Šta znači sanjati da je neko ili nešto krvavo?

Sanjati da ste krvavi
Ako ste u snu krvavi, to je upozorenje da ćete biti izloženi opasnosti. Može se desiti da ćete preuzeti odgovornost za grešku koja nije nastala vašom krivicom. Imaćete nameru da zaštitite osobu koja bi se suočila sa ozbiljnijim posledicama nego vi. Međutim, stvari će krenuti neočekivanim tokom pa će na površinu izaći mnoge stvari koje će vas neprijatno iznenaditi. Shvatićete da je najbolje da gledate svoja posla i da se ne mešate u ono što vas se ne tiče.

Sanjati druge koji su krvavi
Sanjati da je neko drugi krvav implicira da vas grize savest. Moguće je da ste imali sukobe sa osobom koja je skoro preminula ili se nalazi u životnoj opasnosti. Nećete moći sebi da oprostite što niste bili pažljiviji i imali više razumevanja. Stalno će vam na pamet padati reči koje više nemate priliku da mu/joj kažete.

Drugo značenje je da ćete se na nekoga naljutiti. Ovo se posebno odnosi na vas ukoliko ste na odgovornoj poziciji u preduzeću. Verovatno u vašem okruženju postoji osoba za koju smatrate da vam donosi lošu sreću. Svaki put kada je vidite, desi vam se neka nezgoda. Pošto ćete biti previše strogi prema njemu/njoj, možda će slučajno uraditi nešto pogrešno što će vas iznervirati.

Sanjati da su vam oči krvave
Ukoliko ste u snu videli kako vam oči krvare to je znak da ćete se razočarati u nekoga ko vam je blizak. Draga osoba će vas povrediti ili uvrediti, toliko da dugo nećete moći da mu/joj to oprostite. Razmišljaćete često o tome i pokušavati da ga/je razumete, ali vam to neće polaziti za rukom. Tek kada shvatite da je život prekratak za to, pružićete ruku pomirenja, ali nikad nećete zaboraviti šta se dogodilo.

Sanjati da su vam uši krvave
Kada sanjate kako vam uši krvare to implicira da partner nešto krije od vas ili laže kako bi vas zaštitio. Sigurno ste osetili da nešto nije u redu, ali on tj. ona to negira. Više niste sigurni da li želite da saznate istinu ili ne. Moraćete da ga je „pritisnete“ kako bi vam konačno kazao tj. kazala o čemu se radi.

Sanjati krvave usne
Kravave usne ukazuju na to da ste zažalili zbog reči koje ste nedavno izgovorili. Možda ste time povredili nekog koga volite, a možda će vaše reči negativno da se odraze na posao kojim se bavite. U svakom slučaju, morate što pre da ispravite tu grešku, kako posledice ne bi bile katastrofalne.

Sanjati krvave desni

Krvave desni su upozorenje na bolest ili neku vrstu povrede koju će doživeti neko od članova porodice ili bliskih prijatelja. Ne možete da ga/je zaštitite od toga, ali svakako se potrudite da ga/je ubedite da ne izaziva sreću.

Sanjati krvave zube
Krvavi zubi u snovima simbolišu neuzvraćenu ljubav. Možda osećate da vam partner tj. partnerka više nije privržen/a kao ranije. Jasno vam je da zaljubljenost s vremenom prestane, ali vas boli to što smatrate da vi više volite njega tj. nju nego obrnuto. Sa druge strane, možda vam se dopada osoba koja ne pokazuje simpatije prema vama.

Sanjati da su vam noge krvave
Ako su vam noge u snu krvave to je znak da ćete u bliskoj budućnosti biti preopterećeni obavezama. Toliko toga će se nakupiti da nećete imati vremena ni da odmarate ni da se opustite. Na sreću, umećete dobro da se organizujete, pa vam ovo neće toliko teško pasti. Ipak, čuvajte se stresa kako on ne bi trajno ugrozio vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Sanjati da su vam stopala krvava
Krvava stopala predviđaju putovanje u društvu starih prijatelja. Moguće je da ćete odlučiti da odete na izlet ili na godišnji odmor sa ljudima sa kojima dugo niste imali priliku da se družite. Konačno ćete uspeti da se dogovorite, a ta spontana odluka će se ispostaviti boljom nego da ste nešto dugo planirali. Očekuje vas puno zabave i smeha.

Sanjati da vam vene krvare
Ovakvi snovi obično simbolizuju konflikt sa rodbinom, tj. ukućanima. Ući ćete u raspravu oko sitnice koja bi mogla da preraste u ozbiljan problem ako ni jedna ni druga strana ne uspe da iskontroliše svoje emocije. Morate znati da svađa neće rešiti ništa i da biste se zbog toga kasnije u životu mogli pokajati.

Sanjati krvavu odeću
Ukoliko vam je odeća u snu bila krvava to implicira da ćete dobiti nasledstvo. Verovatno će neko od članova porodice da vam prepiše imanje. Možda ćete ga deliti sa drugima, a možda ćete se toga odreći u korist onih kojima je to potrebnije nego vama. Nećete tražiti nikakvu nadoknadu, nego ćete to uraditi kako biste pomogli drugima.

Sanjati krvavu obuću
San u kome vidite krv na svojim cipelama je znak da biste trebali biti oprezniji prilikom donošenja važnih odluka. Trenutak nepažnje bi mogao da vam nanese mnogo štete u budućnosti. Budite posebno oprezni sa novcem. Ako ste planirali da uzmete kredit potrudite se da pročitate i razumete svaku stavku koja se u tom ugovoru nalazi, kako posle ne biste imali velike glavobolje.

Sanjati krvav krevet (plahtu)
Ovakav san ukazuje na to da imate suparnika tj. suparnicu. Verovatno je osoba koja vam se dopada trenutno u vezi sa nekim drugim. Za one koje su u braku ovakav san simboliše sumnju u partnerovu vernost. Moguće je da ste primetili da se voljena osoba u poslednje vreme čudno ponaša, pa ste počeli da verujete da ima nekog drugog. Ipak, nemojte da ga/je optužujete bez valjanih dokaza.

Sanjati krvave zidove
Ako ste u snu videli zidove umrljane krvlju ili zidove sa kojih se krv sliva to ukazuje na lošu poslovnu strategiju ili neuspešne pregovore. Možda ćete pregovarati sa poslodavcem da vam poveća platu ili barem smanji količinu radnih zadataka, ali to nećete izvesti na najveštiji način. Umesto onoga što želite, mogli biste se dovesti u rizik da dobijete otkaz.

Sanjati krvavo ogledalo
Ovakvi snovi imaju veze sa vašom percepcijom sebe. Moguće je da ste dopustili kompleksima da utiču na vaš život. Stalno sebi tražite mane i osećate kako gubite samopouzdanje na svakom koraku. Vreme je za radikalne promene. Kada naučite da volite i poštujete sebe i drugi će vas početi doživljavati na drugačiji način.

Sanjati krvavo staklo
Ukoliko ste u snu videli staklo umrljano krvlju to je znak da morate da budete oprezni, ako želite da ostvarite svoj cilj. Nije dovoljno da samo radite na tome, nego morate da naučite kako da predvidite eventualne probleme i prepreke na tom putu.

Sanjati krvav nož
Krvav nož u snovima može da ima više različitih značenja. Ponekad ukazuje na osećaj krivice ili kajanja jer ste povredili nekoga. Takođe, može da simboliše strah da će greh iz prošlosti da vam dođe „na naplatu“. Sa druge strane, snovi sa ovakvim motivima mogu da imaju i pozitivno značenje, te da ukazuju na prevazilaženje ogromnog problema ili neke opasnosti.

Sanjati krvavu sekiru
Krvava sekira ukazuje na to da ste okruženi nepouzdanim ljudima i da često mislite kako se samo na sebe možete osloniti. Verovatno vas je na takvo razmišljanje navela činjenica da ste nedavno zamolili prijatelja ili kolegu za pomoć i da vam je obećao tj. obećala da će to učiniti, a da nije ispunio tj. ispunila dato obećanje.

Sanjati krvavu žicu
Ukoliko ste u snu videli bodljikavu žicu na kojoj ima krvi to je znak da imate dobru intuiciju, ali da je često ne slušate. Plašite se da će vas instinkt prevariti, pa umesto njega, uzdate se u osećaje ili razum. Ako biste bili samo malo hrabriji, vaše šanse da ostvarite ono što želite bi bile mnogo veće.

Sanjati krvav zavoj ili vatu
Ako ste u snu videli krvav zavoj ili vatu to znači da se nalazite u nekoj vrsti emotivne krize. Možda vaša veza ne ide u smeru u kome biste želeli ili se partner tj. partnerka ne trudi dovoljno da vaš brak opstane. Ovakve snove, ipak, češće sanjaju ljudi koji su trenutno sami. Žudite za srodnom dušom sa kojom ćete provesti ostatak svog života.

Sanjati krvav papir
Krvav papir obično ukazuje na probleme vezane za vaš posao. Moguće je da ćete se posvađati sa kolegom ili nadređenima. Nećete dozvoliti da neko nipodaštava vaš trud i rad i tražićete da budete nagrađeni za to što radite. Dobro je što držite do sebe, ali biste trebali probleme rešavati sa mnogo više diplomatije. Ne smete da dozvolite da zbog besa i nezadovoljstvo izgubite posao u kome uživate.

Sanjati krvavu maramicu
San u kome vidite maramicu zamrljanu krvlju znači da će vaši neprijatelji povući podmukao potez kako bi vam ugrozili karijeru. Verovatno je reč o nekome kome smetate ili želi da preuzme vašu poziciju u firmi u kojoj radite. Ako imate vlastito preduzeće, čuvajte se nelojalne konkurencije. Neće birati sredstva da vas „izbace iz igre“.

Sanjati da jedete krvavo meso
Ukoliko ste u snu jeli krvavo meso to implicira da ste veoma nestrpljivi. Vi želite sve i želite to odmah, a tako stvari u realnom životu ne funkcionišu. Za neke ciljeve se morate mnogo truditi i raditi, a to ne želite. Sami sebi stvarate pritisak umesto da tu energiju usmerite na nešto korisno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili krvavi ili ste videli nekoga da krvari, to je sigurno ostavilo utisak na vas.