Šta znači sanjati da igrate karte?

Gledati da neko igra karte
Ako u snu gledate igru, to implicira da ćete podvalom doći do zarade. Moguće je da ste stekli ugled i bogatstvo radeći stvari koje baš i nisu u skladu sa zakonom. Pošto ste svesni svega što može da vam se dogodi, nikome nećete verovati već ćete se truditi da sami završite važne poslove koji će vas i dalje činiti nezamenljivim/om u firmi.

Sanjati da vam roditelji kartaju
Sanjati da vam roditelji učestvujete u igri označava svađu. Verovatno ćete sa prijateljem/icom započeti posao koji će se, suprotno vašim očekivanjima, pokazati kao loš izbor. Čim postanete svesni da brod tone, prebacivaćete krivicu jedno na drugo umesto da se pozabavite stvarima koje bi mogle da vas izbave iz loše situacije u kojoj se nalazite.

Sanjati da krijete karte
Kada u snu krijete karte, to simbolizuje ljubavne intrige. Po prirodi ste tajanstveni i nikada do kraja ne otkrivate o kome ili o čemu razmišljate. Smatrate da jedino mogu da vas povrede osobe do kojih vam je stalo zbog čega se trudite da se ne vezujete. Čim vidite da stvari postaju ozbiljne, napuštate partnera/partnerku tešeći se da je tako za sve najbolje.

Sanjati da igrate karte iz zabave
Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to implicira da će se vaši planovi za budućnost ostvariti. Okolnosti će vam ići na ruku, a pored velikog truda i rada, imaćete i mnogo sreće. Takođe, ovakvi snovi mogu da simbolišu ozdravljenje. Ukoliko osećate neke simptome nemojte da budete lenji, nego se obratite lekaru koji vam može pomoći da što pre ozdravite. Nemojte da zanemarujete ni manje zdravstvene probleme, jer oni s vremenom mogu da prerastu u veliku brigu.

Sanjati da se kartate u novac
Ovakav san je upozorenje na probleme sa kojima biste se u budućnosti mogli suočiti. Bez obzira na to da li će vas brige zahvatiti na poslovnom ili privatnom planu, morate da se pripremite za tako nešto. Kada se i dogodi neka stresna situacija, nemojte momentalno da padate u očaj. Sve je to život i ničiji nije idealan. Pokažite i sebi i drugima da ste dovoljno snažni da prevladate svaku prepreku ili izazov.

Sanjati voljenu osobu kako igra karte
Kada, na primer, žena sanja svog partnera kako igra karte to, na žalost, znači da njegove namere prema njoj nisu sasvim iskrene. Možda pokušava da izvuče neku korist iz vašeg odnosa, dok ste vi ubeđeni da je u pitanju bezuslovna ljubav. Ovo je ujedno poruka da ne verujete slepo nikome, čak ni onim ljudima koji su oduvek deo vašeg života. Testirajte njihovu odanost i videćete da nije sve onako kako se vama činilo.

Napominjemo da ovakvi snovi imaju isto značenje i kada ih sanjaju muškarci.

Sanjati da pobeđujete u kartama
Ako sanjate da pobeđujete u kartama, to implicira da ćete uskoro upoznati novu osobu koja će vam postati prijatelj za ceo život. Naći će vam se pri ruci u vrlo teškim situacijama, pa ćete početi verovati da ga/je sam Bog poslao vama. Potrudićete se da i on/ona zna da uvek može da se osloni na vas.

Sanjati da gubite u kartama
San u kome gubite u kartaškoj igri je, na žalost, vrlo nepovoljan znak. Ovakav san je upozorenje na neuspeh, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Na vašem putu će se pojaviti određene poteškoće koje nećete moći lako da rešite. Padaćete u moralne krize i doživeti mnogo stresa. Međutim, zahvaljujući svojim kvalitetama i veštinama, uspećete da se izvučete iz svega toga, jači nego što ste bili pre. Naučićete važnu lekciju koja će vam pomoći i u budućnosti.

Sanjati da gradite kuću od karata
Ukoliko u snu gradite kuću od karata to znači da ste optimista. Vi ste osoba koja u svemu lošem može da pronađe neko dobro. Ljudi vas vole i poštuju jer znate da pružite utehu, date savet i pomognete kada je najteže. Često misle da vama nikad nije teško, ali se varaju. Vi samo znate kako da se nosite sa problemima, što je od velike važnosti, kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Sanjati da drugi grade kuću od karata
Ovakav san simboliše dobre vesti. Uskoro bi vas mogla obradovati informacija koju dugo čekate. Konačno će se otvoriti prostor da realizujete neke svoje ideje. Možda ćete napraviti dobar poslovni potez ili ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada.

Sanjati da rušite kuću od karata
Rušiti kuću od karata u snovima obično znači da ćete odustati od nekog posla koji vam nije donosio ni moralno niti materijalno zadovoljstvo. Ako trenutno radite nešto što vas ne ispunjava i od čega ne možete pristojno da živite, sasvim je izvesno da ćete dati otkaz i potražiti sreću u nekoj drugoj firmi ili čak pokrenuti privatni biznis.

Sanjati da drugi ruše vašu kuću od karata
Kada sanjate da vam neko ruši kuću od karata to implicira da će kolege, poslodavci ili čak bliski prijatelji neki vaš plan oceniti vrlo negativno. Pretrpećete velike kritike i shvatićete ih lično, premda ne biste trebali. Ne smete da dozvolite da vam to naruši samopouzdanje. Pokušajte da usvojite neke predloge i da poboljšate svoju ideju. Tako će vam šanse za uspeh biti mnogo veće.

Sanjati da vam neko pokazuje trik sa kartama
Ako vam neko u snu pokazuje trik sa kartama to znači da biste se trebali čuvati laskavih ljudi, a pogotovo izbegavati njihove poslovne predloge. Neko će pokušati da vas „nasamari“, zato budite vrlo oprezni. Ne potpisujte nikakve ugovore pre nego što budete sigurni da se razumeli baš svaku stavku koja se u njima nalazi.

Sanjati da pokazujete nekome trik sa kartama
Ovaj san znači da ćete razveseliti i iznenaditi voljenu osobu. Možda ćete nekome prirediti tajnu rođendansku žurku, ili ćete odlučiti da partnera tj. partnerku obradujete romantičnom večerom ili kraćim putovanjem. Kada vidite osmeh na licu voljene osobe znaćete da ste uradili pravu stvar.

Tumačenje može da zavisi i od znakova koje vidite na kartama. Na primer herc tj. srce simbolizuje ugodan susret s osobom koju dugo niste videli. Karo ukazuje na svađe i sukobe, dok tref obično simboliše novac i blagostanje. Ako na vašim kartama preovladava pik to predviđa nevolje i tugu.

Sanjati da mešate karte
Ako ste u snu mešali karte to najavljuje probleme. Moguće je da će vam se u bližoj budućnosti dogoditi neke nepredviđene situacije i da se nećete baš najbolje snaći. Ne bi bilo loše kada biste se o nekim stvarima konsultovali s osobom kojoj verujete, a koja ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Sanjati da drugi mešaju karte
Kada u snu vidite kako neko meša karte to može da bude znak da vam neko na nečemu zavidi i da zato govori laži o vama. Možda je nekome krivo zbog vašeg profesionalnog ili privatnog uspeha i ne može to da vam oprosti. Umesto da se raduje, on tj. ona će širiti tračeve kako bi vam naštetio/la.

Sanjati da varate u kartama
Ukoliko ste sanjali da varate u kartama moguće je da ćete pasti u iskušenje da preuzmete zasluge za posao koji je neko drugi dobro uradio. Druga mogućnost jeste da ćete biti u prilici da partnera tj. partnerku prevarite s osobom koja vas duže vreme privlači. Možda će vam to doneti kratkoročno zadovoljstvo, ali ćete nekome ko vas voli izazvati neopisiv bol. Zato razmislite o tome šta radite.

Sanjati da drugi varaju u kartama
San u kome primetite kako neko vara u kartama može da bude znak da sumnjate u blisku osobu. Možda vam se čini da je prijatelj tj. prijateljica neiskren/a prema vama. Sa druge strane, moguće je da se partner tj. partnerka u poslednje vreme ponaša čudno, pa ste počeli da mislite da vas vara. Nemojte nikoga ni za šta da optužujete, ako nemate nikakvih dokaza da radi nešto što ne treba.

Sanjati da brojite karte
Brojati karte u snu najavljuje profesionalni uspeh. Moguće je da će se vaš trud i rad napokon početi isplaćivati. Dobićete priliku da pokažete svoje znanje, veštine i iskustvo i nećete je propustiti. Ovo će vam otvoriti neka vrata koja su ranije bila zaključana. U svakom slučaju, vaša karijera će ući u jednu novu, bolju fazu.

Sanjati da drugi broje karte
Ako ste sanjali da neko broji karte to implicira da će vas bliska osoba učiniti ponosnim. Ostvariće ono o čemu dugo mašta, a vi ćete svima pričati o tome. Verovatno ćete taj uspeh proslaviti onako kako najbolje znate.

Sanjati da slažete karte
Slagati karte u snu ukazuje na to da ste perfekcionista. Vi niti jedan posao ne započinjete ukoliko niste sigurni da možete da ga uradite najbolje. Spremni ste da mnogo vremena posvetite detaljima, što može da bude problematično ukoliko neke stvari radite u timu. Ipak, stojite iza svega što uradite i ne očekujete ni priznanja, niti pohvale, jer ste sami sebi najveći kritičar.

Sanjati da drugi slažu karte
San u kome vidite kako neko slaže karte znači da ćete imati posla sa vrlo komplikovanom osobom. Njegov tj. njen način razmišljanja i rada će vas u nekim momentima dovoditi do ludila.

Sanjati da vam neko čita sudbinu iz karata
Ako ste sanjali da vam neko čita sudbinu iz karata to implicira da nije vreme za ishitrene odluke i nagle poteze. Pustite da vreme odradi posao za vas. Stići ćete da uradite sve što ste zamislili.

Sanjati da nekome čitate sudbinu iz karata
Kada sanjate da nekome čitate sudbinu iz karata to može da bude znak da neko sumnja u vas. Verovatno prijatelj tj. prijateljica misli da mu/joj nešto krijete kako biste ga/je zaštitili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro gledali ili igrali karte, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija karata

Karte su deblji papir pravougaonog oblika na kome se nalaze brojevi i slike.