Šta znači sanjati da je neko bled?

Biti bled u snu
Ako ste vi bledi u snu, to upozorava na bolest. Verovatno dugo niste bili kod lekara i stalno nalazite izgovore kako biste odložili pregled. Narenih dana bićete iscrpljeni i moraćete da usporite ukoliko ne želite da imate ozbiljne posledice. Verovatno biste trebali da obogatite vašu ishranu vitaminima i mineralima, a da izbegavate stresne situacije koje van škode.

Sanjati da je voljena osoba bleda
Kada sanjate da je voljena osoba bleda, to implicira da je došlo do zahlađenja u vašim odnosima. Imaćete mnogo obaveza koje vam neće dozvoliti da se posvetite partneru. To će uticati da se udaljite jedno od drugog i da strast koja je postojala među vama počne da se gasi. U retkim trenucima kada nađete vremena da budete zajedno, ponašaćete se kao da ste stranci.

Ako je neprijatelj bled
Sanjati da je neprijatelj bled ukazuje da ćete oprostiti osobi koja vas povredila. Moguće je da se radi o bivšem prijatelju koji vam je učinio neko zlo. Dugo ste ga osuđivali zbog toga, ali kada vidite da mu ne ide dobro u životu, sva mržnja koju ste prema njemu osećali će nestati. Vi ćete imati najviše koristi od toga jer ćete konačno prestati da razmišljate o prošlosti i usredsredićete se na vašu budućnost.

Sanjati bledu bebu
Bleda beba u snu ukazuje na nove probleme na poslovnom ili privatnom planu. Taman kad ste mislili da ćete konačno moći da se opustite, doći će novi izazovi. Na sreću, u poslednje vreme imate dovoljno snage da se izborite sa svime što život pred vas stavi. Imate podršku porodice što vam je izuzetno važno. Poslušajte savet starije osobe koja vam želi dobro, nećete se pokajati.

Sanjati bledo dete
Ukoliko u snu vidite bledo dete to znači da ćete voljene osobe učiniti ponosnim. Uraditećete nešto što će naići na vrlo pozitivne reakcije okoline, a vaši bližnji će o vašim delima govoriti sa ponosom. Moguće je da ćete upisati ili završiti fakultet ili napredovati u karijeri. U svakom slučaju, bićete srećniji zbog porodice nego zbog sebe jer ste tako nešto i očekivali.

Sanjati blede ruke
Ako u snu vidite svoje ruke moguće je da će vas iskrenost koštati dugogodišnjeg prijateljstva. Verovatno ćete osobi koja vam je bliska ukazati na neku manu, što će ga/je jako povrediti. Sa druge strane, vi to nećete smatrati uvredom nego pokušajem da mu/joj pomognete. On/ona će misliti da ste zavidni ili ljubomorni i zato ćete se potpuno distancirati. Jedno vreme ćete pokušavati da se pomirite, ali pošto nećete uspeti, odlučićete da prihvatite novonastalu situaciju.

Sanjati ostrvo Bled (Bledsko jezero)
Kada sanjate jezero Bled u Sloveniji to znači da čeznete za putovanjem i odmorom. Zbog posla i nedostatka novca već dugo niste putovali, a to je počelo da utiče na vašu psihu. Umorni ste od svakodnevnice i prijalo bi vam da se maknete iz mesta u kome živite. Ako ste nedavno razmišljali o putovanje na Bled ili ste čitali o tom gradiću u Sloveniji, san se ne tumači.

Sanjati da šminkom pokušavate da sakrijete bledilo
Ukoliko ste sanjali da se šminkate kako biste sakrili bledilo to implicira da želite da privučete pažnju osobe koja ne pokazuje interesovanje prema vama. Moguće je da vam se dugo dopada, ali da se plašite da mu/joj to priznate. Razlog može da bude i to što je zauzet/a ili što deluje nezainteresovano za vas.

Sanjati da neko drugi šminkom sakriva bledilo
Ovakav san ukazuje na to da imate tajnog obožavaoca. U vašem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Ukoliko obratite pažnju brzo ćete shvatiti o kome tj. o čemu se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da ste prebledeli od umora
Prebledeti od umora u snu znači da ste skloni samosažaljenju. Naime, volite da budete u centru pažnje, pa često preuveličavate svoje brige i probleme. Kada se razbolite očekujete od bližnjih da zapostave sve svoje obaveze kako bi se posvetili vama. Ukoliko ih zaista volite toliko koliko tvrdite, nemojte da im nabacujete osećaj griže savesti zato što ne provode svaki trenutak sa vama.

Sanjati da je neko drugi prebledeo od umora
Videti u snu kako je neko prebledeo od umora ukazuje na to da je bliska osoba u problemu, a vi o tome ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na sebe i svoje obaveze i potrebe. Obratite pažnju na bližnje i pomozite im ukoliko ste u mogućnosti. Na kraju krajeva, oni su se vama našli pri ruci uvek kada vam je bilo potrebno.

Sanjati da ste prebledeli od gladi
Ako ste sanjali da ste prebledeli od gladi to simbolizuje odricanje od nečega na javi. Ovakve snove sanjamo kada smo na dijeti, kada pokušavamo da izbacimo poroke i slično. Nemojte da zbog ovakvih snova klonete duhom, nego se potrudite da ispunite ono što ste sami sebi obećali.

Sanjati da je neko drugi prebledeo od gladi
San u kome vidite kako je neko prebledeo od gladi znači da ste vrlo empatična osoba. Osetljivi ste na tuđu nesreću, bedu, bolest i tragediju. Verovatno se neretko odazivate humanitarnim akcijama kako biste pomogli onima kojima je pomoć preko potrebna.

Sanjati da ste prebledeli od bola
Prebledeti od bola u snu ukazuje na to da se zbog griže savesti kažnjavate. Moguće je da ste u prošlosti napravili neku grešku i da to sebi ne možete da oprostite. Druga mogućnost jeste da ste nekoga uvredili, povredili ili mu/joj naneli štetu, a niste mu/joj se izvinili. Učinite to kako biste prestali da sanjate snove s ovakvim ili sličnim značenjem.

Sanjati da je neko drugi prebledeo od bola
Kada sanjate da je neko prebledeo od bola to implicira da će vam osoba sa kojom dugo niste u dobrim odnosima ponuditi šansu da se pomirite. Predložiće vam da „zakopate ratne sekire“. Nemojte da budete gordi, pa da odbijete pruženu ruku pomirenja.

Sanjati da ste prebledeli od straha
Ukoliko ste sanjali da ste prebledeli od straha moguće je da se plašite da bi neka vaša tajna mogla da ugleda svetlo dana. Verovatno je reč o grehu iz prošlosti. Sigurni ste da bi istina mogla da ugrozi vaš odnos sa nekim dragim ljudima, pa zbog toga ćutite. Imajte u vidu da će mnogo više da ih zaboli ukoliko istinu čuju od nekog drugog, a ne od vas.

Sanjati da je neko drugi prebledeo od straha
Videti u snu kako je neko prebledeo od straha znači da sumnjate u blisku osobu. Moguće je da se partner tj. partnerka ili neko od prijatelja u poslednje vreme ponaša čudno i da ste stekli utisak da vam nešto krije. Kada pokrenete tu temu, on tj. ona se naljuti. Bilo kako bilo, promenite pristup, a nemojte da ga/je optužujete za nešto za šta nemate nikakvog dokaza.

Sanjati da ste prebledeli od šoka
Prebledeti od šoka u snu ukazuje na to da ste na javi preosetljivi. U poslednje vreme ste skloni čestim promenama raspoloženja. U nekom momentu ste euforično srećni, dok već u sledećem padate u duboku apatiju i depresiju. Vreme je da se pozabavite unutrašnjim dilemama.

Sanjati da je neko drugi prebledeo od šoka
Ovakav san znači da ćete se ni krivi ni dužni naći na meti nečije frustracije. Najgore što možete da uradite ukoliko počne da galami na vas jeste da se svađate. Umesto toga, sačekajte da vam kaže šta ima, a potom mu/joj argumentovano objasnite da niste adresa na koju bi trebalo da se obrati.

Sanjati bledu trudnicu
Bleda trudnica u snovima, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju vrlo stresan period života. Moguće je da ćete se uskoro susresti sa brojnim problemima, kako u profesionalnom radu, tako i u privatnim odnosima. Trebaće vam mnogo hrabrosti, strpljenja i energije kako biste prevladali tu tešku fazu.

Sanjati bledu ženu
Ako ste u snu videli bledu ženu to implicira da ćete stati u nečiju zaštitu. Verovatno će se bliska osoba suočiti sa brojnim kritikama zbog određenih odluka ili poteza. Dok ga/je svi drugi budu napadali, vi ćete ga/je braniti. Nasamo ćete mu/joj kazati da mislite da je pogrešio/la, ali to nećete učiniti pred drugima.

Sanjati bledu staricu
Ukoliko ste u snu videli bledu staricu to znači da ćete se pobuniti protiv nepravde. Moguće je da ćete biti u prilici da sa grupom ljudi odlučujete o nečijoj sudbini. Većinom glasova će biti donesena odluka koju ćete smatrati lošom ili nepoštenom. Dići ćete svoj glas, ali ćete ostati u manjini. Na kraju ćete morati da se pomirite sa time da ste učinili sve što je bilo u vašoj moći i priznati da su vam ruke bile vezane.

Sanjati bledog muškarca
Kada sanjate bledog muškarca to implicira da vam je potrebna sigurnost i zaštita. Ovakve snove uglavnom sanjaju žene koje su dugo same. Mada je zastupljen kod oba pola podjednako. Ukoliko biste dali šansu sebi i poradili na duboko ukorenjenim kompleksima, život bi počeo dramatično da vam se menja.

Sanjati bledog starca
Ako ste u snu videli bledog starca to je najava loših vesti. Moguće je da ćete čuti da je osoba koja vam je draga suočena sa bolešću ili nekim drugim većim problemom. Javićete mu/joj se i ponuditi pomoć.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli bledu osobu ili ste vi bili bledi, to vas je uplašili i ostavilo jak utisak na vas.

Definicija bledila

Bledilo je promena boje lica i često je simptom bolesti.