Cerada – šta znači sanjati ceradu?

Sanjati ceradu
Ako sanjate ceradu, to simbolizuje zdravlje. U narednom periodu imaćete uspeha u svemu što započnete. Osećaćete se dobro što će se odraziti na vaše psihičko i fizičko stanje. Neće vam biti teško da se prihvatite bilo kog posla pa će vaši šefovi steći utisak da ste pouzdana osoba na koju će uvek moći da se oslone.

Sanjati pocepanu ceradu
Kada u snu vidite pocepanu ceradu, to označava suze. Moguće je da još uvek niste preboleli bivšeg partnera i da ne možete da se pomirite sa činjenicom da je između vas sve gotovo. Pokušaćete da date još jednu šansu vašem braku ili vezi, ali ishod će biti gori nego što ste mogli da zamislite. Ne kaže se džabe da ni haljinu ne treba podgrevati, a kamoli ljubav.

Nameštati ceradu
Sanjati da nameštate ceradu implicira da ste čvrsto rešili da ostvarite vaše planove. Veliki ste borac i kada odlučite nešto da uradite, istrajaćete u tome bez obzira na sve prepreke. Vodićete se izrekom da i put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Ukoliko nameravate da stvarate porodicu, trudićete se da im pružite sve što je u vašoj moći.

Cepati ceradu
Ukoliko u snu cepate ceradu to ukazuje na nesporazum sa nekim koga volite i poštujete. Zbog obostrane tvrdoglavosti ćete ući u ozbiljan konflikt. Međutim, ako se potrudite da na vreme „spustite loptu“, argumentovano izložite svoje stavove i poslušate šta druga strana ima da vam kaže, izbeći ćete svađu ozbiljnih razmera. Ne dozvolite da vas obuzmu negativne emocije i pre nego što kažete nešto ružno, obratite pažnju na to kome se obraćate.

Videti kako drugi cepaju ceradu u snu
San u kome vidite da drugi cepaju ceradu znači da će neko pokušati da vam napakosti. Vrlo uverljivo će pričati laži o vama i trebaće vam mnogo vremena i nerava da demantujete sve neistine koje je izgovorio/la. Ukoliko na vreme shvatite da to nije vredno vaših živaca, možda iz svega toga izađete bez „ožiljaka“.

Pokriti se ceradom
Sanjati da ste se pokrili ceradom ukazuje na to da se osećate nezaštićeno. Moguće je da ste izgubili osobu koja vam je mnogo značila. Verovatno je reč o nekome ko je odlučio da se preseli na neko drugo mesto, pa vam se čini da ste ga/je izgubili. Sa druge strane, možda ste usamljeni jer se plašite da niko nije u stanju da vas razume na pravi način.

Ako vi nekoga pokrivate ceradom to znači da će vam osoba suprotnog pola priznati da joj se dopadate. Verovatno ste primetili neke znakove koji ga/je odaju, ali ste odlučili da ih ignorišete. On/ona će se u bliskoj budućnosti ohrabriti da vam priđe.

Ukoliko sanjate da vas neko pokriva ceradom to znači da krijete svoje osećaje prema nekoj osobi i da se plašite da će to drugi da otkriju. Iz straha da ne budete odbijeni, odlučili ste da sakrijete emocije koje osećate prema njemu/njoj. Nećete moći još dugo tako, jer će vas sitnice odati. Zato je bolje da se ohrabrite i priđete mu/joj, a ako se kojim slučajem vaš strah obistini, barem ćete znati da ste pokušali.

Kada sanjate da nekoga pokrivate ceradom to znači da vam neki tužan događaj iz prošlosti ne dozvoljava da nastavite da uživate u životu. Još uvek mnogo razmišljate o tome i dopuštate sebi da analizirate gde ste i kako pogrešili. Time se još više mučite. Pokušajte da o tome razgovarate sa nekim kome verujete ili se za pomoć obratite stručnom licu.

Kupovati ceradu
Ako sanjate da kupujete ceradu to implicira da ćete se rešiti velike brige. Postoji nešto što vas muči duže vreme i nikakako niste uspevali da se toga „otarasite“. Sada ćete konačno uspeti, pa naredni period iskoristite da se odmorite i uživate, ali nemojte da zaboravite da pravite planove za budućnost, jer je idealno vreme za to.

Prodavati ceradu
Kada u snu prodajete ceradu to znači da vam smeta što zavidni ljudi pokušavaju da ospore vaš trud i rad. Mnogo ste vremena i energije uložili da biste danas uživali u tome. Mnogi to ne razumeju i govore vam da ste se „okoristili na tuđoj naivnosti“. Pokušajte da to ne uzimate previše srcu i fokusirajte se na to da budete još bolji kako biste ostvarili svoje životne želje.

Poklanjati ceradu
San u kome vi nekome poklanjate ceradu ukazuje na to da ćete morati da lažete kako biste zaštitili voljenu osobu. To će vam teško pasti, jer laz mrzite više od svega na svetu, ali ćete biti svesni da nemate izbora.

Sanjati da vam je neko poklonio ceradu znači da će neko pokušati da preuzme zasluge za nešto što ste vi uradili. Moguće je da će kolega sebi pripisati zasluge za uspeh vašeg zajedničkog projekta, a da pri tome nije uložio ništa kako bi se vaša ideja realizovala. Ako se ne zauzmete za sebe, on/ona će pomisliti da vas i u budućnosti može iskorištavati za svoje ciljeve.

Boje cerade u snu

Tumačenje takođe zavisi od boje i vrste cerade koju ste u snu videli. Tako, na primer, crna cerada simbolizuje štetu, plava uspeh, a bela blagostanje. Ako u snu vidite vojnu ceradu, tj. ceradu u ratničkim bojama to znači da ćete se morati boriti za vlastite ciljeve. Prozirna cerada ukazuje na da ćete otkriti nečiju tajnu i da ćete se dvoumiti da li da je obznanite ili ne.

Ako u snu postavljate ceradu na auto ili kamionsku prikolicu to znači da ćete se pokajati jer ste dragoceno vreme potrošili na gluposti. Verovatno ćete odlagali izvršenje nekog posla do poslednjeg momenta, te ćete shvatiti da ste pogrešili. Umesto što kukate nad svojom sudbinom, trebali biste pravilnije da organizujete svoje vreme, tako ćete moći da uskladite obaveze, a i da uštedite dovoljno vremena za uživanje i zabavu.

Ukoliko, pak, sanjate ceradu za čamce moguće je da ćete odlučiti da promenite fakultet ili posao kojim se bavite. Osobe koje razmišljaju o preseljenju u inostranstvo bi konačno mogle doneti odluku da to i učine. Dobro razmislite i ako već odlučite da krenete u tu avanturu nemojte mnogo da se dvoumite.

Kada vidite ceradu na kojoj se nalazi reklama za neki proizvod, firmu ili brend moguće je da ste pre spavanja videli promotivni spot na televiziji ili reklamu u novinama ili časopisu koja je ostavila utisak na vas.

Sanjati da ste ukrali ceradu
Ukoliko ste sanjali da ste ukrali ceradu iz radnje tj. prodavnice to implicira da ćete se dobro snaći u nekoj nezahvalnoj situaciji. Moguće je da će vas život staviti na test koji ćete uspeti bez problema da položite.

Ako ste, pak, sanjali da ste ukrali ceradu iz nečijeg doma, dvorišta, garaže i slično to može da najavi probleme u komunikaciji sa poznanicima, radnim kolegama ili komšijama. Verovatno će se rasprava brzo pretvoriti u svađu ukoliko niti jedna strana ne pokaže razumevanje i spremnost na kompromis.

Sanjati da vam je neko ukrao ceradu
Kada sanjate da vam je neko ukrao ceradu to znači da ste paranoični. Volite da mislite da se ceo svet urotio protiv vas i da vam zbog toga ništa ne polazi za rukom. Istina je mnogo jednostavnija. Kada shvatite gde ste grešili, preuzmete odgovornost za te greške i nešto naučite iz njih, nećete ih ponavljati, a vaš život će se promeniti.

Sanjati da ste pozajmili od nekoga ceradu
Pozajmiti ceradu od nekoga u snu simbolizuje ekonomičnost. Vi ste osoba kojoj nije potrebno mnogo novca kako bi preživela, ali i uživala u životu. Umete da na pravi način rasporedite ono što imate i zbog toga vam se mnogi i čude i dive. Ukoliko tako nastavite, možete se nadati bezbrižnijoj budućnosti, barem kada su finansije u pitanju.

Sanjati da ste nekome pozajmili
Ako ste sanjali da ste nekome pozajmili ceradu to implicira da morate da povedete više računa o finansijama. Napravite plan potrošnje i trudite se da ga se pridržavate. U suprotnom biste se vrlo brzo mogli suočiti sa bankrotom. Ukoliko nastavite da se rasipate, ne možete očekivati pozitivan razvoj događaja.

Sanjati da se krijete ispod cerade
Ukoliko ste sanjali da se krijete ispod cerade to znači da se sramite nekih postupaka iz prošlosti. Nemojte da budete prestrogi prema sebi, jer svi u mladosti greše misleći da su najpametniji i da ne treba nikoga da slušaju i respektuju. Najvažnije je da ste nešto naučili iz grešaka koje ste pravili.

Sanjati da se drugi kriju ispod cerade
Kada u snu vidite kako se neko krije ispod cerade to implicira da će vas nečije ponašanje nasmejati. Moguće je da ćete imati priliku da se družite s osobama mlađim od sebe ili decom i da će vas opustiti i zabaviti njihove priče i način na koji razmišljaju.

Sanjati da ste pronašli novac tj. blago ispod cerade
Ovakav san ukazuje na to da ne treba da očekujete da će vam sreća pasti sa neba, niti da ćete doživeti ogroman uspeh preko noći. Za sve što u životu želimo moramo da se potrudimo. Ukoliko niste spremni da se žrtvujete, ne možete ni da mislite da ste zaslužili da vam se sve želje ostvare dok vi sedite skrštenih ruku.

Sanjati da ste pronašli ljudski ili životinjski leš ispod cerade
Ako ste sanjali da ste ispod cerade pronašli leš to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi obično najavljuju loše vesti. Moguće je da će vam prijatelj tj. prijateljica ili neko od poznanika saopštiti nešto što će vas duboko rastužiti.

Sanjati da ste pronašli zmijsko leglo ispod cerade
Ukoliko ste sanjali da ste ispod cerade pronašli zmijsko leglo to je znak za oprez. Pred vama je vrlo izazovan period i trebaće vam mnogo snage, strpljenja i volje kako biste ga prevazišli. San je ujedno i znak da se čuvate slatkorečivih ljudi, tj. da pazite kome se poveravate jer bi neko mogao da zloupotrebi vaše poverenje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro stavljali ceradu na prikolicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija cerade

Cerada je platno kojim se pokriva prikolica.