Šta znači sanjati bračno putovanje (medeni mesec)?

Sanjati bračno putovanje ili medeni meseci
Kada sanjate bračno putovanje, to implicira da je vaša sreća kratkog veka. Veza ili brak sa sadašnjim partnerom neće dugo potrajati, iako ste verovali da ste pronašli osobu sa kojom ćete provesti ostatak života. Vrlo brzo uvidećete partnerove osobine koje vam se neće dopasti i imaćete osećaj da se više ne trudi kao na početku veze.

Ići na bračno putovanje
Ako u snu idete na bračno putovanje, to znači da vam je potreban odmor. Želećete da odete negde daleko sa partnerom i da se opustite. U narednom periodu brojne obaveze vam neće dozvoliti da posvetite više vremena jedno drugome, pa ćete imati nameru da to uradite na putovanju. Isključićete sve telefone i nikome nećete reći gde ste i kada planirate da se vratite.

Vraćati se sa bračnog putovanja
Sanjati da se vraćate sa bračnog putovanja implicira da ćete sumnjati u partnerovu vernost. Moguće je da ćete naći dokaze koji će poljuljati vašu veru u partnera. On će reći da umišljate, ali vi nećete odustati dok sve ne raščistite.

Sanjati da ste odložili bračno putovanje
Ovakav san ukazuje na problem u komunikaciji s osobama koje vas okružuju. U poslednje vreme ne nailazite na mnogo razumevanja, pa sve češće ulazite u konflikte sa partnerom, kolegama ili prijateljima. S obzirom na to da ste glavni akter takvih rasprava uglavnom vi, moraćete da razmislite zašto do njih dolazi.

Sanjati tuđe bračno putovanje
Ako sanjate tuđi medeni mesec to ukazuje na zavist ili ljubomoru koju osećate prema nekome. Verovatno se radi o osobi koja je u životu postigla ono o čemu vi još uvek maštate. Bilo da se radi o karijeri ili privatnim odnosima, čini vam se da je „decenijama“ ispred vas. Umesto što se sažaljevate, trebali biste da počnete da radite na ostvarenju svojih planova i želja. Neka vam on/ona bude uzor i dokaz da je sve moguće.

Sanjati da vam je neko uništio bračno putovanje
Ukoliko sanjate da vam je neko uništio medeni mesec to ukazuje na razočarenje u voljenu osobu ili bliskog prijatelja. Bili ste sigurni u to da vas on/ona nikad ne bi izdao/la i da je to vaša srodna duša, međutim, u idealizaciji te osobe ste svesno odlučili da zanemarite sve njegove/njene loše osobine. Sada vam se to „odbilo o glavu“. Dobra vest je što ste konačno shvatili koga imate pored sebe.

Sanjati da ste se izgubili na medenom mesecu
Kada sanjate da ste se izgubili na bračnom putovanju to znači da će vam se izjaloviti neki plan. Dobro ste osmislili sve detalje, ali će objektivne okolnosti sprečiti da to i ostvarite. Bićete vrlo razočarani jer ćete morati da uložite dodatni trudi i vreme kako biste postigli to što želite. Ako se dobro organizujete nema razloga za brigu.

Sanjati da ste se posvađali na medenom mesecu
Sanjati da ste se posvađali sa partnerom na medenom mesecu ukazuje na predstojeće strastvene trenutke. Osećaćete neverovatnu privlačnost prema svom suprugu ili supruzi, pa se nećete odvajati jedno od drugog. Biće to pravo osveženje u vašem odnosu, jer ste se plašili da više nikad nećete tako nešto osećati prema njemu/njoj.

Sanjati da ste se potukli na medenom mesecu
Ako sanjate da ste se potukli sa bračnim drugom tokom medenog meseca to znači da niste sasvim sigurni u svoje osećaje. Često se pitate da li je baš on/ona osoba sa kojom želite da provedete ostatak života. Kroz ovakve periode prolazi većina parova, tako da nema razloga za zabrinutost ukoliko zaista volite svog partnera.

Sanjati da ste poginuli na bračnom putovanju
Premda vrlo stresan i težak, ovakav san uopšte nema negativno značenje. Upravo suprotno, ukazuje na to da ćete čuti odlične vesti. Ako ste planirali da otputujete ili da promenite posao ili fakultet, uslediće pozitivan ishod i vaša želja će se otvariti.

Sanjati da vam je partner poginuo na medenom mesecu
Ovakvi snovi su povezani sa podsvesnim strahom od gubitka voljene osobe. Ne mora nužno da bude vezano za bračnog partnera, nego i za nekog od prijatelja ili članova porodice. Možda će neko odlučiti da se preseli u drugi grad, te ćete se plašiti da izgubite kontakt. Ipak, nema razloga za takve strahove, jer svaki odnos, ako je dovoljno jak, može da opstane.

Sanjati da ste propustili bračno putovanje
Ukoliko sanjate da niste otišli na vlastiti medeni mesec to implicira nervozu i zbunjenost uzrokovane stresom. Verovatno trenutno imate mnogo briga i problema i ne znate kako da se nosite sa tim. Osećate da je svaka borba uzaludna i polako gubite motivaciju. Ipak, ne treba da očajavate nego da odredite prioritete i da ih se držite. Rešavajte jednu po jednu stvar i videćete da niste u tako lošem položaju kako vam se trenutno čini.

Sanjati da je partner propustio medeni mesec
Kada sanjate da ste na bračno putovanje otišli sami to znači da ćete u bliskoj budućnosti odlučiti da započnete privatni biznis. Shvatićete da ste previše svog vremena i truda ulagali kako bi drugi zaradili i da je vreme da znanje i veštine koje imate iskoristite za sebe. Vaša kreativnost će konačno doći do izražaja, a jedino na čemu treba da radite jesu organizacijske sposobnosti. Ne libite se da prihvatite konstruktivne savete, a na kritike onih koji ne veruju u vašu ideju nemojte da reagujete.

Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se odvijaju, te detalja i osećaja koji ih prate. Na primer, ako sanjate da putujete autom to znači da ćete se u bliskoj budućnosti sresti sa ljudima koje dugo niste videli. Ukoliko na putovanje putujete avionom to je znak da ćete se suočiti sa svojim strahovima.

Kada sanjate da na putovanje idete vozom to znači da ćete svojim gestom obradovati i iznenaditi one koje volite. Kada u snu na medeni mesec krenete biciklom ili motorom to ukazuje na nedostatak uzbuđenja u stvarnom životu. Ako na bračno putovanje krenete peške to znači da biste trebali da sačekate sa rizičnim ulaganjima. Sada nije povoljan trenutak za to.

Sanjati da organizujete tuđe bračno putovanje
Organizovati tuđe bračno putovanje simbolizuje usamljenost. Osobe koje su dugo same jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne bi trebalo tako da se osećate. U tom slučaju, san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da vas je partner tj. partnerka ostavio/la tokom bračnog putovanja
Kada sanjate da vas je voljena osoba ostavila tokom bračnog putovanja to implicira da ćete se razočarati u nekoga koga ste godinama idealizovali. Niste želeli da vidite da on tj. ona ima mane, međutim, uskoro će vam pokazati „drugo lice“, pa nije isključeno da ćete se distancirati od njega tj. nje.

Sanjati da ste ostavili partnera tj. partnerku tokom bračnog putovanja
Ukoliko ste sanjali da ste ostavili voljenu osobu tokom medenog meseca to znači da sumnjate u njega tj. nju. Moguće je da se u poslednje vreme ponaša čudno i da izbegava da razgovara o tome. Dajte mu/joj prostora i vremena da vam se otvori, a nemojte da ga/je optužujete za nešto loše ukoliko nemate dokaze za to.

Sanjati da ste morali da prekinete bračno putovanje
Ako ste sanjali da ste iz objektivnih razloga morali da prekinete bračno putovanje to implicira da će vam se izjaloviti neki plan. Reč je o nečemu čemu ste se mnogo radovali, međutim, moraćete da nakratko odustanete od toga. Nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što možda očekujete.

Sanjati da nekome pričate o bračnom putovanju
Pričati nekome o bračnom putovanju u snu ukazuje na to da bi trebalo da se čuvate ljubomornih ljudi. Nekome ste „trn u oku“ zbog profesionalnih ili privatnih uspeha. Zato će se potruditi da naruši vaš mir. Ukoliko obratite pažnju videćete o kome tj. o čemu se radi i moći ćete da ga/je sprečite da svoj plan sprovede u delo.

Sanjati da vam neko priča o svom bračnom putovanju
Kada sanjate da vam neko priča o svom bračnom putovanju to implicira da ćete nekome pozavideti na nečemu. Moguće je da poznanik ima sve ono o čemu vi maštate. Umesto što se trujete negativnim emocijama, trebalo bi da se i vi potrudite da postignete ono što želite.

Sanjati da lažete da ste se dobro proveli na bračnom putovanju
Ovakav san ukazuje na to da se mnogo trudite da se predstavite boljim nego što jeste. Ljudima verovatno često govorite da ste postigli sve što ste želeli, premda neke probleme uporno „gurate pod tepih“ u nadi da će se vreme ili neko drugi pobrinuti za to. Vreme vam nije saveznik, nego neprijatelj, a san je znak da biste morali da se uhvatite u koštac s onim što vas muči.

Ovakve snove prate osećaj sreće, radosti, uzbuđenja, iščekivanja, ali i iznenađenja, razočarenja i tuge.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro venčali i bili na bračnom putovanju, sigurno sumirate utiske što se odražava i na vaše snove.

Definicija bračnog putovanja

Bračno putovanje ili medeni mesec je putovanje na koje mladenci idu posle venčanja.