Šta znači sanjati brzi voz?

Sanjati da se vozite brzim vozom
Ako se u snu vozite u brzom vozu, to implicira da budete diskretniji u društvu do čijeg mišljenja vam je stalo. Često kažete neke stvari bez razmišljanja i voleli biste da možete da vratite vreme i postupite drugačije. Moraćete da budete pažljiviji u budućnosti jer se radi o ljudima koji procenjuju svaki vaš pokret. Ukoliko želite da ostavite dobar utisak, moraćete da razmislite pre nego što progovorite.

Videti brzi voz koji usporava
Sanjati da posmatrate brzi voz upozorava da se više posvetite vašem poslu. U narednom periodu nećete imati volje da radite pa ćete većinu radnog vremena provoditi u razgovoru sa kolegama. To se neće dopasti vašem šefu i opomenuće vas. Moguće je da ste u prethodnom periodu previše radili i smatraćete da je pravedno da se malo odmorite, ali šef neće deliti vaše mišljenje.

Sanjati brzi voz u prolazu
Kada sanjate da je prošao brzi voz, to označava da morate brže da donosite odluke. Mnogo puta ste se pokajali zbog vaše neodlučnosti koja će početi da vam stvara probleme. Partner će vam prebacivati da ne znate šta želite od života i sumnjaće da ste neozbiljni.

Sanjati da upravljate brzim vozom
Ukoliko sanjate da upravljate brzim vozom to znači da ćete u budućnosti preuzeti posao kome niste dorasli. Sama činjenica da ste dobili tako težak i odgovoran zadatak će vam imponovati, ali nećete biti svesni u kakvom se problemu nalazite. Ne dopustite da vas ego spreči da potražite pomoć, inače ćete napraviti veliku grešku.

Sanjati da putujete brzim vozom
San u kome putujete brzim vozom upozorava na propuštenu priliku. Zbog lenjosti i nemara ste odlučili da ne prihvatite dobru ponudu za posao. Uljuljkani u monotonu svakodnevnicu osećate se dobro, ali to može negativno da se odrazi na vašu budućnost. Ako nastavite tako da se ponašate nikada nećete ostvariti svoje ciljeve.

Sanjati da padate iz brzog voza
Ovakav san znači da ćete čuti dobre vesti iz inostranstva. Ako ste planirali da se preselite u drugu zemlju konačno bi vas mogla obradovati informacija da će taj plan da se ostvari. Sa druge strane, dobre vesti mogu da stignu i od rodbine ili bliskih prijatelja. Možda će vam javiti da planiraju venčanje ili da će dobiti prinovu.

Sanjati da neko drugi pada iz brzog voza
Ukoliko u snu vidite kako neko pada iz voza to znači da će vas prijatelj pitati za savet. S obzirom na to da je reč o nečemu sa čime nemate mnogo iskustva, dobro ćete razmisliti šta da mu/joj kažete. Nemojte da se plašite da ćete reći nešto pogrešno, jer će on/ona odluku ipak da donese sam/a.

Sanjati da skačete pod brzi voz
Ma koliko neugodan bio ovakav san nema negativnu konotaciju. Moguće je da ste samo umorni i iscrpljeni. Vreme je da pronađete „izduvni ventil“. Zanemarite sve obaveze i posvetite neko vreme sebi. Pročitajte knjigu, izađite u šetnju ili organizujte sebi kraći izlet. To će vam pomoći da „napunite baterije“ i da se lakše suočite sa predstojećim izazovima.

Sanjati da neko drugi skače pod voz
Ako ste u snu svedok takve vrste tragedije postoji mogućnost da ste u nekoj moralnoj dilemi. Verovatno razmišljate o tome da li da bliskoj osobi kažete nešto što bi ga/je moglo zaboleti. Sa druge strane, ćutanje smatrate izdajom. Šta god da odlučite ostaviće neke posledice, po vas ili njega/nju, tako da je potrebno samo da „izvažete“ šta je bezbolnije.

Sanjati da pravite brzi voz
Ako sanjate da vi gradite brzi voz to znači da imate velike ambicije i planove. Spremni ste mnogo da radite kako biste ih ostvarili. Ako budete dovoljno uporni vaš trud i rad će se isplatiti. Ipak, imajte strpljenja jer uspeh ne dolazi preko noći.

Sanjati da drugi grade brzi voz
Ukoliko u snu prisustvujete izgradnji brzog voza moguće je da ćete u bliskoj budućnosti upoznati osobu koja bi vam mogla pomoći u karijeri. Reč je o uticajnoj ličnosti koja svojim poznanstvima može da vam obezbedi napredak. Ukoliko se predstavite u „pravom svetlu“ dugo sanjani san će se ostvariti.

Sanjati da uništavate/palite brzi voz
Kada sanjate da uništavate ili palite brzi voz to znači da ćete se pokajati zbog odluke koju ste doneli. Verovatno niste poslušali savet stručne osobe, te ste neke poteze vukli na „svoju ruku“. Sada bi vam se to moglo odbiti o glavu, ali je to, ipak, veliko iskustvo i nauk za ubuduće.

Sanjati da drugi pale brzi voz
Ako u snu svedočite uništavanju brzog voza moguće je da ćete imati veći kvar na automobili ili nekom od kućanskih aparata. S obzirom na to da ovaj izdatak nije bio planiran, popravka će morati da sačeka do sledećeg meseca.

Sanjati sudar brzih vozova
Ukoliko u snu vidite sudar brzih vozova podsvest vas upozorava da ste izgubili kontrolu nad svojim životom. Ponekad vam se čini da drugi donose odluke umesto vas i, što je još gore, da su te odluke potpuno pogrešne. Trebali biste da razmislite šta zapravo želite i da bez straha to saopštite drugima. To je jedini način na ponovo uzmete konce vlastitog života u svoje ruke.

Sanjati da je brzi voz ispao iz šina
Ovakav san ukazuje na to da ste izgubili balans. Neki nemili događaji iz prošlosti su vas pokolebali u ciljevima koje ste sebi ranije postavili. Nikako ne možete da se vratite na pravi „kolosek“. Ne bi bilo loše kada biste o tome razgovarali s osobom kojoj verujete. Koristan savet biste mogli dobiti od nekoga ko ima veliko životno iskustvo.

Sanjati voz koji ulazi u tunel
Ako u snu vidite voz koji ulazi u tunel to predstavlja upozorenje da neke ideje nisu tako dobre kao što vam trenutno izgledaju. Verovatno razmišljate o nekoj većoj promeni u životu, a u ovom momentu niste ni svesni da nije pravo vreme za to. Preispitajte moguće posledice i dobro razmislite o svakom narednom potezu, jer biste se u suprotnom kasnije mogli pokajati. Ne donosite zaključke pre nego što čujete sve argumente, bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom životu.

Sanjati da čujete brzi voz u daljini
Ukoliko ste u snu čuli zvuk brzog voza, a niste ga uspeli videti to može da bude znak da dobro otvorite oči kako ne biste propustili neke odlične prilike. Moguće je da ćete napredovati u karijeri ili da ćete napokon upoznati svoju srodnu dušu. Da bi se to dogodilo vi morate da budete prisutni, ne samo fizički, nego i psihički, tj. emocionalno.

Sanjati da čekate brzi voz
Ako ste sanjali da čekate brzi voz to implicira da vaše vreme tek dolazi. Ponekad vam se dešava da padnete u očaj i da pomislite da nikad nećete ostvariti svoje ciljeve i želje. Međutim, ovaj san vam je znak da niste u pravu i da ne treba da gubite nadu da će budućnost biti i lepša i bolja i kvalitetnija.

Sanjati da ste zakasnili na brzi voz
Kada sanjate da ste zakasnili na brzi voz to znači da su manjak samopouzdanja i strah od izlaska iz vlastite zone komfora vaši najveći problemi. Sigurno se nekad pitate zašto ne ostvarujete svoje ciljeve i zašto niste zadovoljni profesionalnim ili privatnim životom. Ne krivite svemir za to, nego sami sebe. Ako poradite na onome što vas koči, budućnost će da izgleda potpuno drugačije.

Sanjati da ste seli u pogrešan brzi voz
Ukoliko ste sanjali da ste seli u pogrešan voz to implicira da morate nešto da menjate u svom životu. Niste srećni i niste zadovoljni, a dozvoljavate da vreme prolazi. Ništa se značajno neće dogoditi ako vi u tome ne budete učestvovali. Zato prestanite da čekate i da kukate nad svojom sudbinom i pokrenite se!

Sanjati da stojite na brzom vozu u pokretu
Ako ste sanjali da stojite na brzom vozu u pokretu to može da bude znak da se na javi predstavljate hrabrijim tj. hrabrijom nego što zapravo jeste. Trudite se da o sebi stvorite sliku neustrašive osobe, a u dubini duše znate da ste plašljivi kao zec. Možda mislite da ćete se tako drugima više dopasti, međutim, to što radite vam uopšte ne pomaže da napredujete.

Sanjati da je brzi voz pun putnika
San u kome vidite brzi voz pun putnika je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju dobitak. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti stimulaciju za trud koji ulažete u posao. Druga mogućnost jeste nasledstvo, a treća premija u igrama na sreću.

Sanjati da ste sami u brzom vozu
Ukoliko ste sanjali da ste sami u brzom vozu to, na žalost, najavljuje gubitke. Uskoro biste se mogli suočiti sa iznenadnim troškovima, pa ćete morati da se pomučite kako biste ih sanirali.

Sanjati da je brzi voz otet
Kada sanjate da su teroristi oteli brzi voz u momentu dok ste vi bili u njemu moguće je da imate problem sa „emocionalnim vampirima“. Neko crpi vašu pozitivnu energiju, pa morate da otkrijete o kome se radi i da se, barem na kratko, distancirate od njega tj. nje, kako biste vratili optimizam u svoj život.

Sanjati da ste kupili brzi voz
Ako ste sanjali da ste kupili brzi voz to simbolizuje veoma visoke ambicije. Lepo je što se trudite da ostvarite svoje snove, ali nemojte da „palite mostove za sobom“, jer bi vam se to u budućnosti moglo obiti o glavu.

Sanjati da prodajete brzi voz
Prodavati brzi voz u snu znači da ne treba da se kitite tuđim perjem. Ne hvalite se onim za šta vi niste zaslužni, jer to, prvenstveno, nije dobro za vas.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli brzi voz ili ste se vozili u njemu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija brzog voza

Brzi voz je oblik železničkog saobraćaja i sastoji se od šinskih vagona koje vuče lokomotiva, a kreće se brzinom većom od 200 km/h.