Šta znači sanjati bilijar?

Ako sanjate da drugi igraju bilijar, to simbolizuje napredak. Očekuje vas period u kome ćete biti zadovoljni vašim životom i na mnoge stvari gledaćete pozitivnije nego ranije. Prestaćete da kinjite sebe zbog propuštenih prilika i trudićete se da iskoristite ono što vam se pruža. Takav stav će učiniti da se osećate bolje i da napredujete na mnogim poljima.

Kada u snu igrate bilijar, to označava uspeh na poslu. U predstojećem periodu bićete spremni da se borite za vaše ideje, iako one zahtevaju velike rizike. To vama neće biti problem jer ćete verovati u vaše sposobnosti da donesete prave odluke. U početku će i šefovi sumnjati, ali kada uvide koliko doprinosite imidžu firme i povećanju obima posla, daće vam odvezane ruke da radite ono što smatrate da je ispravno. Vodićete se intuicijom i znanjem koji će vam otvoriti mnoga vrata i omogućiti da upoznate uticajne ljude.

Sanjati da prodajete bilijar simbolizuje pomirenje. Često se sukobljavate sa ljudima do kojih vam je stalo. Posebno ste osetljivi ako vas oni povrede. Moguće je da ste pogrešno shvatili dobru nameru člana porodice ili prijatelja koji vam želi dobro. Vremenom ćete shvatiti da nema smisla da se zamerate zbog gluposti i razjasnićete nesporazum koji ste imali. To će učvrstiti vaš odnos i postaćete bliskiji nego pre.

Kada sanjate da ste kupili bilijar, to upozorava da ćete čuti nepovoljne vesti. Verovatno će se firma u kojoj radite suočiti sa teškom materijalnom situacijom pa će direktor biti primoran da otpusti velike broj zaposlenih. To će vam jako teško pasti, ali nećete imati mnogo vremena da očajavate. Moraćete da smislite šta ćete dalje i kako ćete se snaći dok ne nađete novi posao.

Ukoliko sanjate da ste pobedili u bilijaru to simbolizuje veliki uspeh. Moguće je da će posao koji ste započeli doneti pozitivan ishod. Ako se bavite privatnim biznisom verovatno će vam na um pasti neka inovativna i vrlo unosna ideja.

Kada sanjate da ste izgubili u bilijaru to znači da vam se trud neće isplatiti. Može da se odnosi na ljubavne ili poslovne odnose. Shvatićete da ste mnogo vremena uložili u nešto što nije imalo smisla.

Ako sanjate da vam je neko poklonio bilijar to znači da imate tajnog obožavaoca. Već neko vreme se dopadate osobI koja ne sme da vam priđe. Razlozi mogu biti različiti, od toga da vi već imate partnera ili je on/ona zauzet. Moguće je da ste primetili neke signale, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ako ste oboje slobodni, te ako zaključite da se i vama ta osoba dopada, pokažite to kako ne biste ponovo propustili priliku da budete srećni.

Ukoliko u snu vi nekome poklanjate bilijar moguće je da ćete bez mnogo truda i rada doći do novca. Verovatno su u pitanju igre na sreću ili nasledstvo. Međutim, to ne znači da ćete do kraja života moći da uživate u raskoši, zato budite pažljivi na koji način trošite novac. Potrudite se da se ne rasipate jer biste u suprotnom mogli ostati bez svega.

Bilijarski sto

Kada u snu vidite sto za bilijar to znači da ćete imati problema sa zakonom. Moguće je da ćete dobiti kaznu za parkiranje, prebrzu vožnju ili za prelazak ulice mimo pešačkog prelaza. Ako čekate ishod nekog suđenja, verovatno vam se neće svideti presuda. Ovakav san može da se odnosi na prevaru u vezi ili izdaju od strane bliskog prijatelja.

Ako su na bilijarskom stolu kugle složene u trokut i spremne za početak partije pred vama je jedan vrlo ponovoljan period na poslovnom ili ljubavnom planu. Iskoristite ga maksimalno jer neće dugo trajati i nemojte previše da rizikujete.

Ukoliko na stolu nema kugli to znači da ćete prihvatiti neki rizičan posao. Bićete svesni da biste, ako nešto krene po zlu mogli imati velikih problema, ali vas to neće sprečiti da započnete realizaciju. Vaša deviza „ko ne reskira, ne profitira“ će konačno doneti rezultate. Ipak, morate biti svesni opasnosti u kojoj se nalazite i misliti kakve bi posledice to moglo da ima na vas i vaše bližnje.

Bilijarske kugle

Kada sanjate različite kugle za bilijar to ukazuje na lošu komunikaciju sa partnerom ili nekim članom porodice. Duže vreme ste u „zategnutim“ odnosima i biće dovoljna mala „iskra“ da „planete“. Budite pažljivi jer biste u afektu mogli da kažete nešto što nikako ne smete. Trebaće vam mnogo strpljenja da to rešite, ali ćete iz toga izaći bogatiji za jedno veliko iskustvo.

Tumačenje zavisi i od boje kugle koju u snu vidite. Ako su vam se u snu pojavile samo žute kugle to znači da ste zavidni ili ljubomorni na bliskog prijatelja ili člana porodice. Shvatili ste da on/ona ima sve o čemu ste vi maštali i smatrate da vi više zaslužujete da budete srećni i uspešni.

Belo-žute kugle simbolizuju radost. Moguće je da ćete čuti lepu vest, da ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili rođenje deteta.

Crvene kugle ukazuju na uspeh u ljubavi. U narednom periodu biste mogli da upoznate osobu za koju ćete biti sigurni da je vaša srodna duša. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Crveno-bele kugle u snu znače moralnu dilemu. Možda će vam se dopasti osoba koja je zauzeta. Ako ste i vi duže vreme u braku ili vezi verovatno ćete početi razmišljati o raskidu ili razvodu, kako biste započeli nešto sa drugom osobom.

Ako u snu vidite plave kugle podsvest vam govori da žudite za slobodom u pravom smislu te reči. Plavo-bele kugle ukazuju na probleme sa novcem.

Zelene kugle u snu označavaju brigu za zdravlje voljene osobe, a zeleno-bele upozoravaju na promenu životnih navika.

Crna kugla simbolizuje loše vesti, a bela dobre. Crno-bele kugle su znak novog početka.

Bilijarski štap sanjati

Bilijarski štap u snu simbolizuje probleme sa novcem. Verovatno ste u poslednje vreme mnogo trošili na nepotrebne stvari. Častili ste drugove, kupovali odeću ili stvari koje vam ne trebaju i na kraju ste se doveli do toga da ne znate kako da preživite do sledeće plate. Moraćete mnogo da se potrudite da „izgurate“ taj period, a nije isključeno ni da ćete tražiti pomoć od rodbine ili prijatelja.

Sanjati da vas neko uči da igrate bilijar
Ukoliko ste sanjali da vas neko uči da igrate bilijar to implicira da ćete u bližoj budućnosti uspeti da zavedete osobu koja vam se dopada. Duže vreme pokušavate da mu/joj se približite, ali dobijate oprečne signale od njega tj. nje. Moguće je da ga/je nešto koči da vam dopusti da ga/je zavedete, ali će se to uskoro promeniti.

Sanjati da nekoga učite da igra bilijar
Učiti nekoga da igra bilijar u snu znači da ćete biti zavedeni. Verovatno određena osoba duže vreme pokazuje interesovanje za vas, ali se vi odupirete tome da mu/joj date šansu. Nije isključeno da će vam „kočnice“ popustiti i da ćete ipak shvatiti da je život previše kratak da biste propuštali prilike za sreću.

Sanjati da varate u bilijaru
Ako ste sanjali da varate dok igrate bilijar to implicira da ste snalažljiva osoba. Umete dobro da reagujete u nepredviđenim situacijama i okolnostima. Osim toga, dobro se snalazite i u novom društvu, tj. novoj sredini. Ovo je posebno važno za vaš profesionalni napredak. Zato je bitno da na pravi način iskoristite tu urođenu osobinu.

Sanjati da drugi varaju u bilijaru
Kada sanjate da neko vara dok igra bilijar to znači da ste osoba koja vrlo lako može da prepozna manipulaciju. Prilično ste skeptični i ne dozvoljavate ljudima da vas tek tako ubede u nešto. Ova osobina je poželjna u profesionalnom životu, ali može negativno da se odrazi na privatne, tj. emocionalne odnose.

Sanjati da učestvujete u turniru u bilijaru
Učestvovati u turniru u bilijaru u snu ukazuje na to da biste u bližoj budućnosti mogli dobiti priliku da pokažete šta znate i umete. Mnogo radite na sebi i trudite se da steknete što više znanja, veština i iskustva. Do sada niste imali šansu da to materijalizujete, međutim, situacija bi se uskoro mogla promeniti u vašu korist. Potrudite se da pokažete sav svoj potencijal, jer će to biti ulaznica u svet uspešnih.

Sanjati da gledate turnir u bilijaru
Gledati turnir u bilijaru znači da ćete morati da se menjate ukoliko želite da napredujete. Vi ćete uraditi svaki posao perfektno, ali ne volite da svoje rezultate prezentujete drugima. Zato neretko zasluge za vaš trud i rad preuzimaju drugi ljudi. Ako ne želite da se to i dalje događa, moraćete se naterati da izađete iz svoje zone komfora.

Sanjati da čitate o bilijaru
Čitati o bilijaru u snu ukazuje na to da vam bolje ide teorija nego praksa. Vi uvek znate šta bi trebalo da uradite, a kada dođe momenat da krenete u realizaciju, povlačite se i propuštate priliku za napredak.

Sanjati da pišete o bilijaru
Pisati o bilijaru u snu može da bude znak da će vas neko uskoro zamoliti za sugestiju ili savet u vezi sa problemom koji ga je muči. Bićete svesni svoje odgovornosti, ali ćete se maksimalno potruditi da mu/joj izađete u susret.

Sanjati da vodite ljubav na stolu za bilijar
Ako ste sanjali da vodite ljubav na stolu za bilijar to implicira da vam je dosadno. Zapali ste u kolotečinu i svaki dan vam je isti. Maštate o promeni, a nastavljate da svaki slobodan trenutak provodite radeći iste stvari.

Sanjati da spavate na stolu za bilijar
Spavati na stolu za bilijar u snu simbolizuje dobru zabavu na javi. Verovatno ćete izaći u provod sa prijateljima i da ćete to veče dugo prepričavati. Osobe koje su same će se upustiti u vezu za jednu noć.

Sanjati da neko drugi spava na stolu za bilijar
San u kome vidite kako neko spava na stolu za bilijar ukazuje na to ćete se zauzeti za nekoga. Moguće je da će člana porodice ili prijatelja svi kritikovati osim vas. Pred drugima ćete ga/je braniti, a nasamo ćete mu/joj sugerisati da ne pravi više takve greške.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro išli sa društvom da igrate bilijar, sigurno ste sumirali utiske što se odrazilo i na vaš san.

Definicija bilijara

Bilijar obuhvata veliki broj igara u kojima se koristi štap ili tak koji se koristi za udaranje kugli na bilijarskom stolu.