Gorivo – šta znači sanjati benzin?

Točiti benzin ili gorivo u snu
Ako u snu točite benzin, to simbolizuje kratkotrajno oduševljenje. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas fasciniraiti. Pomislićete da je on vaša srodna duša i zaljubićete se na prvi pogled. Posle par meseci veze, priznaćete mu vaša osećanja. Njegova reakcija će vas iznenaditi i biće suprotna od onoga što ste očekivali. Vaša iskrenost će uplašiti partnera i počeće drugačije da se ponaša. Priznaće vam da još uvek ne želi da ima ozbiljnu vezu i da je za vas bolje da se rastanete.

Kupovati benzin
Kada sanjate da kupujete benzin, to označava materijalnu sigurnost. Očekuje vas period u kome ćete živeti u izobilju. Uživaćete u plodovima vašeg rada i trudićete se da članovima porodice priuštite stvari koje vi niste mogli da imate. Ukoliko sagledate vaš život, shvatićete da je on konstantna borba i da ste zaslužili da se opustite. Verovatno ćete otići na odmor kako biste skupili snage za obaveze koje vam tek predstoje.

Prodavati benzin
Sanjati da prodajete benzin implicira da ćete imati finansijske gubitke. Bićete prinuđeni da radite još jedan posao kako biste izašli na kraj sa troškovima. Naći ćete se u teškoj situaciji koja će zahtevati da brzo reagujete, a ne da očajavate nad sudbinom. Drugi će želeti da vam pomognu tek kada se uozbiljite i preuzmete odgovornost za vaše postupke.

Sanjati da vam je nestalo goriva
Ukoliko sanjate da vam je nestalo benzina u automobilu podsvest vam govori da energiju rasipate na nepotrebne stvari. Previše se trudite da udovoljite svima oko vas. To vas poprilično umara, ali smatrate da su oni to zaslužili. Možda je vreme da sebe stavite na prvo mesto. Ako ste vi odmorniji i srećniji, lakše ćete pomoći drugima.

Sanjati benzinsku pumpu
San u kome vidite benzinsku pumpu implicira na to da ste posao stavili ispred porodice. Svesni ste da bez novca ne možete da živite ni vi ni ljudi koji vas vole, ali vreme je da razmislite da li ste zanemarili svoj privatni život. Moguće je da će vam neko ukazati na to da previše radite i da morate ponekad da uživate u vremenu koje provodite sa prijateljima i rodbinom. Iako znate da su u pravu, plašite se da bi to ugrozilo karijeru o kojoj ste oduvek maštali.

Ako sanjate da ste zapalili benzinsku pumpu to znači da bi vam impulsivnost mogla naneti mnogo štete. Burne reakcije u nekim situacijama bi mogle da imaju katastrofalne posledice. Verovatno ste i ranije zbog toga gubili prijatelje i saradnike. Vreme je da naučite kako da se kontrolišete ako ne želite da ostanete sami.

Ukoliko je u vašem snu neko drugi zapalio benzinsku pumpu to implicira da imate tajnog obožavaoca. Svojom pojavom ste privukli njegovu/njenu pažnju. Nema nameru da vam to otkrije jer se plaši vaše reakcije, ali ga/je to ne sprečava da o vama intenzivno razmišlja.

Kada vidite benzinsku pumpu u plamenu to simboliše štetu. Možda će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski aparat. Taj ne predviđeni trošak će vas zabrinuti, ali ćete uspeti sve da sanirate bez narušavanja ravnoteže u vašem budžetu.

Sanjati cisternu sa benzinom
Ako u snu vidite cisternu sa benzinom to znači da ćete u vrlo kratkom vremenu morati da odradite mnogo posla. Na žalost, niko vam neće pomoći u tome, pa ćete se morati osloniti samo na sebe. Pripremite se na to da nekoliko dana nećete redovno spavati niti jesti, ali će se žrtva isplatiti.

Ukoliko u snu vidite cisternu koja gori moguće je da gajite skrivene osećaje prema osobi koju ne poznajete dovoljno. Verovatno nikada niste razgovarali i ne znate se dovoljno da biste mogli zaključiti da ste zaljubljeni, ali osećate veliku privlačnost prema njemu/njoj. Maštate o tome kako bi bilo kada biste proveli noć zajedno. Ako ste slobodni možda je krajnje vreme da ga/je pozovete na kafu.

San u kome vi palite cisternu sa benzinom simbolizuje neku tajnu. Od najbližih krijete neke informacije o sebi iz straha da ih to ne povredi. Niste ni svesni koliko bi vam život bio lakši kada biste podelili svoju brigu sa drugima.

Ako, pak, u snu vidite kako neko drugi pali cisternu to znači da bi vam štetu mogla naneti osoba koja vam na nečemu zavidi. Sigurno imate u okruženju nekoga ko se samo pretvara da je srećan zbog vaših uspeha, a u stvari bi želeo da budete nesrećni poput njega/nje. Obratite pažnju na to kome se poveravate. Svoje ciljeve, planove i namere pričajte samo onima kojima potpuno verujete.

Sanjati bačvu sa benzinom
Kada u snu vidite bačvu sa benzinom to znači da se možete nadati dobitku. Možda neće biti reč o sumi koja će moći da pokrije sve vaše troškove, ali će vam dobro doći da „zakrpate neke rupe“. Moguće je da ćete novac uložiti u kraće putovanje ili izlet sa prijateljima.

Ukoliko u snu palite bačvu sa benzinom to implicira da će vas nepromišljenost dovesti u veliku opasnost. Svojim postupcima ćete ugroziti, ne samo sebe, nego i ljude koji su vam bliski. Na sreću, većih posledica neće biti, ali to ne znači da treba da „čačkate mečku“. Dobro razmislite pre nego što ponovo poželite da učinite nešto rizično.

Ako u vašem snu drugi pale bačvu to znači da bi vas poznanik mogao dovesti u nezavidan položaj. Možda će tražiti da preko granice prenesete neki paket. Iako će vas uveravati da je to potpuno bezazlena stvar, plašićete se da se ne nađete u problemima sa zakonom ukoliko carinici otkriju o čemu se radi. Poslušajte intuiciju i uz rizik da ispadnete loša osoba, ne pristajte na takve usluge.

Kada vidite bačvu sa benzinom koja gori moguće je da ćete biti zabrinuti za zdravlje neke drage osobe. Briga i neizvesnost bi mogli potrajati i nekoliko meseci. Za to vreme ćete se osećati uplašeno i umorno. Međutim, vesti koje ćete čuti će biti više nego dobre.

Sanjati kanister sa benzinom
San u kome vidite kanister sa benzinom ukazuje na to da će vas obradovati sitnica. Moguće je da ćete dobiti skorman poklon koji će imati veoma veliku sentimentalnu vrednost.

Ako u snu vidite zapaljen kanister sa benzinom to implicira da ćete se razočarati u osobu kojoj mnogo verujete.

Sanjati da kradete benzin
Krasti benzin u snu znači da bi na javi trebalo da pazite kome verujete. Verovatno će vam neko obećati kule i gradove, a ništa od toga neće imati nameru da ispuni. Štaviše, moguće je da će vas iskoristiti kako bi ostvario/la svoje interese i ciljeve, a vi ćete ostati „kratkih rukava“.

Sanjati da drugi kradu benzin
Videti u snu kako neko krade benzin ukazuje na dilemu. Moguće je da će bliska osoba napraviti veliku grešku i da će ga/je svi zbog toga kritikovati. Želećete da stanete u njegovu tj. njenu zaštitu, međutim, malo će argumenata biti na njegovoj tj. njenoj strani. Na kraju ćete i vi morati da se pridružite kritičarima.

Sanjati da švercujete benzin
Ukoliko ste sanjali da švercujete benzin to implicira da do cilja želite da dođete kraćim putem. Ne pada vam na pamet da se borite i da radite kako biste u nekom momentu mogli da uživate. Umesto toga, poslužićete se prečicama nadajući se da će vaš plan da urodi plodom.

Sanjati da ste nešto polili benzinom
Kada sanjate da nešto polivate benzinom to simbolizuje potisnut bes ili agresiju. Verovatno vas je na javi neko uvredio ili povredio, a niste reagovali na pravi način. Nemojte da se grizete zbog toga, nego naučite lekciju kako se u budućnosti ne smete ponašati. Nije sve u burnim reakcijama. Više toga ćete kazati ukoliko tokom rasprave ostanete mirni i staloženi.

Sanjati da drugi nešto polivaju benzinom
Ovakav san ukazuje na to da ste zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da član porodice, partner tj. partnerka ima problem, ali da o tome ne želi da razgovara sa vama. Sigurno ima dobre razloge za to i zato ne bi trebalo da vršite pritisak na njega tj. nju. Poveriće vam se kada za to bude bio/la spreman/a.

Sanjati da ste nekoga polili benzinom
Politi nekoga benzinom u snu simbolizuje vašu želju za osvetom. Verovatno vas je u prošlosti neko uvredio ili vam naneo štetu i ne možete to da mu/joj oprostite. Imajte u vidu da osveta možda neće doneti zadovoljstvo kojem se nadate. Zato ne bi bilo loše kada biste se posvetili konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da vas je neko polio benzinom
Ako ste sanjali da vas je neko polio benzinom to znači da bi trebalo da se čuvate odmazde. Moguće je da ste na putu ostvarenja svojih ciljeva „zapalili neke mostove“. Potpuno ste zaboravili na to, međutim, osoba kojoj ste naneli štetu nije i zato će se potruditi da vam se osveti kada se najmanje budete nadali.

Sanjati da sami sebe polivate benzinom
Ukoliko ste sanjali da se polivate benzinom to simbolizuje grižu savesti. Možda ste bili grubi ili nepravedni prema drugoj osobi. Niste mu/joj dali mogućnost da vam objasni neke svoje postupke. Međutim, s vremenom ste shvatili da ste pogrešili i sada bi trebalo da ga/je zamolite za oproštaj.

Sanjati da pijete benzin
Piti benzin u snu ukazuje na to da prečesto sami sebe sabotirate. Vi svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je ostvarite. Moguće je da vas manjak samopouzdanja sprečava da iskoristite sav potencijal koji posedujete, pa bi trebalo ozbiljno da poradite na tome.

Sanjati da drugi piju benzin
San u kome vidite kako neko pije benzin znači da ćete čuti trač vezan za kolegu tj. koleginicu ili nekoga od poznanika. Nećete moći da poverujete u istinitost tvrdnji koje će doći do vas. Zato ne bi trebalo da dalje širite te informacije, jer bi mogle da nanesu veliku štetu toj osobi ili grupi ljudi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro sipali benzin, sigurno je njegova cena ostavila utisak na vas.

Definicija benzina

Benzin je tekuće gorivo koje se dobija različitim postupcima u industriji nafte.