Šta znači sanjati čabar?

Videti prazan čabar
Ako u snu vidite prazan čabar, to označava da ćete imati materijalne gubitke. Vaša životna ušteđevina počeće da nestaje posle nekoliko loših poslovnih poteza koje ste napravili. U početku niste smatrali da je situacija toliko ozbiljna, ali vremenom rashodi će postajati veći od prihoda što će vas dovesti na korak od bankrota.

Sanjati pun čabar
Kada sanjate pun čabar, to simbolizuje blagostanje. Predstojeći period za vas će biti povoljan u svakom pogledu. Na ljubavnom planu sve će teći bolje nego što ste zamišljali. Imaćete skladnu vezu i partnera koji će vam pružati podršku u svemu što radite. Poslovi će se stabilizovati i počećete da zarađujete više novca koji ćete uložiti u vaš dom i porodicu.

Sipati mleko iz čabra
Sanjati da presipate mleko iz jednog čabra u drugi implicira da ćete uzalud trošiti energiju na ljude ili stvari kojima nema pomoći. Iako ćete pružiti sve od sebe da osobu iz okruženja usmerite na pravi put, vaši napori biće ignorisani i pogrešno protumačeni. To će vas pogoditi, ali bićete svesni da ste dali svoj maksimum kao i činjenice da mu/joj ne možete pomoći ako on/a to ne želi.

Praviti čabar
Ukoliko sanjate da pravite čabar od drveta to implicira da ćete se konačno odvažiti da započnete privatni posao. Već neko vreme vas muči to što svoje vreme i rad ulažete za tuđu dobrobit i pri tome dobijate tek minimalni deo zarade. Sada ćete napokon „prelomiti“ i krenuti u poslovnu avanturu. Budite oprezni pri izboru poslovnih partnera i dobro procente njihove namere pre nego što krenete u posao zajedno. Posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva u toj sferi od vas.

Ako u vašem snu neko drugi pravi drveni čabar to znači da ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu od poznanika iz inostranstva. Nije isključeno da ćete i sami otputovati u drugu državu zbog posla.

Prati čabar
Kada sanjate da perete čabar to ukazuje na probleme sa novcem. Moguće je da ste potrošili više nego što ste smeli, pa ne znate kako da „izgurate“ do sledeće plate. Ne dopuštajte da prohtevi premašuju vaša primanja. Pokušajte da nešto uštedite kako biste imali „rezerve“ za krizne situacije. Ukoliko osećate da trenutno ne možete da napredujete i da zaradite na poslu kojim se bavite, potražite drugi posao ili nađite način da dodatno zaradite.

Ukoliko u vašem snu neko drugi pere čabar to znači da ćete biti optuženi za nešto što niste uradili. Moguće je da ćete doći u konflikt sa prijateljima koji će misliti da ste širili tračeve o njima. Trebaće vam neko vreme da dokažete da nemate ništa sa tim, ali će vas više povrediti to što bliske osobe nemaju poverenja u vas.

Paliti čabar
San u kome vi palite čabar simbolizuje potrebu da nekome otkrijete svoja prava osećanja. U bliskom okruženju imate osobu koja vam se dopada, ali joj to nikad niste priznali. Budite sigurni da nesvesno šaljete neke signale, ali biste svakako trebali da napravite i taj poslednji korak, bez straha da ćete biti odbijeni.

Ako u vašem snu neko drugi pali čabar to znači da je vreme za radikalne promene u vašem životu. Već neko vreme ste nezadovoljni mnogim stvarima. Niste srećni sa partnerom ili vam ne odgovara posao kojim se bavite. U svakom slučaju, morate da se „trgnete“ i počnete da radite na tim problemima. Kukajući nećete postići ništa, samo ćete postati ogorčeni na sebe i druge.

Čabar sa sirom
Ukoliko u snu vidite drveni čabar sa sirom to znači da prolazite kroz vrlo povoljan period kada su emocije i ljubav u pitanju. Osećate se dobro i svojom pozitivnom energijom plenite pažnju gde god se pojavite. Osobe suprotnog pola su počele da otvoreno flertuju sa vama. Ukoliko ste već duže vreme sami, pravi je trenutak da izaberete životnog/u saputnika/cu.

Čabar sa kajmakom
Ako u snu vidite čabar sa kajmakom to implicira da ćete zahvaljujući svojom upornošću postići mnogo. Osoba ste koja retko sluša savete, pogotovo ako joj se ti saveti ne dopadaju. Inat je vaša „pokretačka snaga“ i dovoljno vam je samo da neko kaže da nešto ne možete, pa da krenete u akciju kako biste dokazali suportno. Uprkos tome što ste prilično tvrdoglavi, mnogi vas vole upravo zbog toga što ste mnogo postigli svojim radom i trudom.

Čabar sa paprikom
Čabar sa kiselom paprikom u snu predstavlja upozorenje na nevolje. Neko će vas kritikovati bez razloga, pa ćete ući u oštru raspravu sa tom osobom. S obzirom na to da ste po prirodi temperamentna osoba, nećete dozvoliti da vas neko vređa i ponižava. Sve to će uticati na vaš odnos, pa ćete odlučiti da se distancirate jedno od drugog.

Čabar sa krastavcima
Kada u snu vidite čabar sa kiselim krastavcima to znači da vam je pod hitno potreban odmor. Počeli ste da pravite banalne greške na poslu koji dugo radite, niste raspoloženi za razgovor i druženje sa prijateljima, te često ulazite u konflikte sa partnerom ili članovima porodice. Ovo su pokazatelji da je krajnje vreme da uzmete par dana slobodno sa posla i da se posvetite sebi.

Čabar sa kupusom
Čabar sa kiselim kupusom u snu simbolizuje svađu u porodici. U poslednje vreme se jaz među vama produbljuje zbog različitih stavova, mišljenja i planova. Niko ne želi da pokaže razumevanje za ovog drugog pa je vrlo teško da uspostavite kompromis. Bez obzira na to što se međusobno volite i poštujete, toliko ste tvrdoglavi da ponekad zaboravite te lepe osećaje. Na sreću, tu nema teških reči, pa će sve biti rešeno mirnim putem. Ne dozvolite da se predugo ljutite na one koji su vam najveća podrška u svemu što radite.

Čabar sa turšijom
Ako u snu vidite čabar sa turšijom to ukazuje na zbunjenost. Trenutno vam se dešavaju neke stvari koje nikako ne možete da razumete. Osećanja su vam pomešana, a raspoloženje varira od smeha do besa. Pokušajte da smireno proanalizirate prethodne događaje i pokušajte da rešavate jednu po jednu stvar. Nemojte da odustanete nakon prvog neuspeha. Vaše vreme tek dolazi, zato se potrudite da sa što manje „ožiljaka“ preživite ovaj težak period.

Sanjati da kupujete čabar
Kupovati čabar u snu znači da ste zabrinuti za budućnost. Moguće je da se neka situacija ne odvija onako kako ste zamislili ili da se suočavate s izvesnim novčanim problemima. Pokušajte da sagledate stvari iz raznih uglova kako biste dobili pravu sliku. Ukoliko je potrebno posavetujte se o tome s osobom kojoj verujete.

Sanjati da prodajete čabar
Prodavati čabar u snu simbolizuje lošu investiciju na javi. Možda ste kupili nešto što svojom upotrebnom vrednošću nije opravdalo cenu koju ste morali da platite. Druga mogućnost jeste da ste napravili rizičan potez kada je posao u pitanju i da ste shvatili da je trebalo da postupite drugačije. Naučite lekciju kako vam se nešto slično ne bi ponovilo i u budućnosti.

Sanjati da ste dobili čabar
Ako ste sanjali da ste dobili čabar to simbolizuje neočekivani dobitak. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti kratkoročnu stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao. Nije isključeno da ćete dobiti nasledstvo ili premiju u igrama na sreću. Bilo kako bilo, čak i manji iznos vam može pomoći da „zakrpite rupe“ nastale usled hroničnog nedostatka novca, ali i da sebi i ljudima koje volite priuštite nešto o čemu maštate.

Sanjati da ste nekome dali čabar
Kada sanjate da ste nekome dali čabar to ukazuje na trošak. Možda ćete morati da date novac na popravku ili zamenu električnog uređaja ili automobila. Druga mogućnost jeste da ćete biti pozvani na venčanje, krštenje, proslavu rođendana ili neko drugo slavlje, te će vaša ušteđevina biti usmerena na kupovinu adekvatnog poklona.

Sanjati da ste ukrali čabar
Ukrasti čabar iz prodavnice tj. radnje u snu može da znači da ćete doneti nepromišljenu odluku. Ako ste, pak, sanjali da ste čabar ukrali od nekoga to najavljuje svađu. Moguće je da ćete ući u raspravu oko nekih stvari sa vrlo tvrdoglavom osobom. S obzirom na to da ste i sami takvi, stvari bi mogle da izmaknu kontroli ukoliko ne prepoznate trenutak da „povučete ručnu“.

Sanjati da vam je neko ukrao čabar
Ako ste sanjali da vam je neko ukrao čabar to implicira da ćete shvatiti da neki prijatelji nisu sasvim iskreni prema vama. U tom slučaju bi najbolje bilo kada biste se distancirali od njih, ne samo na neko vreme, nego trajno.

Sanjati da kupate dete u čabru
Kada sanjate da kupate dete u čabru to simbolizuje radost. Moguće je da će se neka situacija odviti bolje nego što ste mogli i da zamislite. Zadržite veru i pozitivan duh, pa ćete videti kako nas život može lepo iznenaditi.

Sanjati da se kupate u čabru
Kupati se u čabru u snu znači da ćete sa naći na meti tračeva. Neke vaše odluke ili potezi će navesti čak i ljude koji vas ne poznaju da o vama pričaju. To nikako ne treba da vas opterećuje, štaviše, ne treba da o tome ni razmišljate.

Sanjati da se drugi kupaju u čabru
San u kome vidite kako se neko kupa u čabru ukazuje na to da bi najbolje bilo kada ne biste komentarisali tuđi život i postupke. Čak i kada čujete trač o nekome, zadržite ga za sebe, a nemojte da širite dalje. Nikad ne znate kada sami možete da postanete tema dokonih ljudi.

Sanjati da ste bacili čabar
Baciti čabar u snu znači da ćete odustati od neke ideje. Možda ste u to uložili mnogo vremena, truda i strpljenja, međutim, nije donela rezultate koje ste očekivali. Zato ćete dići ruke od toga i posvetiti se konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da je neko drugi bacio čabar
Ako ste sanjali da je neko bacio čabar to implicira da bi trebalo da podržite blisku osobu u njegovom tj. njenom naumu. Ukoliko imate neku dobru sugestiju, ne libite se da je iznesete, ali mu/joj nemojte nametati svoje mišljenje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli čabar, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija čabra

Čabar je drvena posuda koja služi za skladištenje i preradu mleka i drugim mlečnih proizvoda.