Šta znači sanjati breg?

Ako u snu stojite na bregu, to simbolizuje trijumf nad protivnicima. Imaćete razloga da se osećate superiorno jer ćete se izboriti za vaša uverenja i ideale. Nećete želeti da pristanete na kompromise iako bi vam to olakšalo život. Radićete samo ono što smatrate da je ispravno uprkos drugim ljudima koji će vas ubeđivati da krenete prečicama.

Sanjati pošumljen breg upozorava da vam je neko neveran. Moguće je da se to odnosi na partnera u koga ćete se vremenom sve više razočaravati. Shvatićete da je vaša zaljubljenost bila slepa i da ste ga idealizovali. On vam je od početka govorio o bivšim vezama iz kojih ste manje-više mogli da zaključite sa kakvim čovekom imate posla.

Kada sanjate breg sa dvorcem, to označava bogatstvo. Verovatno ćete sklopiti unosan posao koji će početi kao hobi. Bavićete se time iz ljubavi i nećete očekivati veće prihode. Bliska osoba će vas upoznati sa poslodavcima kojima će se dopasti kako radite pa će vam predložiti da produžite ugovor sa boljim uslovima. Polako će to postajati glavni izvor vaših prihoda i bićete srećni što možete da se bavite stvarima koje su kreativne, a pritom vas i usrećuju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro bili na bregu ili ste ga videli, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija brega

Breg je pozitivna forma reljefa koja ima blage padine male visine.