Šta znači sanjati crnog pantera?

Premda u porodicu pantera spadaju i druge velike mačke, poput lava, jaguara, leoparda i tigra, posvetićemo se tumačenju snova sa motivom crnog pantera. Značenje ovakvih snova može da bude različito, zato je važno da pokušate da se setite što više detalja koji su pratili vaš san.

Sanjati da čitate o crnom panteru
Čitati o crnom panteru u snu ukazuje na to da ne treba da se prihvatate nekog posla ukoliko uopšte nemate predstavu šta bi trebalo da radite. Informišite se pre nego što vas dobra zarada namami da se upustite u tu avanturu.

Sanjati da gledate TV prilog ili dokumentarac o crnom panteru
Gledati u snu TV prilog ili dokumentarni film o crnom panteru znači da morate da se suočite sa svojim strahovima ukoliko želite da napredujete, da budete srećni i zadovoljni. Možete da ostvarite mnogo toga, samo ukoliko poradite na samopouzdanju i postanete dosta hrabriji nego do sada.

Sanjati da pišete o crnom panteru
Pisati u snu o crnom panteru ukazuje na to da ćete biti u prilici da neka svoja znanja, veštine i iskustva prenesete na druge ljude. Postoji mogućnost da neće biti sasvim zainteresovani za to što im pričate, pa bi vas ta situacija mogla frustrirati. Ipak, odradićete ono što je vaš zadatak na najbolji mogući način.

Sanjati da fotografišete ili snimate crnog pantera
Fotografisati ili snimati crnog pantera u snu znači da ćete biti prisiljeni da izađete iz svoje zone komfora. Predugo se krijete, a to ne donosi rezultate. Kada napokon izađete iz senke, shvatićete za šta ste sve sposobni.

Sanjati da gledate fotografiju crnog pantera
Gledati fotografiju crnog pantera u snu ukazuje na to da je krajnje vreme da prestanete da „grickate život“ i da počnete da ga živite. Ništa vam neće biti servirano na srebrnoj tacni, nego ćete morati da se pobrinete da vaši snovi postanu stvarnost. Imate potencijal, potrudite se i da ga iskoristite.

Sanjati crnog pantera u kavezu
Videti u snu crnog pantera u kavezu simbolizuje manjak slobode. Možda ste u vezi sa vrlo ljubomornom osobom i da je njegovo tj. njeno ponašanje počelo da vas guši i opterećuje. Druga mogućnost jeste da se bavite poslom koji vas ne ispunjava. U svakom slučaju, san je znak da je došlo vreme za promene.

Sanjati crnog pantera u cirkusu
Ako ste u snu videli crnog pantera u cirkusu moguće je da ćete se zbog tuđih postupaka naći na meti tračeva. Potrudite se da se ne obazirete na to i da vas sve te priče što manje pogađaju. Sačuvajte svoje zdravlje, jer sve drugo može da se nadoknadi.

Sanjati crnog pantera u šumi
Ukoliko ste u snu videli crnog parntera u šumi to implicira da u vašoj blizini postoji osoba čije vam namere nisu sasvim jasne. Zato je važno da mu/joj se ne poveravate. O svojim tajnama, strahovima, planovima i idejama pričajte isključivo s ljudima koji vas do sada nisu izdali.

Sanjati crnog pantera na proplanku ili livadi
Crni panter na proplanku u snovima ukazuje na to da će neko napokon pokazati svoje „pravo lice“. Imali ste posla sa licemernom osobom. Sumnjali ste u njegove tj. njene dobre namere kada drugi nisu. Uskoro ćete dobiti potvrdu da ste bili u pravu i da ga/je niste pogrešno procenili.

Sanjati čopor crnih pantera
Čopor crnih pantera u snovima simbolizuje intrige. Neko se stalno trudi da vam „podmeće klipove pod točkove“. Kada otkrijete o kome, tj. o čemu se radi, moći ćete da se zaštitite i da uzvratite udarac.

Sanjati crnog pantera kako spava
Kada u snu vidite pantera kako spava to implicira da ste potcenili neprijatelje ili konkurenciju. Osobe koje vam često podilaze i dele komplimente vam rade iza leđa. Zato treba da pazite šta pričate i kako se ponašate u njihovom društvu.

Sanjati crnog pantera kako trči
San u kome vidite pantera kako trči znači da ste snažniji nego što mislite. Verovatno vam se ponekad čini da neke izazove nećete moći da prevaziđete. Međutim, okolnosti i vreme će vas sasvim sigurno demantovati.

Sanjati crnog pantera kako lovi
Ako ste sanjali pantera kako lovi drugu životinju to implicira da imate nečiju zaštitu. U vašoj blizini postoji osoba koja će učiniti sve kako biste vi bili sigurni i srećni. Potrudite se da i on tj. ona zna da može da računa na vas.

Sanjati povređenog crnog pantera
Ukoliko ste u snu videli povređenog, ranjenog ili bolesnog pantera to znači da izreka „vreme leci sve“, nije puka floskula, nego neumitnost. Mislite da neke teške situacije i ljude koji su vas povredili nikad nećete moći da zaboravite, međutim, niste u pravu.

Sanjati da pomažete povređenom ili bolesnom crnom panteru
Ovakav san ukazuje na to da ćete pomoći nekome ko vam neće biti zahvalan na tome, niti će pokušati da uzvrati uslugu. Nemojte da se kajete zbog humanosti. Ova situacija će vam pokazati o kakvoj se zapravo osobi radi.

Sanjati da lovite crnog pantera
Kada sanjate da lovite crnog pantera to implicira da je pred vama vrlo izazovan period. Suočićete se sa raznim problemima i preprekama. Možda će vam biti potrebna tuđa pomoć, pa se ne trebate libiti da je potražite.

Sanjati da ste upucali crnog pantera
Ako ste sanjali da ste upucali crnog pantera to znači da ste problem koji vas muči tek delimično rešili. Ima još mnogo zamki u koje biste mogli da upadnete ukoliko ne budete bili oprezni. Poslušajte savet koji ste nedavno dobili od osobe koja ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Sanjati mrtvog crnog pantera
Mrtav crni panter u snovima ukazuje na to da maštate o osveti. Neko vas je uvredio, povredio ili vam naneo štetu i ne možete to da mu/joj oprostite. Imajte u vidu da vam osveta neće doneti zadovoljstvo i mir o kome maštate. Zato bi bilo bolje da se posvetite konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da mazite crnog pantera
Ukoliko ste sanjali da mazite crnog pantera to implicira da imate tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate, ali se plaši da vam to prizna. Verovatno ste i sami primetili neke znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete. Ako ste sami i ako se i on tj. vama sviđa, nema razloga da ne napravite prvi korak.

Sanjati da neko drugi mazi crnog pantera
Kada sanjate da neko mazi crnog pantera to znači da krijete osećanja koja gajite prema nekoj osobi. Razlog može da bude to što je zauzet/a ili što mislite da nemate šanse kod njega tj. nje. Ako je ovo drugo u pitanju, san je znak da morate da poradite na samopouzdanju i da mu/joj priđete. Najgore što može da vam se dogodi jeste da vas odbije.

Sanjati da hranite crnog pantera
Hraniti crnog pantera u snu vas upozorava na to da pažljivo birate društvo. Ne treba da provodite vreme s ljudima koji vam nisu interesantni, od kojih ne možete da naučite ništa novo i koji vas iscrpljuju. Samo se setite izreke „bolje biti sam nego u lošem društvu“ i počnite da je primenjujete i u vlastitom životu.

Sanjati da drugi hrane crnog pantera
Ako ste sanjali da neko hrani crnog pantera to implicira da ćete uzalud upozoravati blisku osobu na moguće štetne posledice nekih njegovih tj. njenih odluka ili poteza. Neće imati nameru da vas posluša, nego će ovog puta učiti na vlastitim, a ne vašim greškama.

Sanjati da bežite od crnog pantera
Bežati u snu od crnog pantera znači da ćete shvatiti značenje izreke „očajna vremena traže očajničke poteze“. Verovatno će vas neka životna situacija naterati da pogazite svoje principe i reč koju ste sami sebi dali.

Sanjati da drugi beže od crnog pantera
San u kome vidite kako neko beži od pantera ukazuje na to da bi trebalo da pomognete osobi koja vas je to zamolila, bez obzira na to što vam nije izašao/la u susret kada je vama to bilo potrebno. Pokažite da niste isti kao on tj. ona.

Sanjati da se krijete od crnog pantera
Kriti se od pantera u snu znači da ste odabrali dobar način da se izvučete iz nekog problema. Niste išli „glavom kroz zid“, nego je vaša odluka bila mudra i uskoro ćete shvatiti da je bila i ispravna.

Sanjati da vas je crni panter napao
Ukoliko ste sanjali da vas je crni panter napao to implicira da biste se mogli naći u nevolji zbog „dugog jezika“ ili bahatosti. Verovatno ćete se zameriti pogrešnim ljudima i to će vam se obiti o glavu. Makar ćete naučiti lekciju za ubuduće.

Sanjati da je crni panter napao nekog drugog
Ovakav san ukazuje na to da ne treba svoju sreću da gradite na tuđoj nesreći, jer sigurno neće biti dugog veka. Razmislite dobro o svojim postupcima i odlukama kako se sutra ne biste kajali.

Sanjati da je crni panter rastrgnuo čoveka
Ako ste sanjali da je panter rastrgnuo muškarca, ženu ili dete pred vama to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi ukazuju na negativne misli koje vas opsedaju. U poslednje vreme niste baš „svoji“ i trebalo bi da se zapitate zašto je to tako. Razgovarajte o tome s nekim kome verujete ili sa stručnom osobom.

Sanjati da je crni panter rastrgnuo drugu životinju
Videti u snu kako je panter rastrgnuo životinju ukazuje na to da će nagoni da prevladaju razum. U nekoj situaciji ćete postupiti potpuno drugačije nego što biste mogli da zamislite. Nije isključeno da ćete se prepustiti strastima sa nekim koga ste nedavno upoznali.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno gledali dokumentarni film o panterima ili ste o toj životinji čitali u novinama, časopisu ili knjizi, to je ostavilo utisak na vas.

Defincija pantera

Panteri (lat. Panthera — Pantera) je rod u porodici mačaka, koje je prvi nazvao i opisao nemački prirodnjak Lorenc Oken. Reč „panter“ potiče od grčke reči „pan“ što znači „sve“ i „theras“ što znači „plen”.