Bomba – šta znači sanjati bombu?

Snovi o bombama mogu imati mnogo različitih značenja, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvija i osećaja koji ga prate. Videti bombu u snu može da ukazuje na to da u stvarnom životu nešto prećutkujete i da ste na ivici da „eksplodirate“. Sa druge strane, možda ste na nekoga besni do te mere da su stvari dosegle „tačku ključanja“.

Videti bombu u snu
Ako u snu vidite bombu, to upozorava na neuspeh u poslovnom poduhvatu. Inovacije koje planirate da uvedete neće naići na očekivanu reakciju. Uprkos vašem trudu, nećete moći da predvidite baš svaku sitnicu što može doprineti negativnim rezultatima. Moguće je da će vas drugi upozoriti na posledice, ali ćete biti uvereni u ispravnost vaših odluka.

Sanjati da bacate bombu
Kada sanjate da bacate bombu, to simbolizuje radost. Verovatno ćete saopštiti ili će vama biti saopštena vest koja će odjeknuti poput eksplozije bombe. Radi se o značajnom događaju poput venčanja, trudnoće ili sličnog događaja. Želećete na najbolji mogući način da proslavite tu svečanost i ubrzo ćete početi sa pripremama.

Sanjati da vas je bomba ranila
Sanjati da vas je bomba ranila simbolizuje iznenadni gubitak. Naći ćete se u čudu kada shvatite da je veza, u koju ste mnogo ulagali, gotova. Sve će se brzo odigrati pa vam neće biti jasni razlozi za tako naglu i drastičnu odluku koju će partner doneti. Pokušaćete da razgovorom rešite nesporazume, ali nećete imati uspeha pošto se druga strana neće nimalo potruditi.

Eksploziju bombe u snu videti
Ukoliko u vašem snu bomba eksplodira, to označava neočekivani događaj. Moguće je da ćete sresti nekoga ko vam je bio veoma značajan u prošlosti. Mislili ste da su vaša osećanja prema toj osobi nestala, ali ponovni susret će samo uzburkati strasti. Shvatićete da niste ravnodušni pa ćete se ozbiljno zamisliti da li želite i da li je dobro za vas da se vratite na staro.

Poginuti od bombe u snu
Ako ste sanjali da ste poginuli od eksplozije bombe to ukazuje na veliku količinu stresa koji doživljavate zbog problema u porodici ili na poslu. U tom kontekstu ovakvi snovi simbolizuju potrebu za oslobođenjem. Verovatno žudite za tim da se neko drugi pobrine za vas i vaše probleme. Svesni ste da je to nemoguće, ali vas to ne sprečava da mislite kako bi vam bilo lakše u životu kada bi drugi donosili važne odluke.

Neko drugi da je poginuo od bombe u snu
Ukoliko, pak, sanjate da je neko drugi poginuo nakon eksplozije bombe to znači da još uvek niste sanirali rane iz prošlosti. Možda vas je neko povredio ili ste doživeli vrlo neugodne trenutke i nikako ne možete da se otarasite sećanja na to, bez obzira što je prošlo mnogo vremena. To vas koči da planirate budućnost i razmišljate o sadašnjosti. Vreme je da o svojim problemima porazgovarate sa nekim kome verujete ili da potražite stručnu pomoć. Ovako ćete ostati zarobljeni u „začaranom krugu“ i nećete ni primetiti koliko ste vremena izgubili.

Tempiranu bombu sanjati
Kada u snu vidite sat koji otkucava na bombi pre eksplozije to znači da je pred vama vrlo turbulentan period kada su emocije u pitanju. Trebaće vam mnogo strpljenja i mudrosti da bez ožiljaka izađete iz te faze. Osobe koje su u braku ili dužoj vezi mogle bi se naći pred izazovom da li da partneru oproste prevaru ili da okončaju tu vezu.

Sa druge strane, ako ste duže vreme sami mogli biste upoznati nekoga ko će vam se svideti, ali ćete se plašite da započnete nešto zbog njegove/njene burne prošlosti. Moraćete da shvatite šta želite i da li ste stvarno zaljubljeni u tu osobu ili je reč o trenutnoj zanesenosti.

Kupiti bombu
Ako sanjate da ste kupili bombu to ukazuje na nezadovoljstvo privatnim životom. Možda vam se nisu ostvarile želje ili planovi, te ste razočarani sami u sebe. Plašite se da ste za mnoge stvari zakasnili i da više nemate vremena da postignete to što želite. Problem je u tome što vam nedostaje motivacije. Najbolje bi bilo kada biste se nakratko posvetili drugim stvarima i dozvolili sebi da se „regenerišete“.

Prodati bombu
Kada sanjate da prodajete bombe podsvest vas upozorava da previše pokušavate drugima da nametnete svoje mišljenje. Činjenica je da imate mnogo životnog iskustva koje želite da podelite s onima koje volite, ali ste počeli da preterujete. Dozvolite da svako uči na svojim greškama i savete delite samo onda kada to neko od vas traži. U svakom drugom slučaju ćete delovati nametljivo, a mnogima to jako smeta.

Pokloniti bombu
Ukoliko sanjate da ste nekome poklonili bombu to simbolizuje ljubomoru ili zavist. Moguće je da je kolega na poslu napredovao više nego vi, a smatrate da to nije zaslužio. Vreme je da počnete da gledate u „svoj tanjir“ i tražite način da ostvarite svoje planove, umesto što zavidite drugima. Ako se ne budete trudili, ne možete ni da očekujete da će vam sutra biti bolje.

Dobiti bombu na poklon
Sanjati da vam je neko poklonio bombu obično znači da pored sebe imate nekoga ko vam ne želi dobro. Dosta vremena provodite s osobom koja se predstavlja kao vaš prijatelj, ali njegove/njene namere nisu baš sasvim iskrene. Pazite kome pričate o svojim problemima, željama i planovima, jer bi vam se to moglo odbiti o glavu.

Praviti bombu
Kada u snu pravite bombu to znači da ste na ivici da odustanete od nečega čime se trenutno bavite, jer sumnjate u uspeh tog poduhvata. Moguće je da mnogo energije ulažete u posao koji vam ne donosi zaradu ili ste pokrenuli vlastiti biznis, te se plašite da nećete uspeti. Dobra vest je što je to samo prolazna faza uzrokovana nesigurnošću i što ćete sigurno naći motivaciju da realizujete to što želite.

Ako u vašem snu neko drugi pravi bombu to znači da ste hrabra i uporna osoba koja čvrsto veruje u svoje stavove. Ne može vas pokolebati mišljenje okoline, niti male prepreke na koje nailazite na putu do svog cilja. Ova osobina bi vam mogla mnogo pomoći u daljem životu.

Nuklearna bomba
Nuklearna bomba u snu ukazuje na veliko iznenađenje koje za vas neće biti najprijatnije. Obično se odnosi na poslovni život. Detaljnije pročitajte na ovom linku https://www.sanovnik.org/snovi/sta-znaci-sanjati-atomsku-bombu.html.

Sanjati bombardovanje
Kada sanjate bombardovanje to znači da ste trenutno vrlo zbunjeni i da ne znate šta želite od svog života. Razlozi mogu biti različiti, a ovakvo stanje najčešće nastupa nakon velikog emotivnog razočaranja ili neuspeha na poslu ili fakultetu.

Sanjati da ste pronašli bombu
Ako ste sanjali da ste pronašli bombu to implicira da ćete rešiti problem koji vas dugo muči. Napokon ćete moći da odahnete i da se odmorite. Nije isključeno da ćete otići na izlet ili kraće putovanje kako biste „napunili baterije“ za izazove koji vam predstoje.

Sanjati da ste ukrali bombu
Ukoliko ste sanjali da ste ukrali bombu to simbolizuje potrebu da se osvetite osobi koja vas je u prošlosti uvredila, povredila ili vam nanela neku štetu. Imajte u vidu da vam osveta neće doneti mir i zadovoljenje o kome maštate.

Sanjati da je neko drugi ukrao bombu
Kada sanjate da je neko ukrao bombu to implicira da bi trebalo da se čuvate odmazde. Moguće je da će neki stari dugovi uskoro da dođu na naplatu. Ne možete to da sprečite, ali se možete pripremiti tako da u pravom momentu odreagujete na odgovarajući način.

Sanjati da se igrate sa bombom
Igrati se sa bombom u snu znači da biste mogli snositi ozbiljne kritike jer neki posao, zadatak ili obavezu niste shvatili dovoljno ozbiljno. Nije isključeno da će vam poslodavac umanjiti platu ili vas upozoriti na tako nešto. Počnite da se ponašate kao profesionalac kakvim želite da se predstavite drugim ljudima.

Sanjati da se drugi igraju sa bombom
San u kome vidite kako se neko igra sa bombom ukazuje na to da biste mogli ispaštati zbog tuđih grešaka. Moguće je da ćete na nekom zadatku raditi u timu i da će svi osim vas lenčariti i izbegavati da se bave poslom. Na kraju ćete svi istrpeti kritike zbog njihovog nemara i manjka odgovornosti.

Sanjati da nekome pretite bombom
Pretiti nekome bombom u snu znači da ćete na javi dozvoliti da vas neko isprovocira minimalizujući vaš trud, rad, znanje ili uspehe. Time ćete mu/joj pokazati da je uspeo/la da ostvari svoj cilj.

Sanjati da vam neko preti bombom
Ako ste sanjali da vam neko preti bombom to implicira da pazite kome se zamerate. Nije isključeno da ćete „stati na žulj“ vrlo moćnoj i vrlo sujetnoj osobi. Možda njegova tj. njena reakcija neće odmah stići, ali budite sigurni da će pronaći način da vam se osveti.

Sanjati da ste izvukli osigurač iz bombe
Ukoliko ste sanjali da ste izvukli osigurač iz bombe to znači da vam je dosadno. Moguće je da ste zapali u kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Maštate o tome da se nešto promeni, a nastavljate da svaki slobodan trenutak provodite na istom mestu i u istoj pozi. Neka vam to što nemate odgovarajuće društvo ne bude prepreka za avanturu.

Sanjati da ste sprečili eksploziju bombe
Kada sanjate da ste sprečili da bomba eksplodira to implicira da će vaša hrabrost biti na testu. Skloni ste da verujete da ste smela osoba i da vas malo toga može uplašiti ili izbaciti iz takta. Međutim, suočićete se sa situacijom koja će vas naterati da preispitate mišljenje koje sami o sebi gajite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro na televiziji čuli vesti koje su povezane sa bombama ili ste gledali film na ovu temu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bombe

Bomba je eksplozivna naprava koja oslobađa energiju putem destruktivnog šok talasa.