Šta znači sanjati da bacate nešto?

Bacati smeće u snu
Ako u snu bacate smeće, to implicira da ćete se uveriti u neiskrenost bliske osobe. Dugo ćete sumnjati, ali nećete želeti da prihvatite da vas partner vara. Iako će sve na to ukazivati, reagovaćete tek kada nađete neoborive dokaze. Tada ćete ga izbaciti iz vašeg života i zauvek okončati tu priču. U početku imaćete strah da nećete uspeti sami da se snađete, ali biće vam mnogo bolje nego pre.

Sanjati da bacate pare
Kada sanjate da bacate novac, to znači da niste sigurni u sebe. Imaćete utisak da vas prijatelji zovu samo kada im treba nešto od vas. Ukoliko ste imućni, mučiće vas misao da se sa vama druže samo zbog novca. To ćete misliti i za partnera pa je moguće da ćete ga testirati kako biste videli kakve su njegove prave namere.

Bacati bisere
Sanjati da bacate bisere opominje da nećete ceniti nečiju vernost. Moguće je da ćete olako shvatiti prijatelja koji je bio uz vas kad god vam je bilo potrebno. Poslušaćete neproverene tračeve koji će uništiti vaše prijateljstvo. Kada shvatite da ste napravili grešku, šteta će već biti učinjena.

Bacati fotografije
Ukoliko u snu bacate svoje fotografije to znači da ste nezadovoljni svojim izgledom ili životom uopšte. Neke odluke ste doneli zbog drugih ljudi, ali ste shvatili da su bile potpuno pogrešne. Sa druge strane, možda biste želeli da promenite nešto na sebi, da smršate ili se udebljate, a to vam nikako ne polazi za rukom. Umesto što kukate nad svojom sudbinom, trebali biste konačno da preuzmete odgovornost i da se zaista potrudite da nešto promenite.

Ako sanjate da bacate fotografije nekoga koga poznajete verovatno će vas ta osoba razočarati. Možda će odbiti da vam pomogne ili će vam dati savet koji bi vam mogao naštetiti. U svakom slučaju shvatićete da on/ona nije onakav/va kakvom ste ga/je zamišljali. Ipak, imajte u vidu da je moguće da ste ga/je idealizovali i da se u stvari nije promenio/la, nego je takav/takva bio/la oduvek.

Kada sanjate da bacate fotografije nepoznatih osoba to znači da biste mogli upoznati nekoga ko će vas impresionirati svojim stavovima i načinom razmišljanja. U njemu/njoj ćete videti sve ono što vi ne posedujete. Shvatićete da bi druženje sa njim/njom moglo da vam pomogne da ostvarite vlastite ciljeve.

Kada sanjate da neko drugi baca fotografije to znači da morate da pazite šta pričate. Okruženi ste ljudima koji su u stanju da vam napakoste samo zato što ste im dali priliku za to. O tajnama i planovima razgovarajte samo s onima kojima zaista verujete i potrudite se da ne dajete povoda nikome da vas ugrozi.

Bacati karte
San u kome bacate karte simbolizuje neostvarene želje na emotivnom planu. Dugo razmišljate o nekoj osobi koja vas privlači. Maštate o tome da vam priđe i da uspostavite kontakt koji bi mogao da izrodi i nešto više. Plašite se da napravite prvi korak jer bi mogao/la da vas odbije. Moguće je i da mislite da je on/ona izvan „vaše lige“, te da su vam šanse vrlo male. Ipak, nećete znati ukoliko ne pokušate.

Ako u snu vidite da neko drugi baca karte partner/ka bi mogao/la da vam prizna nešto što će vas šokirati. Verovatno je reč o nekom grehu iz prošlosti koji je dugo čuvao/la jer se plašio/la da će vas izgubiti ako vam prizna. Ipak, nećete dozvoliti da vam takve stvari naruše odnos, ali se potrudite da mu/joj to nikad ne prebacujete kada uđete u neku raspravu.

Bacati hranu
Ako u snu bacate hranu to znači da se plašite bede i siromaštva. Uvek se trudite da zaradite dovoljno novca kako ne biste oskudevali ni u čemu. Borite se da svaki dinar ode na pravo mesto i ne donosite ishitrene odluke kada je novac u pitanju. Važno vam je da ste u svakom momentu sigurni da imate dovoljno, ali se ne zadužujete i nikome ne pozajmljujete novac jer se plašite da nećete moći da vratite zajam ili da drugi neće moći da novac vrate vama.

Ukoliko u vašem snu neko drugi baca hranu to znači da je pred vama turbulentan period pun izazova. Moraćete da se suočite sa mnogim problemima iz kojih ćete se izvući samo ako budete pametno vukli poteze. Ne oslanjajte se samo na intuiciju, nego istražite dobro sve mogućnosti. Moguće je da ćete za neke stvari morati potražiti pomoć kolega ili saradnika, zato ne budite previše ponosni da ih pitate da vam se nađu pri ruci.

Bacati pepeo
Ukoliko sanjate da bacate pepeo to znači da ćete se potruditi da nekoga usrećite. Ulažete mnogo truda da porodica i prijatelji budu ponosni na vas. Važnije vam je da su oni srećni nego da ostvarite neku materijalnu korist. Zato uvek rado drugima poklanjate, nego što kupujete za sebe. Ta osobina je cenjena među vašim prijateljima, ali biste trebali biti svesni da ne možete baš uvek da trošite više nego što zarađujete.

Kada sanjate da neko drugi baca pepeo to znači da vam se uloženi trud neće isplatiti. Verovatno ste mnogo vremena i rada posvetili nekom poslu za koji ste bili ubeđeni da će vam doneti materijalnu sigurnost. Niste se kockali, nego ste u to uložili sve svoje znanje i umeće. Ipak, to se u bliskoj budućnosti neće isplatiti. Nemojte da dozvolite da vas to pokoleba nego nađite drugi način da materijalizujete svoje ideje.

Bacati perje
Ako u snu bacate perje to znači da će vas bliska osoba obradovati lepim vestima. Moguće je i da ćete zajedno negde otputovati i shvatiti da ste se zbližili više nego inače. Biće vam drago da pored sebe imate nekoga kome možete da verujete, pogotovo ako vas je u prošlosti neko duboko razočarao. Ovakav odnos ne mora nužno da izrodi neku emotivnu vezu, ali će da učvrsti prijateljstvo.

San u kome vidite druge da bacaju perje znači da će neko pokušati da vas prevari ili obmane. Verovatno ćete se naći u prilici da razgovarate s osobom koja ima reputaciju „mutnog tipa“. Ponudiće vam da u neki posao uđete zajedno, te tvrditi da nema apsolutno nikakvog rizika. Ukoliko i na trenutak pomislite da je njegova/njena ideja dobra, brzo ćete se setiti sa kime razgovarate, pa nećete dozvoliti da vas navede na lošu odluku.

Bacati ribarsku mrežu
Mukotrpan trud će vam se isplatiti.

Sanjati da bacate bombe
Bacati bombe u snu najavljuje radost na javi. Moguće je da ćete saznati lepe vesti ili će se nešto dobro dogoditi vama, poput venčanja, trudnoće ili prinove u porodici. U svakom slučaju, imaćete razloga za slavlje sa bliskim ljudima.

Sanjati da drugi bacaju bombe
Ako ste sanjali da neko baca bombe to implicira da će vas obradovati nečiji uspeh. Verovatno će neko od poznanika završiti fakultet, zaposliti se ili napredovati u karijeri. S obzirom na to da niste ljubomorni i sujetni, zaista ćete se radovati njegovom tj. njenom uspehu i iskreno ćete mu/joj čestitati na tome.

Sanjati da bacate petarde
Bacati petarde u snu takođe ima pozitivno značenje. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili vam isplatiti kratkoročnu stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao. Druga mogućnost jeste dobitak u igrama na sreću ili nasledstvo.

Sanjati da drugi bacaju petarde
Videti u snu kako neko baca petarde ukazuje na to da će vas oraspoložiti mlađa osoba. Verovatno ćete se u narednom periodu družiti sa decom, što će vam umnogome popraviti raspoloženje. Druga mogućnost jeste da ćete svoje znanje, veštine ili iskustvo deliti sa mlađim kolegom tj. koleginicom. Biće vam drago kada shvatite da zaista želi da nauči nešto novo i da napreduje.

Sanjati da nekome bacate prašinu u oči
Ukoliko ste sanjali da nekome bacate prašinu u oči to implicira da sumnjate u sebe. Posedujete brojna znanja, međutim, nedostaje vam samopouzdanja kako biste to iskoristili. Očekujete da će drugi da vas prepoznaju i da vas nagrade za to što radite na sebi. Međutim, moraćete više da se potrudite i da poradite na kompleksima kako biste im se nametnuli i materijalizovali sve što znate i umete.

Sanjati da vam neko baca prašinu u oči
Kada sanjate da vam neko baca prašinu u oči to znači da ste zabrinuti za budućnost bliske osobe. Moguće je da se član porodice ili neko od prijatelja suočava sa krizom, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate, jer je to ponekad od ključnog značaja.

Sanjati da bacate svoje uspomene
Bacati vlastite uspomene u snu ukazuje na to da je krajnje vreme da se okrenete budućnosti i da prestanete da se osvrćete iza sebe. Prošlost nas može naučiti mnoge lekcije, ali ne možete živeti u njoj. Ostavite iza sebe i dobro i loše i počnite da radite na tome da vam budućnost bude i bolja i lepša.

Sanjati da bacate staru odeću
Ako ste sanjali da bacate staru odeću to implicira da ste željni promene. Možda vam je dosadio posao kojim se trenutno bavite ili se u sredini u kojoj živite ne osećate dobro. Samo ukoliko pokušate nešto da promenite moći ćete da saznate da li ste doneli pravu odluku ili ne. Setite se izreke „bolje se kajati zbog učinjenog, nego zbog onoga što zbog straha nismo uradili“.

Sanjati da bacate stvari po kući tj. stanu
Ukoliko ste sanjali da bacate stvari po kući tj. stanu to simbolizuje potisnutu frustraciju. Verovatno vas je neko na javi uvredio ili naljutio, a niste reagovali na pravi način. Prošlost ne možete da promenite, zato nemojte da se obazirete na to, nego sledeći put postupite onako kako mislite da je ispravno.

Sanjati da drugi bacaju stvari po kući
Ovakav san ukazuje na to da će vas dvoje ljudi koje površno poznajete dovesti u nezavidan položaj. Moguće je da će se posvađati pred vama ili da će jedno drugo vređati. Tražiće od vas da zauzmete stranu, ali ne smete da dozvolite da vas uvuku u svoj konflikt. Bolje im odmah kažite da ne želite da budete deo njihovog problema.

Sanjati da bacate tuđe stvari
Bacati tuđe stvari u snu znači da ste ljuti na nekoga na javi, ali mu/joj to verovatno niste kazali. Ukoliko je reč o osobi koju dobro poznajete, nema potrebe da se „žderete“ u sebi. Otvoreno mu/joj recite čime vas je uvredio/la, kako biste mogli da rešite taj problem.

Značenje sna može imati jednostavnije tumačenje. Ako ste skoro nešto bacili, to je sigurno ostavilo utisak na vas.