Bombonjera – šta znači sanjati bombonjeru?

Sanjati bombonjeru
Ako u snu vidite bombonjeru, to je znak da ćete se zaljubiti. Moguće je da će početi da vam se sviđa neko koga dugo poznajete, ali niste obraćali pažnju na njega. Intenzivnije ćete se družiti zbog posla ili neke druge obaveze i to će prerasti u ozbiljnu vezu. U početku ćete se truditi da to sakrijete od kolega, ali svi će primetiti da se nešto dešava.

Pokloniti nekome bombonjeru
Kada sanjate da nekome poklanjate bombonjeru, to implicira da ćete posati nečiji dobrotvor. Bliska osoba će se naći u teškoj finansijskoj situaciji i biće joj potrebna pomoć. Verovatno ste je upozoravali na ovu nevolju, ali nije vas ozbiljno shvatila. Učinićete sve što je u vašoj moći kako ne bi osetila da joj nešto nedostaje.

Dobiti bombonjeru na poklon
Sanjati da ste dobili bombonjeru na poklon simbolizuje razočaranje. Izneveriće vas osoba u koju ste imali poverenja i sve ste joj pričali. To može biti prijatelj koji će drugima odavati vaše tajne ili partner u čijem telefonu ili stvarima ćete naći dokaze da nije bio iskren prema vama.

Kupovati bombonjeru u snu
Kada u snu kupujete bombonjeru, to ukazuje da ćete se ožalostiti. Čućete tužnu vest koja će vas pogoditi. Verovatno se radi o smrtnom slučaju ili bolesti nekog poznanika, ali ma koliko da vam je žao, bićete svesni da je sve to život.

Sanjati da jedete bombonjeru
Ako sanjate da jedete bombonjeru, to je znak da dolaze zla vremena. Kriza će se odraziti i na vaš budžet pa ćete morati da počnete da trošite ušteđevinu koju ste namenili za crne dane. To vam se uopšte neće svideti, ali nećete imati drugog izbora.

Davati bombonjeru nekome da jede
Sanjati da dajete bombonjeru simbolizuje neiskrenost. Pokušaćete da iskoristite nekoga kako biste ostvarili cijeve. Verovatno nemate poverenja u tu osobu pa će vam biti teško da se pretvarate. Ukoliko otkrije prave razloge vaše ljubaznosti može se desiti da vam zameri i odbije da pomogne.

Otpakivati bombonjeru
Ukoliko sanjate da otpakujete ili otvarate bombonjeru to znači da će vas prijatelji ili partner iznenaditi lepim poklonom. Biće to nešto o čemu ste dugo maštali. Više od samog poklona će vas obradovati činjenica da vas ta osoba jako dobro poznaje i da se potrudila da vam pokloni ono što zaista želite.

Bombonjera sa likerom
Ako sanjate da jedete bombonjeru sa likerom to implicira da ćete o dragoj osobi saznati neku neugodnu informaciju. Moguće je da ćete biti iznenađeni ili čak razočarani, ali mu/joj to nećete pokazati. Potrudićete se da imate razumevanja za to i pokušaćete da se zamislite u njegovoj/njenoj poziciji. To je sasvim ispravan stav i ne biste trebali nikoga da osuđujete, jer nikad ne znate kako biste se vi ponašali u određenoj delikatnoj situaciji.

Kada sanjate da neko drugi jede bombonjeru sa likerom to znači da biste mogli upoznati osobu koja će vas svojim stavom i načinom razmišljanja naprosto oduševiti. Poželećete da što duže budete u njegovom/njenom društvu i da postanete dobri prijatelji. Moguće su i simpatije koje prevazilaze prijateljske odnose.

Bombonjera sa sušenim voćem
Ukoliko sanjate da jedete bombonjeru sa sušenim voćem moguće je da ćete se posvađati sa bliskom osobom. Verovatno je reč o partneru koji se ponaša neodgovorno prema vašoj vezi ili prijatelju koji vas osuđuje zbog nekih postupaka. U svakom slučaju će vaši odnosi biti vrlo „zategnuti“ i trebaće proći neko vreme dok se strasti smire.

Ako u vašem snu neko drugi jede bombonjeru sa sušenim voćem to ukazuje na neku dilemu. Možda ste dobili ponudu za posao koji se kosi sa vašim moralnim načelima. Brine vas to što je posao vrlo unosan i plašite se da ćete pogrešiti ako propustite tu priliku. Razmislite šta vam je bitnije – materijalna sigurnost ili vaši principi.

Bombonjera sa nugatom
Bombonjera s ukusom nugata simbolizuje skrivene osećaje. Verovatno vam se dopada osoba koja vam je iz nekog razloga nedostupna. Plašite se da mu/joj pokažete jer bi to moglo da pokvari prijateljski odnos koji imate. Ukoliko ste u vezi ili braku to dodatno komplikuje stvari.

Bombonjera sa marcipanom
Kada sanjate da jedete bombonjeru sa marcipanom to ukazuje na neke vrlo lepe trenutke. Možda će vas partner/ka iznenaditi romantičnom večerom ili kraćim putovanjem. To će obnoviti „zaspale“ strasti i ponovo ćete se osećati kao na početku veze. Ukoliko ste trenutno sami, moguć je flert sa zanimljivom i privlačnom osobom.

Ako u vašem snu neko drugi jede bombonjeru sa marcipanom to znači da se plašite da bi neko mogao da otkrije vašu tajnu. Reč je o nečemu što dugo skrivate iz straha da ćete naići na osudu okoline. Za to znaju samo članovi vaše porodice, a dodatni problem stvara to što ste sa nekima od njih u svađi i strepite da bi u afektu drugima ispričao/la o čemu se radi.

Bombonjera sa mlečnim punjenjem
Ukoliko u snu jedete bombonjeru sa mlečnim punjenjem mogli biste uskoro čuti da neko od prijatelja ili članova porodice očekuje prinovu. Ta vest će vas jako obradovati, jer ćete znati da će on/ona tom detetu pružiti mnogo ljubavi i nežnosti.

Kada sanjate da drugi jedu bombonjeru sa mlečnim punjenjem to znači da vam neko zavidi na životu koji živite, ali vam to nikada ne bi rekao/la u lice. Verovatno ste primetili da su neki prijatelji prestali da vam se javljaju, te ste se uplašili da ste nešto loše rekli ili uradili. Trebate biti svesni da nije problem u vama, nego u tome što neke osobe jednostavno ne mogu da podnesu tuđi uspeh. Nastavite da živite kako vama odgovara i ne obazirite se na zlonamerne komentare.

Mešana bombonjera
Ako sanjate da jedete bombonjeru sa različitim ukusima to implicira da vam u životu nedostaje uzbuđenja. Zapali ste u monotoniju i nikako da se iz nje izvučete. Koliko god vam bilo drago što trenutno nemate većih turbulencija, toliko biste želeli da se bilo šta desi. Shvatite da ste sami režiser svog života i uradite nešto o čemu dugo maštate, bez obzira na to što bi vas neko mogao osuditi zbog toga.

Sanjati da prodajete bombonjere
Prodavati bombonjere u snu ukazuje na to da ćete obradovati bliske osobe. Vaš uspeh će ih učiniti ponosnim, pa će svima pričati o tome. Nije isključeno da će pripremiti zabavu i druženje u vašu čast.

Sanjati da ste ukrali bombonjeru
Ukrasti bombonjeru u snu simbolizuje ljubomoru. Moguće je da je neko koga poznajete postigao sve ono o čemu vi maštate. Možda je to dobar posao, solidna primanja ili lep odnos sa voljenom osobom. Umesto što se trujete negativnim emocijama, trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju, pa da i vi ostvarite svoje snove.

Sanjati da vam je neko ukrao bombonjeru
Kada sanjate da vam je neko ukrao bombonjeru to implicira da bi trebalo da se čuvate zavidnih ljudi. U vašem okruženju postoji osoba koja je ljubomorna na vaš profesionalni ili privatni uspeh. Moguće je da vam priča iza leđa kako bi vas diskreditovao/la.

Sanjati da ste nekome oteli bombonjeru
Oteti nekome bombonjeru u snu znači da ste vrlo ambiciozna osoba. Kada nešto želite u stanju ste da „prevrnete nebo i zemlju“ kako biste to dobili. Nema ništa loše u tome što se trudite da ostvarujete svoje ciljeve, međutim, ne bi trebalo da „rušite mostove za sobom“ i da zbog toga terate druge ljude od sebe.

Sanjati da vam je neko oteo bombonjeru
Ukoliko ste sanjali da vam je neko oteo bombonjeru to implicira da ćete postati žrtva nečijih ambicija. Određena osoba će pokušati da vas iskoristi kako bi ostvario/la svoje interese. Zato je jako važno da pazite kome se poveravate. O svojim tajnama, strahovima i planovima pričajte samo sa ljudima koji vas do sada nisu izdali.

Sanjati da ste sakrili bombonjeru
Sakriti bombonjeru u snu simbolizuje sebičnost. Vi ste sebi uvek i u svakoj prilici na prvom mestu. Prečesto zanemarujete potrebe i želje bliskih ljudi, jer očekujete da su vama na usluzi. Dugoročno gledano, tako ćete ih gurnuti od sebe. Retko ko može da toleriše takvo ponašanje.

Sanjati da bacate bombonjeru
Bacati bombonjeru u snu ukazuje na troškove na javi. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski uređaj, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu za popravku ili zamenu. Na sreću, iznos neće biti previše veliki, pa ćete moći da ga servisirate bez dodatnih zaduženja.

Sanjati da drugi bacaju bombonjeru
Ovakav san znači da bi vas bliska osoba uskoro mogla zamoliti za uslugu. Verovatno će se suočiti sa većim troškovima, pa će vas pitati da mu/joj pozajmite novac. Nemojte da ga/je odbijete jer vam je upravo on tj. ona do sada mnogo puta izašao/la u susret.

Sanjati napola pojedenu bombonjeru
San u kome vidite napola pojedenu bombonjeru znači da će nešto zaseniti vaš uspeh. Moguće je da ćete napredovati u karijeri, ali da na privatnom planu stvari neće dobro izgledati. Nije isključena ni obrnuta situacija.

Sanjati praznu bombonjeru
Ako ste u snu videli praznu kutiju od bombonjere to simbolizuje razočarenje. Verovatno ste neku osobu predugo idealizovali. Mislili ste da on tj. ona nema mana, međutim, jedan događaj će vas uveriti u suprotno. Verovatno ćete se nakon toga distancirati od njega tj. nje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Možda ste dobili bombonjeru od voljene osobe pa je to ostavilo utisak na vas. Takođe, ako ste na dijeti, moguće je da čeznete za slatkišima koje ne smete da jedete.

Definicija bombonjere

Bombonjera je slatkiš raznih oblika i ukusa koji se najčešće poklanja u svečanijim prilikama.