Blagajnik – šta znači sanjati blagajnika?

Videti blagajnika u snu
Ako u snu vidite blagajnika, to upozorava na male izdatke. Uskoro ćete imati neočekivanu situaciju koja će vam pokvariti planove. Moraćete novac da preusmerite na obaveze koje ste zapostavili, a doći će na naplatu. Imali ste nameru da to izmirite ranije, ali uvek nešto iskrsne i potrošite više nego što ste želeli.

Sanjati da ste blagajnik
Kada sanjate da ste vi blagajnik, to implicira da prijatelji iskorišćavaju vašu dobrotu. Vaši prijatelji znaju da uvek mogu na vas da računaju, ali počeće da vas opterećuju njihovim problemima. Previše će se osloniti na vas i misliće da imate rešenje za svaku nepovoljnu situaciju u kojoj se nađu. To će početi da vas opterećuje i moraćete da nađete načina kako da zaštite sebe, a da ih ne povredite.

Svađati se sa blagajnikom u snu
Sanjati da se svađate sa blagajnikom znači da su vaši prohtevi veći od vaših mogućnosti. U narednom periodu bićete nerealni i želećete sebi da priuštite svaku sitnicu koja vam se dopadne. Nećete razmišljati da li vam je to potrebno i da li ćete ga ikada iskoistiti. Probudiće se kupoholičarka u vama, ali za vaše dobro bi bilo da nađete drugu vrstu zabave sem trošenja novca koji nemate.

Neko drugi da se svađa sa blagajnikom
Ukoliko sanjate da se neko drugi svađa sa blagajnikom to znači da ćete svedočiti velikoj nepravdi prema drugim ljudima. Moguće je da ćete prisustvovati nekom sastanku na kome će se odlučivati o sudbini neke osobe. Većina će vas preglasati i nećete moći da sprečite da kolega dobije otkaz ili neko izgubi imanje ili stan. To će vas mučiti neko vreme jer ćete se plašiti da niste učinili sve što je bilo u vašoj moći. Razgovor sa bliskim osobama bi vam mogao pomoći da lakše prevladate tu situaciju.

Tumačenje zavisi od konteksta u kome se san dešava, te detalja i osećaja koji ga prate. tokom ovakvih snova možete osećati zabrinutost i tugu, a ređe uzbuđenje, sreću, radost i zadovoljstvo.

Sanjati da se tučete sa blagajnikom
Ako se u snu bijete sa blagajnikom to simbolizuje preteranu brigu za voljene osobe. Verovatno je član porodice odlučio da samostalno nastavi život u drugom gradu. Vi ste to teško prihvatili jer se plašite da se neće dobro snaći. Iako vam svi govore da je reč o odrasloj osobi koja treba sama da donosi odluke vi smatrate da on/ona nije dovoljno sazreo za tako veliki korak. Svojim ponašanjem samo gušite ljude oko sebe. Moraćete se pomiriti sa tim da svako u životu radi ono što misli da je za njega najbolje.

Sanjati da se neko drugi tuče sa blagajnikom
Ovakav san ukazuje na probleme sa samopozdanjem. Vi ste vrlo samokritična osoba i nikada se ne hvalite svojim postignućima iako možda imate mnogo razloga za to. Samozatajni ste i uvek mislite da su drugi bolji od vas. Zbog tog kompleksa ste propustili mnogo dobrih prilika, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ako se pitate zašto još uvek niste našli srodnu dušu, prethodno pročitani redovi su razlozi za to. Počnite da cenite i volite sebe, pa će i drugi videti kakvi ste u stvari.

Sanjati da se krijete od blagajnika
Ukoliko se u snu krijete od blagajnika to znači da vas muči griža savest zbog nekog greha iz prošlosti. Uradili ste nešto čega se danas stidite i plašite se da bi neko mogao da sazna za to. Trudite se da ljudima pokažete kakvi ste sada i da, ako ikad saznaju za vašu pogrešku, shvate da je reč o mladalačkoj ludosti.

Sanjati da se drugi kriju od blagajnika
Kada sanjate da nekoga krijete od blagajnika moguće je da će vam poznanik ponuditi posao koji je „s one strane zakona“. Dvoumićete se da li da prihvatite, s obzirom na to da bi vam novac sada dobrodošao. Ipak, nemojte da donosite ishitrene odluke uprkos tome što ste očajni. One bi vas u budućnosti mogle mnogo koštati.

Sanjati da bežite od blagajnika
Ako sanjate da bežite od blagajnika to znači da vam nedostaje uzbuđenja u životu. Moguće je da ste upali u kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Monotonija koja vam je nekad odgovara sada vas guši. Vreme je da se pokrenete i da uradite nešto lepo za sebe. Posvetite se hobiju, počnite da trenirate neki sport ili jednostavno otiđite u šetnju. To će vam prijati.

Sanjati da drugi beže od blagajnika
Ovakav san ukazuje na ljubavne probleme. Ako ste u dužoj vezi ili braku vašu ljubavnu idilu narušavaju prevelika očekivanja koja imate od vašeg partnera. Mislite da bi on/ona trebao/la da vam posveti više vremena i pažnje. Zato ste vrlo često nervozni i ljuti, a ne želite da mu/joj otkrijete prave razloge za nezadovoljstvo. Moraćete da prvo poradite na sebi kako biste imali kvalitetniji odnos sa partnerom.

Ukoliko ste, pak, sami moguće je da maštate o osobi koja vam nije dostupna. Verovatno se radi o nekome ko duže vreme ima partnera i zato znate da je vaša veza nemoguća.

Sanjati da ste ubili blagajnika
Kada sanjate da ste ubili blagajnika to znači da ćete se razočarati u osobu koju volite. Možda ćete saznati njegovu/njenu tajnu i više od tog saznanja će vas mučiti činjenica da vam nije dovoljno verovao/la da vam kaže istinu. Trebaće mnogo truda da „izgladite“ vaš odnos. Prosto ćete morati da pristanete na neke kompromise.

Sanjati mrtvog blagajnika
Ako sanjate da je neko drugi ubio blagajnika to znači da ćete čuti loše vesti. Možda će vam rodbina iz inostranstva javiti da neko ko vam je drag ima ozbiljnih zdravstvenih problema. S obzirom na udaljenost, nećete moći da uradite ništa kako biste mu/joj pomogli. Ipak, ne očajavajte, jer će on/ona znati da može da računa na vas.

Sanjati da se ljubite sa blagajnikom
Bilo kakva vrsta intimnog odnosa simbolizuje vašu želju za uspehom. Oduvek se trudite da postignete svoje ciljeve, kako na poslu, fakultetu, tako i u ljubavi. Neretko zanemarujete savete bliskih ljudi da „pritisnete kočnicu“, jer ne umete drugačije. Na svom putu ste spremni da istrpite mnogo neugodnosti zarad „višeg cilja“. Koliko god zadivljujuća bila ta osobina, ponekad ume da bude veliki teret.

Sanjati da kradete od blagajnika
Krasti od blagajnika u snu ukazuje na to da ćete preduzeti neke očajničke poteze. Moguće je da će vam se dogoditi nešto nepredviđeno i nećete se najbolje snaći u novonastaloj situaciji. Umesto da date sebi vremena da razmislite o narednom koraku, uradićete nešto što bi vam u budućnosti moglo naneti veliku štetu.

Sanjati da vas je blagajnik pokrao
Ukoliko ste sanjali da vas je blagajnik pokrao to implicira da ste paranoični. Skloni ste da verujete da se ceo svet urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija i mnogo surovija. Kada shvatite gde ste u prošlosti grešili i kada preuzmete odgovornost za svoje greške, naučićete lekciju i više ih nećete ponavljati.

Sanjati da jurite blagajnika
Juriti blagajnika u snu simbolizuje štetu na javi. Verovatno će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski uređaj, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu za popravku ili zamenu. Druga mogućnost jeste da ćete uložiti novac u nešto potpuno neisplativo.

Sanjati da pijete sa blagajnikom
Piti sa blagajnikom u snu znači da ćete preduzeti određene korake kako biste se što bolje pozicionirali u odnosu na konkurenciju tj. neprijatelje. Moguće je da ćete konkurisati za posao sa ljudima koji poseduju mnogo više znanja i iskustva od vas. Svesni toga, potrudićete se da šarmirate komisiju kako bi baš vama dodelili to radno mesto.

Sanjati da plešete sa blagajnikom
Plesati sa blagajnikom u snu ukazuje na to da se trudite da privučete nečiju pažnju. Verovatno je reč o uticajnoj osobi koja može da vam pomogne da napredujete u karijeri. Potrudićete se da pokažete svoje znanje i veštine, kako biste ostvarili poslovnu saradnju.

Sanjati da se udajete za blagajnika
Kada neudata žena sanja da se udaje za blagajnika to implicira da bi se njen emotivni status u narednom periodu mogao promeniti. Neko sa vama igra igru „toplo-hladno“. Sa njim nikad ne znate na čemu ste i zato ćete staviti tačku na tu priču.

Ako udata žena sanja da se udaje za blagajnika to znači da na javi zavisi od supruga ili nekog drugog. Ovo se posebno odnosi na osobe koje su trenutno bez posla. Nemojte da se predajete nego nastavite da tražite radno mesto koje vam odgovara.

Sanjati da ženite blagajnicu
Ukoliko neoženjen muškarac sanja da ženi blagajnicu moguće je da će pokušati da zavede ženu koja ima status „neosvojive tvrđave“. Poželećete i sebi i drugima da dokažete da ona može da bude vaša. Ako oženjen muškarac sanja da ženi blagajnicu moguće je da mu se sviđa žena koja nije njegova supruga.

Sanjati da vam blagajnik isplaćuje novac
Kada sanjate da vam blagajnik isplaćuje novac to implicira da nećete biti adekvatno nagrađeni za trud i vreme koje ste u nešto uložili. Možda će vas neko angažovati za određeni posao, međutim, neće biti voljan da plati onoliko koliko tražite.

Sanjati da dajete novac blagajniku
Davati novac blagajniku u snu simbolizuje finansijske probleme na javi. Rešićete ih samo ukoliko već sada počnete da štedite. „Stegnite kaiš“ ukoliko ne želite da doživite bankrot.

Sanjati da ste podmitili blagajnika
Ako ste sanjali da ste podmitili ili ucenili blagajnika to implicira da vam saveznici nisu lojalni. Preti vam opasnost od onih za koje verujete da vas nikad ne bi izdali. Zato pazite kome se poveravate jer bi neko mogao da zloupotrebi vaše poverenje.

Sanjati da ste tužili blagajnika
Tužiti blagajnika u snu ukazuje na to da ćete na javi pokušavajući da rešite neki manji problem, sami sebi prouzrokovati veću brigu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli blagajnika ili pričali sa njim, to je ostavilo utisak na vas.

Definicija blagajnika

Blagajnik je lice u preduzeću koje je odgovorno za gotovinu.