Piti vodu – šta znači sanjati da pijete vodu?

Sanjati da pijete bistru vodu
Ako u snu pijete bistru vodu, to simbolizuje zdravlje. Vi ste osoba koja unapred planira svoje obroke da ne bi došla u situaciju da jede nešto nekvalitetno. Takođe se trudite da redovno trenirate jer se posle fizičke aktivnosti osećate mnogo bolje. To su vam prioriteti i prijateljima ste rekli da vas tada ne zovu na kafu jer ćete ih odbiti.

Sanjati da pijete mutnu vodu
Ukoliko u snu pijete mutnu vodu, to označava neraspoloženje. Moguće je da ćete u narednom periodu biti nervozni i da će vam sve smetati. Želećete da ostanete ceo dan u krevetu jer će vam biti naporno da drugima objašnjavate šta vam je i da slušate savete koje niste ni tražili.

Sanjati da pijete toplu vodu
Kada u snu pijete toplu vodu, to implicira da ćete ići na sud. Može se desiti da ćete se sa rođacima ili komšijama raspravljati oko imovine koju smatrate vašom. Jedni prema drugima ćete biti veoma neprijatni i niko neće hteti da popusti, niti da se nagodi van suda.

Sanjati da se prskate vodom
Ako se u snu prskate vodom, to ukazuje da vam prija jednoličnost u životu. Verovatno svaki dan ponavljate iste aktivnosti i retko kad vam se desi nešto novo i nepredviđeno. Na taj način ste zaštićeni od neprijatnosti, ali i od iskustava koja bi mogla da vam se dopadnu.

Sanjati da prosipate vodu
Kada u snu prosipate vodu, to znači da ćete nekome poželeti sreću. Verovatno se radi o osobi koja će ići na put, polagati ispit, imati intervju za posao, itd. Setićete se kako je vama bilo u tim trenucima i daćete mu/joj savet za koji smatrate da će mu/joj koristiti.

Sanjati da pijete vodu iz staklene čaše
Piti vodu iz staklene čaše u snu ukazuje na to da ćete ubrzo ući u mirniju fazu svog života i da će neke „kockice“ da se poslože na pravi način. Trenutno vam se dešava mnogo toga i plašite se da se rešenje određenih problema ne nazire. Međutim, budite strpljivi i istrajni, jer bolji dani sigurno dolaze.

Sanjati da drugi piju vodu iz staklene čaše
San u kome vidite kako neko pije vodu iz staklene čaše je znak da ne treba da brinete za blisku osobu, jer će uspeti da prevlada problem sa kojim se trenutno suočava. Normalno je da se plašite za njegovu tj. njenu budućnost, ali vrlo brzo ćete čuti dobre vesti, pa ćete moći da odahnete, da se opustite, pa i da se više posvetite sebi.

Sanjati da pijete vodu iz plastične čaše
Piti vodu iz plastične čaše u snu znači da vam je potreban brz odgovor na situaciju u kojoj se nalazite. Život vas je stavio pred veliki izazov i moraćete da reagujete „po hitnom postupku“. Ipak, ne zalećite se, nego potražite savet od osobe kojoj verujete. Drugačiji pogled na stvari bi mogao da iznedri neko dobro rešenje.

Sanjati da drugi piju vodu iz plastične čaše
Ako ste sanjali da neko pije vodu iz plastične čaše to implicira da će bliska osoba uskoro da vas pita za savet ili sugestiju u vezi sa problemom koji ga/je muči. S obzirom na to da je reč o vrlo delikatnoj stvari, moraćete da budete vrlo pažljivi i da, pre svega razmislite o tome šta da mu/joj kažete.

Sanjati da pijete vodu iz boce
Piti vodu iz boce u snu može da ukazuje na skorije putovanje. Moguće je da ćete posetiti rodbinu ili prijatelje u drugom gradu ili da ćete otići na službeni put. U svakom slučaju, promena sredine će vam dobro doći da „napunite baterije“ kako biste se lakše suočili s izazovima koji vam tek predstoje.

Sanjati da drugi piju vodu iz boce
Ukoliko ste u snu videli kako neko pije vodu iz boce to implicira da će vas uskoro posetiti osoba koju dugo niste videli. To može biti član porodice ili neko od prijatelja. Potrudićete se da se u vašem domu osećaju kao kod svoje kuće i da mu/joj/im ostanu samo lepe uspomene na druženje sa vama.

Sanjati da pijete vodu iz kanistera (bidona)
Kada sanjate da pijete vodu iz kanistera tj. bidona to znači da ste u nevolji. Moguće je da ste u prošlosti napravili grešku i da će ona ubrzo doći na naplatu. Ne možete mnogo da učinite, osim da se pomirite sa time, ali i da naučite kako u budućnosti ne treba da se ponašate.

Sanjati da drugi piju vodu iz kanistera (bidona)
San u kome vidite kako neko pije vodu iz kanistera tj. bidona ukazuje na to da ćete pomagati prijatelju tj. prijateljici da se izvuče iz problema. Nije isključeno da ćete morati da lažete njegovog tj. njenog poslodavca ili emotivnog partnera tj. partnerku. Nećete baš uživati u tome, ali ćete morati da ga/je ispoštujete jer se ipak radi o osobi sa kojom ste bliski.

Sanjati da pijete vodu iz bačve
Piti vodi iz bačve su snu znači da će se vaš život u bližoj budućnosti drastično promeniti. Moguće je da ćete dati otkaz ili dobiti posao, da ćete promeniti mesto boravka ili prekinuti dugogodišnju vezu ili brak. Pred vama je izazovan period, ali ćete uspeti da se izborite sa svim preprekama. Najbolje od svega je što se nećete pokajati zbog nekih odluka ili poteza.

Sanjati da drugi piju vodu iz bačve
Videti u snu kako neko pije vodu iz bačve ukazuje na to da će vas iznenaditi nečija odluka ili potez. Verovatno će vam osoba sa kojom ste bliski kazati da se odlučio/la na ogromnu životnu promenu. Ne treba da mu/joj „solite pamet“, nego mu/joj pružite podršku da to što lakše prevaziđe.

Sanjati da pijete vodu sa creva
Ako ste sanjali da pijete vodu sa creva to implicira da ćete uskoro ući u vrlo turbulentan period svog života. Dogodiće vam se mnogo toga, a nećete imati mnogo vremena za razmišljanje. Neke situacije će zahtevati hitnu reakciju, pa se potudite da ona bude i mudra. Računajte na one koji su vam najbliži, jer ćete u njima pronaći i snagu i hrabrost za sve što predstoji.

Sanjati da drugi piju vodu sa creva
San u kome vidite kako neko pije vodu sa creva znači da ćete čuti loše vesti vezane za poznanika tj. poznanicu. Moguće je da će on tj. ona dobiti otkaz, prekinuti emotivnu vezu ili doživeti neku povredu. Zahvalićete bogu što niste na njegovom tj. njenom mestu.

Sanjati da pijete vodu iz WC šolje
Premda nije baš dobro piti vodu iz WC šolje, uverili ste se da je u snovima i tako nešto moguće. Kako biste dobili precizno tumačenje ovakvog sna moraćete sami sebi da odgovorite na neka pitanja. Jedno od njih je da li stojite na mestu zato što nemate drugog izbora ili zato što se plašite da izađete iz svoje zone komfora.

Sanjati da drugi piju vodu iz WC šolje
Ovakav san ukazuje na to da će vas na javi šokirati nečija odluka ili postupak. Zapitaćete se da li tu osobu poznajete i da li uopšte imate prava da to komentarišete. Ako ne biste želeli da drugi ogovaraju vas, nemojte ni vi da tračate.

Sanjati da pijete vodu sa izvora
Piti vodu sa izvora u snu znači da ste dobrog zdravlja, ali da se morate potruditi da to tako i ostane. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da dijagnozu i lekove za simptome koje osećate ne tražite u časopisima ili na internetu.

Sanjati da drugi piju vodu sa izvora
Videti u snu kako neko pije vodu sa izvora ukazuje na to da ćete odahnuti kada čujete da je neko za čije ste zdravlje bili zabrinuti dobro. Verovatno se član porodice ili neko od prijatelja suočio s izvesnim problemima, međutim, situacija nije ozbiljna koliko vam se trenutno čini. Ubrzo ćete se ponovo zajedno radovati privatnim i profesionalnim uspesima.

Sanjati da pijete vodu sa reke
Piti vodu sa reke u snu znači da ćete morati da donesete neku tešku odluku. Moguće je da se oko nečega dvoumite i da vam je teško da „prelomite“ na jednu ili drugu stranu. Nemojte da birnete šta će drugi da vam kažu, nego se pobrinite da uradite sve kako biste bili srećni.

Sanjati da drugi piju vodu sa reke
Ako ste u snu videli kako neko pije vodu sa reke to implicira da ne bi trebalo da podržavate partnerove tj. partnerkine odluke sa kojima se ne slažete samo zato što se plašite da vas ne ostavi. To nije dobro ni za vezu, ali ni za vas same.

Sanjati da pijete morsku vodu
Piti morsku vodu u snu znači da biste u bližoj budućnosti mogli doneti odluku zbog koje ćete se brzo pokajati. Kako biste to sprečili nemojte određene situacije da „lomite preko kolena“, nego dobro razmislite pre nego što povučete naredni korak.

Sanjati da drugi piju morsku vodu
Ovakav san ukazuje na to da bi vas nečije ponašanje moglo razočarati. Shvatićete da vam se neka osoba lažno predstavljala i da zapravo poseduje više mana nego osobina koje vam se dopadaju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pili, prskali se ili prosipali vodu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vode

Voda je supstanca bez boje, ukusa i mirisa.