Bombona – šta znači sanjati bombone?

Sanjati da jedete bombone
Ako u snu jedete bombone, to znači da ćete se zaljubiti. U prethodnim vezama niste imali mnogo sreće i niste nalazili ono što vam je potrebno. Znali ste da vam osećanja nisu u potpunosti uzvraćena. Pošto ste počeli da gubite nadu da ćete pronaći pravog, nećete obraćati pažnju kada neko pokaže interesovanje za vas. Međutim, upoznaćete osobu koja će imati dovoljno razumevanja da vas sasluša i posavetuje. U teškim trenucima će vam pružiti podršku i vrlo brzo ćete se opustiti i zaboraviti na neuspehe koje ste imali u prethodnim vezama. Posle par meseci, shvatićete da ste našli osobu za ceo život.

Druga mogućnost je da ste na dijeti koja zabranjuje unos ugljenih hidrata pa slatkiše možete da jedete samo u snu.

Dobiti bombone u snu
Kada sanjate da ste dobili bombone, to implicira da ćete imati ljubavnu ponudu. Moguće je da će vam se udvarati osoba koja vam se neće svideti na prvu loptu. Međutim, vaša ravnodušnost će ga još više zainteresovati i učiniće sve kako bi vas osvojio. Priređivaće vam razna iznenađenja i kupovati poklone kako bi privukao vašu pažnju.

Poklanjati nekome bombone u snu
Sanjati da vi poklanjate bombone simbolizuje nemoguću ljubav. Zavoleće nekoga sa kim nećete moći da budete u vezi. Razlog tome može biti daljina, druga osoba, godine i slično. Dugo ćete patiti i nećete želeti da izlazite i upoznajete druge ljude. Bićete svesni da sebi nanosite štetu, ali nećete želeti da započinjete novu vezu dok ne raščistite sa prošlošću.

Kupovati bombone
Ukoliko u snu kupujete bombone to znači da ćete konačno uspeti da se izborite sa materijalnim problemima. Imaćete dovoljno novca da servisirate sve svoje potrebe, ali i da usrećite sebe i one koje volite. Nakon dužeg vremena ćete moći bezbrižno da uživate u životu i vremenu koje provodite sa porodicom i prijateljima.

Prodavati bombone
Ako sanjate da prodajete bombone to znači da je pred vama vrlo težak period. Bićete tužni i depresivni zbog nemilih događaja koji su iza vas. Osećaćete se anksiozno i nedostajaće vam snage i volje da nastavite dalje. Motivaciju bi vam mogli dati najmlađi članovi porodice, zbog kojih ćete odlučiti da se trgnete iz letargije i hrabro se suočite sa svakim novim izazovom.

Krasti bombone
Kada sanjate da kradete bombone od nekoga koga poznajete to ukazuje na činjenicu da ste postali potpuno zavisni od njih. Osećate se kao parazit jer ste se doveli u takvu situaciju da ne možete da brinete sami za sebe. Ako ste nedavno ostali bez posla ili ne možete da pronađete posao, ovakav san je posledica zabrinutosti. Isto važi i ako novac koji zarađujete ne može da pokrije sve vaše troškove.

Ukoliko, pak, sanjate da kradete bombone iz prodavnice to simboliše ljubomoru ili zavist. Verovatno neko od vaših prijatelja ima ono o čemu vi maštate. Bolji posao, veću zaradu ili partnera kakvog biste vi želeli. Smatrate da ste vi više od njega/nje zaslužili da imate sve to. Ovakvo razmišljanje vas izjeda i umesto što se mučite, počnite da tražite načine da i sami postignete to o čemu sanjate.

Ako sanjate da je vama neko ukrao bombone to znači da vam se čini da vas ljudi iskorištavaju. Postavili ste se tako da svako može da računa na vašu pomoć i podršku, te su svi počeli da očekuju da zanemarite vlastite obaveze i potrebe zbog njih. Morate biti svesni da samo vi možete to da promenite. Nekad biste trebali da kažete „ne mogu“, „neću“ ili „nemam vremena“. Verujte da nema ništa loše u tome.

Sakrivati bombone
Sanjati da krijete bombone od drugih simboliše potrebu da se osamite. Moguće je da ste okruženi mnoštvom ljudi, kod kuće ili na poslu. Do sada vam to nije predstavljalo problem, ali ste ušli u fazu kada vam nedostaje vaš mir. Hteli biste da uživate u samoći, pročitate knjigu, pogledate film ili da jednostavno jedan deo dana ne morate da komunicirate ni sa kim. Razgovarajte sa najbližima i kažite im kako se osećate. Sigurno će imati razumevanja za vas jer ste i vi njima dali mnogo toga.

Praviti bombone
Ako sanjate da sami pravite bombone to znači da ste na sebe preuzeli previše obaveza. S obzirom na to da ste vredna i odgovorna osoba, mnogi su sigurni da ćete svaki zadatak koji se pred vas stavi odraditi kako treba. To je dobra osobina, ali vodite računa o tome da bi previše posla moglo negativno da utiče na vaše zdravlje.

Čokoladne bombone
Čokoladne bombone u snu su znak privlačnosti. Zračite pozitivnom energijom koja je vrlo privlačna osobama suprotnog pola. Imate mnogo samopouzdanja i to se vidi. Očekuju vas brojni pozivi za sastanke, a neki od njih bi mogli da budu vrlo zanimljivi. Ako ste u dužoj vezi ili braku, pazite da ne upadnete u zamku i da bezazleni flert ne ugrozi odnos s osobom koju volite.

Mentol bombone
Ako u snu vidite mentol bombone to znači da biste u bliskoj budućnosti mogli upoznati nove, zanimljive ljude i proširiti krug prijatelja i poznanika. To će vam prijati jer ste već duže vreme okruženi samo onima koji imaju stavove i mišljenja slična vašima. Time biste mogli da proširite svoje vidike i iz druge perspektive gledate na život.

Tvrde bombone
Ukoliko sanjate da jedete tvrde bombone to znači da biste trebali da usporite i uživate u životu. Vreme je da zastanete i pogledate sve što ste do sada postigli. Često ste nezadovoljni mnogim stvarima, a zanemarujete ono zbog čega biste trebali biti srećni. Umesto što jurite za novcem, posvetite malo svog vremena porodici i prijateljima.

Gumene bombone
Sanjati da jedete gumene bombone znači da će izbor fakulteta ili posla premašiti vaša očekivanja. Ukoliko ste nedavno upisali studije koje nisu bile vaš prvi izbor ili prihvatili posao za koga se vezuju razni stereotipi, mogli biste se pozitivno iznenaditi. Nekim stvarima, baš kao i ljudima treba dati šansu.

Voćne bombone
Kada sanjate da jedete voćne bombone podsvest vas upozorava da ste zbog posla zanemarili svoje zdravlje. Previše vremena provodite radeći, a to vam je izgovor da izbegavate redovne sistematske preglede. To što nemate nikakve simptome ne znači da vam zdravlje treba biti na poslednjem mestu.

Sanjati da nekoga nudite bombonama
Nuditi nekoga bombonama u snu ukazuje na to da vam se dopada osoba koja vam iz bilo kog razloga nije dostupna. Moguće je da on tj. ona već ima partnera tj. partnerku i da zato krijete svoja osećanja.

Sanjati da vas neko nudi bombonama
Ako ste sanjali da vas neko nudi bombonama to implicira da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali se plaši da vam to prizna. Možda ste i sami primetili neke znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ukoliko obratite pažnju, verovatno ćete brzo shvatiti o kome tj. o čemu se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da nekoga hranite bombonama
Hraniti nekoga bombonama u snu ukazuje na to da bi trebalo da obratite pažnju na članove porodice ili prijatelje. Neko od njih prolazi kroz veliku krizu, a vi o tome ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na svoje probleme i obaveze. Nađite mu/joj se pri ruci, zato što mu/joj je potrebna vaša podrška i ljubav kako bi se izvukao/la iz te nezgodne situacije.

Sanjati da vas neko hrani bombonama
Kada sanjate da vas neko hrani bombonama to simbolizuje usamljenost. Osobe koje su duže vreme bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku san je znak da je došlo vreme za otvoren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da ste počeli da se gušite od bombone
Ovakav san ukazuje na to da bi vas manjak pažnje mogao dovesti u ozbiljnu opasnost. Pazite kako se ponašate u saobraćaju i kakve dokumente potpisujete. Ukoliko ste planirali potpisivanje bilo kakve vrste ugovora, potrudite se da pročitate i shvatite na šta vas tačno taj dokument obavezuje kako vas sutra ne bi bolela glava.

Sanjati da se drugi guše od bombone
San u kome vidite kako se neko guši jedući bombone znači da ste zabrinuti za blisku osobu. Neko od vaših voljenih se našao/la u problemu, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate.

Sanjati da grizete bombonu
Gristi bombonu u snu znači da ćete se baviti zahtevnim poslom. Moguće je da ćete morati da u to uložite mnogo truda i energije, ali nećete biti adekvatno nagrađeni.

Sanjati da ste pljunuli bombonu
Ukoliko ste sanjali da ste pljunuli bombonu to implicira da ste lenji. Možda se još uvek odmarate od nekog stresnog perioda, međutim, ukoliko ta faza traje duže vreme, san je znak da morate da se pokrenete. Obaveze će vam se nagomilati, pa ćete zapasti u velike probleme.

Sanjati da nekoga gađate bombonama
Gađati nekoga bombonama u snu ukazuje na to da nešto krijete od bliskih ljudi. Verovatno ste svesni da bi ih istina mogla povrediti, pa zato ćutite. Imajte u vidu da će mnogo više da ih povredi ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Sanjati da vas neko gađa bombonama
Ovakav san znači da bliska osoba nešto krije od vas kako vas ne bi povredila. Moguće je da ste i sami primetili da se čudno ponaša, ali on tj. ona ne želi da razgovara o tome. Nemojte ni da ga/je forsirate, jer će vam kazati o čemu se radi kada bude bio/la spreman na to.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro jeli ili dobili bombone, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bombona

Bombone su trvrdi slatkiši koji se prave od šećera dodavanjem boja i aroma.