Šta znači sanjati da se venčavate?

Sanjati da se venčavate sa devojkom/momkom
Ako se u snu venčavate sa devojkom/momkom, to simbolizuje srećan brak. Moguće je da uživate u ljubavi sa osobom sa kojom ste izabrali da provedete ostatak života. Svaki dan ste sve sigurniji da ste ispravno postupili i radite na tome da proširite svoju porodicu.

Sanjati da se venčavate sa udovcem/udovicom
Ukoliko se u snu venčavate sa udovcem/udovicom, to upozorava da će vam se razboleti draga/dragi. Verovatno ćete se suočiti sa teškim iskušenjem, ali moraćete da budete jači nego ikada. Voljenoj osobi će biti potrebna vaša podrška i pozitivna energija koja će mu/joj pomoći da se što pre oporavi.

Sanjati da se venčavate sa raspuštenikom/raspuštenicom
Kada se u snu venčavate sa raspuštenikom/raspuštenicom, to označava nevernu ljubav. Moguće je da partner/ka vašu vezu ne shvata ozbiljno i da sa njim/njom nikada ne znate na čemu ste. Ranije ste se nadali da će se zbog vas promeniti, ali kako vreme prolazi, shvatate da od toga nema ništa.

Sanjati da se venčavate sa nekim ko je stariji od vas
Ako se u snu venčavate sa nekim ko je stariji od vas, to znači da vam je potrebna sigurnost. Verovatno ste ozbiljniji od vaših vršnjaka i sa njima ne pronalazite zajednički jezik. Oduvek ste se družili i zabavljali sa osobama koje znaju šta žele u životu i od kojih možete mnogo da naučite.

Sanjati da se venčavate sa nekim ko je mlađi od vas
Ukoliko se venčavate sa nekim ko je mlađi od vas, to ukazuje da ste spremni na rizik. Vi ste osoba koja ne odustaje od svojih snova i uvek se borite do kraja. Ne dozvoljavate da vas negativni komentari obeshrabre, već želite svima da dokažete da ste u stanju da ostvarite sve što zamislite.

Sanjati da se venčavate sa nepoznatom osobom
Kada se u snu venčavate sa nepoznatom osobom, to implicira da ćete brzopleto postupiti. Moguće je da ćete bez razmišljanja doneti važnu odluku kao što je: izbor posla, škole, partnera, itd. Ubrzo ćete shvatiti da ste sami sebi učinili medveđu uslugu i moraćete ozbiljno da razmislite šta ćete dalje da radite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro venčali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija venčanja

Venčanje je ceremonija koja se odvija prilikom stupanja u brak.