Šta znači sanjati da pijete vino?

Sanjati da pijete belo vino
Ako u snu pijete belo vino, to ukazuje da vam sledi neočekivana radost. Može se desiti da će vas voljena osoba obradovati lepim poklonom ili vešću. Bićete presrećni i zajedno ćete uživati u povoljnom periodu za vas i vašu vezu/brak.

Sanjati da pijete crveno vino
Ukoliko u snu pijete crveno vino, to upozorava na nevolju. Moguće je da ćete u afektu reći neke stvari koje će povrediti blisku osobu. Pokušaćete da se opravdate i izvinite, ali on/a će shvatiti da ste to ozbiljno mislili.

Sanjati da pijete crno vino
Kada u snu pijete crno vino, to simbolizuje lepu budućnost. Verovatno ćete završiti dobru školu/fakultet, naći perspektivan posao i venčati se sa osobom koju volite. Mnogima će izgledati da ste rođeni pod srećnom zvezdom, ali samo vi znate koliko ste se borili da dobijete sve što želite.

Sanjati da pijete mutno vino
Ako u snu pijete mutno vino, to označava brige. Moguće je da se bliska osoba neće dobro osećati pa ćete morati da mu/joj pomognete. Stalno ćete razmišljati o njemu/njoj i pokušaćete da shvatite uzroke problema koji ga/je muče.

Sanjati da pijete kiselo vino
Ukoliko u snu pijete kiselo vino, to implicira da ćete trpeti uvrede. Može se desiti da će vas neko kritikovati, a vi nećete smeti da se branite. Samo će pričati o vašim manama i neuspesima ne osvrćući se na mnoge dobre stvari koje ste postigli.

Sanjati da pijete slatko vino
Kada u snu pijete slatko vino, to simbolizuje novu ljubav. Verovatno ćete upoznati osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Imaćete osećaj da se ceo život poznajete i moći ćete sa njim/njom o svemu da razgovarate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro pili crveno, crno, belo, mutno, kiselo ili slatko vino, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vina

Vino je alkoholno piće koje nastaje fermentacijom grožđa.