Šta znači sanjati da prelazite preko vode?

Sanjati da peške prelazite preko vode
Ako u snu peške prelazite preko vode, to je upozorenje da ste izloženi opasnosti. Može se desiti da ćete kasno uveče sami ići kući ili na neku drugu destinaciju prilikom čega će vas lopovi napasti i opljačkati. Jako ćete se potresti, ali naučićete važnu lekciju da uvek sa sobom nosite sredstva za samoodbranu.

Sanjati da brodom ili čamcem prelazite vodu
Ukoliko u snu brodom ili čamcem prelazite vodu, to simbolizuje blagostanje. Vi ste osoba koja nikada ni o čemu nije preterano brinula, već su se kockice same od sebe slagale u vašu korist. Imate opušten stav prema životu i ništa ne doživljavate kao tragediju jer znate da je sve moguće ispraviti.

Sanjati da prelazite po mostu
Kada u snu prelazite po mostu, to ukazuje da ćete izbeći neprilike. Verovatno ćete se u poslednjem trenutku dozvati pameti i uraditi ono što su vas svi savetovali. Često vam se dešava da se zainatite i da po svaku cenu terate po svom zbog čega sebi nanosite najveću štetu.

Sanjati da prelazite žedni preko vode
Ako u snu prelazite žedni preko vode, to implicira da se neko sa vama poigrava. Moguće je da se radi o osobi u koju ste zaljubljeni, ali koja se nikako ne izjašnjava o svojim osećanjima. Mnogo puta ste mu/joj pokazali koliko vam je stalo i šta ste sve u stanju da uradite za njega/nju, ali izgleda da je i to malo.

Sanjati da drugi prelaze preko vode
Kada u snu gledate druge da prelaze preko vode, to označava ravnodušnost. Vi ste osoba koja je sve u životu dobila na gotovo zbog čega nemate osećaj kako je ljudima koji nemaju za osnovne stvari. Zavaravate sebe tvrdnjama da su sami krivi za nesreću koja ih je zadesila i ne nameravate da nekome od njih pomognete.

Sanjati da vas neko tera da pređete preko vode
Ukoliko ste sanjali da vas neko prisiljava da pređete preko vode to implicira da biste se mogli naći u situaciji koja zahteva hitnu reakciju, ali i da pređete preko svojih principa. Verovatno ste se zarekli da nešto nećete da uradite, međutim, bićete prisiljeni da pogazite reč koju ste sami sebi dali. Život nas stavlja na takva iskušenja i zato je izreka „nikad ne reci nikad“ potpuno tačna.

Sanjati da nekoga terate da pređe preko vode
Terati nekoga da pređe preko vode u snu ukazuje na to da pokušavate da iskoristite svoj dar za manipulaciju kako biste ostvarili svoj cilj. Trudite se da predstavite svoju ideju drugima kao najbolju moguću. Time će oni uraditi nešto što će ići vama u korist. Međutim, neće se baš svi složiti oko toga što vi mislite da je najbolje, pa bi vaš plan mogao završiti neslavno.

Sanjati da prelazite preko bistre vode
Prelaziti preko bistre vode u snu je dobar znak. Ovakvi snovi ukazuju na to da ste zadovoljni kako se neke stvari u vašem životu odvijaju. Spremno se suočavate sa preprekama i izazovima, ne paničite kada vam se dogodi problem i vrlo racionalno se odnosite prema svemu. Postoje velike šanse za napredak u karijeri, ali i za poboljšanje porodičnih tj. ljubavnih i prijateljskih odnosa.

Sanjati da prelazite preko mutne vode
Ukoliko ste sanjali da prelazite preko mutne vode to najavljuje stresan period na javi. Moguće je da će se neko od vaših bližnjih suočiti sa finansijskim, emocionalnim ili zdravstvenim problemima. Uložićete mnogo vremena i napora da mu/joj pomognete da se izbori sa time. Zahvaljujući dobrim porodičnim i prijateljskim odnosima mnoge stvari će krenuti na bolje. Shvatićete koliko je važno da budete složni i jedinstveni u ovakvim situacijama.

Sanjati da prelazite preko nemirne vode
Prelaziti preko nemirne vode ili bujične vode u snu ukazuje na to da ste shvatili da ste izgubili kontrolu nad vlastitim životom. Mnogo toga vam se dogodilo u poslednje vreme, a niste dali odgovarajuće odgovore. Prerano ste se predali, a to nikako ne može da donese dobre rezultate. Ako budete verovali u sebe moći ćete da konsolidujete svoje snage, a potom i da se vratite u pravi kolosek.

Sanjati da prelazite preko zaleđene vode
Ako ste sanjali da prelazite preko zaleđene vode to implicira da ćete konačno početi da se otvarate prema drugim ljudima. U poslednje vreme ste se potpuno povukli u sebe, ne družite se sa prijateljima i ne razgovarate o onome što vas muči. Međutim, na sreću uskoro ćete shvatiti da vam to donosi više štete nego koristi, pa ćete početi da se menjate.

Sanjati da vas neko prenosi preko vode
Kada sanjate da vas neko prenosi preko vode to znači da ste usamljeni. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne biste se trebali tako osećati. Ovakav san je znak da je vreme za iskren razgovor sa partnerom tj. partnerkom.

Sanjati da nekoga prenosite preko vode
Prenositi nekoga preko vode u snu ukazuje na to da ćete negovati nekoga na javi. Moguće je da će neko od članova porodice ili partner tj. partnerka imati zdravstvenih problema. To može biti prehlada ili grip koji će ga/je prikovati za krevet, a vi ćete se truditi da mu/joj pomognete koliko je u vašoj moći.

Sanjati da splavom prelazite preko vode
Ukoliko ste sanjali da splavom prelazite preko vode to implicira da ste snalažljiva osoba. Čak i kada se nađete u nezavidnom položaju uspete da pronađete način da se iz toga izvučete. Vrlo ste komunikativni i otvoreni prema ljudima, pa vam to pomaže da se uklopite u svako društvo i svaku sredinu.

Sanjati da na dušeku prelazite preko vode
Ako ste sanjali da ste uz pomoć dušeka prešli preko vode to znači da ćete uspeti da pronađete privremeno rešenje svog problema. U nedostatku ideja posegnućete za onom koja vam se čini najmanje štetnom. Situacija će od vas zahtevati hitnu reakciju, ali ćete neko trajno rešenje tražiti i dalje.

Sanjati da trajektom prelazite preko vode
Trajektom prelaziti preko vode u snu ukazuje na to da biste mogli odlučiti da se preselite u drugi grad ili državu. Smatraćete to privremenim rešenjem, ali ćete u međuvremenu shvatiti da želite baš tu da gradite svoj život i nećete se više vratiti u grad u kome ste do tada živeli.

Sanjati da kruzerom prelazite preko vode
Prelaziti vodu kruzerom u snu simbolizuje žal za propuštenom prilikom. Moguće je da ste u prošlosti odbili dobru ponudu za posao ili niste želeli da se preselite u drugi grad ili zemlju gde bi vam život bio lakši. Nema smisla da se sada pitate šta bi bilo kad bi bilo. Morate da tražite načine da vam budućnost bude kvalitetna i lepa.

Sanjati da ratnim brodom prelazite preko vode
Ako ste sanjali da ratnim brodom prelazite preko vode to znači da vas muči nostalgija. Verovatno često razmišljate o periodu života kada ste bili srećniji i bezbržniji. To je sasvim normalno i dešava se svima, ali morate da prestanete da živite u prošlosti i da se okrenete budućnosti.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakav je osećaj prelazak preko vode izazvao u vama.

Sanjati da vas je prelazak preko vode uplašio
Ukoliko ste sanjali da se plašite prelaska preko vode to implicira da je krajnje vreme da se suočite sa svojim stvarnim i imaginarnim strahovima zbog kojih nikako ne možete da napredujete. Morate da izađete iz svoje zone komfora ako želite da ostvarite ciljeve. Imate dovoljno snage i samopouzdanja za tako nešto i zato nemojte da oklevate.

Sanjati da vas je prelazak preko vode usrećio
Ako ste sanjali da vas je prelazak preko vode usrećio to znači da će vam laknuti jer ćete uspeti da rešite neki problem ili kada saznate dobre vesti o osobi koja vam je draga. Moguće je da se dugo borite sa time i da polako gubite snagu i strpljenje. Međutim, sada su vam te dve osobine potrebnije nego ikad i morate se potruditi da ih sačuvate.

Sanjati da vas je prelazak preko vode razbesneo
Kada sanjate da ste ljuti jer ste prešli preko vode to implicira da se osećate izdanim. Verovatno je bliska osoba uradila nešto što vam se ne dopada i time vas potpuno razočarala. Izgubili ste poverenje u njega tj. nju, a pri tome mu/joj niste dali priliku da vam objasni svoje postupke.

Sanjati da vam je neko pomogao da pređete preko vode
Ovakav san ukazuje na to da mnogo očekujete od bliskih ljudi. Navikli ste da drugi rešavaju vaše probleme, pa se ni ne trudite da se sami sa njima suočite. Međutim, došao je trenutak kada mnogo toga zavisi od vas i kada drugi ne mogu da vam pomognu premda to žele. Ako se smatrate odraslom osobom s ovim ćete morati da se izborite sami.

Sanjati da ste nekome pomogli da pređe preko vode
Ukoliko vi nekome pomažete da pređe preko vode to implicira da ćete rešavati tuđi problem. Verovatno će se član porodice ili prijatelj suočiti sa nekom nevoljom, pa ćete morati da se umešate. To će vam oduzeti mnogo vremena i energije, ali ćete tu misiju uspešno privesti kraju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro peške ili brodom prelazili preko vode, to je sigurno ostavilo utisak na vas.