate da patite za bećarom to implicira da ste zaljubljive prirode. Vas nije teško osvojiti sa par lepih reči i vrlo malo, možda čak i neiskrenih gestova. Za vlastito dobro, moraćete da počnete da se menjate. U suprotnom ćete nastaviti da birate pogrešne ljude i da patite zbog nesrećnih ljubavi.

Sanjati da ste uvredili bećara
Uvrediti bećara u snu znači da ste potcenili neprijatelja ili konkurenciju. Mislili ste da je previše slab/a da bi vam naneo/la štetu. Međutim, ispostaviće se da ste bili u krivu. Možete da sprečite negativan scenario samo ukoliko širom „otvorite oči“.

Sanjati da vas je bećar uvredio
Ako ste sanjali da vas je bećar uvredio to implicira da biste mogli pogrešno protumačiti nečije reči ili postupke. Možda ćete nečiju pristojnost shvatiti kao pokušaj zavođenja. Druga mogućnost jeste da ćete dobronamernu sugestiju doživeti kao kritiku, pa ćete reagovati previše burno i neprimereno situaciji.

Sanjati da ste zaveli bećara
Kada sanjate da ste zaveli bećara to znači da imate mnogo samopouzdanja. Zračite pozitivnom energijom i zato privlačite pažnju različitih ljudi. Ukoliko ste sami, a tražite partnera ovo je idealan period za vas.

Sanjati da vas je bećar zaveo
Ukoliko ste sanjali da vas je bećar zaveo to implicira da ćete pustiti pogrešnu osobu u svoj život. Neko će zloupotrebiti vaše poverenje kako bi ostvario svoje ciljeve. Možete da ga/je sprečite u tome ukoliko o stvarima koje su vam jako važne budete pričali samo sa ljudima kojima verujete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli bećara ili pričali sa njim, to je ostavilo utisak na vas.

Definicija bećara

Bećar je neženja, momak. Može biti i mangup, bekrija, zavodnik.