Očekivanje – šta znači sanjati da očekujete nešto/nekoga?

Sanjati da očekujete nekoga
Ako u snu očekujete nekoga, to je upozorenje da ćete se na javi razočarati. Moguće je da ćete se dogovoriti da se nađete sa osobom koju dugo niste videli, ali on/a će u poslednjem trenutku otkazati sastanak. Bićete povređeni i po glavi će vam se vrzmati da ne vredi da se samo vi trudite jer vam osećanja, očigledno, nisu uzvraćena.ž

Sanjati da očekujete nešto
Ukoliko u snu očekujete nešto, to implicira da vam slede poslovne brige. Može se desiti da ćete u narednom periodu imati finansijske gubitke koji će pokvariti vaše planove i naterati vas da trošite novac koji ste godinama štedeli. Bićete primorani da se zadužite i da uzmete kredite koje ćete dugo vraćati.

Sanjati da se od vas nešto očekuje
Kada u snu drugi od vas nešto očekuju, to označava odgovornost. Verovatno izgledate kao osoba koja tačno zna šta želi u životu zbog čega vas ljudi iz okruženja smatraju idolom i pitaju za savet. Iako vam komplimenti laskaju, ipak vam je neugodno jer morate da pazite na svaki korak kako ne biste pogrešili i tako negativno uticali na druge.

Sanjati da ništa ne očekujete
Ako u snu ništa ne očekujete, to simbolizuje predaju. Moguće je da ćete poniziti samoga/samu sebe i drastično spustiti kriterijume samo da biste ostali u vezi ili braku sa osobom koju volite. Zaboravićete kako izgleda biti srećan i nasmejan, ali uprkos svemu, neće vam padati na pamet da odete i tako se spasite torture. Vaša odluka će biti odraz negativnog stava i želje da kaznite sebe zbog greške koju ste napravili u prošlosti.

Sanjati da ste izneverili nečija očekivanja
Kada u snu izneverite nečija očekivanja, to ukazuje da ćete zapostaviti obaveze. Može se desiti da ćete više vremena želeti da posvetite sebi ne obazirući se na komentare da ste sebični i samoživi. Shvatićete da se niko o vama neće brinuti ukoliko to sami ne radite.

Sanjati da je neko izneverio vaša očekivanja
Ovakav san znači da ćete se razočarati u nekoga. Polažete velike nade u njega tj. nju, međutim vaši snovi se neće ostvariti. Moguće je da ćete nakon nekog vremena shvatiti da voljena osoba nije ono što ste vi mislili, te ćete prestati da verujete u zajedničku budućnost. Druga mogućnost jeste da će vaše dete ili član porodice uraditi nešto što ćete doživeti kao izdaju.

Sanjati da ste ispunili svoja očekivanja
Ukoliko ste sanjali da ste ispunili svoja očekivanja to implicira da ćete ostvariti svoj cilj. Reč je o nečemu o čemu dugo maštate, a uskoro će da postane stvarnost. Činjenica je da ste morali da uložite mnogo vremena i truda u to, ali će se vaša žrtva isplatiti. Ipak, morate još malo da se strpite, jer se to neće dogoditi preko noći. Pred vama je kraći period izazova, a ukoliko ih uspešno prevaziđete možete se nadati velikoj nagradi.

Sanjati da ste ispunili nečija očekivanja
Ako ste sanjali da ste ispunili nečija očekivanja to implicira da ste pod velikim pritiskom. Moguće je da poslodavac traži mnogo od vas, a vi niste sigurni da možete da udovoljite njegovim zahtevima. Drugo značenje jeste da ćete posumnjati u sebe, tj. da ćete pomisliti da niste dovoljno dobri za svog partnera tj. partnerku. Ključ problema leži u činjenici da vam je samopouzdanje narušeno. Kada se pozabavite time, sve će krenuti na bolje, te ćete prestati da sumnjate u sebe.

Sanjati da je neko ispunio vaša očekivanja
Kada sanjate da je neko ispunio vaša očekivanja to znači da će vas bliska osoba učiniti ponosnim tj. ponosnom. Verovatno će član porodice, partner tj. partnerka ili prijatelj, tj. prijateljica ostvariti veliki uspeh. Svima ćete pričati o tome što je postigao, a nije isključeno ni da ćete zajedno proslaviti taj važan događaj u njegovom tj. njenom životu.

Sanjati da imate velika očekivanja od sebe
Ukoliko ste sanjali da imate velika očekivanja od sebe to implicira da ste vrlo ambiciozna i uporna osoba. Do sada ste uspevali da postignete sve ono što želite, ali je i vaša žrtva bila velika. Međutim, svaka pobeda koju ste izvojevali vam je davala podstrek da budete još bolji. Ipak, morate da obratite pažnju na to kako se neka vaša dela odražavaju na druge ljude. Ne smete da rušite mostove za sobom, jer nećete imati sa kime da proslavite konačnu pobedu.

Sanjati da imate velika očekivanja od nekog
San u kome imate velika očekivanja od nekog ukazuje na to da ste perfekcionista. Vi nećete ni započinjati neki posao ukoliko niste zaista sigurni da ga možete uraditi kako treba. Zato pojedine kolege izbegavaju da sarađuju sa vama. Poštuju vašu sklonost da obraćate pažnju na svaki detalj, ali ste ponekad previše zahtevni i to možete da stvara bespotrebne tenzije u kolektivu.

Sanjati da imate mala očekivanja od sebe
Ako ste sanjali da imate vrlo mala očekivanja od sebe to implicira da se ponekad previše potcenjujete. Vi poštujete svačiji trud, rad, znanje i veštine, dok sa druge strane minimalizujete svoje uspehe. Lepo je što ne volite da se hvalite, niti da svoje kvalitete stavljate u prvi plan. Međutim, bili biste mnogo uspešniji kada bi vaš stav bio drugačiji. To ne znači da treba da budete bahati, nego da ponekad morate da pokažete zbog čega ste u nečemu bolji od drugih. Time će i napredak biti brži.

Sanjati da imate mala očekivanja od nekog
Ovakav san znači da ćete se ogrešiti o drugu osobu. Pomislićete da nije sposoban tj. sposobna za nešto veliko, međutim, postoje realne šanse da će vas u bliskoj budućnosti demantovati. Tek tada ćete shvatiti da ste dopustili da vas predrasude zaslepe, te nećete dozvoliti da vam se tako nešto ponovi kasnije u životu.

Sanjati da ste odustali od svojih očekivanja
Ukoliko ste sanjali da ste odustali od onoga što očekujete od sebe to implicira da ste se predali bez borbe. Strah od promene vas je sprečio u tome da krenete u ostvarenje svojih ciljeva i želja. Svima se ponekad dešavaju takve stvari, ali nije isključeno da ćete se kroz neko vreme predomisliti.

Sanjati da ste odustali od svojih očekivanja od nekog drugog znači da biste u bliskoj budućnosti mogli pogaziti svoja uverenja zbog drugih. Nećete ispuniti reč koju ste sami sebi dali, nego ćete uraditi sasvim suprotno kako biste zaštitili one koje volite.

Kako biste dobili što preciznije tumačenje svojih snova pokušajte da se setite što više detalja koji su ih pratili.

Sanjati da očekujete promenu
Očekivati životnu promenu u snu znači da na javi žudite da se tako nešto dogodi, a nemate hrabrosti da započnete taj proces. Želeli biste da uradite nešto što će uticati na vašu budućnost, ali niste sigurni da tako veliki posao možete da iznesete do kraja. Međutim, ponekad morate da rizikujete kako biste profitirali, zato prestanite da kukate nad svojom sudbinom i krenite u akciju.

Sanjati da očekujete nagradu
Ukoliko ste sanjali da očekujete nagradu za trud u poslu ili privatnom životu to implicira da imate previsoko mišljenje o sebi i da potcenjujete tuđi rad i uspehe. Vaša arogancija je potekla iz kompleksa. Bahatite se kako biste sakrili vlastite nesigurnosti, te stvarate sebi sve više neprijatelja. Vreme je da se pozabavite svojim manama, kako biste popravili odnose sa drugim ljudima i izgradili lepšu i kvalitetniju budućnost.

Sanjati da očekujete veću platu
San u kome očekujete veću platu znači da ste nezadovoljni poslom kojim se trenutno bavite, tj. odnosom kakav imate sa poslodavcem. Verujete da ste dovoljno napredovali i da zaslužujete neke benefite zbog toga. Međutim, to se neće dogoditi u bliskoj budućnosti. Ako smatrate da negde drugo možete da iskoristite sav svoj potencijal i da pri tome zaradite više novca potražite drugi posao.

Sanjati da očekujete pozitivan ishod razgovora, ispita ili testa
Kada sanjate da očekujete pozitivan ishod razgovora za posao, ispita ili lekarskog pregleda to implicira da ste uplašeni zbog situacije u kojoj se nalazite. Sve to je novo za vas, pa niste sigurni da li ste se dobro snašli, ni koji je vaš sledeći korak. Važno je da bitne odluke ne donosite u afektu. Ako je potrebno posavetujete se s osobom kojoj verujete.

Sanjati da očekujete da ćete dobiti nasledstvo
Očekivati da ćete od roditelja ili rodbine dobiti nasledstvo u snu ukazuje na to da maštate o velikom uspehu uz minimalan trud. Ne želite da izgubite godine i godine kako biste mogli pristojno da živite od svog rada. Zato ćete se poslužiti prečicama ili ćete, pak, mnogo rizikovati kako bi vaše želje postale stvarnost. Ne planirate da idete korak po korak ka cilju, nego ćete „preskakati stepenice“ kako bi dobili ono što želite.

Sanjati da očekujete da će vas partner zaprositi
Kada devojka sanja da očekuje da će je partner zaprositi to implicira da bi se nešto tako moglo dogoditi na javi. Moguće je da će vas voljena osoba pitati da se udate za njega. Niste sigurni da li ste spremni za tako veliki korak, ali ne želite ni da mu slomite srce. Vreme je da razmislite šta hoćete od života i da počnete da to i ostvarujete, sa njim ili bez njega.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro očekivali nekoga ili nešto, to je sigurno ostavilo utisak na vas.