Crnac – šta znači sanjati crnca?

Sanjati da ste crnac
Sanjati da ste vi crnac implicira da ste nezadovoljni. Osećate se odbačeno i smatrate da vam niko ne pruža podršku uključujući i članove porodice koji nemaju razumevanja za vaše želje. Često vam govore da su one posledica razmaženosti i hirova koje su vam ispunjavali dok ste bili dete. Ne shvataju da ste odrasla osoba koja zna šta je najbolje za nju. Vaši sukobi će postati ozbiljniji ukoliko odlučite da upišete školu ili nađete posao za koju vam svi govore da je gubljenje vremena i da se od njega nećete najesti hleba.

Sanjati crnca
Kada sanjate da vidite crnca, to ukazuje da nepravedno sudite ljudima. Moguće je da zaključke donosite ishitreno ne slušajući šta obe strane imaju da kažu. Ne pokušavate da „obujete tuđe cipele“ već situaciju sagledate iz perspektive osobe koja ili nije imala potrebe da se muči u životu, ili je tu muku olako zaboravila. Takav stav vam može doneti više štete nego koristi jer ćete sebe staviti u situaciju da se izvinjavate nakon što bolje razmislite ili se i sami nađete u sličnoj situaciji.

Sanjati golog crnca
Ako muškarac sanja golog crnca to simboliše komplekse zbog fizičkog izgleda. Moguće je da niste zadovoljni svojom kilažom ili frizurom ili se plašite da niste privlačni suprotnom polu. Ukoliko, pak, žena sanja golog crnca to znači da joj nedostaje pažnje ili seksa. Ako ste već duže vreme sami ovakvi osećaji su sasvim normali, a ukoliko ste u vezi ili braku vreme je da iskreno razgovarate sa partnerom.

Razgovarati sa crncem
Ukoliko u snu razgovarate sa crncem to znači da ćete oprostiti nekome ko vas je povredio. Verovatno je neko od vaših bližnjih, prijatelja ili kolega sa posla uradio nešto što vas je jako pogodilo. Trebalo vam je vremena da prihvatite, ali ćete odlučiti da ne budete zlopamtilo i da to ostavite iza sebe. Biće to dobra odluka jer ćete tako sprečiti da se „jedete“ zbog pogrešnih stvari.

Ako u vašem snu neko drugi razgovara sa crncem to implicira da će prijatelj tražiti savet od vas. Pošto se nikad niste našli u njegovoj/njenoj situaciji biće vam teško da bilo šta kažete, ali imajte na umu da svakako nećete mnogo uticati na njegovu/njenu odluku, jer ju je već doneo/la i pre nego što vam se obratio/la.

Svađati se sa crncem
Kada sanjate da se svađate sa crncem podsvest vas upozorava da prestanete da pokazujete intelektualnu inferiornost u odnosu na ostale. Svesni ste svojih kvaliteta i toga da posedujete veliku dozu znanja, talenta i sposobnosti, ali ne biste trebali da zbog toga potcenjujete one za koje smatrate da vam nisu dorasli. S jedne strane je jednostavno ružno, a sa druge izgleda kao da na taj način lečite neki svoj kompleks.

San u kome se neko drugi svađa sa crncem znači da je vreme da iz svog života izbacite „toksične“ osobe. Sigurno pored sebe imate nekoga ko ima veoma negativan stav prema životu, često je nervozan/na i kritikuje sve što vidi i čuje. Nesumnjivo vam smeta njegovo/njeno ponašanje, ali se trudite da ga tolerišete jer se dugo poznajete i zato što smatrate da ta osoba ima mnogo kvaliteta. Ipak, ako želite da sačuvate svoje mentalno zdravlje vreme je da mu/joj kažete „zbogom“.

Bežati od crnca
Ukoliko u snu bežite od crnca to simbolizuje grižu savesti. Možda ste uradili nešto čime se ne ponosite, ali ne želite ni sebi ni drugima da priznate da ste pogrešili. Ako ne želite da i dalje sanjate ovako mučne snove, razmislite o svemu i donesite zrelu odluku.

Kada sanjate da drugi beže od crnca to implicira da će neko od bližnjih tražiti da lažete za njega/nju. Biće to naoko bezazlena situacija, pa ćete pristati iako nemate naviku da govorite neistinu. Pre nego što pristanete da nekome pomognete na taj način, potrudite se da razumete situaciju i „izvažite“ argumente „za“ i „protiv“.

Tući se sa crncem
Ako se u snu bijete sa crncem to znači da ćete morati da uložite mnogo truda i rada kako biste ostvarili neki cilj. Uspeh neće doći preko noći jer ono što ste sebi zacrtali ne može da se realizuje tek tako. Budite spremni na to da ćete morati da se pomučite i da će vam motivacija i energija s vremena na vreme padati. Ipak, potrudite se da izgurate do kraja, sigurno se nećete pokajati.

San u kome vidite da se neko drugi bije sa crncem ukazuje na to da pokušavate da izbegnete odgovornost za vlastite greške. Da stvar bude još gora, trudite se da krivicu „svalite“ na nekog drugog. Ma koliko vam to sada izgledalo ispravno i opravdano, s vremenom biste mogli shvatiti da ste zbog takvog ponašanja porušili mnoge mostove za sobom.

Ubiti crnca
Sanjati da ste ubili crnca znači da ćete se razočarati u partnera ili drugu blisku osobu. Shvatićete se da to nije osoba sa kojom ste se zbližili i proveli lepe trenutke. Neće vam biti jasno da li ste se sve vreme zavaravali ili se on/ona promenio/la, ali ćete doći do zaključka da ne želite da provodite vreme sa njom/njim i potpuno se distancirati.

Ako sanjate da je neko drugi ubio crnca to implicira da biste trebali da pripazite šta govorite. Imate običaj da komentarišete tuđi život, odluke i postupke, a da pri tome ni ne pokušate da se stavite u poziciju te osobe i razmislite šta ju je navelo na to. Umesto da kritikujete sve redom, poradite na svom životu, jer svakako nije idealan.

Ljubiti se sa crncem
Ukoliko se u snu ljubite sa crncem to znači da vas privlači osoba koja nije vaš partner. Mislili ste da je to samo trenutna „zaljubljenost“, ali iz dana u dan postajete svesni da i on/ona pokazuje da mu/joj se dopadate. To vas još više zbunjuje, pa često maštate o tome da ste zajedno. Ako ste u braku ili vezi ili ako je ta druga osoba zauzeta, potrudite se da sve ostane na maštarijama jer biste u suprotnom mogli nekome da uništite život.

Imati ljubavne odnose sa crncem
Za žene ako sanjaju sreća i užitak, za muškarce sramota.

Sanjati da vređate crnca
Vređati crnca u snu ukazuje na to da ste dozvolili da vašim životom upravljaju stereotipi. Često mišljenje o nekome ili nečemu gradite na pretpostavkama, a ne na bazi činjenica ili znanja koja o tome imate. Ako biste svoj um otvorili za nove stvari život bi vam postao mnogo lepši, sadržajniji i bogatiji.

Sanjati da vas crnac vređa
Ako ste sanjali da vas crnac vređa to implicira da ste preosetljivi. U poslednje vreme burno reagujete na svaku sugestiju, a kamoli kritiku koju vam neko uputi. Morate da se pozabavite unutrašnjim dilemama i strahovima, a ne da svoju frustraciju „lečite“ na ljudima iz bližeg okruženja.

Sanjati da vas je crnac ugrizao
Ukoliko ste sanjali da vas je crnac ugrizao to znači da ste usamljeni. Osobe koje su duže vreme bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku, san je znak da je došlo vreme da razgovarate sa voljenom osobom o tome kako se osećate. Moguće je da on tj. ona ni ne zna šta vas muči.

Sanjati da ste ugrizli crnca
Ugristi crnca u snu ukazuje na to da bi trebalo da obratite pažnju na voljene osobe. Verovatno član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja prolazi kroz krizu, a vi o tome ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na sebe, svoje obaveze i brige. Ukoliko očekujete da oni budu tu za vas u teškim trenucima, moraćete i vi da se angažujete kada je njima teško.

Sanjati da jurite crnca
Juriti crnca u snu znači da ste potcenili problem sa kojim tek treba da se suočite. Možda ste mislili da vam to neće oduzeti mnogo vremena i energije, međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da ste u krivu. Moraćete da se naoružate strpljenjem i da budete uporni kako biste tu stvar „izgurali do kraja“.

Sanjati da kradete od crnca
Krasti od crnca u snu znači da ćete se ogrešiti o nekoga. Moguće je da ćete blisku osobu optužiti da vas je izdao/la ili da vam je radio/la nešto iza leđa, a da pri tome nećete imati nikakvih dokaza da ste u pravu. Tek ćete kasnije shvatiti koliko ste pogrešili i moraćete da ga/je zamolite da vam oprosti.

Sanjati da vas je crnac pokrao
Ako ste sanjali da vas je crnac pokrao moguće je da će vas bliska osoba optužiti za neko „zlodelo“, premda ne biste ni pomislili da se tako nečim bavite. Uzalud ćete pokušavati da mu/joj objasnite da nije u pravu, a kada dignete ruke od toga i okrenete se na drugu stranu, on tj. ona će shvatiti da je pogrešio/la i moliće vas za oproštaj.

Sanjati da plešete sa crncem
Plesati sa crncem u snu je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju nova, zanimljiva prijateljstva. Moguće je da ćete na potpuno neočekivanom mestu upoznati osobu koja će vas oduševiti izgledom, harizmom i načinom razmišljanja. Poželećete da nastavite da se družite, a ukoliko je reč o osobi suprotnog pola, nije isključeno da ćete se zaljubiti.

Sanjati da pijete sa crncem
Piti sa crncem u snu najavljuje dobru zabavu na javi. Moguće je da ćete biti pozvani na druženje od koga nećete očekivati ništa spektakularno. Međutim, ubrzo ćete se shvatiti da biste se pokajali da ste odbili poziv. Ponećete samo lepe uspomene sa tog događaja i dugo ćete prepričavati anegdote.

Sanjati da se udajete za crnca
Ukoliko neudata žena sanja da se udaje za crnca moguće je da će u skorijoj budućnosti upoznati muškarca svog života. Ako udata žena sanja da se udaje za crnca to implicira da će pasti u iskušenje da prevari partnera.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli crnca, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija crnca

Crnac je muškarac negroidne rase.