Šta znači sanjati čađ (garež)?

Ako u snu vidite čađ, to implicira da morate da donesete važnu odluku. Moguće je da ste u nedoumici da li da uradite nešto što želite ili da se povinujete pravilima društva koja vas ograničavaju. U oba slučaja imate osećaj da izdajete samoga/samu sebe i da gazite preko stavova koje ste ranije smatrali ispravnim.

Sanjati da brišete čađ sa lica ukazuje da ćete reći istinu. Verovatno ste u prošlosti uradili nešto što vas proganja i što vam nikako ne da mira. Iako ste se vi od tada mnogo promenili, rešićete da olakšate dušu i da bliskim ljudima kažete sve što vas muči. Više nećete želeti da se krijete i da crvenite zbog greške koja je posledica nezrelosti i neiskustva, a oni koji vas iskreno vole, prihvatiće vas sa vrlinama, ali i sa manama.

Kada sanjate da čistite čađ iz dimnjaka, to simbolizuje težak posao. Vi ste jedna od onih osoba koje u radu pronalaze zadovoljstvo, utehu i smisao života. Čak i kada ste na odmoru, sami nađete zaduženje koje vam okupira misli i čini da se osećate korisno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili čistili čađ, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija čađi

Čađ ili garež je jedan od oblika hemijskog elementa ugljenika koji učestvuje u zagađenju vazduha.