Bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Sanjati bubamaru
Ako u snu vidite bubamaru, to označava poslovni uspeh sa malo truda. Naredni period za vas biće idealan jer ćete zadiviti šefa ozbiljnošću i posvećenošću prema svemu što radite. Ukoliko aplicirate za novi posao, posle kratkog vremena biće mu jasno da ste mu vi potrebni. Nećete morati da rasipate energiju i da radite nevažne stvari, već ćete se baviti onim što volite i za šta ste se školovali, a moći ćete i da upotpunite vaše znanje.

Pustiti bubamaru da odleti sa vas
Kada sanjate da puštate bubamaru da odleti, to simbolizuje ljubavni rastanak. Shvatićete da bi za vas i partnera bilo najbolje da svako ode na svoju stranu. Vremenom će vaši planovi za budućnost postajati drugačiji pa će jedno maštati o porodici i deci, dok će drugo priželjkivati uspešnu karijeru i priznanja u društvu.

Ubiti bubamaru u snu
Sanjati da ubijate bubamaru, upozorava na nepravdu. Bićete nevino optuženi da ste počinili delo koje se kosi sa vašim moralnim načelima. Pokušaćete da ubedite ljude u vašem okruženju da vam veruju, ali naići ćete na sumnje koje će vas jako povrediti.

Neko drugi da ubija bubamaru u snu
Ukoliko u vašem snu neko drugi ubija bubamaru to implicira da ćete se razočarati u osobu koju volite. Svojim rečima ili postupcima će vas navesti da pomislite da ipak niste stvoreni jedno za drugo. Ipak, takve zaključke ne treba da donosite naglo. Razmislite o pozitivnim i negativnim stranama vašeg odnosa i uzmite u obzir da i vi imate mene koje drugima smetaju.

Tumačenje zavisi od konteksta u kom se san odvija, te detalja i osećaja koji ga prate. tokom ovakvih snova se možete osećati zadovoljno, zaljubljeno, radosno, a ređe uznemireno ili zabrinuto.

Videti bubamaru kako se utapa
Ako se u vašem snu bubamara utapa u lokvi ili barici vode podsvest vas upozorava da je vreme da se posvetite porodici i partneru. Brojne obaveze vas guše i zbog posla ne stižete da provodite vreme s onima koje volite. Iako vam nedostaju nikako ne možete da uskladite dva važna segmenta u svom životu. Potrudite se da pravilno poređate prioritete jer ćete tako da se lakše organizujete.

Videti bubamaru u polju pamuka
Ovakav san znači da ćete biti predmet tračeva. Osobe koje vam nisu naklonjene će se potruditi da prošire neke laži o vama. Trenutno ne postoji način da ih zaustavite ili da demantujete to što je rečeno. Jedino rešenje je da ignorišete sve te gluposti, jer nisu vredne vašeg vremena i živaca.

Videti bubamaru u bašti
Ako u snu vidite bubamaru na cvetovima ili listovima u bašti to znači da će naporan rad i jasni planovi da vas dovedu do dugo željenog uspeha. Konačno ćete moći da uživate u plodovima svoga rada, a, što vam predstavlja još veće zadovoljstvo, moći ćete da pomognete i onima koje volite.

Videti bubamaru na prozoru
Ukoliko sanjate bubamaru na prozoru moguće je da će se u vaš život „ušunjati“ osoba koja će vas svojom dobrotom, ljubaznošću i inteligencijom vrlo brzo zavesti. Reč je o osećaju koji nikad ranije niste doživeli, a koji će predstavljati jednu novu dimenziju ljubavi. Mlađe osobe će se vrlo brzo odlučiti za brak sa takvom osobom, dok će oni stariji shvatiti da su pronašli pravog životnog saputnika.

Videti bubamaru na jastuku
San u kome vidite bubamaru na jastuku implicira da će vas domišljatost i snalažljivost izvući iz neke nevolje. Reč je o osobinama koje kod vas do sada nisu dolazile do izražaja. Međutim, ove karakteristike će vam u budućnosti mnogo puta pomoći da postignete ono što želite.

Videti bubamaru na svom telu
Ukoliko u snu vidite bubamaru na vašim rukama, nogama ili odeći to znači da vam predstoji težak period kada su u pitanju finansije. Imaćete mnogo troškova, koji će premašiti vaša primanja. Zbog toga ćete pitati prijatelja za zajam ili ćete dići kredit u banci. To će kratkoročno da „zakrpa rupe“, a ostaviće vam višemesečnu borbu sa novim troškovima. Možda ćete odlučiti da pronađete još jedan posao, jer vam trenutna zarada ne može pokriti sve izdatke.

Sanjati da ste okruženi bubamarama
Kada sanjate da ste okruženi mnoštvom bubamara to implicira da će vas iznenaditi informacija da vas blizak prijatelj ogovara iza leđa. Nećete verovati da je tako nešto moguće. Međutim, nemojte da te informacije uzmate „zdravo za gotovo“. Otvoreno i iskreno razgovarajte sa njim/njom, recite mu/joj šta ste čuli i sami ćete moći zaključiti šta je istina, a šta ne. Ipak, vodite računa da u afektu ne kažete nešto što ne mislite i time povredite dragu osobu.

Sanjati da su vas napale bubamare
Ako sanjate da vas je napao roj bubamara podsvest vas upozorava da morate da budete odgovorniji prema svojim obavezama. Moguće je da zanemarujete fakultet ili svakodnevne zadatke na poslu, jer ste trenutno u fazi kada vam se ništa „ne da“. Ipak, morate biti svesni da je krajnje vreme da sazrete i počnete da se ponašate u skladu sa svojim godinama.

Sanjati da ste ulovili bubamaru
Ukoliko u snu uhvatite bubamaru to znači da ćete napredovati u karijeri. Na samom početku će vas odluka šefa da vas unapredi istovremeno obradovati i uplašiti. Imaćete strah da nešto ne „zabrljate“, ali ćete se s vremenom navići i početi da uživate u plodovima svog truda i rada.

Sanjati da je neko drugi ulovio bubamaru
Ovakav san ukazuje na to da ćete sve buduće izazove i probleme u komunikaciji rešavati mirno i civilizovano. Nećete se prepirati u ulaziti u bučne svađe i to će blagotvorno da deluje na vašu psihu. Smanjićete nivo stresa koji svakodnevno osećate i time sprečiti ozbiljne zdravstvene probleme. Potrudite se da takav stav zadržite i u budućnosti.

Sanjati da vam je neko poklonio bubamaru
Ako sanjate da ste dobili bubamaru na poklon to znači da vas čekaju vrlo lepi trenuci sa porodicom i prijateljima. Organizovaćete druženje s osobama koje najviše volite. Kada ih sve vidite na okupu shvatićete da ste zaista srećna osoba.

Sanjati da poklanjate bubamaru
San u kome vi nekome poklanjate bubamaru ukazuje na veći novčani dobitak. Moguće je da će vam se posrećiti u igrama na sreću ili da ćete dobiti nasledstvo. U svakom slučaju, to će napokon da rastereti vaš kućni budžet, te nećete morati da vodite računa o banalnim stvarima koje su vas do sada mučile.

Sanjati džinovsku bubamaru
Kada u snu vidite ogromnu bubamaru to implicira da ste emocionalno zatvoreni. Verovatno vam se dogodilo nešto što vas je izbacilo iz koloseka, pa ste prestali da o svojim osećanjima pričate sa drugim ljudima. Povlačite se u sebe, a to nikako nije dobro.

Sanjati da ste vi bubamara
Ako ste sanjali da ste vi bubamara to je dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju uspeh za koji nećete morati mnogo da se trudite. U narednom periodu će vam dosta toga polaziti za rukom, a sreća će vam biti naklonjena. Potrudite se da ovu povoljnu fazu iskoristite na najbolji mogući način.

Sanjati da vam je bubamara uletela u usta
Ukoliko ste sanjali da vam je bubamara uletela u usta to znači da bi trebalo da budete ponosni na sebe. Uspeli ste da rešite neki problem ili da ostvarite napredak u onome čime se bavite. Imate razloga da budete srećni i zadovoljni, zato prestanite da nipodaštavate svoje uspehe.

Sanjati da vam je bubamara uletela u uvo
Kada sanjate da vam je bubamara uletela u uvo to simbolizuje teskobu. Trenutno niste baš najbolje raspoloženi i to se negativno odražava na vašu produktivnost i odnose sa drugim ljudima. Dajte sebi vremena da se oporavite od krize kroz koju ste prošli, pa tek onda pravite velike planove.

Sanjati da ste slučajno zgazili bubamaru
Ovakav san znači da ne bi trebalo da budete prestrogi prema sebi. Istina je da ste napravili neke greške, međutim, neka vam to posluži kao lekcija za budućnost. Prestanite da se vraćate na to i da gušite sami sebe. Ako su vam drugi oprostili i zaboravili, zašto vi ne možete da učinite isto?

Sanjati da je neko drugi slučajno zgazio bubamaru
Ako ste u snu videli kako je neko slučajno zgazio bubamaru to implicira da je vreme da se pomirite s osobom koja vas je uvredila ili povredila. Život je previše kratak da biste se trovali negativnim emocijama.

Sanjati da ste namerno zgazili bubamaru
Ukoliko ste sanjali da ste namerno zgazili bubamaru to znači da nekome nešto zamerate, ali mu/joj to još uvek niste priznali. Prestanite da se durite i počnite da se ponašate kao odrasla osoba.

Sanjati da je neko drugi namerno zgazio bubamaru
Kada u snu vidite kako je neko namerno zgazio bubamaru to implicira da vam bliska osoba nešto zamera, da vi to osetite, ali da niste sigurni o čemu se radi. Možda bi najbolje bilo kada biste mu/joj postavili konkretno pitanje. Verovatno vam se odgovor neće dopasti, ali barem ćete znati na čemu ste, tj. šta je napravilo razdor među vama.

Sanjati bubamaru u tegli ili nekoj drugoj staklenoj posudi
Ovakav san simbolizuje manjak slobode. Neko ili nešto vas guši i trebalo bi da se rešite toga pre nego što ugrozi vaše mentalno zdravlje.

Sanjati da se bubamara davi u vodi
Ako ste u snu videli kako se bubamara davi u vodi to je znak da bi trebalo da preispitate prioritete. Verovatno ste zanemarili partnera tj. partnerku, članove porodice ili prijatelje zbog posla.

Sanjati da vas je bubamara ugrizla
Ukoliko ste sanjali da vas je bubamara ugrizla to implicira da bi trebalo da proširite vidike i da razmislite o idejama o kojima ste nedavno razgovarali sa prijateljima ili saradnicima. Nemojte da ograničavate sami sebe samo zato što se plašite promene.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli bubamaru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bubamara

Bubamare su insekti koji obuhvataju preko 5000 vrsta i pripadaju porodici Coccinellidae.