• A
 • B
 • C
 • Č
 • Ć
 • D
 • Đ
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • LJ
 • M
 • N
 • NJ
 • O
 • P
 • R
 • S
 • Š
 • T
 • U
 • V
 • Z
 • Ž
 • Šta znači sanjati brašno?

  Sanjati da mesite brašno
  Kada u snu mesite brašno, to znači da ćete se uskoro venčati. Veza u kojoj se nalazite biće krunisana brakom na odušavljenje vaše okoline. Mnogima je odmah bilo jasno da ste vi i partner stvoreni jedno za drugo, pa su vas često nagovarali da ne odugovlačite, već da se što pre uzmete i planirate porodicu. Vi ste odlučili da sačekate pravi trenutak i da budete uvereni da ste pravilno izabrali.

  Advertisement

  Proizvoditi brašno
  Uspešno ćete prevazići neke probleme koji vas već duže vremena muče. Sreća. Dobitak. Blagostanje.

  Prosuti brašno u snu
  Ako sanjate da ste prosuli brašno, to ukazuje na propuštenu priliku. Verovatno vam je neko ponudio posao koji vam se u početku nije činio dovoljno dobrim za vas. Međutim, shvatićete da ste pogrešili jer nećete ponovo dobiti takvu ponudu. Na emotivnom planu moguće je da nećete dovoljno ceniti osobu koja vam je uvek bila odana. Želećete da doživite avanture i vašu pažnju će privlačiti svi sem nje/ga. Računaćete da će on/a uvek biti tu i da ćete moći da se vratite kada vas drugi iznevere. Iznenadićete se kada vidite da se ta osoba umorila i da je našla nekoga ko će joj pružiti sve što vi niste.

  Sanjati da prosejavate brašno
  Sanjati da prosejavate brašno simbolizuje radost. Sreća i mir će zavladati u vašoj porodici i domu. Podržavaćete jedni druge i delićete sve dobre i loše stvari. Porodica će biti vaš oslonac i mirna luka u kojoj ćete uvek naći utehu.

  Da vas neko posipa brašnom u snu
  Kada sanjate da vas neko posipa brašnom to ukazuje na gubitak. Moguće je da ćete imati kvar na automobilu ili nekom kućanskom aparatu koji će zahtevati veće ulaganje. S obzirom na to da takav trošak niste uvrstili u svoj mesečni budžet, popravka ili kupovina novog automobila ili aparata će morati da sačeka „bolje dane“.

  Vi ako posipate nekog brašnom
  Ako u snu vi nekoga posipate brašnom to znači da ćete se uzalud truditi oko nekog posla koji neće doneti željenu zaradu.

  Mesiti brašno
  Ukoliko sanjate da mesite brašno to znači da će vam trebati mnogo truda, rada i strpljenja kako biste došli do uspeha kome težite. Na tom putu će biti dosta izazova, ali vam neće nedostajati volje i motivacije. Rezultati će biti baš onakvi kakve ste očekivali. Time ćete i sebi i drugima dokazati da je potrebno verovati u sebe, svoju ideju i sposobnosti i da je onda sve moguće.

  Kupovati brašno
  Kada u snu kupujete brašno to znači da je pred vama jedan vrlo trubulentan period, koji zbog vaše pripremljenosti na sve izazove neće biti preterano težak. Možda ćete ostati bez posla, ali ćete moći normalno da živite jer ste uštedeli neki novac dok ste radili. Sa druge strane, moguće je da ćete jedno vreme živeti kao podstanar dok se ne završe pravne komplikacije oko vaše imovine, kuće ili stana. U svakom slučaju spremni ulazite u nove izazove i ne plašite se onoga što vas tek čeka.

  Prodavati brašno
  Ako sanjate da prodajete brašno to znači da ćete u bliskoj budućnosti sebi uskratiti mnoge stvari kako biste pomogli nekome ko vam je jako drag. Verovatno će vam član porodice priznati da je u velikoj finansijskoj krizi, te ćete dati svu svoju ušteđevinu kako biste mu pomogli. Taj period ni za vas neće biti lak jer ćete se plašiti da ste izgubili sigurnost zato što se sada oslanjate samo na platu. Sa druge strane, bićete skoro sigurni da vam ušteđevina neće biti vraćena.

  Advertisement

  Poklanjati brašno
  Ukoliko u snu nekom poklonite brašno to implicira da ste zabrinuti za zdravlje osobe koju volite. Moguće je da oseća neke simptome, ali ne želi da poseti lekara. Uporni ste u nameri da ga/je nagovorite da se odgovornije ponaša prema sebi, ali on/ona i dalje odbija da vas posluša. S obzirom na to da se radi o odrasloj osobi, ne možete ga/je prisiliti ni na šta. Uradili ste sve što je u vašoj moći, sada je sve na njemu/njoj.

  Dobiti brašno na poklon
  Sanjati da vam je neko poklonio brašno znači da će vas obradovati neke sitnice. Konačno ćete prestati da se brinete zbog velikih planova i da uživate u manjim svakodnevnim uspesima. Time ćete umnogome olakšati svoj život, smanjiti količinu stresa i osećati se zadovoljnije. Ovakvo pozitivno razmišljanje sasvim sigurno će vam u budućnosti doneti uspeh.

  Ako bogati sanjaju brašno
  Ako bogati sanjaju obično brašno, to simbolizuje sreću. Pred vama će biti veoma uspešan period u kome ćete ostvariti sve vaše ciljeve. Trudićete se da provedete više vremena sa ljudima koji su vam dragi jer ste svesni da vam gomilanje materijalnih stvari, koje već imate, neće doneti zadovoljstvo.

  Ako siromašni sanjaju brašno
  Kada siromašni sanjaju obično brašno, to označava poboljšanje. Trud koji ste uložili u posao ili obrazovanje će konačno početi da se isplaćuje. Polako, ali sigurno, pravićete korake ka boljem kvalitetu života i postajati sve cenjeniji u društvu. To će vam doneti mnogobrojna poznanstva sa uticajnim ljudima koji će želeti da sarađuju sa vama i doprinesu vašem putu do zvezda.

  Praviti hleb od brašna
  Sanjati da spremate hleb ili nešto drugo od brašna ukazuje da ste preopterećeni obavezama. Verovatno radite ili studirate i, pri tom, obavljate sve kućne poslove. Čak i u snu razmišljate o stvarima koje su na dnevnom redu. Članovi porodice će očekivati da im ispunite sve želje, a neće shvatiti koliko vam je potrebna pomoć i dugačak odmor.

  Tumačenje ovakvih snova zavisi i od tipa brašna koje sanjate, tj. od koje vrste žitarica je dobijeno.

  Pšenično brašno
  Belo ili crno pšenično brašno simbolizuje sreću, napredak i blagostanje. Ako ste trenutno u lošoj materijalnoj situaciji, nemojte da očajavate jer ste na dobrom putu da se to promeni.

  Kukuruzno brašno
  Kukuruzno brašno u snu ukazuje na ostvarenje želja. Konačno ćete postići nešto o čemu ste dugo maštali. Verovatno je reč o kupovini nekretnine, automobila ili neke druge dragocenosti. Deo novca ćete zaraditi sami, a za drugi deo će se pobrinuti roditelji i članovi uže porodice. Bićete presećni zbog toga što vam se san ostvario. Ne smete da zaboravite da se odužite onima bez kojih to nije bilo moguće.

  Raženo brašno
  Ako u snu vidite raženo brašno to znači da se plašite siromaštva. Jako se trudite da zarađujete dovoljno kako ni vi, ni vaša porodica ne biste oskudevali u nečemu. Nikako ne možete da shvatite ljude koji ulaze u rizike i odbijaju ponude za posao zato što im se nešto dopada. Vi ste spremi da radite i više poslova istovremeno kako se ne biste doveli u lošu poziciju.

  Ječmeno brašno
  Kada sanjate ječmeno brašno to implicira da ste vrlo odgovorni prema svom zdravlju. Vodite računa o tome šta i kada jedete i trudite se da što više svog vremena posvetite vežbajući. Zato se osećate dobro u svojoj koži i zračite pozitivnom energijom.

  Heljdino brašno
  Ukoliko sanjate brašno od heljde moguće je da ćete naslediti imanje ili veću sumu novca. U budućnosti ćete imati ostavinsku raspravu na sudu tokom koje ćete saznati da je dalji rođak odlučio da sve što ima ostavi upravo vama. Ta informacija će vas iznenaditi i usrećiti jer ste i ovako bili zabrinuti za materijalnu sigurnost svoje porodice.

  Značenjd sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro kvasili, prosuli ili prosejali brašno, to je verovatno uticalo na vaš san.

  Definicija brašna

  Brašno je proizvod koji se dobija usitnjavanjem, mlevenjem i prosejavanjem pšenice (žita).

  Advertisement

  Loading...