Šta znači sanjati bračnog druga?

Sanjati bračnog druga
žAko sanjate bračnog druga, to označava poslovne uspehe. Moguće je da ćete zajedno sa suprugom pokrenuti biznis koji će imati velikog uspeha. Funkcionisaćete kao pravi tim i sve što uradite biće u korist vaše firme i porodice. Za razliku od mnogih parova koji izbegavaju da rade zajedno, vi ćete u tome uživati i biti podrška jedno drugome.

Milovati ili se ljubiti sa bračnim drugom
Kada u snu milujete ili ljubite bračnog druga, to upozorava na svađu. Verovatno ćete imati sukob jer smatrate da porodica i prijatelji loše utiču na vašu partnerku. Pričaće joj negativne stvari o vama i posle svakog njihovog susreta, uvidećete da partnerka nije kao pre. Nerviraće vas što veruje svemu što čuje i što ne prepoznaje zavidne komentare. To će biti uzrok mnogih svađa između vas koji, ukoliko se ne reši, može imati velike posledice.

Svađati se sa bračnim drugom
Sanjati da se svađate sa bračnim drugom simbolizuje strast u braku ili vezi. Iako ste dugo zajedno, ponašaćete se kao zaljubljeni tinejdžeri. Priređivaćete iznenađenja partneru i uživaćete u romantičnom seksu. Posle svake svađe, imaćete još burnije pomirenje koje će vas učiniti bliskijim nego pre.

Sanjati da se tučete sa bračnim drugom
Ukoliko sanjate da se bijete sa bračnim drugom to ukazuje na činjenicu da mu/joj mnogo toga zamerate, ali ne želite to da priznate ni sebi ni njemu/njoj. Lestvicu očekivanja ste postavili prilično visoko, pa bi malo ko bio u stanju da je „preskoči“. Razmislite da li ste stvarno nezadovoljni svojim životom, ili je to tek jedna od faza kroz koju trenutno prolazite. Ono što je ključno jeste da budete potpuno iskreni prema njemu/njoj, ako želite da vaš brak opstane.

Sanjati da vam je bračni drug umro
Kada sanjate da ste ubili bračnog druga ili u snu vidite da je mrtav ili mrtva to simboliše strah od gubitka bilo koje vrste. Verovatno vas je na javi nešto toliko opteretilo da ste taj osećaj preneli i na san. Možda se plašite da ćete izgubiti posao ili novac, pa se to projektovalo kao gubitak onoga do koga vam je mnogo stalo.

Sanjati da vas je bračni drug ubio
Ako sanjate da vas je bračni drug ubio to može da ima mnogo različitih značenja, pa se morate osloniti na vlastitu podsvest i sami protumačiti zašto ste baš to sanjali. Kada sanjate da vas je bračni drugi ubio, moguće je da ga se bojite. Možda vam on/ona na javi preti i podsvesno znate da ste u opasnosti, ali se ne želite suočiti sa tom strašnom činjenicom.

Sa druge strane, ako vas suprug ili supruga ne ugrožava ni na koji način, ovakav san simbolizuje zabrinutost za njegove/njene osećaje. Verovatno se pitate da li vas on/ona voli ili ne.

Treće tumačenje zapravo nema veze sa vašim partnerom, nego se plašite nečeg drugog. S obzirom na to da samo vi znate u kakvoj se situaciji nalazite, pravi odgovor na pitanje zašto ste sanjali da vas je muž/žena ubio/la potražite u sebi. Ukoliko su ovakvi snovi učestali, a ne možete da dokučite zašto se ponavljaju, možda biste trebali potražiti strućnu pomoć.

Sanjati da vas je bračni drug prevario
Ukoliko sanjate da vam je partner/ka neveran, ili da ste ga/je zatekli u krevetu sa drugom osobom to direktno odražava strah da niste dovoljno dobri za njega ili nju. Moguće je da ste ga/je previše idealizovali i ne vidite da i on/ona ima neke mane. Trebali biste češće da razmišljate o vlastitim kvalitetama i, u krajnjoj liniji, da cenite i sebe. Lepo je kada neko misli sve najbolje o svom partneru, ali pre svega biste trebali da zavolite sebe, jer bi kompleksi mogli da unište tu vezu.

Sanjati da ste prevarili bračnog druga
Snovi u kojima vas partner vara su direktna posledica udaljavanja među vama. Ukoliko zbog posla, obaveza i dece nemate mnogo vremena da se posvetite svom suprugu ili supruzi, san vas upozorava da biste trebali da se bolje organizujete kako biste povratili bliskost koja je skoro iščezla. S ovim problemom se suočava većina parova, ali ako na njemu oboje rade, vrlo lako se može rešiti.

Sanjati da vas je bračni drugi ostavio
Ovakvi snovi su česta pojava kod oba pola i mogu imati nekoliko značenja. Ako žena sanja da ju je partner ostavio to može da bude povezano sa stanjem u kome se njen brak nalazi na javi. Možda nije zadovoljna partnerom ili on ne ispunjava njene kriterijume. Sa druge strane, ovakav san može da ukazuje na strah da će vas partner ostaviti u stvarnom životu. Poradite na svom samopouzdanju, pokušajte da se rešite „crnih misli“ i uživate u tome što imate.

Kada muškarac sanja da ga je ostavila supruga to znači da postoji mogućnost da se u vaš brak „uplete“ treća osoba – žena koja će pokušati da unese nemir u vaše živote. I u ovom slučaju je moguće da je san posledica nesigurnosti u postojećem braku na kojoj se mora mnogo raditi.

Sanjati da ste vi ostavili bračnog druga
Ako sanjate da ste ostavili supruga ili suprugu to takođe može da ima više značenja. Možda ste shvatili da su razlike među vama prevelike i poželeli da se raziđete. Sa druge strane, moguće je da o tome razmišljate jer vam se svidela druga osoba.

Međutim, ovakvi snovi ponekad ne moraju da budu utemeljeni na odosu sa partnerom, nego su posledica problema sa članovima porodice ili kolegama na poslu. Vi najbolje znate šta od ovoga je istina.

Sanjati da ste u braku sa bivšom devojkom ili dečkom
Ukoliko sanjate da ste venčali sa bivšom devojkom ili dečkom to znači da još ne možete da prebolite događaje iz prošlosti. Neka trauma je ostavila snažan utisak na vas i nikako ne možete da se otarasite toga. Zato ste u snu počeli da projektujete nešto o čemu na javi uopšte ne razmišljate. Ukoliko ste, pak, pre spavanja mislili o nekoj bivšoj ljubavi, san je direktna posledica toga.

Sanjati da plešete sa bračnim drugom
Plesati sa bračnim drugom u snu ukazuje na to da sumnjate u njega tj. nju. Na temelju njegovog tj. njenog ponašanja ili vašeg instinkta zaključili ste da vam nešto krije. Ipak, nemojte ni za šta da ga/je optužujete ukoliko nemate dokaza.

Sanjati da pijete sa bračnim drugom
Ako ste sanjali da pijete sa bračnim drugom to implicira da želite da popravite vaš odnos. Moguće je da se u poslednje vreme svađate oko svake sitnice i da se plašite da će vas to udaljiti jedno od drugog. Potrudite se da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, kako bi vam i druga strana „uzvratila istom merom“.

Sanjati da vodite ljubav sa bračnim drugom
Ovakav san simbolizuje evidentan nedostatak intimnosti. Možda vi ili partner tj. partnerka gubite interes jedno za drugo. Normalno je da s godinama strast splasne i da niste ludo zaljubljeni jedno u drugo, ali ne smete da produbljujete jaz među vama. Potrudite se da se ponovo zbližite ako želite da sačuvate brak.

Sanjati bivšeg bračnog druga
Ukoliko ste sanjali bivšeg bračnog druga to implicira da previše razmišljate o prošlosti zato što sadašnjost nije onakva kakva biste hteli da bude. Prestanite da se vraćate na ranije događaje, jer su oni sada istorija. Okrenite se budućnosti i počnite da radite na tome da ona bude što bolja.

Sanjati bračnog druga u zagrljaju druge osobe
Videti bračnog druga u zagrljaju druge osobe simbolizuje ljubomoru. Moguće je da vam smeta kada on tj. ona provodi vreme sa drugim ljudima, uključujući i prijatelje, kolege, pa čak i članove porodice. Imajte u vidu da posesivnost s vremenom može da napravi razdor među vama i počnite da se menjate.

Sanjati da bežite od bračnog druga
Bežati do bračnog druga u snu ukazuje na to da ste počeli da sumnjate u to da imate zajedničku budućnost. Verovatno ste počeli da preispitujete neke stvari i došli ste do zaključka da vaši snovi nisu isti, pa čak ni slični. Ukoliko ne možete da pronađete kompromis, razvod je jedino logično i zrelo rešenje.

Sanjati da jurite bračnog druga
Juriti bračnog druga u snu znači da mu/joj nešto zamerate, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Nema smisla da se durite i da čekate da on tj. ona sam/a zaključi šta nije u redu. Umesto toga, razgovarajte kao odrasle i odgovorne osobe. Možda možete da rešite problem, ali to trenutno ne činite.

Sanjati da lažete bračnog druga
Lagati bračnog druga simbolizuje grižu savesti. Moguće je da nešto krijete od njega tj. nje jer sumnjate da će to da ga/je povredi. Imajte u vidu da će ga/je mnogo više zaboleti ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas. Ukoliko ne progovorite, nastavićete da sanjate snove s ovakvim ili sličnim značenjem.

Sanjati da je vaš bračni drug bolestan
Ukoliko ste sanjali da je vaš bračni drug bolestan to može da bude najava turbulentnih situacija na javi. Verovatno ćete se suočiti sa problemima koji će zahtevati mudre i hrabre odluke. Ovo se posebno odnosi na vaš privatni, tj. porodični život. Ako već sami ne možete da dođete do pravog rešenja, ne libite se da o tome razgovarate s osobom u koju imate poverenja.

Ovakve snove prate različiti osećaji – od ljubavi, romantike, sreće, sigurnosti do ranjivosti, ljubomore, izdaje i besa.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se svađali ili mirili sa partnerom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bračnih drugova

Bračni drugovi su osobe koje su u braku.