Burgija – šta znači sanjati burgiju?

Sanjati da držite burgiju
Ako u snu držite burgiju u ruci, to implicira da ste odlučili da sami krojite svoju sudbinu. Od malih nogu ste nezavisni i svesni da morate da se izborite za ono što želite. U mnogim situacijama mogli ste da se prepustite očaju i da čekate da vam drugi pomognu, ali vi radije sami bijete vaše bitke i preuzimate zasluge za pobede i poraze.

Slomljenu burgiju sanjati
Kada sanjate slomljenu burgiju, to znači da ste neodlučni. U narednom periodu imaćete ponude koje će vam se činiti podjednako dobrim. Do detalja analiziraćete svaku stavku i truditi se da sagledate prednosti i mane koje bi vam pomogle da donesete odluku. Biće vam posebno teško na emotivnom planu jer će vam svi udvarači skidati zvezde sa neba.

Sanjati da bušite burgijom
Sanjati da burgijate ukazuje da vas očekuju ozbiljni radovi. Želećete da renovirate kuću ili stan i da ga uredite onako kako ste već duže vreme planirali. Kupovaćete časopise na tu temu i jedva ćete čekati da završite sa poslom ili drugim obavezama kako biste nastavili da maštate o vašem novom domu.

Da neko drugi buši burgijom u snu
Ukoliko sanjate da drugi burgijaju to implicira da ćete čuti dobre vesti. Možda ćete saznati da ste primljeni na fakultet koji ste želeli da upišete ili da ste pozvani na razgovor za posao. Dobre vesti se mogu odnositi i na nekog od članova porodice, ali će vas obradovati baš kao da se odnose na vas.

Kupovati burgiju
Ako u snu kupujete burgiju to znači da ste svesni rizika u koji se upuštate. Moguće je da ćete preuzeti na sebe odgovoran posao ili da ćete odlučiti da uložite novac u nešto za šta niste sasvim sigurni da će se isplatiti. Uprkos upozorenjima koje će vam dati osobe iz vašeg okruženja, vodićete se devizom „ko ne riskira, ne profitira“. Već vam je dosadilo da samo preživljavate od plate koju zaradite, pa ćete poželeti da na „lakši“ način dobijete novac. Ipak, bilo bi dobro kada biste se posavetovali sa stručnjacima kako ne biste izgubili sve što imate.

Prodavati burgiju
Kada sanjate da prodajete burgiju moguće je da ćete zasluge za urađen posao prepustiti kolegi. On/ona će se naći pred otkazom, a vi ćete, svesni situacije u kojoj se nalazi, odlučiti da mu/joj pomognete na bilo koji način. Čak i ako vaš mali „trik“ ne „prođe“ kod šefova, barem ćete znati da ste uradili što ste mogli i neće vas gristi savest.

Poklanjati burgiju
San u kome nekome poklanjate burgiju simboliše lenjost. Ušli ste u fazu kada vam je sve teško i nemate volje da se pokrenete. Možda su vas razočarali neuspesi, a možda ste shvatiti da želite da uživate u vremenu koje imate. U svakom slučaju, u redu je što želite da se opustite, ali ne smete da dozvolite da vas lenjost nastavi sputavati. Uzmite svoj život u svoje ruke, trudite se, radite i rezultati neće izostati.

Dobiti burgiju na poklon
Ukoliko vam je neko u snu poklonio burgiju to znači da biste trebali da prestanete da se petljate u tuđe živote. U svakom momentu imate šta da posavetujete članove porodice, kolege ili prijatelje, a pri tome zanemarijute činjenicu da ni svoj život niste „posložili“ na pravi način. Pokosite prvo vlastito dvorište, pa tek onda pomozite komšiji da okrči među.

Polomiti burgiju
Ako sanjate da ste vi polomili burgiju to implicira da ćete biti optuženi za nešto što niste uradili. Trebaće vam mnogo vremena da dokažete da ste nevino osuđeni i da nemate ništa sa zlodelima koje vam se stavljaju na teret. Najbitnije je da vam najbliži veruju i da imate njihovu podršku, to što okolina priča ne treba mnogo da vas pogađa.

Ukoliko, pak, sanjate da je neko drugi polomio burgiju to znači da ste pod stresom usljed nedostatka vremena. Imate toliko obaveza da su vam 24 sata u toku dana nedovoljni da sve završite. O poseti i druženju sa porodicom i prijateljima trenutno uopšte ne razmišljate. Ma koliko vam posao bio važan, nemojte da zanemarujete bližnje, niti da ignorišete umor koji vaše telo pokazuje. To bi, dugoročno gledano, moglo imati vrlo loše posledice.

Izgubiti burgiju
Sanjati da ste izgubili burgiju ukazuje na to da ćete morati mnogo više da radite kako biste zadovoljili sve svoje potrebe. Razmislite o tome da li su te potrebe realne ili nametnute. U zavisnosti od odgovora na prethodno pitanje, razmotrite opciju da pronađete dodatni posao.

San u kome je neko drugi izgubio burgiju znači da vam je dosadilo da gubite vreme ispravljajući tuđe greške.

Burgija za beton
Kada sanjate burgiju za beton to implicira da ste vrlo marljiva osoba, ali da vam se čini da svi drugi imaju od toga više koristi nego vi sami. Nastavite da se trudite i rezultati neće izostati. U bliskoj budućnosti ćete sigurno profitirati, jer će poslodavac konačno da shvati koliko mu znači sve što radite.

Burgija za drvo
Ukoliko u snu vidite burgiju za drvo to znači da ste „upali“ u loše društvo. Ljudi sa kojima se trenutno družite nemaju mnogo ambicija ni volje da postignu nešto značajno u svom životu. Ako nastavite da sa njima provodite vreme, postaćete isti kao oni. Vreme je da se trgnete i krenete ka ostvarenju svojih ciljeva.

Burgija za staklo
Ako u snu vidite burgiju za staklo podsvest vas upozorava da pazite kako se ponašate prema ljudima koji vas vole i poštuju. Postali ste vrlo oštri u komentarima i ne libite se da svima kažete sve u lice, pa makar ih i zabolelo. Međutim, koliko god vaša iskrenost bila pozitivna osobina, toliko bi mogla i da naruši odnose s najbližima. Postoje i suptilniji načini da se izražavate. Naravno, ako to želite.

Burgija za lim
Sanjati burgiju za lim znači da će vam trebati mnogo manje truda da završite neki posao nego što ste mislili. Plašili ste se kako ćete ući u realizaciju, ali ćete brzo zaključiti da je vaš strah bio neosnovan. Biće vam drago što ste po prirodi pragmatična osoba, jer vam je ta karakteristika i do sada mnogo pomagala da rešite neke stvari.

Burgija za bušenje zemlje
Kada u snu vidite burgiju za bušenje zemlje to znači da morate da nastavite da se trudite kako biste uspeli u životu. Ne odustajte od svojih planova i potrudite se da ne gubite motivaciju jer će vaše vreme sigurno doći.

Sanjati da ste pronašli burgiju
Ukoliko ste sanjali da ste negde pronašli burgiju moguće je da će vam se sreća osmehnuti u narednom periodu. Osobe koje imaju finansijskih problema bi mogle dobiti nasledstvo ili premiju u igrama na sreću, povećanje plate i slično. Ako je usamljenost vaš najveći problem, san je znak da će stvari uskoro početi da se menjaju u vašu korist.

Sanjati da ste ukrali burgiju
Ako ste sanjali da ste ukrali burgiju iz prodavnice tj. radnje to implicira da biste se zbog sitnog previda mogli naći u nezavidnom položaju. Ukoliko bi uskoro trebalo da polažete važan ispit ili da se uhvatite u koštac sa velikim zadatkom, potrudite se da budete maksimalno skoncentrisani na ono što radite. Čak i manja greška mogla bi da izazove velike probleme.

Kada sanjate da ste ukrali tuđu burgiju to može da najavi probleme u komunikaciji sa radnim kolegama ili poslodavcem. Možda se nećete složiti oko načina za rešavanje nekog zajedničkog izazova. Ipak, nemojte da reagujete u afektu, nego mu/joj/im argumentovano dokažite zašto smatrate da ste u pravu.

Sanjati da vam je neko ukrao burgiju
Ukoliko ste sanjali da vam je neko ukrao burgiju moguće je da ćete se razočarati u osobu koju ste godinama idealizovali. Niste mogli ili želeli da vidite da i on tj. ona ima mane, nego ste zatvarali oči pred onim što vam se ne dopada. Međutim, samo jedna situacija će vas naterati da stvari vidite onakvim kakve jesu, a ne onakvim kakvim biste želele da budu.

Sanjati da ste bacili burgiju
Baciti burgiju u snu u smeće može da bude znak da ćete da odustanete od posla u koji ste mnogo uložili. Verovatno ste u tu ideju investirali svoje vreme, energiju, trud i znanje, međutim, rezultati su ipak izostali. Zato ćete uskoro doneti odluku da dignete ruke od toga i da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da je neko bacio burgiju
San u kome vidite kako je neko bacio burgiju ukazuje na to da će vam laknuti kada shvatite da je bliska osoba odustala od neke ideje koju ste smatrali lošom. Moguće je da je poslušao/la vaš savet ili sugestiju i tako se spasao/la negativnih posledica.

Sanjati da ste se uboli na burgiju
Ako ste sanjali da ste se uboli na burgiju to implicira da bi u narednom periodu trebalo da budete vrlo oprezni, naročito u saobraćaju. Delić sekunde nepažnje bi mogao mnogo da vas košta. Zato se potrudite da budete maksimalno skoncentrisani na ono čime se u datom momentu bavite, a ne da vam misli lutaju na sve strane.

Sanjati da se neko drugi ubo na burgiju
Kada u snu vidite kako se neko ubo na burgiju to znači da ćete biti zabrinuti za blisku osobu. Moguće je da će se član porodice ili neko od prijatelja suočiti s ozbiljnom zdravstvenom, finansijskom ili emocionalnom krizom. Potrudite se da mu/joj pomognete koliko je u vašoj moći.

Sanjati da ste nekoga uboli burgijom
Ubosti nekoga burgijom u snu simbolizuje seksualnu frustraciju. Možda dugo niste bili aktivni na tom planu, a moguće je da vaš trenutni partner tj. partnerka nije u stanju da zadovolji vaše potrebe.

Sanjati da vas je neko ubo burgijom
Ako ste sanjali da vas je neko ubo burgijom to ukazuje na nervozu ili razdražljivost. Pre nego što počnete da tu frustraciju „lečite“ na drugim ljudima, odgovorite sebi na pitanje zašto se osećate tako kako se osećate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili koristili burgiju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija burgije

Burgija je alat koji se koristi za obradu materijala bušenjem.