Ćuskija – šta znači sanjati ćuskiju?

Sanjati ćuskiju
Ako u snu vidite ćuskiju, to označava da ćete savladati prepreke na javi. Bićete veoma odlučni u nameri da se suočite sa ljudima i stvarima koje vas sprečavaju da normalno funkcionišete. Rešeni ste da uzmete život u svoje ruke i da ne dozvolite sebi da protraćite više ni minut baveći se nečim što nema smisla i što vam ne donosi nikakvu korist.

Sanjati da koristite ćuskiju
Kada sanjate da vi koristite ćuskiju, to implicira da vas očekuju radovi. Od malih nogu ste naviknuti da budete samostalni i sve što imate, stekli ste sa vaših deset prstiju. Ne možete da zamislite da prođe čitav dan, a da vi ne uradite nešto korisno. Kada nema posla kod vas, rado pomažete drugima jer se na taj način osećate korisno i nemate mnogo vremena za gubljenje.

Gledati druge da koriste ćuskiju
Sanjati da posmatrate druge kako koriste ćuskije ukazuje da ćete dobiti unapređenje. Vaš novi zadatak biće da nadgledate kolege i da se pobrinete da odrade posao najbolje što mogu. Želećete da sa njima imate korektan odnos koji se zasniva na poštovanju i datoj reči. Ukoliko je neko dobar prema vama, vratićete mu istom merom što važi i za one koji pokušaju da izigraju vaše poverenje.

Sanjati da ste nekoga pogodili ćuskijom
Ovakav san simboliše potisnut bes ili agresiju. Možda vas je neko povredio ili uvredio, ali ste odlučili da mu ne uzvratite istom merom. Iako biste želeli da se izdignete iz te situacije i ne dozvolite da vas provokacije uznemiruju, podsvesno vas muči što niste reagovali. Nađite pravi način da kanališete tu negativnu energiju kako je ne biste stalno sa jave prenosili u snove.

Sanjati da vas neko gađa ćuskijom
Ako vas neko u snu gađa ćuskijom to znači da ste previše ponosni da biste se izvinili dragoj osobi zbog ružnih reči koje ste joj/mu uputili. Svesni ste da ste pogrešili, ali vas prkos sprečava da tražite izvinjenje. Ma koliko vam vaš integritet bio važan, ovime ga samo još više ugrožavate. Znate i sami šta je jedini ispravan potez, zato je krajnje vreme da ga napravite.

Kupovati ćuskiju
Ukoliko sanjate da kupujete ćuskiju to implicira poboljšanje materijalne i finansijske situacije. Možda ćete dobiti bolje plaćen posao ili ćete naslediti imanje ili novac od daljeg rođaka. U svakom slučaju, stvari će u vašem životu krenuti na bolje. Konačno ćete moći da planirate budućnost i da ne razmišljate o svakom dinaru koji potrošite.

Prodavati ćuskiju
San u kome prodajete ćuskije ukazuje na veće poteškoće i poslovne i privatne izazove. Pred vama je jedan vrlo turbulentan period u svakom smislu te reči. Ako budete strpljivi i pametni iz ove loše faze ćete se izvući mnogo pre nego što vam se čini. U međuvremenu, ne smete da dozvolite da vam stres ugrozi zdravlje.

Pokloniti ćuskiju
Ako nekome u snu poklonite ćuskiju to znači da ste nervozni ili neraspoloženi. Postoji nešto na javi što vas jako muči. Pokušajte da proanalizirajte situaciju u kojoj se nalazite, te da, isključivši emocije, donesete ispravnu odluku. Vaš strah od negativnih posledica vlastitih postupaka je otežavajuća okolnost u svemu što radite.

Dobiti ćuskiju na pokon
Ukoliko vam neko u snu pokloni ćuskiju to implicira da će vaša tajna ugledati svetlost dana. Ma koliko se trudili da od drugih sakrijete neki detalj iz svoje prošlosti, to vam neće uspeti. Pitanje je vremena kada će vaša tajna da bude otkrivena. Umesto što se brinete zbog toga, radite na tome da smislite dobar način kako biste minimizovali sve negativne posledice. Nemate nikakve koristi od očajavanja, nego na vreme krenite u akciju.

Izgubiti ćuskiju
Kada sanjate da ste izgubili ćuskiju to znači da biste trebali da prihvatite savet i sugestiju starije i iskusnije osobe. Nemojte da se zalećete prilikom donošenja velikih odluka, bilo da je posao ili ljubav u pitanju. Ako dopustite da vas emocije vode kroz život, svakodnevno ćete se izlagati riziku da vas drugi povrede. To ne znači da se trebate potpuno zatvoriti, nego da morate da pripazite na svoje ponašanje.

Pronaći ćuskiju
Sanjati da ste pronašli ćuskiju ukazuje na to da biste trebali da budete pažljiviji tokom komunikacije sa voljenim osobama. Često ste bahati i bezobrazni prema njima. To je vaš način da ih naviknete na sve što će ih kasnije u životu zadesiti. Ipak, nemojte da preterujete jer time direktno povređujete ljude koji vas poštuju. Ne igrajte se dežurnog policajca nego pokažite voljenima da na vas uvek mogu da se oslone.

Ukrasti ćuskiju
Ako u snu nekome ukradete ćuskiju to znači da ćete čuti dobre vesti iz inostranstva. Ukoliko čekate vizu ili radnu dozvolu, uskoro ćete se obradovati telefonskom pozivu. Moguće je da će vam prijatelj, rođak ili poznanik/ca javiti da se ženi/udaje ili da čeka bebu.

Kada sanjate da je vama neko ukrao ćuskiju verovatno ćete pretrpeti štetu ili ukor zbog tuđe neodogovornosti. Možda ćete zajedno sa kolegom raditi na nekom projektu, te ćete podeliti radne zadatke kako bi vam bilo lakše. Iako ćete vi završiti na vreme on/ona neće ispoštovati dogovor. Za vrlo kratko vreme ćete morati sve sami da uradite kako ne biste upali u probleme. Tada ćete steći utisak da se u poslu možete pouzdati samo u sebe.

Sanjati da ste se povredili koristeći ćuskiju
Ukoliko sanjate da ste se povredili vadeći čavle ćuskijom to simbolizuje emocionalno preopterećenje. Moguće je da krijete od drugih svoje stvarne osećaje ili se uzalud trudite da se ljudima predstavite kao srećna i ispunjena osoba. Verovatno imate problem sa partnerom koji nikako ne možete da rešite, pa vam je lakše da se pretvarate pred drugima da je sve u redu. Razmislite o tome da li vam je važnije da budete srećni ili da se drugima čini da ste srećni. Počnite da rešavate jedan po jedan problem. Ako dođete do zaključka da partner/ka ne želi da sarađuje po tom pitanju, najbolje bi bilo da se u miru raziđete.

San u kome vidite kako se neko drugi povredio dok je koristio ćuskiju ukazuje na ljubomoru. Možda vam se čini da osoba iz bližeg okruženja ima sve ono o čemu vi ceo život maštate. Umesto da se trujete zavišću, neka vam on/ona bude motivacija da i vi ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da ste nekome pozajmili ćuskiju
Pozajmiti nekome ćuskiju u snu znači da biste uskoro mogli dobiti dobru poslovnu ponudu. Neko će prepoznati vaš trud, rad, znanje i iskustvo, te će vam dati šansu da sve to materijalizujete na pravi način. Dobro razmislite o mogućnostima koje vam se nude i nemojte da odbijete dok ne razmotrite svaki segment onoga što vam je na raspolaganju.

Sanjati da vam je neko pozajmio ćuskiju
Ako ste sanjali da ste od nekoga pozajmili ćuskiju to implicira da ne treba da se „kitite tuđim perjem“. Naime, moguće je da ste na nekom zadatku radili u timu da su drugi uložili u to mnogo više truda i vremena. Želite da preuzmete zasluge, ali vam to neće dozvoliti, pa ćete se samo obrukati pred poslodavcem.

Sanjati da ste polomili ćuskiju
Ukoliko ste u snu uspeli da polomite ćuskiju to znači da će vas tvrdoglavost mnogo koštati. Nije isključeno da ćete zbog ponosa, sujete ili nečeg trećeg izgubiti osobu do koje vam je stalo. Možda ćete tek tada da naučite važnu životnu lekciju i da ćete naredni put postupiti ispravno.

Sanjati da je neko polomio ćuskiju
Kada sanjate da je neko polomio ćuskiju to implicira da ćete biti povređeni. Moguće je da ćete shvatiti da osoba koju ste godinama idealizovali ima brojne mane, sa kojima nikako ne možete da se pomirite. Jedan događaj će vas naterati da preispitate svoje mišljenje o njemu tj. njoj. Nije isključeno da ćete se nakon toga distancirati od njega tj. nje.

Sanjati da ste bacili ćuskiju
Baciti ćuskiju u smeće u snu ukazuje na to da ćete odustati od nečega. Možda ste uložili vreme, novac i energiju u nešto što ne donosi rezultate. Shvatićete da se situacija neće promeniti na bolje, pa ćete dići ruke od toga i posvetiti se nekim korisnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da je neko bacio ćuskiju
Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da podržite blisku osobu u njegovim tj. njenim idejama i nastojanjima. Ako imate neku sugestiju iznesite je pred njega tj. nju, ali mu/joj nikako ne namećite svoje mišljenje ili odluke, jer ne biste želeli da on tj. ona to radi vama.

Sanjati da vas neko gađa ćuskijom
Ako ste sanjali da vas neko gađa ćuskijom to implicira da vas grize savest zbog nečega što ste kazali ili uradili u prošlosti. Možda ste povredili dobru osobu, a niste mu/joj sve izvinili. Još uvek nije kasno da to učinite. U slučaju da i dalje budete odlagali, nastavićete da sanjate snove s ovakvim i sličnim značenjem.

Sanjati da nekoga gađate ćuskijom
Gađati nekoga ćuskijom u snu ukazuje na potisnut bes ili želju za osvetom. Neko vas je uvredio, povredio ili vam naneo štetu i nećete se smiriti dok mu/joj „ne vratite milo za drago“. Morate da znate da vam to neće doneti zadovoljstvo i mir o kome maštate.

Sanjati da vam je ćuskija pala na nogu
Ukoliko ste sanjali da vam je ćuskija pala na nogu moguće je da ćete imati veće troškove na javi. Možda će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski uređaj, pa ćete morati da uložite određenu sumu za popravku ili zamenu.

Sanjati da se ispustili ćuskiju nekome na nogu
Kada sanjate da ste ispustili ćuskiju nekome na nogu to implicira da će određena osoba vaše reči ili postupke protumačiti na pogrešan način. Verovatno ćete morati da se izvinjavate za nešto što niste učinili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro koristili ćuskiju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ćuskije

Ćuskija je alat koji se sastoji od metalne šipke koja je na jednoj strani iskrivljena, a na drugoj spljoštena i služi za vađenje eksera.