Ćuška – šta znači sanjati ćušku?

Sanjati da ste nekome udarili ćušku
Ako u snu vi nekome dajete ćušku (šamar), to upozorava da ćete imati posla sa sudom. Moguće je da će neko pokušati da vas prevari ili da vam napakosti na šta ćete vi previše burno reagovati. Rasprava se neće završiti samo na rečima već ćete preći i na fizički obračun što će zahtevati reakciju policije.

Dobiti ćušku u snu
Kada sanjate da dobijate ćušku, to implicira da će vas optužiti nevinog/u. Verovatno vam je situacija na poslu bolja nego pre što će nekim kolegama zasmetati i učiniće sve da svale odgovornost na vas zbog nastalih problema. Trebaće vam mnogo strpljenja da se izborite sa pritiskom i dokažete da ste uradili sve što je bilo do vas da sprečite gubitke.

Gledati kako neko drugi dobija ćušku
Sanjati da posmatrate kako neko drugi dobija ćušku označava da nećete zaštititi prijatelja. Lakše će vam biti da se držite po strani i da se nikome ne zamerate što se vašem prijatelju neće dopasti. Pokušaćete da mu objasnite zašto ste se tako poneli, ali on/a će vam to zameriti i biće mu krivo što u vama nije našao podršku koja mu je potrebna.

Sanjati da vas je otac ćušnuo
Ako sanjate da vas je otac ćušnuo to implicira da nešto radite pogrešno. Moguće je da imate problem u komunikaciji sa mlađim članom porodice ili sa prijateljima koji imaju stavove potpuno različite od vaših. Nikako ne možete da se pomirite sa činjenicom da postoji generacijski ili bilo koji drugi jaz između vas i da je besmisleno da se trudite da to premostite namećući svoje stavove. Dozvolite svima da iskažu svoje mišljenje na način na koji to žele i nemojte da se ljutite kada je to mišljenje u suprotnosti sa vašim.

Sanjati da ste vi ćušnuli oca
Ovakav san je upozorenje da se ne uplićete u „drame“ koje vode drugi ljudi. Nemojte da glumite sudiju ukoliko to situacija od vas ne traži. Držite se po strani i pokušajte da budete objektivni. U suprotnom ćete ispasti „zabadalo“ koje nema pametnijeg posla nego da se meša u tuđi život.

Sanjati da vas je majka ćušnula
Ukoliko vas je u snu čušnula majka to znači da biste trebali više verovati ljudima. Po prirodi ste skeptični, ali je taj skepticizam proizašao iz neugodnih iskustava. Verovatno vas je nekoliko puta povredio neko za koga nikada niste mislili da je sposoban za tako nešto. Zato ste „izgradili bedem“ u cilju zaštite vlastitih emocija i ličnost koji je vrlo teško preskočiti. Ako ne date priliku ljudima nikada nećete saznati da li su dobri ili loši. Ovako samo propuštate priliku da upoznate nekoga ko bi vas mogao usrećiti.

Sanjati da ste ćušnuli majku
San u kome ste vi ćušnuli svoju majku ukazuje na to da ćete se ogrešiti o nekoga. Možda ćete posumnjati u partnerovu vernost, te ćete na sve načine pokušati da dokažete da vas osećaj ne vara. Time samo možete da ugrozite svoju vezu/brak.

Sanjati da vas je deda ćušnuo
Kada sanjate da vas je deda ćušnuo to je pokazatelj da biste trebali da poslušate savete dobronamernih ljudi. Previše ste tvrdoglavi i mislite da ste uvek u pravu. Međutim, ma koliko se puta „opekli“ nemate naviku da učite iz vlastitih ili tuđih iskustava. Ne donosite važne odluke u afektu, nego dozvolite vremenu da radi za vas. Tako ćete se manje kajati zbog svojih postupaka.

Sanjati da ste vi ćušnuli dedu
Ovakva situacija u snu znači da vas podsvest podseća da je vreme da uputite izvinjenje nekome koga ste povredili. Nemojte da budete sujetni, nego priznajte svoju grešku i zatražite oproštaj.

Sanjati da vas je baba ćušnula
San u kome vas je baba ćušnula predstavlja upozorenje da prestanete da trošite svoje vreme i energiju na bespotrebne rasprave. Svima je jasno da držite do svog stava, ali ne morate to stalno da dokazujete. Svađama i razmiricama negativno utičete na svoju psihu, pa mnogi stiču utisak da ste namćor ili iskompleksirana osoba, što vi u stvarnosti niste.

Sanjati da ste vi ćušnuli babu
Ako sanjate da ste vi ćušnuli babu to implicira da vam je dosadilo da slušate „instrukcije“ kako treba da živite. Želite da se osamostalite i saveti su dobrodošli, samo ako su umereni. U vašem slučaju, neko pokušava da vam bude tutor do kraja života.

Sanjati da vas je partner/ka ćušnuo/la
Ovakav san je indikator razočarenja. Verovatno ćete vas izneveriti osoba od koje ste to najmanje očekivali. Iako su vas drugi upozoravali da je tako nešto moguće niste im verovali jer ste smatrali da su ljubomorni na vaš odnos sa dotičnom osobom. Shvatićete da ste uzalud trošili svoje vreme na nekoga ko to nije zaslužio, pa ćete se potpuno distancirati od njega/nje. Pre nego što se to dogodi budite potpuno sigurni da ste jedno drugom objasnili sve aspekte vašeg problema, kako biste znali da vaša procena nije bila pogrešna.

Sanjati da ste vi ćušnuli partnera ili partnerku
Ako u snu vi čuškate partnera/ku to implicira da ćete biti optuženi za nešto što niste uradili. Možda će bliska osoba pomisliti da ste širili tračeve o njemu/njoj ili da ste odali tajnu koju vam je poverio/la. U svakom slučaju, to će poljuljati vaše odnose i trebaće vam mnogo vremena i truda da dokažete da ste nepravedno optuženi. Postarajte se da se ovakve stvari više ne događaju jer će biti dovoljan mali detalj da se ponovo posvađate.

Sanjati da ste ćušnuli dete
Kada sanjate da ste ćušnuli svoje dete to simbolizuje večiti strah svakog roditelja, a to je pitanje da li je dobar/a otac/majka svojim potomcima. Verovatno se često uhvatite kako razmišljate o tome, naročito kada vaše dete ima neki problem oko koga mu ne možete pomoći. Nemate razloga za brigu ako ste svom detetu pružili pažnju i ljubav. On/ona/oni će vam kad-tad uzvratiti poštovanjem i učiniće vas ponosnim.

Ukoliko ste u snu ćušnuli tuđe dete to znači da ćete naići na vrlo oštre reakcije okoline zbog svojih postupaka. Mnogi će vas osuđivati zbog posla kojim se bavite ili odluka koje donosite. Jedino je važno da u svemu tome ne podlegnete pritisku. Vi znate šta radite i zašto to radite, ako vam to pričinjava zadovoljstvo nemata potrebe da se pravdate drugima.

Sanjati da ste ćušnuli bivšeg partnera tj. partnerku
Ćušnuti bivšeg partnera tj. partnerku u snu ukazuje na to da živite u prošlosti. Stalno se vraćate na neki događaj koji je promenio vaš život ili barem način razmišljanja. Međutim, upravo iz tog razloga propuštate šanse koje vam se sada nude. Krajnje je vreme da se okrenete budućnosti i da poučeni ranijim iskustvima ostvarite ono što želite.

Sanjati da vas je bivši partner tj. partnerka ćušnuo/la
Ovakav san znači da bi posledice loših odluka iz prošlosti vrlo brzo mogle da dođu na naplatu. Nećete moći da učinite mnogo, osim da barem pokušate da sanirate štetu. Ako ništa drugo, iz ovoga ćete izvući pouku koja će vam dobro poslužiti u daljem životu.

Sanjati da ste ćušnuli prijatelja tj. prijateljicu
Ako ste sanjali da ste ćušnuli nekoga od prijatelja moguće je da mu/joj nešto zamerate. Verovatno vam se nije našao/la pri ruci kada vam je bilo najpotrebnije. Naravno da ne možete da mu/joj to zaboravite, međutim, trebalo bi da prestanete da se trujete negativnim emocijama i da na život gledate sa mnogo vedrije strane.

Sanjati da vas je neko od prijatelja ćušnuo
Kada sanjate da vas je neko od prijatelja ćušnuo to implicira da će se distancirati od vas. Moguće je da će shvatiti da ne može da se osloni na vas u teškim trenucima i da je u vaš odnos uložio/la mnogo više nego vi. Trebaće vam mnogo vremena i truda da biste povratili njegovo tj. njeno poverenje.

Sanjati da ste ćušnuli kolegu tj. koleginicu
Ćušnuti kolegu tj. koleginicu u snu može da bude znak da mu/joj zavidite ili da se potajno takmičite sa njim tj. njom. Ukoliko je reč o ljubomori, trebalo bi da znate da ona nikad ništa ne može dobro da donese. Ako se, pak, takmičite u tome da budete bolji od njega tj. nje, to nije loš način za motivisanje, ali morate da budete vrlo oprezni da ne biste preterali.

Sanjati da vas je kolega tj. koleginica ćušnuo/la
Ukoliko se sanjali da vas je kolega tj. koleginica ćušnuo/la to može da bude znak da ste paranoični. Možda mislite da on tj. ona pretenduje da zauzme vaše radno mesto. Međutim, s vremenom ćete shvatiti da ste u krivu.

Sanjati da ste ćušnuli šefa tj. šeficu
Kada sanjate da ste ćušnuli šefa tj. šeficu to implicira da se trudite da sakrijete grešku koju ste napravili na poslu. Verovatno vas je sram i želite da to ispravite pre nego što drugi saznaju. Ipak, morate da znate da je odlika pravog profesionalca da priznaje vlastite greške, a ne da ih krije.

Sanjati da vas je šef tj. šefica ćušnuo/la
Ovakav san ukazuje na to da ste kivni na njega tj. nju jer nije ispunio/la obećanja koja vam je dao ili nije ispoštovao/la dogovor koji ste imali.

Sanjati da ste ćušnuli nepoznatu osobu
Ako ste u snu ćušnuli nepoznatu osobu to implicira da ste u zabludi ukoliko mislite da možete da sakrijete da vam se neko ne dopada. Možda mislite da dobro glumite, međutim, animozitet je itekako vidljiv.

Sanjati da vas je nepoznata osoba ćušnula
Ukoliko ste sanjali da vas je nepoznata osoba ćušnula to znači da ste preosetljivi. U poslednje vreme čak i sitnice mogu da vas izbace iz takta. Morate da se pozabavite unutrašnjim dilemama, a ne da svoju frustraciju lečite na drugim ljudima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro dobili ili dali ćušku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ćuške

Ćuška je šamar, udarac dlanom po licu.