Otkaz – šta znači sanjati da ste otpušteni sa posla?

Sanjati da ste otpušteni
Ako ste u snu otpušteni sa posla, to je upozorenje da će vas snaći beda. Moguće je da ćete u narednom periodu doživeti brojne neprijatne scene koje neće biti u skladu sa onim što ste planirali. Biće vam žao što ste trošili novac na gluposti jer, kada vam zaista zatreba, nećete imati ni dinara.

Sanjati da je neko drugi otpušten sa posla
Ukoliko je u snu neko drugi otpušten, to implicira da ćete imati sreće. Verovatno ćete napraviti grešku preko koje će nadređeni jedva preći. Ovaj put ćete se izvući uz opomenu, ali svaki sledeći bi mogao da vam donese raskid ugovora i neprijatnosti koje su vezane za traženje novog posla.

Sanjati da vam je neko namestio da budete otpušteni sa posla
Kada vam u snu neko namesti da vas otpuste, to ukazuje da ste nerealni. Vi ste osoba koja uvek razvija neku teoriju zavere umesto da se pomirite sa činjenicama i da prihvatite svoj deo odgovornosti. Takav stav vam stvara poteškoće u komunikaciji sa ljudima jer ne prihvatate dobronamerne savete i ne ispravljate sebe, već krivicu svaljujete na druge.

Sanjati da se radujete što ste otpušteni sa posla
Ako se u snu radujete što ste otpušteni sa posla, to označava novi početak. Vi verujete da se sve dešava sa razlogom i da se nova vrata otvaraju čim se stara zatvore. Iz teške situacije izaći ćete jači i usudićete se da napravite poteze o kojima ste ranije samo maštali.

Sanjati da otpuštate nekoga sa posla
Kada u snu otpustite nekoga sa posla, to znači da ćete preterati. Može se desiti da ćete zloupotrebiti vaša ovlašćenja i obračunati se sa nekim koga ne podnosite. Nećete uspeti da odvojite poslovni i privatni život zbog čega će vas mnogi smatrati nezrelim/om i nedoraslim/om situaciji u kojoj se nalazite.

Ovakvi snovi nisu retki, pogotovo ukoliko oni koji ih sanjaju imaju probleme na poslu. Značenje može biti različito, ali da bi bilo što preciznije potrebno ih je povezati s osećajima kojih su pratili san. Da biste dobili detaljno tumačenje, pokušajte da se setite kakve je emocije taj san izazvao u vama.

Sanjati da plačete što ste otpušteni s posla
Ukoliko ste sanjali da plačete jer ste otpušteni s posla to implicira da dozvoljavate da vas strah ili kompleksi zaustave u ostvarenju vaših želja. Kada biste poradili na samopouzdanju i shvatili koliko zapravo vredite, mogli biste da postignete mnogo toga. Vreme je da stavite sebe, svoje želje, potrebe i ambicije na prvo mesto i da konačno ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da drugi plaču što su otpušteni s posla
Ako ste u snu videli kako neko plače jer je otpušten s posla ili ako u snu tešite osobu koja je dobila otkaz to znači da ćete nečije želje i potrebe staviti ispred svojih. Naime, stavićete se u službu nekog od članova porodice, partnera ili prijatelja kako biste mu/joj pomogli da prevaziđe krizu u kojoj se našao. To je sasvim ispravno, ali ipak ne smete u svemu tome da zanemarite sebe.

Sanjati da ste zabrinuti jer ste otpušteni s posla
Kada sanjate da ste uplašeni ili zabrinuti jer ste otpušteni s posla to znači da se teško snalazite u situaciji koja vas je zadesila. Verovatno su vas neki događaji zbunili ili izbacili iz koloseka. Potrebno je vreme da shvatite šta se dešava, pa je izuzetno važno da neke korake ne preduzimate u afektu. Ako je potrebno posavetujte se s osobom kojoj verujete. Drugačiji, objektivan pogled na stvari bi mogao da vam pomogne da što prevaziđete krizu u kojoj ste se našli.

Sanjati da ste zabrinuti jer je neko drugi otpušten s posla
Ako ste sanjali da ste zabrinuti jer je član porodice ili partner tj. partnerka otpušten s posla to simbolizuje probleme sa nedostatkom novca. Moguće je da imate ideju kako da poboljšate kvalitet svog života i obezbedite sebi sigurniju budućnost, ali nemate početni kapital. Ako već sada počnete da štedite vaše ambicije će u nekom momentu postati ostvarive.

Sanjati da vam je laknulo jer ste otpušteni s posla
Ovakav san ukazuje na to da niste zadovoljni svojim poslom ili visinom primanja. Smatrate da vaš trud, rad, znanje i iskustvo zaslužuju više. Umesto da maštate o tome da se situacija promeni, trebali biste da krenete u potragu za boljim radnim mestom. Nemojte da vas strah sprečava da ostvarite sav voj potencijal.

Sanjati da se radujete jer je neko otpušten s posla
Radovati se u snu jer je neko otpušten s posla ukazuje na to da žudite za osvetom. Verovatno vas je neko u prošlosti povredio ili uvredio, a niste reagovali na pravi način. Želja za osvetom je sasvim legitiman osećaj, međutim, čak i ako to ostvarite nećete se osećati bolje. Bolje bi bilo da energiju usmerite na nešto konstruktivnije.

Sanjati da vam poslodavac preti otpuštanjem s posla
Kada sanjate da vam poslodavac preti otpuštanjem s posla to implicira da ste napravili propust tokom rada, ali da to želite da sakrijete od drugih. Trudite se da ga ispravite, pre nego što bilo ko sazna. Jedan od razloga je to što vas je sramota jer ste napravili početničku grešku, a drugi što ste svesni da biste zbog toga mogli trpeti i određene posledice.

Sanjati da pretite nekome otpuštanjem s posla
Pretiti drugoj da će biti otpušten tj. otpuštena s posla znači da ste sujetni. Verovatno ste i sami svesni da kolega tj. kolegica postiže bolje rezultate na poslu i da poslodavac više ceni njegov tj. njen trud i rad. Umesto da i sami budete bolji, vi gledate kako da sabotirate njegov tj. njen rad ili, čak, da minimalizujete njegove tj. njene uspehe. Imajte na umu da umanjujući drugoga nećete uzdići sami sebe.

Sanjati da ste otpušteni, pa vraćeni na posao
Ukoliko ste sanjali da vas je poslodavac otpustio, pa vratio na posao to implicira da ćete pretrpeti manju štetu. Moguće je da ćete novac uložiti u nešto potpuno neisplativo. Kupićete stvar koja neće opravdati svoju cenu, niti će imati očekivanu upotrebnu vrednost. Neka vam ovo posluži kao lekcija za ubuduće.

Sanjati da je član porodice otpušten s posla
Ovakav san ukazuje na to da ste zabrinuti za budućnost svoje porodice u finansijskom smislu. Moguće je da se plašite da nećete moći da zaradite onoliko koliko je potrebno kako bi vaše potrebe bile zadovoljene. Sve to stvara velike tenzije u vašem domu. Jedini način da ih rešite jeste da ne razmišljate previše o onome što možda nećete imati, nego da se radujete zbog onoga što trenutno imate.

Sanjati da je partner tj. partnerka otpušten/a s posla
Ako ste sanjali da je vaš partner tj. partnerka otpušten/a s posla to implicira da mu/joj zamerite zbog načina na koji troši svoju zaradu. Svesni ste činjenice da ne bi bilo u redu da mu/joj govorite kako da rasporedi sredstva koja ima, ali biste voleli kada bi više razmišljao/la o vašoj zajedničkoj budućnosti, nego to što kupuje stvari koje mu/joj nisu neophodne.

Sanjati da ste tužili poslodavca jer vas je otpustio s posla
Kada sanjate da ste tužili poslodavca jer vas je otpustio s posla to znači da ste veoma uporna osoba. Vi ste ono što mnogi ljudi smatraju istinskim borcem. Nikad ne odustajete od svojih planova i želja, ma koliko ponekad drugima zvučali nerealno. To nije nešto što ste stekli s godinama, nego osobina sa kojom ste rođeni i zbog koje se ponašate tako kako se ponašate.

Sanjati da ste otpušteni s posla zbog tuđe greške
Ukoliko ste sanjali da vas je poslodavac otpustio zbog tuđe greške ili propusta to implicira da ćete doživeti veliku nepravdu. Moguće je da će vam plata biti umanjena jer niste ostvarili rezultate tj. ciljeve koji su bili nerealni. Druga mogućnost jeste da će poslodavac odlučiti da nagradi drugu osobu, premda je povišicu obećao vama.

Sanjati da ste otpušteni s posla zbog kašnjenja
Ako ste sanjali da vas je poslodavac otpustio jer ste svaki dan kasnili na posao ili zbog toga što niste na vreme izvršavali svoje zadatke to znači da morate biti odgovorniji prema obavezama koje imate. Kako bi vam život bio jednostavniji potrebno je više discipline i organizovanosti. Ako naučite kako da odredite prioritete i naterate se da ne odstupate od planova, moći ćete da postignete mnogo više.

Sanjati da ste otpušteni s posla zbog ličnih stavova
Kada sanjate da vas je poslodavac otpustio s posla jer ste otvoreno iznosili svoje stavove i kritike na njegov ili račun celog kolektiva to znači da ćete biti usamljeni u svojoj ideji. Verovatno imate plan kako da poboljšate produktivnost kolektiva, ali, na žalost, nadređeni neće imati sluha za to.

Sanjati da ste otpušteni s posla zbog privatnih odnosa
Ukoliko ste sanjali da ste otpušteni s posla jer ste stupili u vezu sa kolegom tj. kolegicom ili poslodavcem to implicira da imate vrlo lukavog neprijatelja tj. suparnika ili suparnicu. Neko će iskoristiti informacije koje poseduje o vama kako bi vam naneo štetu ili narušio vaš ugled u društvu. Zato budite veoma pažljivi prilikom odabira sagovornika. Nije isključeno da će vaša tajna ugledati svetlost dana.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili otpušteni, ili ste nekoga otpustili, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Novi Sanovnik